ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرمزی پوست بعد از آفتاب

iranch
28-08-2010, 19:35
سلام
من هر وقت میرم تو آفتاب پوستم قرمز میشه.
به نظرتون چه راهی داره برای جلوگیری؟

eMer@lD
28-08-2010, 19:36
سلام
استفاده از کرم ضد آفتاب بهترین وتنهاترین راه هست:)

iranch
28-08-2010, 19:45
سلام
ممنون از پاسخ بعد اگر ضد آفتاب استفاده کنم دیگه قرمز نمیشه؟ راستی یکی از دوستان ضدآفتاب میزد به قول معروف می ماسید و سوال رکدم گفت همه ضد آفتاب ها می ماسن چطوری هست؟ و

eMer@lD
28-08-2010, 20:50
سلام
بله دیگه قرمزی در ظاهر ولک و جوش در اینده پدیدار نمیشه

بله اکثرا کرم های ضد آفتاب، می ماسند. و یا تعریق رو تشدید می کنند مخصوصا مارک هایی که از اعتبار بهرمند نیستند.
کرمهای ضد افتاب که از مرغبیت بالا برخوردارند در میان مارک های ایرانی آردن ، سینره، و..
و در مارکهای خارجی: فتو درم(Photoderm) ، یورییج((uriage)) ، آون((Avene)) ، که البته به ترتیب قیمت هاشون هم تحت تاثیر قرار داره
البته کرم ضد آفتاب مای نیز از قیمت مناسب و خوبی برخورداره
اما خودم شخصا از کرم اون استفاده میکنم.

oranoos2007
28-08-2010, 22:00
سلام
بله دیگه قرمزی در ظاهر ولک و جوش در اینده پدیدار نمیشه

بله اکثرا کرم های ضد آفتاب، می ماسند. و یا تعریق رو تشدید می کنند مخصوصا مارک هایی که از اعتبار بهرمند نیستند.
کرمهای ضد افتاب که از مرغبیت بالا برخوردارند در میان مارک های ایرانی آردن ، سینره، و..
و در مارکهای خارجی: فتو درم(Photoderm) ، یورییج((uriage)) ، آون((Avene)) ، که البته به ترتیب قیمت هاشون هم تحت تاثیر قرار داره
البته کرم ضد آفتاب مای نیز از قیمت مناسب و خوبی برخورداره
اما خودم شخصا از کرم اون استفاده میکنم.
سلام
نظرتون درباره ضدآفتاب مای چیه من اوایل از آردن استفاده می کردم ولی احساس کردم پوستم تیره می کنه به خاطر همین مای استفاده کردم که به نظرم خوب آمد ،متخصص پوست رفتم گفتم پوستم خشک ضدآفتاب سی گل داد که قبلا استفاده کرده بودم و پوستم بدتر خشک می کرد و پوسته میشد به خاطر همین استفاده نکردم و از همو مای استفاده کردم حالا به نظر شما برای یک پوست خشک چه ضد آفتابی مناسب است

eMer@lD
28-08-2010, 22:24
سلام
نظرتون درباره ضدآفتاب مای چیه من اوایل از آردن استفاده می کردم ولی احساس کردم پوستم تیره می کنه به خاطر همین مای استفاده کردم که به نظرم خوب آمد ،متخصص پوست رفتم گفتم پوستم خشک ضدآفتاب سی گل داد که قبلا استفاده کرده بودم و پوستم بدتر خشک می کرد و پوسته میشد به خاطر همین استفاده نکردم و از همو مای استفاده کردم حالا به نظر شما برای یک پوست خشک چه ضد آفتابی مناسب است

سلام
نسبت به قیمتش کرم مناسبیه ،. و اکثرا راضی هستند.
مای برای هر نوع پوستی کرم مناسب داره مناسب برای پوست خشک باید تهیه کنید.

morsadr
29-08-2010, 09:35
دوست عزیز قرمزی پوست در اثر آفتاب همان سوختن پوست در اثر اشعه UV می باشد . تنها راه پیشگیری همانطور که دوستان گفتند استفاده از کرم های ضد آفتاب می باشد .
انواع کرم ها و با مارک های متفاوت وجود دارد شما باید نوعی را که به پوست شما سازگاره استفاده کنید . بسته به پوست خودتون می توانی از انواع پوست چرب یا پوست خشک و یا لوسیون آنها استفاده کنید. آردن یک نوع اسپری هم دارد که روی پوست نمی ماسه و به سرعت جذب میشه می تونید امتحان کنید . بنده مارکهای ایرانی مانند مای آردن سی گل و سینره را توصیه می کنم . در عین حال که کیفیت قابل قبولی دارند قیمتشان هم مناسبه .

mohsen14014
29-08-2010, 09:57
1-حالا اگه کرم نمالیده بودیم و پوست قرمز و تیره شد چطور میشه این تیرگی رو بر طرف کرد . من از 2 ماه پیش که در معرض آفتاب شدید قرار گرفتم هنوز رنگ پوستم برنگشته . چیکار کنم ؟؟ ماسکی ... کرمی .. چیزی سراغ ندارید ؟

2- من پوست حساسی دارم و با یکی دو ساعت در معرض آفتاب بودن قرمز میشه . غیر از کرم ضد آفتاب با چه راهکارها یا مواد طبیعی میتونم این عارضه رو کاهش بدم ؟

ممنون.

morsadr
30-08-2010, 10:45
1-حالا اگه کرم نمالیده بودیم و پوست قرمز و تیره شد چطور میشه این تیرگی رو بر طرف کرد . من از 2 ماه پیش که در معرض آفتاب شدید قرار گرفتم هنوز رنگ پوستم برنگشته . چیکار کنم ؟؟ ماسکی ... کرمی .. چیزی سراغ ندارید ؟

2- من پوست حساسی دارم و با یکی دو ساعت در معرض آفتاب بودن قرمز میشه . غیر از کرم ضد آفتاب با چه راهکارها یا مواد طبیعی میتونم این عارضه رو کاهش بدم ؟

ممنون.

پوستی که در اثر آفتاب تیره شده بتدریج و به مرور زمان و استفاده از ضد آفتاب ( برای جلو گیری از بدتر شدن ) روشن می شود . ولی استفاده از روشن کننده ها و لایه بردارها باعث تسریع در این مطلب می شوند ولی انتظار نتیجه گیری چند روزه نداشته باشید :13: