مشاهده نسخه کامل
: خربزه با عسل ميشه ؟!!
dehtoday
29-08-2010, 01:26
سلام
ميخواستم بدونم كسي كه خربزه و عسل رو با هم بخوره چه اتفاقي واسش مي افته ؟!! :31: يعني چي به سرش مياد ؟!! از اساتيد اهل فن خواهشمندم كه كمكمون كنن :31:
alidata2010
29-08-2010, 01:42
اسهال میشه وخونه رو به گند میکشه همین :31:
hamijoon
29-08-2010, 01:54
من اون روزي تست كردم . ميخواستم ببينم چي ميشه . هيچي نشد
یک ضرب المثل هست که میگن :
خربزه عسل و ماست و ماهی , اگر خوردی نمردی پادشاهی :31:
من که تا حالا نخوردم ببینم چی میشه!!!
خربزه ماهیت سردی داره و عسل گرمه...اکثرا وقتی دو تا چیز با هم تضاد داشته باشن مصرف و استفاده همزمان اونا ممکنه مشکل ساز بشه
شما هم کمی عسل رو روی خربزه بریز بعد مدتی خربزه سفت میشه...فکر کنم چون مخلوط این دو تا روی هضم اون توسط دستگاه گوارش اثر میذاره برای همینه که مشکل ساز شده و سفارش شده که با همدیگه مصرف نشن.
ولی من خودم تا حالا ندیدم کسی با مصرف این دو بمیره...ولی به احتمال زیاد عوارضی رو در پی داره که میتونه مشکل ساز بشه.
در کل توصیه میکنم با هم مصرف نشن...
خیلی ها برای پی بردن به راست و دروغ این چیزها یک کاری دست خودشون دادن :41:
من يه بار امتحان كردم
و نتيجش اين شد كه اون رو به چنان دل دردي دچار شدم كه ميخواستم خودم و ... بكنم
برام مثل اين بود كه يه بادي تو مثانه توليد بشه و نشه اونو خارج كرد و هي مثانه بزرگ بشه تا دردش شديدتر بشه:41::41:
ولي خوب چون عسل خربزه رو سفت كرده بود تا رفع شدن اين مشكل خيلي طول كشيد
Ssarshar
29-08-2010, 04:36
والا ما يكي از دوستامون هايلا با شيركاكائو ميخورد معدش آخ نميگفت ! ( ديگه از اين تركيب سمي تر چيزي پيدا ميكنيد ! گاز خردله لا مصب ! )
سلام
ميخواستم بدونم كسي كه خربزه و عسل رو با هم بخوره چه اتفاقي واسش مي افته ؟!! :31: يعني چي به سرش مياد ؟!! از اساتيد اهل فن خواهشمندم كه كمكمون كنن :31:
بستگي به معده طرف داره ... ! معده بعضي از دوستان حكم موكت داره ماشا الله قرصه قرصه !
dehtoday
29-08-2010, 10:47
با تشكر از همه اساتيد ! :31:
پس يعني اونجوري كه ميگين مصرفش با هم خيلي خطرناك نيست !!!
ماشالا چقدر کارشناس و پزشک زیاد هس تو این فروم ....... !! (آدم از بار علمی این تاپیک حیرون میشه !)
