مشاهده نسخه کامل
: خرید مودم wi-fi با این قابلیت و 2 تا سوال نیمه تخصصی!
ali_saeedi
28-08-2010, 18:05
سلام به همه دوستان
میخواستم مودم wireless بگیرم که این قابلیت ها رو داشته باشه:
1- پشتیبانی از wi-fi نوع n
2- برد در محیط بسته حد اقل به شعاع 30 متر( منظور از محیط بسته حضور 3-4 تا دیوار 30-40 سانتی در سر مسیر هست)
3- خروجی حد اقل 2 کابل lan
4- حضور خروجی کابل usb (در صورتی که جواب سوال پایین نه است نیازی نیست!)
5- اجرای بدون مشکل اینترنت wireless بر روی حداقل 2 تا device
6- پشتیبانی از adsl 1,2
7- سرعت خوب اینترنت چه برای wi-fi وچه برای کامپیوتر
8- با گوشی های مختلف به خصوص wave samsung که نوع n هست مشکلی نداشته باشه
9- کیفیت و کارایی خوب
10- راحت نصب شدن
11- قیمت هر چه ارزان تر بهتر (سعی کنید زیر 80 باشه)
12- اینو فکر میکنم همه مودم ها دارن ولی بازم مینویسم: استفاده از wi-fi در هنگام خاموش بودن کامپیوتر!
سوال: بنده 2 تا کامپیتر رو که کارت شبکه شون unboard هست رو به هم وصل کردم وصل نشد ولی یکی رو به یک کامپیوتر دیگه که کارت شبکه داشت وصل کردم وصل شد و اون یکی کامپیتر unboard رو به همون سیستمی که کارت شبکه داشت وصل کردم بازم شد!!!!!
نمیدونین دلیلش چی بوده این 2 تا بهم وصل نشدن؟!
احتمال زیاد تنظیماتش تو کامپیتر درست بوده
تو تا motherboard هم gigabyte بوده یکیش مدل ep-31 و دیگری 770t usb3 هست
برام خیلی عجیب بود میخوام ببینم اگه من مودم lan بگیرم ممکنه به همچین مشکلی دوباره بر بخورم؟
یعنی این که مودم lan رو کامپیترم نشناسه؟!
اگه امکان همچین مشکلی هست لطف کنید مدلی که خروجی usb هم داشته باشه پیشنهاد کنید
سوال2: آیا امواج مودم های wi-fi از حلب رد میشه؟ آخه 1 قسمتی از شعاع 30 متر یک سطح بزرگ حلبی است
ممنونم از زحمات همه
Linksys WAG320N ==< امپراطور مودم ها ! قیمت --> حول 130 شاید کمتر یا بیشتر.
4 تا پورت lan داره - سری n هست . بردش بالاست - انتن های internal قوی ای داره.
ali_saeedi
28-08-2010, 19:26
مودم خیلی خوبی است ولی کمی گرونه!!! قیمت رو بیارین پایین!
WAG160N
WAG120N
اولی 90 شاید
دومی 70 تومان.
ali_saeedi
28-08-2010, 21:15
این مدل wag120n چشمم رو گرفته قیمتش هم مناسبه نظر شما چیه؟
آقا یکی نیست این 2 سوال منو جواب بده؟ یعنی کسی به مشکل مشابه من بر نخورده؟
در ضمن من از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم این مودم که مشکلی با این سرویس دهنده نداره که؟!
ممنون از همه دوستان
H.Operator
28-08-2010, 21:21
wag120n رو امروز یکی تهران برام قیمت کرده بود چندجا رفته بود بازار رضا هم رفته بود گفت 68 می دادن 2 سال هم گارانتی داره.
ali_saeedi
28-08-2010, 21:24
چند تا سوال دیگه:
router چیست؟
این مودم که تو پست بالایی گفتم تا چند تا device رو میتونه همزمان از طریق وایرلس پوشش بده؟
راجع به همین مودم آیا راهنمای نصب فارسی داره؟ نصبش ساده است یا اذیت میشم؟
در کل می ارزه یا نه؟
یکی لطف میکنه همه قابلیت های این مودم رو بگه؟
لطف کنین برد این مودم هم با توجه به شرایطی که تو پست اول گفتم توضیح بدین
دیگه ممنون
Access Point ( Wireless Router ) ADSL Modem
این هست قابلیت هایش !
نصبش راحته.
router وسیله ای هست که برای internet sharing استفاده می شه ! در واقع مسیر دهی پکت ها و انتخاب بهترین مسیر برای رسیدن پکت ها از مبدا به مقسد به عهده ی router است .
شما می تونی با نصب یک لینوکس مثل Devil Linux روی یک کامپیوتر اون رو به روتر نرم افزاری تبدیل کنی .
برد اینا معمولا 50/100/150/در مدل های بالاتر 200 تا 300 متر می باشد که بستگی به توان خروجی یعنی mW ( میلی وات ) دستگاه دارد .. البته این برد در فضای بسته ! در فضای باز حدود 300 متر به هر کدام اضافه می شود.
wag120 فکر کنم 50 تا 100 رو پوشش بده .
وقتی اون سیستم ها رو بهم وصل می کنی چه پیغامی می گیری ؟
ali_saeedi
28-08-2010, 23:17
جالب اینجاست که اصلا وصل نمیشه! یعنی این چراغ lan پشت کیس روشن ثابت نمیمونه نمیدونم چرا!؟
ما شاء الله 1 جوری توضیح router رو دادی که هیچ نفهمیدم لطف کن آماتوری بگو
بگو چیزه خوبیه یا بده:31:
پکت چیه!
لطف کن بند 5 قابلیت ها رو هم بگو داره یا نه؟
و همچنین با پارس آنلاین مشکل که نداره؟
سوال 2 رو هم جواب بده لطفا!
ممنون خیلی لطف کردی
اره اون قابلیت ها رو که می خوای داره..توی خود سایت نگاه کن.
H.Operator
29-08-2010, 14:29
wag120n رو امروز یکی تهران برام قیمت کرده بود چندجا رفته بود بازار رضا هم رفته بود گفت 68 می دادن 2 سال هم گارانتی داره.
سلام
پسر خالم امروز رفت این مودمه رو خرید برام گفت همه جا میگفتن 70 تومن.(ثبات بازار رو داری اینطوری می خوایم بریم بشیم عضو تجارت جهانی:27:)
راستی این فروشنده گفت که اگر اشتراک پارس آنلاین یا شاتل داشته باشی این مودمه جواب نمیده(من که آسیاتک دارم).می خوام بدونم این حرفشون درسته یا اینا هم دستشون با اونا تو یک کاسست.
ali_saeedi
29-08-2010, 17:01
خوب اگه اینجوری باشه من که پارس آنلاین دارم! کسی نیست پارس آنلاین داشته باشه و این مودم رو امتحان کرده باشه؟
در ضمن کسی قیمت این مودم رو تو مشهد نداره؟
ali_saeedi
29-08-2010, 17:09
آقا یکی لطف کنه این قابلیت های این مودم رو که دوستمون گفتن ساده و قشنگ برای من توضیح بده ممنون میشم:
Access Point ( Wireless Router ) ADSL Modem
pashangi
30-08-2010, 10:37
سلام به همه دوستان
میخواستم مودم wireless بگیرم که این قابلیت ها رو داشته باشه:
1- پشتیبانی از wi-fi نوع n
2- برد در محیط بسته حد اقل به شعاع 30 متر( منظور از محیط بسته حضور 3-4 تا دیوار 30-40 سانتی در سر مسیر هست)
3- خروجی حد اقل 2 کابل lan
4- حضور خروجی کابل usb (در صورتی که جواب سوال پایین نه است نیازی نیست!)
5- اجرای بدون مشکل اینترنت wireless بر روی حداقل 2 تا device
6- پشتیبانی از adsl 1,2
7- سرعت خوب اینترنت چه برای wi-fi وچه برای کامپیوتر
8- با گوشی های مختلف به خصوص wave samsung که نوع n هست مشکلی نداشته باشه
9- کیفیت و کارایی خوب
10- راحت نصب شدن
11- قیمت هر چه ارزان تر بهتر (سعی کنید زیر 80 باشه)
12- اینو فکر میکنم همه مودم ها دارن ولی بازم مینویسم: استفاده از wi-fi در هنگام خاموش بودن کامپیوتر!
سوال: بنده 2 تا کامپیتر رو که کارت شبکه شون unboard هست رو به هم وصل کردم وصل نشد ولی یکی رو به یک کامپیوتر دیگه که کارت شبکه داشت وصل کردم وصل شد و اون یکی کامپیتر unboard رو به همون سیستمی که کارت شبکه داشت وصل کردم بازم شد!!!!!
نمیدونین دلیلش چی بوده این 2 تا بهم وصل نشدن؟!
احتمال زیاد تنظیماتش تو کامپیتر درست بوده
تو تا motherboard هم gigabyte بوده یکیش مدل ep-31 و دیگری 770t usb3 هست
برام خیلی عجیب بود میخوام ببینم اگه من مودم lan بگیرم ممکنه به همچین مشکلی دوباره بر بخورم؟
یعنی این که مودم lan رو کامپیترم نشناسه؟!
اگه امکان همچین مشکلی هست لطف کنید مدلی که خروجی usb هم داشته باشه پیشنهاد کنید
سوال2: آیا امواج مودم های wi-fi از حلب رد میشه؟ آخه 1 قسمتی از شعاع 30 متر یک سطح بزرگ حلبی است
ممنونم از زحمات همه
1- wag120n استاندارد n رو داره:20:
2- من تا 12 متر و با 2 دیوار و کلی وسایل ما بین مودم و گوشی رو با استاندارد b,g امتحان کردم(کامپیوتر خاموش و جای مودم خیلی تاثیر داره جای مودم من خیلی نا جوره:18:)
3و4و5 همونطور که می دونید 4 تا لن و بدون usb هستش اینترنت وایرلس رو فقط روی یه گوشی امتحان کردم سرعت 128 مخابرات از Gprs ایرانشل:29: بیشتر بود فاصله 12- 13 متری :27:
6- ساپورت می کنه:21:
7- سرعت اینترنت 128 روی کامپیوتر با IDM معمولا 13-14 کیلو بایت ولی بعضی وقتا تا 23-24 هم رسیده روی گوشی هم از Gprs ایرانشل بیشتره:5:
8و9 وسیله که استاندارد N رو داشته باشه ندارم - کارایی و کیفیت هم باید زمان بگذره تا مشخص بشه ولی تا الان که راضی بودم
10- برای من نصبش مثل آب خوردن بود اصلا فکرشم نمی کردم اینقدر راحت باشه( برای نصب حتما اول CD رو داخل درایو بگذارید و طبق مراحل اون انجام بدید)
11 من خودم 67 تومن روز پنج شنبه از بازار رضا گرفتم
12- من وایرلس رو بیشتر وقتا موقع خاموش بودن کامپیوتر استفاده می کنم
برای وصل کردن سایر کامپیوتر ها کافی اول با یک کامپیوتر تنظیمات رو انجام بدید و به اینترنت وصل بشید بعد کابل شبکه کامپیوترای دیگرو به مورم وصل کنید :8:
تا اونجایی که می دونم ::31:
Access Point برای سرویس دادن به سایر وسایل وایرلس داره . و مودم و یا هر وسیله ای که این قابلیت رو داشته باشه می تونه اینترنت رو برای بقیه وسایل share کنه :18:
wireless router هم کار مسیر یابی برای وسایل وایرلس رو می کنه برای اتصال به اینترنت لازمه:21:
امیدوارم پاسخ سوالت رو گرفته باشی اگه بازم سوال داشتی در خدمتم:10:
در پایان از شما دو عزیز hossein_operator و ali_saeedi عذر می خوام که دیر جواب دادم:11:
ali_saeedi
30-08-2010, 17:27
آقا واقعا زحمت کشیدی
بزرگی کردی:31:
ولی من این سوالم موند که آیا با پارس آنلاین مشکلی داره یا نه؟
در کل مودم خوبی هست؟!
خیلی ممنون از زحمت شما
pashangi
30-08-2010, 18:01
آقا واقعا زحمت کشیدی
بزرگی کردی:31:
ولی من این سوالم موند که آیا با پارس آنلاین مشکلی داره یا نه؟
در کل مودم خوبی هست؟!
