مشاهده نسخه کامل
: مادربوردم دیگه درست میشه ؟صدا نداره
ali_disslove
29-08-2010, 01:37
با عرض سلام خدمت همگی
من یه مشکلی پیدا کردم که واقعا اعصابم خورد شده
من شبا تا صبح بازی میکنم و مجبورم هدفون وصل کنم روزا اسپیکرو روشن میکردم و مجبور بودم هر روز این فیش هدفونو در بیارم فیش اسپیکرو بزنم و برعکس و روزی4-5 بار اینکارو میکردم
حالا بدبختی اوردم
این دفعه که زدم هدفونو دیدم فقط از یک طرفش صدا میاد فکر کردم هدفونم خرابه بعد دیدم ای داده بیداد اسپیکرم دقیقا همین مشکلو داره رفتم سره xp گفتم شاید ویروسه جفت ویندوزا که با هم ویروس نمیگیرند دیدم اونم همین مشکلو پیدا کرده--کلا یه مدت بود مشکل داشت و جا فیشش یه کم گشاد شده
حالا چی کار کنم ؟درست میشه ؟دره کیس رو باز کردم دیدم این که فیشا بهش وصل میشند رو نوشته foxcom مادربوردم هم asus-p5ql-se هست
حالا درست میشه ؟نمایندگی نمیخوام ببرم چون یک ماه طول میکشه تا درستش کنند شدیدا احتیاج به کامپیوتر دارم 1 روزم نمیتونم لنگ بمونم ؟هزینش بالاست ؟به احتماله چند درصد درست میشه ؟هر کسی میتونه درستش کنه با باید کل اصفهان رو بگردم؟
یه نصیحتی هم به همه بکنم که هیییییییچ وقت دیگه سراغ این asus آشغال مزخرف نرید که از این مارک آشغال تر نداریم رفیقم رایترشو گرفت بعد 2 ماه سوخت این از مادربورده من گرافیکمم asus هست فنش سوخت نه نمایندگی قبول کرد نه دیگه فن مثلش گیر اومد خودم یه چیز بهش خوروندم--اورکلاک هم خواستم بکنم شدیدا محدودیت توی اور داشت
HardWare Professor
29-08-2010, 01:48
هیییییییچ وقت دیگه سراغ این asus آشغال مزخرف نرید
این ها دلیل نمیشه یک برند عالی رو همینطور خراب کنیم
اورکلاک هم خواستم بکنم شدیدا محدودیت توی اور داشت
با همین مین شما asus-p5ql-se برای یکی از دوستان با E5200 که 2.5GHZ هست تا 3.66GHZ به راحتی اورکلاک کردم.
محدودیت شاید مربوط به پاورتون باشه.
چند واته؟
این دفعه که زدم هدفونو دیدم فقط از یک طرفش صدا میاد فکر کردم هدفونم خرابه بعد دیدم ای داده بیداد اسپیکرم دقیقا همین مشکلو داره رفتم سره xp گفتم شاید ویروسه جفت ویندوزا که با هم ویروس نمیگیرند دیدم اونم همین مشکلو پیدا کرده--کلا یه مدت بود مشکل داشت و جا فیشش یه کم گشاد شده
احتمال میدم از جای فیشش باشه.
ali_disslove
29-08-2010, 02:15
این ها دلیل نمیشه یک برند عالی رو همینطور خراب کنیم
با همین مین شما asus-p5ql-se برای یکی از دوستان با E5200 که 2.5GHZ هست تا 3.66GHZ به راحتی اورکلاک کردم.
محدودیت شاید مربوط به پاورتون باشه.
چند واته؟
احتمال میدم از جای فیشش باشه.
والا ما که از گرافیکش نه از مادربوردش دوستمم از رایترش خیر ندیدم حالا بقیه رو نمیدونم
منم تا 3.5 رفتم ام بیشتر نمیشه چون فرکانس رو خیلی بالاتر از 800 میشه و متاسفانه به هیچ روشی نمیشه پایین تر از 800 نگهش داشت و حتی وقتی دستی روی 667 میزارم بازم میره بالا و این هم latency رو بالا میبره و هم رم رو میسوزونه
خوب میدونم ایراد از جای فیششه ---میگم درست میشه ؟هزینش زیاده ؟چند درصد احتمال داره درست نشه؟همه جا درستش میکنند توی اصفهان یا باید دور شهر بگردم ؟
اگه درست نشد ارزون ترین کارت صدا چنده قیمتش ؟کارت صدا به مادربوردم میخوره ؟
HardWare Professor
29-08-2010, 03:45
---میگم درست میشه ؟هزینش زیاده ؟چند درصد احتمال داره درست نشه؟همه جا درستش میکنند
احتمالا درست میشه{از احسان جان ess 1362 در رابطه با تعمیر یا مشکل مینت بپرسی حتما جواب کاملی میگیری .}
توی اصفهان یا باید دور شهر بگردم ؟
حتما در اصفهان تعمیرکار ماهری هست.
