مشاهده نسخه کامل
: دستکاری در یک فایل برای باز کردن و تغییر !
anti-military
28-08-2010, 16:39
سلام . من از طرف چندتا از بچه های بازی سنتر که تصمیم به زیر نویس کردن فارسی بازیها گرفتن این تاپیک رو میزنم . هدف از زدن تاپیک تو این مبحث اینه که میخواهیم بدونیم آیا استخراج یه فایلی با یه پسوند خاص مثلا sds چطوریه . کسی از دوستان هست بتونه تو این کار کمک کنه ؟ برنامه نویسی چه نقشی تو این زمینه داره ؟ اگر کسی با پسوندهای مختلف و برنامه نویسی و نحوه باز کردن و ویرایش کردن فایلها تجربه داره لطفا به ما ( که فعلا تعدادی مترجم هستیم ) کمک کنه . اگر این کار ممکن باشه منظورم باز کردن فایل زیر نویس بازی و ویرایشش به زبان فارسی از این به بعد اکثر بازیهای معروفی که منتشر بشن می تونیم سریع زیر نویسشون کنیم . پس لطفا اگر کسی میتونه کمک کنه یا اطلاعات و تجربیاتش رو در این مورد بهمون بده تو این تاپیک اعلام کنه ...
سلام...!
ممنون از این کار مفیدتون...! ولی... این کار شما ربطی به برنامه نویسی نداره...!
تو قسمت ساخت و ویرایش بازی... تاپیک بزنید...!
آدرس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا بهتر می تونن کمکتون کنن...!
شما باید یه تیم Game Hacking بزنید...! چند تا مترجم... چند تا متخصص و چند تا...!
از برنامه Game Extractor واسه استخراج و ویرایش فایل های بازی ها می تونید استفاده کنید...!
موفق باشید...!
anti-military
28-08-2010, 20:18
ممنون از کمکتون . درسته برای باز کردن فایلها با پسوندهای خاص نیازی به برنامه نویس نیست اما خوب شخصی هم باید باشه کمی آشنایی با دستورات برنامه نویسی داشته باشه برای اضافه کردن فونت فارسی و ... ( راستی تو اون انجمن برای اعضای تازه وارد امکان دسترسی و ارسال تاپیک نیست )
ممنون از کمکتون . درسته برای باز کردن فایلها با پسوندهای خاص نیازی به برنامه نویس نیست اما خوب شخصی هم باید باشه کمی آشنایی با دستورات برنامه نویسی داشته باشه برای اضافه کردن فونت فارسی و ... ( راستی تو اون انجمن برای اعضای تازه وارد امکان دسترسی و ارسال تاپیک نیست )
خواهش می کنم...!
کلاً فکر نمی کنم نیازی به برنامه نویسی باشه...! البته من زیاد تو این کار ها تجربه ندارم... ولی... تا اونجایی که من میدونم... اسکریپت هایی که موتور بازی ها تفسیر و اجرا می کنن... توسط زبان خاصی نوشته نشده... و معمولاً من در آوردی هستن...!
شما فعلاً تو قسمت های دیگه فعالیت کنید...! بعد از این که محدودیت هاتون برداشته شد...! همین تاپیک رو تو بخش ساخت و ویرایش بازی بزنید...! اونجا حتماً می تونن کمکتون کنن...! حتی می تونید واسه خودتون یه تیم گیم هکینگ هم جمع کنید...!
موفق باشید...!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.