ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك كنيد ** يه سوال در مورد وي پي اس VPS

matin_0935
29-08-2010, 13:21
سلام
يه نفر به من پيشنهاد داده كه نويسنده سايتش بشم
و گفته كه ميخواد بهم وي پي اس بده
يه لينك به من داده كه ميگه كانكشن وي پي اسه
و مهم تر از همه گفته برا كار با اين كانكشن انتي ويروس و فاير وال بايد غير فعال باشه
و من ميترسم ويروس باشه :45:
حالا سوال من اينه كه ايا ميشه كانكشنو از جاي ديگه گير اورد ؟
و اينكه ايا واقعا لازمه كه انتي ويروس و فاير وال غير فعال شن ؟؟

ifu
30-08-2010, 14:20
سلام

شاید منظورت V...P...N است! شما کافیه توی اینترنت یه سرچ کنی آموزش ساخت کانکشن V**P**N (ستاره ها حذف میشه!)
و همچنین میتونی از کانکشن آماده دوستی که میخواد بهت --- بده استفاده کنی. البته باید در استفاده از --- دقت کرد که ممکن است دیتاهای شما مشاهده و استفاده شود

matin_0935
30-08-2010, 23:34
منظور من دقيقا وي پي اس بود.

حالا يه سوال : شما گفتي كه از ديتا هاي تو استفاده نكنه برام توضيح ميدي كه دقيقا چه طوري ميتونه از ديتاي من استفاده كنه؟

ifu
31-08-2010, 13:05
منظور من دقيقا وي پي اس بود.

حالا يه سوال : شما گفتي كه از ديتا هاي تو استفاده نكنه برام توضيح ميدي كه دقيقا چه طوري ميتونه از ديتاي من استفاده كنه؟

ببینید V -- P -- N برای دور زدن شیلترینگ است و VPS یک سرور مجازی است.
اگر شما میخواهید از VPS یا یک سرور مجازی استفاده کنید که مشکلی ندارد و میتونید روی این VPS برای خودتون اکانت V -- P -- N هم تعریف کنید.
اما اگر میخواهید از V -- P --N استفاده کنید که باید یک کانکشن به صورت دستی در کامپیوتر بسازید و تنظیمات مربوط به سرور V -- P -- N خود را در آن تنظیم کنید. و یا میتوانید از کانکشن های آماده ی سرویس دهنده مذکور استفاده کنید که به راحتی و با دادن یوزر و پسورد با آن میتوان متصل شد.

اما چطور میتونه از دیتاهای شما استفاده کنه؟
این نکته مربوط میشه به استفاده از V -- P --N که مثل اینکه شما از آن استفاده نمی کنید. و بنابراین نگران نباشید.

حالا یه سوال: شما میخواهید روی این VPS سایتی راه اندازی کنید؟ این سایتی که گفتید، میخواهند به شما مجانی VPS بدهند؟ ویندوز یا لینوکس؟