ارزون ترین کارت صدا چنده قیمتش ؟کارت صدا به مادربوردم میخوره ؟
creative sound blaster 5.1 vx حدود 20 تومن.به مینتون هم میخوره.
ali_disslove
29-08-2010, 15:19
کارت صدا در حد مادربورد خودم نیست ارزونتر ؟؟؟
2 تا از این سوکت ها هم که اسپیکر بهش وصل میشه جلو کیسم هست اما از اول اینا کار نمیکردند سیمهاش هم بهش وصله--نمیشه اینا رو به کار گرفت ؟پس چرا کار نمیکنند ؟
ess_1362
29-08-2010, 19:14
سلام
آخرش اين برد را ناكار كردي رفت:31:
بگذريم...
مشكل حادي نيست
شما دوتا راه حل داري
1-مي توني از خروجي جلوي كيس استفاده كني.البته بايد از درون باياس فعالش كني(اگر واقعا خروجي داشته باشه)
2-بايد روكش گالوانيزه روي جك هاي پشت كيس را با احتياط برداري.بعد از باز كردنش جك ها مشخص هست
اين جك صداسه تا اتصال داره
يكي اتصال آخر هست كه به سر فيش وصل ميشه.البته بعيد مي دونم اين خراب باشه
بعديش يك فلز فنر مانند هست كه درون گودي ميان فيش قرار ميگيره و فيش را محكم نگه ميداره.احتمالا همين خراب شده و بايد با انبر كوچيك يا منقاش به آرومي درستش كني
مواظب باش كه زياد فشار به اون نياري چون حالت فنر مانند داره و اگر بيش از حد فشار بياري ميشكنه
اگر هم كار شما راه نيافتاد (البته درست كردنش كار سختي نيست) جك آماده در تمام فروشگاه هاي لوازم الكترونيكي هست و كافي هست بگي كه جك مادگي استريو مي خواي و قيمتش هم 100 يا 200 تومن هست
البته بايد با سيمكشي به برد وصلش كني و با چسب روي جك قبلي قرارش بدي(اگر نمي توني بده به يك متخصص برات نصبش مي كنه)
راه آخر را هم كه در پست قبلي گفتن و خريد يك كارت صداي ديگه هست كه البته مدلهاي ارزونتر 10 تومني هم پيدا ميشه
ali_disslove
29-08-2010, 22:23
سلام
آخرش اين برد را ناكار كردي رفت:31:
بگذريم...
مشكل حادي نيست
شما دوتا راه حل داري
1-مي توني از خروجي جلوي كيس استفاده كني.البته بايد از درون باياس فعالش كني(اگر واقعا خروجي داشته باشه)
2-بايد روكش گالوانيزه روي جك هاي پشت كيس را با احتياط برداري.بعد از باز كردنش جك ها مشخص هست
اين جك صداسه تا اتصال داره
يكي اتصال آخر هست كه به سر فيش وصل ميشه.البته بعيد مي دونم اين خراب باشه
بعديش يك فلز فنر مانند هست كه درون گودي ميان فيش قرار ميگيره و فيش را محكم نگه ميداره.احتمالا همين خراب شده و بايد با انبر كوچيك يا منقاش به آرومي درستش كني
مواظب باش كه زياد فشار به اون نياري چون حالت فنر مانند داره و اگر بيش از حد فشار بياري ميشكنه
اگر هم كار شما راه نيافتاد (البته درست كردنش كار سختي نيست) جك آماده در تمام فروشگاه هاي لوازم الكترونيكي هست و كافي هست بگي كه جك مادگي استريو مي خواي و قيمتش هم 100 يا 200 تومن هست
البته بايد با سيمكشي به برد وصلش كني و با چسب روي جك قبلي قرارش بدي(اگر نمي توني بده به يك متخصص برات نصبش مي كنه)
راه آخر را هم كه در پست قبلي گفتن و خريد يك كارت صداي ديگه هست كه البته مدلهاي ارزونتر 10 تومني هم پيدا ميشه
پسر دمت گرم خیلیییییییییییی گلی فعلا مشکلم حل شد تونستم بندازمش رو جلو---این قدر از صبح تاحالا دره این کیسو من باز کردم هزار بار تا ببینم چرا از جلو صدا نمیاد تا الان که بهم گفتی
اون روکش گالوانیزه رو هر کاری کردم باز نشد فقط هی پیچ گوشتی که فشار میوردم که باز شه تق میخورد کف مادربورد یه نیم ساعت بهش ور رفتم دیدم این جوری پیش برم مادربورد سوراخ میشه بی خیالش شدم
1-حالا سره صبر بعد از این گناهیا و هر وقت انتخاب واحد کردم میخوام بدم پشتشو درست کنه --میشه همون پشتشو فابریکی درست کنه یا حتما باید فیش بخرم اینا ؟چند در میاد هزینش ؟
2-کارت صدای زیر 10 تومن نداریم غیر حرفه ای ؟
3-اینم گفتم همین جا بپرسم--اون مشکله اور کلاکو که یادتون هست که هی فرکانس رم میرفت بالا ؟میتونم رمم رو بفروشم و یه رمه با فرکانس 1033 یا بالاتر بخرم که فرکانس تا 1000 هم که رفت بالا مشکل نداشته باشه ؟یا اونم که بخرم میره رو 1100 یا 1200 ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.