خیلی ممنون از زحمت شما
با سلام
این که با پارس آنلاین جواب میده یا نه رو من نمی دونم بقیه دوستان باید نظرشون رو بگند( ولی در کل فکر نکنم مشکلی داشته باشه بازم از خود پارس آنلاین بپرس )
توی چند روز استفاده نمیشه گفت باید زمان بگذره تا عیارش مشخص بشه ولی من تا الان راضیم :8:
خواهش می کنم:11:
aliarnold
30-08-2010, 20:52
دوستان بنده هم میخواستم که هم از pc و هم از طریق laptop به اینترنت و شبکه وصل بشم.
اما در زمینه wireless اطلاعاتم کم هست.ممنون میشم راهنماییم کنید که به چه چیزهایی نیاز دارم.
چیزی که خودم فکر میکنم یه مودم وایرلس هست برای اینکه به اینترنت وصل بشه
برای اینکه شبکه هم داشته باشم میشه ازش این مودم استفاده کنم؟؟! اگر امکان داره در مورد مودم های وایرلس هم راهنمایی کنید.یه مانوال هم باشه خوبه.
این مدل خوبه dlink 2640t ؟؟
در مورد استانداردها یعی نمیشه یه نود با استاندارد g به مودم که استاندارد n پشتیبانی میکنه وصل بشه یا بالعکس.؟
ممنون
SAEEDSAMSUNG
30-08-2010, 22:02
td-w8901g از مدلهای tp-link مودمی با قابلیت وایرلس و چهار خروجی اترنت . به نظر من یه مودم عالی با قیمت 50 تومنه
aliarnold
31-08-2010, 11:08
دوستان بنده هم میخواستم که هم از pc و هم از طریق laptop به اینترنت و شبکه وصل بشم.
اما در زمینه wireless اطلاعاتم کم هست.
برای اینکه شبکه هم داشته باشم میشه از این مودم استفاده کنم؟؟! یعنی هم اینترنت برای سیستم ها بصورت جدا و هم شبکه(مثل سوییچ)
اگر امکان داره در مورد مودم های وایرلس هم راهنمایی کنید.یه مانوال هم باشه خوبه.
این مدل خوبه dlink 2640t ؟؟ این مدل tpllink td-w8901g ؟
در مورد استانداردها نمیشه یه نود با استاندارد g به مودم که استاندارد n پشتیبانی میکنه وصل بشه یا بالعکس.؟
ممنون
______
ali_saeedi
31-08-2010, 17:33
شما میتونی 1 مودم وایرلس برا کامپیوتر خونت بگیری بعد از وایرلس اون استفاده کنی برا لبتاپت
در ضمن استاندارد هرچی بالا تر بره استاندارد های پایین تر رور هم ساپورت میکنه یعنی استاندارد n استاندارد b و g رو هم ساپورت میکنه...
aliarnold
31-08-2010, 17:54
td-w8901g از مدلهای tp-link مودمی با قابلیت وایرلس و چهار خروجی اترنت . به نظر من یه مودم عالی با قیمت 50 تومنه
اين مدلي كه گفتيد قيمتش نسبت به بقيه برندهاي بازار يكم زيادي كم هست!البته خوب tp-link هست .
اما ميخواستم ببينم توي كيفيت كار تاثيري نميذاره؟؟يعني اين مودم كيفيتش (اينترنت و وايرلس) خوب هست؟؟delay يا قطعي نداره؟
H.Operator
01-09-2010, 22:53
نه عزیز مودم خوبیه من 8 ماه یکیشو داشتم(البته خراب نشد ها دادمش به پسر عموم).
aliarnold
02-09-2010, 02:48
آقا بسیار ممنون از پاسختون!
یه سوال :برد این مودم چقدر هست (یه نیم طبقه چقدر تاثیر داره توی بردش؟) و اگر امکان داره یکم در موردش توضیح بدید (اینو میگم چون ازش استفاده کردید).
لطفا اگر مشکلی هم داشته بگید ممنون میشم.
ممنون
aliarnold
02-09-2010, 15:58
آقا بسیار ممنون از پاسختون!
یه سوال :برد این مودم چقدر هست (یه نیم طبقه چقدر تاثیر داره توی بردش؟) و اگر امکان داره یکم در موردش توضیح بدید (اینو میگم چون ازش استفاده کردید).
