ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه ویروسیه که نمیذاره هیچ آنتی ویروسی نصب یا اسکن کنه؟

ali_blk
28-08-2010, 22:38
سلام
بچه ها کمک کنین
نمیدونم چه ویروسیه تو کامپیوترمه که حتی بعد از نصب ویندوز جدید هم باز نمیذاره هیچ آنتی ویروسی نصب بشه خودش صفحه آنتی ویروس رو میبنده !
با آنتی ویروس portable هم تا میاد اسکن کنه خارج میشه !
چیکار کنم؟:19::19:

TURBO_BOY2006
28-08-2010, 23:27
سلام

شما یکی از فایلهات که فکر میکنی ویروسی شده یا یه فایل exe رو تو این سایت که گذاشتم آپلود کن و نتیجه رو اینجا بذار تا کمکت کنیم...یا خودت هم اگه نتیجه رو ببینی متوجه میشی چه ویروسی داره سیستمت و با چه آنتی ویروسی شناخته شده...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ok؟

اگه سوالی بود اینجا مطرح کنید در ضمن نتیجه رو هم بدارید کنجکاو شدم:46:

موفق باشی...

ali_blk
29-08-2010, 00:16
سلام

شما یکی از فایلهات که فکر میکنی ویروسی شده یا یه فایل exe رو تو این سایت که گذاشتم آپلود کن و نتیجه رو اینجا بذار تا کمکت کنیم...یا خودت هم اگه نتیجه رو ببینی متوجه میشی چه ویروسی داره سیستمت و با چه آنتی ویروسی شناخته شده...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدok؟

اگه سوالی بود اینجا مطرح کنید در ضمن نتیجه رو هم بدارید کنجکاو شدم:46:

موفق باشی...

حالا یه چیزی بگم جالبتر بشه
این سایت رو برام باز نمیکنه انگار ویروسه داره باهام بازی میکنه همه سایتها رو برام باز میکنه غیر از سایتهای مخصوص ویروسیاب و اسکن آنلاین ( مثل کسپر و ناد32 و ...) هیچ نرم افزاری رو هم نمیذاره اسکن کنه
یه دونه از ویروسها میدونم autorun هست ولی کاره اینه یا یه ویروسه دیگه؟

zand.morteza
29-08-2010, 16:47
از آنتی ویروس های که قابلیت بوت داره استفاده کن
مثل Avira Rescue CD
تو سایت های مختلف هستش

jax2
29-08-2010, 19:14
یکی از شایع ترین و خطرناکترین ویروسایی که نمیزاره آنتی ویروس نصب کنی سالیتی هست
واقعا اعصاب رد کنه برا پاک کردنش یه سر به وبلاگ من بزن و از فایل زیر هم استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_blk
31-08-2010, 02:15
بالاخره پیدا شد دو تا ویروس انوران و سالیتی بودن که با چند تا نرم افزار پاک شدن...
جالب بدونین یکی از نرم افزارهایی که تونست این ویروسها رو پاک کنه یه نرم افزار ایرانی بود که از تو یه سایت خارجی دانلود کردم به نام(m auturun killer smart) نویسندش هم شخصی با نام محسن اکتفا هستش یکی دیگه از نرم افزار های کارساز SalityKiller بود و نرم افزار سوم هم که تونست safe mode رو فعال کنه MSH_KILL بود که این برنامه تو 5 مرحله از حذف ویروس تا تعمیر ویندوز عمل کرد که این برنامه هم توسط آقای مهدی شریفی نوشته شده...
هر کدومش رو خواستین بگین برام آپلود کنم شاید روزی به دردتون خورد
از دوستانی هم که کمک کردن در پیدا کردن مشکل کمال تشکر را دارم.