ممنوعات مصرف هم زمان مواد غذایی
مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد و حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد.به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد. بنابراین از خوردن هم زمان ترکیبات مواد غذایی که در هر ردیف از جدول ذیل ذکر شده است، جداً خودداری نمایید :
1
خربزه
عسل
2
ماست
هر نوع گوشت یا غذای گوشتی
3
کله پاچه
انگور
4
پنیر
بادام
5
شیر
میوه های تازه
6
شیر
تخم مرغ
7
شیر
مواد غذایی ترش و شور
8
شیر
حبوبات
9
شیر
ترب
10
شیر
سبزیجات خام
11
شیر
شراب خرما
12
شیر
گوشت
13
شیر
ماهی تازه
14
تخم مرغ
ماهی تازه
15
سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته می شود
برنج
16
ماش
17
حلیم
18
انار
حلیم
19
فراوردهای لبنی
ترشیجات
20
فراوردهای لبنی
ضمناً خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعده غذایی و همچنین خوردن گوشت خام نیز می تواند امراض جدی در پیش داشته باشد.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
oranoos2007
29-08-2010, 17:08
خدارو شکر یکی پیدا شد که جواب بده
ممنون از مطلبتون
من یادم میاد زمانی که بچه بودیم بابا و مامان می گفتند که مغز کله پاچه نخورید چی چی میشه
ماهم که کلا از کله پاچه بدمون می آمد اصلا و کلا زده شدیم حالا می خواهم بدونم آیا خوردن یا نخوردن مغز دلیل علمی داره یا بخاطر اینکه خودشون بخورند به ما اینطوری می گفتند
masud-000000
29-08-2010, 17:26
ممنون از مطلبتون
من یادم میاد زمانی که بچه بودیم بابا و مامان می گفتند که مغز کله پاچه نخورید چی چی میشه
ماهم که کلا از کله پاچه بدمون می آمد اصلا و کلا زده شدیم حالا می خواهم بدونم آیا خوردن یا نخوردن مغز دلیل علمی داره یا بخاطر اینکه خودشون بخورند به ما اینطوری می گفتند
نه بابا دیگه مغز کله پاچه که دیگه این حرفا رو نداره!!!
ما این همه مغز خوردیم طوریمون نشد
احتمالا اینطوری می گفتن که شما از لذت خوردن مغز محروم بمونید...
ممنون از مطلبتون
مرسی از لطفتون .
همه جای کله پاچه ی گوسفند خوبه ولی زیاد خوردن مغز خوب نیست و کودنی میاره .
Iman_m123
29-08-2010, 21:35
ماست
پس کباب کوبیده و ماست چی هست ؟
برنج
این دیگه الکی هست :31:
ما هر روز ترشی میخوریم با غذا ( غذا هم که 90% برنج هست )
Gamemaster
29-08-2010, 21:52
شيرموز جرو همون شير با ميوجاته؟؟:31:
پس کباب کوبیده و ماست چی هست ؟
این دیگه الکی هست :31:
ما هر روز ترشی میخوریم با غذا ( غذا هم که 90% برنج هست )
چی هست ؟! یعنی میخواین بگین چون سالیان ساله داره مصرف میشه خوبه و اشکالی نداره ؟؟!
اون شکلک نشون میده که احتمالا دارید شوخی میکنید اما حرفتون منو مجبور میکنه که قسمتی از پست ص قبل رو نقل قول کنم :
مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد و حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد.
شيرموز جرو همون شير با ميوجاته؟؟:31:
بله ...... .
darkdream2012
29-08-2010, 23:48
کله پاچه با هندوانه هم میگن مشکل ساز میشه گویا
کله پاچه با هندوانه هم میگن مشکل ساز میشه گویا
اصولا خوردن مواد غذایی خام با پخته یا برعکس در فاصله ی زمانی کم خیلی بده و شدیدا به هاضمه و معده آسیب میزنه .... .
farshidshd
30-08-2010, 00:35
ماشالا چقدر کارشناس و پزشک زیاد هس تو این فروم ....... !! (آدم از بار علمی این تاپیک حیرون میشه !)
