مشاهده نسخه کامل
: كمك كنيد ** يه سوال در مورد وي پي اس VPS
matin_0935
29-08-2010, 13:21
سلام
يه نفر به من پيشنهاد داده كه نويسنده سايتش بشم
و گفته كه ميخواد بهم وي پي اس بده
يه لينك به من داده كه ميگه كانكشن وي پي اسه
و مهم تر از همه گفته برا كار با اين كانكشن انتي ويروس و فاير وال بايد غير فعال باشه
و من ميترسم ويروس باشه :45:
حالا سوال من اينه كه ايا ميشه كانكشنو از جاي ديگه گير اورد ؟
و اينكه ايا واقعا لازمه كه انتي ويروس و فاير وال غير فعال شن ؟؟
سلام
شاید منظورت V...P...N است! شما کافیه توی اینترنت یه سرچ کنی آموزش ساخت کانکشن V**P**N (ستاره ها حذف میشه!)
و همچنین میتونی از کانکشن آماده دوستی که میخواد بهت --- بده استفاده کنی. البته باید در استفاده از --- دقت کرد که ممکن است دیتاهای شما مشاهده و استفاده شود
matin_0935
30-08-2010, 23:34
منظور من دقيقا وي پي اس بود.
حالا يه سوال : شما گفتي كه از ديتا هاي تو استفاده نكنه برام توضيح ميدي كه دقيقا چه طوري ميتونه از ديتاي من استفاده كنه؟
منظور من دقيقا وي پي اس بود.
حالا يه سوال : شما گفتي كه از ديتا هاي تو استفاده نكنه برام توضيح ميدي كه دقيقا چه طوري ميتونه از ديتاي من استفاده كنه؟
ببینید V -- P -- N برای دور زدن شیلترینگ است و VPS یک سرور مجازی است.
اگر شما میخواهید از VPS یا یک سرور مجازی استفاده کنید که مشکلی ندارد و میتونید روی این VPS برای خودتون اکانت V -- P -- N هم تعریف کنید.
اما اگر میخواهید از V -- P --N استفاده کنید که باید یک کانکشن به صورت دستی در کامپیوتر بسازید و تنظیمات مربوط به سرور V -- P -- N خود را در آن تنظیم کنید. و یا میتوانید از کانکشن های آماده ی سرویس دهنده مذکور استفاده کنید که به راحتی و با دادن یوزر و پسورد با آن میتوان متصل شد.
اما چطور میتونه از دیتاهای شما استفاده کنه؟
این نکته مربوط میشه به استفاده از V -- P --N که مثل اینکه شما از آن استفاده نمی کنید. و بنابراین نگران نباشید.
حالا یه سوال: شما میخواهید روی این VPS سایتی راه اندازی کنید؟ این سایتی که گفتید، میخواهند به شما مجانی VPS بدهند؟ ویندوز یا لینوکس؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.