لطفا اگر مشکلی هم داشته بگید ممنون میشم.
ممنون
H.Operator
03-09-2010, 19:23
دوست عزیز جوابتون رو با پ.خ دادم.
aliarnold
03-09-2010, 23:54
دوست عزیز جوابتون رو با پ.خ دادم.
آقا چیزی نیومده!!
مطمئنید برای من دادید؟ :10:
در مورد WAG120N طبق بررسی هایی که بچه ها انجام دادن تو همین فروم یه کمبود داره و اونم اینه که شما نمیتونید برخی اطلاعات خط DSL مثل مقدار SNR رو ببینید. البته شاید در Firmware جدید مشکل حل بشه شایدم اصلا سخت افزار این امکان رو نداشته باشه.
aliarnold
04-09-2010, 00:38
در مورد WAG120N طبق بررسی هایی که بچه ها انجام دادن تو همین فروم یه کمبود داره و اونم اینه که شما نمیتونید برخی اطلاعات خط DSL مثل مقدار SNR رو ببینید. البته شاید در Firmware جدید مشکل حل بشه شایدم اصلا سخت افزار این امکان رو نداشته باشه.
ممنون
فقط همین مشکل رو داره؟؟
در مورد برد و تعداد یوزر مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
فقط همین مشکل رو داره؟؟
در مورد برد و تعداد یوزر مشکلی پیش نمیاد؟
بله من سه نفر رو ميشناسم كه از WAG120N استفاده ميكنن و مشكلي باهاش نداشتن و راضي هم بودن. خود من هم اين مدل رو داشتم و راضي بودم، برام مشكلي پيش نيومد. كاربر WAG120N هم زياد داريم تو همين فروم. پيشنهاد ميكنم به انجمن اينترنت پر سرعت هم سر بزنيد و اونجا هم تحقيق كنيد.
به شخصه سعي ميكنم براي تمامي تجهيزات شبكه اول سراغ محصولات سيسكو برم چون بهترين كيفيت رو داره.
در مورد تعداد يوزر هم تا ده يوزر رو خودم امتحان كردم و مشكلي نداشته و DHCP Server اون قادر به آدرس دهي به 50 كاربر هست.
برد هم بستگي به نويزهاي اطراف، نوع ديد و استاندارد مورد استفاده شما و ... داره. استاندارد N عنوان ميشه كه حداقل تا 70 متر رو ميتونه تحت پوشش خودش قرار بده كه البته وابسته به بهره آنتن دستگاه و حساسيت گيرنده و قدرت فرستنده هست، هر چه بهره آنتن بيشتر باشه محدوده تحت پوشش وايرلس شما هم بيشتره.
اينم اضافه كنم كه هيچكدام از مدل هاي WAG120N و WAG160N و WAG320N آنتن خارجي قابل تعويض ندارن و همشون آنتن داخلي دارن. WAG120N و WAG160N دو آنتن و WAG320N سه آنتن داخلي داره
بهره آنتن WAG120N برابر 1.8dBi، مدل WAG160N برابر 2.0dBi و مدل WAG320N برابر 4dBi هست، ضمن اينكه WAG320N دو كاناله هست.
H.Operator
06-09-2010, 18:16
آقا چیزی نیومده!!
مطمئنید برای من دادید؟ :10:
خوب ببین مودم خوبیه بردش هم خوبه البته خونه ما جنس دیوارا چوبی هستش و خوب توی خونه عموم که آجر و بلوک هست تست شده و خوب جواب داده و در کل نسبت به قیمتی که داره فعلآ خوب فروش کرده و تا حالا هم من به شخصه ندیدم کسی مشکلی باهاش داشته باشه.
ali_saeedi
07-09-2010, 08:49
کاش 1 نفر بود میگفت این مودم با پارس آنلاین تو مشهد مشکل داره با نه؟ که خیال من رو برای خریدش خلاص کنه
aliarnold
07-09-2010, 13:03
کاش 1 نفر بود میگفت این مودم با پارس آنلاین تو مشهد مشکل داره با نه؟ که خیال من رو برای خریدش خلاص کنه
با پشتيباني تماس بگير دوست عزيز. :20:
H.Operator
07-09-2010, 13:36
LINKSYS WAG120N با آسیاتک مشکلی نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.