ممنوعات مصرف هم زمان مواد غذایی
مصرف هم زمان بعضی از مواد غذایی با یکدیگر می تواند بسیار مضر باشد و حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن می باشد که گاهی تاثیرات این تداخلات در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج بروز خواهد کرد.به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند که مصرف هم زمان موارد ذیل باعث تولید اخلاط خام در بدن شده و تولید بیماری کرده، مثلاً مصرف ماست با هر نوع و هر مقدار گوشت باعث لکه های پوستی و مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه ساخته می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد. بنابراین از خوردن هم زمان ترکیبات مواد غذایی که در هر ردیف از جدول ذیل ذکر شده است، جداً خودداری نمایید :
1
خربزه
عسل
2
ماست
3
کله پاچه
انگور
4
پنیر
بادام
5
شیر
میوه های تازه
6
شیر
تخم مرغ
7
شیر
مواد غذایی ترش و شور
8
شیر
حبوبات
9
شیر
ترب
10
شیر
سبزیجات خام
11
شیر
شراب خرما
12
شیر
گوشت
13
شیر
ماهی تازه
14
تخم مرغ
ماهی تازه
15
برنج
16
ماش
17
حلیم
18
انار
حلیم
19
فراوردهای لبنی
ترشیجات
20
فراوردهای لبنی
ضمناً خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعده غذایی و همچنین خوردن گوشت خام نیز می تواند امراض جدی در پیش داشته باشد.
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غیر از گزینه اول من همه چی رو با هم مصرف کردم و هنوزم مصرف میکنم و خدا رو شکر مشکلی پیش نمیاد
همش بیخوده
darkdream2012
30-08-2010, 01:56
تا بحث علمی اینجا داغه بگم که
یه بنده خدایی که کارشناسی ارشد رونشناسی داشت گفت
اصولا مصرف مواد مختلف با یکدیگر از نظر تغذیه مشکل نداره ولی عوامل محیطی هستند که روش تاثیر میزان
پ.ن:اگه فهمدید چی گفته به منم بگید چون معنی رو نفهمیدم:21:
پ.ن2:من حاظرم شخصا خربزه با عسل رو امتحان کنم ولی اول خربزه و عسل برام بخرید:27:
پ.ن3:من اصفهان زندگی میکنم:31:
majid_sd2009
30-08-2010, 04:16
شیر
میوه های تازه
مثلا چه میوه هایی؟
من شیر رو با موز خوردم
با انگور خوردم.
با سیب خوردم.
با توت فرنگی خوردم.
:31:
شیر
تخم مرغ
اینم بده؟
پس چرا تو کیک ها استفاده میشه؟
تازه تو معجون هم میریزن ولی تخمش مال مرغ نیست: دی
شیر
ماهی تازه
14
تخم مرغ
ماهی تازه
قبلا مامانم هر وقت میخواست ماهی درست کنه ، یکمقدار ماست و زرده تخم مرغ رو با هم قاطی میکرد و بعد ماهی رو میزد توش و بعد هم روش آرد سوخاری می ریخت.
برنج
ای بابا ترشی که با برنج خیلی حال میده.
خوب ما که اینا رو میخوریم همیشه!!! : دی
c30tehran
30-08-2010, 11:09
من از یک دکتری شنیدم همزمانی غذا مشکلی ایجاد نمی کنه و معده توانایی هضم سنگ رو داره اون وقت خربزه و عسل دیگه چه مشکلی ایجاد میکنه شاید اثرات منفی از تصورات ایجاد بشه و یا مشکل از معده طرف باشه
Rainy eye
30-08-2010, 11:13
ینی چه مشکی پیش میاد؟؟؟؟!!!:18:
من به جز چند مورد همه رو امتحان کردم!!!!چند ساله همین کارو میکنم!!!!هیچوقت مشکلی هم پیش نیومده!!!:27:
از این به بعدم پیش نمیاد!!!
البته بعضیاشو هیچ آدم عاقلی امتحان نمیکنه!!!
مثلاً این
فراوردهای لبنی
ترشیجات
یه عمر گفتن پنیرو خالی بخوری خنگ میشی،من تازه دلیل علمیشو فهمیدم!!!
تا آدم دلیلشو ندونه یا خودش تجربه نکنه هیچ وقت حاضر نیست عادتاشو ترک کنه
مخصوصاً اینکه یه عمره همه دارن همین کارو میکنن و هیچ مشکلی هم پیش نیومده...حتی بعد از گذشتن چند سال!
c30tehran
30-08-2010, 11:24
البته فکر کنم ترشیجات با همراه غذا مفید نباشه و پوکی استخون میاره و باعث دفع کلسیم میشه
oranoos2007
30-08-2010, 12:50
حرف شما متين ولي چه ارتباطي با خربزه و عسل و امثالهم داشت ؟ !!
این یک مثال بودکه اکثر ماها رژیم های غذایی نادرستی داریم و چون آگاهی نداریم یا به این سبک عادت کرده ایم به مشکلاتی دچار می شویم که شاید منشا آنرا روزی بفهمیم شاید هم نه
من خودم چون به غذاها و مواد ترش خیلی علاقه دارم حتی روی برنج هم آبلیمو میزنم و غذای بدون ترشی را نمی خورم الان به جایی رسیدم که یکم ترشی که می خورم معده ام می سوزد یک زمانی به من می گفتند انقدر ترشی نخور گوش ندادم نتیجه اش شد این حالا هرکسی با بدن خود آشنایی دارد که می تواند شرایط خود را به گونه ای تنظیم کند که به خود آسیبی نرساند
درهرحال شما دوست دارید خربزه عسل بخورید خوب بخورید نوش جان
سلام
خوردن خربزه و عسل که از معروفیت زیادی هم برخ ورداره باعث ایجاد التهابات در معده و حتی جاهای ملتهب بدن میشه و آنقدر از درد مینالید تا تمام سموم دفع شود و اگر برای کسی اتفاقی نیافتد نشان دهنده ی سلامت کامل جسمی هست .
خوردن ماست همراه با گوشت میزان جذب اهن که از طریق گوشت به بدن میرسه رو کاهش میده واکثرا کمبود اهن بین مردم مشهوده
در حالی که خوراک مناسبی دارند.
خوردن کله پاچه درکنار انگور ایجاد بلغم میکنه باعث سستی و تنبلی در مغز میشه حتی گاهی خوابالودگی وگیجی به همراه داره
خوردن شیر با میوه های تازه نیز چندین بار هم گفته ام و همچنین گفته شده که باعث میکروب زای میشه .
خوردن به طور کلی لبنیات با تخم مرغ ایجاد حساسیت میکنه و توان بدن رو در مقابل انواع حساسیت ها پایین میاره.
خوردن به طور کلی لبنیات ومواد غذایی ترش با عث ایجاد لک در روی پوست وپایین آوردن فشار خون می شود
خوردن لبنیات همراه ماهی اسید لاکتیک موجود در لبنیات روی عصب سمپاتیک تاثیر میگذاره و همونطور که میدونید این عصب شل کننده هست و باعث لختی زیاد در بدن میشه
خوبه تاپیکی تهیه کنیم و ناسازگاری و همراهی مواد خوراکی رو با هم داخلش قرار بدیم که برای عموم هم خیلی مفید هست.:)
ویرایش::31:
یه سرچی داخل همین انجمنها داشتم این تاپیک رو دیدم میتونیم داخل همین تاپیک در مورد سازگاریها وناسازگاری ها والویتهای مواد مغذی با هم به تبادل مطلب بپردازیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
والا من نمی دونم هدف از بحثهای موجود در این تاپیک چیه .:13:
دوستان نظرات خود را می گویند ولی لطفا کمی علمی تر صحبت کنید . اگر هم مطلب علمی نمیدانید بیخود و بی جهت مطلب نگذارید .
اگر هم بنا به گفتن حرف های عامیانه و مادر بزرگیه که هممون بلدیم . مهم اینه با یک مطلب درست برخورد کنیم و بصورت علمی و با هم فکری چیزی به دانسته هامون افزوده بشه نه اینکه یک مشت مطالب صد تا یک غاز تحویل مردم بدیم . :13:
meshkiposh2200
30-08-2010, 22:58
یک بار در یک برنامه تلویزیونی مجری خربزه ی اغشته به عسل را خود و بعد هم برنامه اش را هم اجرا کرد.اسنادش هم موجوده(منظورم اسم برنامست)
در مورد پنیر خالی که یکی از دوستان گفتن دلیل علمی وجود داره و در موردش تحقیق شده
علت اینکه میگن کند ذهنی میاره بخاطر وجود تیرامین هست ! ( اونم در صورتی که در مغز تجمع پیدا کنه باعث کند ذهنی میشه )
اما دیگه واقعا مسخرست بعضی چیزا ، کله پاچه با هندوانه !
یک همچین ترکیبی به اندازه ای مضحکه که حتی اسمش رو هم بزور باید آورد چه برسه به امتحان کردن و بعد هم علت یک بیماری قرارش دادن
یا مثلا خربزه با عسل ! این همه مواد قندی هم زمان ؟ خب اگه خودش مشکل ساز نشه آدم زده میشه اصلا حالش بهم میخوره ..
ترشی با لبنیات ! احتمالا قبلا چون سرکه میریختن توی شیر و میبرید و پنیر میشد فکر کردن تو معده هم اینطوری میشه بعد و از این توهمات .
الان همه رو تشریح کنم ؟ :دی
نظر من اینه که اینا یا ریشه در طرز فکر اشتباه و استدلال ها بی منطق دارن
یا اینکه اونقدر مصر اون دو ماده غذایی دور از ذهن بوده که یکی هم اومده یه بار اسمش رو برده ملت جو گیر شدن گفتن بخوری میمیری
ممنون از توجه شما:دی
c30tehran
31-08-2010, 10:19
یک بار در یک برنامه تلویزیونی مجری خربزه ی اغشته به عسل را خود و بعد هم برنامه اش را هم اجرا کرد.اسنادش هم موجوده(منظورم اسم برنامست)
من هم این برنامه رو دیدم اگر کسی تلف شده اطلاع بده:13:
به نظر من هم این مطالب غیر علمی هست
Iman_m123
31-08-2010, 11:08
یا مثلا خربزه با عسل ! این همه مواد قندی هم زمان ؟ خب اگه خودش مشکل ساز نشه آدم زده میشه اصلا حالش بهم میخوره ..
منظور از خربزه و عسل اینه که مثلا شما صبحونه عسل با یه چیزی خوردید بعد حواستون نبوده سر سفره خربزه هم بوده از اونم بخورید
میخواستم ببینم فاصله زمانی چقدر باشه مشکل ایجاد نمیشه ؟ ممنون :31:
arashbi2
04-09-2010, 22:55
منظور از خربزه و عسل اینه که مثلا شما صبحونه عسل با یه چیزی خوردید بعد حواستون نبوده سر سفره خربزه هم بوده از اونم بخورید
میخواستم ببینم فاصله زمانی چقدر باشه مشکل ایجاد نمیشه ؟ ممنون
تجربه شخصی من میگه ((این ممکن هست از هر فرد تا فرد دیگه تغییر کنه و یه چیز ثابت نیست)) 15 دقیقه بعدش اگه بخورم چیزیم نمیشه
alidata2010
04-09-2010, 22:58
شما هنوز مشغولین:31: کسی امتحان کرد ببینه چی میشه؟:39:
arashbi2
05-09-2010, 12:13
چرا بابا تو همون صفحه های اول یکی امتحان کرده بود و گفت که دل درد وحشتناکی میگره و خیلی هم طول میکشه تا اثرش از بین بره
حالا اینو باید خورد؟!؟!؟!
ميخواستم بدونم كسي كه خربزه و عسل رو با هم بخوره چه اتفاقي واسش مي افته ؟!!
آخرین نفری که خورد رفت اونجا که عرب نی انداخت دیگه نشد ازش سوال کنیم
وین رونی
30-06-2011, 10:40
بدبخت شدم.زنه صبح ورداشته عسل خورده با صبحونه حالا بعد از نیم ساعت هوس خربزه خوردن به سرش زده.الان دیدم عین چی داره گریه میکنه.منم خودمو شدید خراب کردم.آخه مشکل اینجاست که یه مسافر تو راهی هم داریم(نی نی)از این میترسم
نمی دونم چکار کنم
ببخشید تاپیک رو کشیدم بالا
خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.