مشاهده نسخه کامل
: مشکل با ساعت و تاریخ لپتاپ
negin280
28-08-2010, 16:08
با سلام خدمت همه :
مشکلی که من با لپتاپ dell 1564 دارم اینکه وقتی لپتاپ رو روشن میکنم ساعت اون همیشه از ساعت 12:00 شروع به کار میکنه و تاریخ اون هم همیشه از آگوست 2009 شروع میشه لطفا کمکم کنید و بگید مشکل چیه آیا از باطری مادربرده یا چیز دیگه ایه ؟
یه سوال دیگه اینکه آیا از پورت lan لپتاپ میشه با adsl به اینترنت کانکت شد یا فقط مخصوص استفاده از وایرلس هست ؟
ممنون میشم اگه سریعتر جوابمو بدید
majid_3ma
29-08-2010, 01:17
با سلام خدمت همه :
مشکلی که من با لپتاپ dell 1564 دارم اینکه وقتی لپتاپ رو روشن میکنم ساعت اون همیشه از ساعت 12:00 شروع به کار میکنه و تاریخ اون هم همیشه از آگوست 2009 شروع میشه لطفا کمکم کنید و بگید مشکل چیه آیا از باطری مادربرده یا چیز دیگه ایه ؟
یک بار تنظیمات رو توی بایوس انجام بده و ذخیره کن اگه دوباره اینطوری شد مشکل از باتری مادربرد هستش
چون نقش باطری مادر برد فقط نگهداری تنظیمات ساعت و تاریخ هست
QUOTE=negin280;5333011]
یه سوال دیگه اینکه آیا از پورت lan لپتاپ میشه با adsl به اینترنت کانکت شد یا فقط مخصوص استفاده از وایرلس هست ؟
ممنون میشم اگه سریعتر جوابمو بدید[/QUOTE]
بله که میشه
فقط سوالتون یکم نا مفهومه
پورت لن و وایرلس با هم فرق دارن اگه مودمت پورت لن داشته باشه می شه باهاش به اینترت وصل شد اگر هم روتر وایرلس باشه با هر دو می تونی وصل بشی
saman3230
29-08-2010, 11:57
ایراد از باطری بک آپ شماست
ممنون میشم اگه سریعتر جوابمو بدید
شما می توانید از طریق lan هم به مو دم adsl هم acces point و wierless modem وصل شوید
برای تنظمیات adsl هم از 2 طریق می تونید هم bridge هم pppoe
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی دارم که چند ماهی میشه خریدمش
چند وقتیه ساعتش هی نیم ساعت میره جلو هر چند وقت یکبار !
مثلا یکی دو هفته !
majid_3ma
30-08-2010, 13:32
سلام دوستان
من یه لپ تاپ سونی دارم که چند ماهی میشه خریدمش
چند وقتیه ساعتش هی نیم ساعت میره جلو هر چند وقت یکبار !
مثلا یکی دو هفته !
توی تنظیمات time zone اگه رو تهران نیست بزار روی تهران چون اگه جای دیگه باشه وقتی به اینترنت وصل می شی آپدیت میکنه ساعت رو به اون time zone آپدیت میکنه
خیلی ممنونم !
عوضش کردم
امیدوارم دوباره اون طوی نشه
همش می ترسیدم از باطری مادر برد باشه !
negin280
31-08-2010, 01:01
یک بار تنظیمات رو توی بایوس انجام بده و ذخیره کن اگه دوباره اینطوری شد مشکل از باتری مادربرد هستش
چون نقش باطری مادر برد فقط نگهداری تنظیمات ساعت و تاریخ هست
QUOTE=negin280;5333011]
سلام خیلی ممنون ازاینکه جوابمو دادین
تنظیمات بایوس رو چک کردم ولی باز هم همینطوری میشه
بله که میشه
فقط سوالتون یکم نا مفهومه
پورت لن و وایرلس با هم فرق دارن اگه مودمت پورت لن داشته باشه می شه باهاش به اینترت وصل شد اگر هم روتر وایرلس باشه با هر دو می تونی وصل بشی
راستش من تازه این لپتاپ رو گرفتم و تا حالا با لپتاپ و وایرلس کار نکردم و بلد نیستم مودمی که من دارم نتگر تک پورت لن هست و برای پی سی استفاده میکنم حالا میخوام این مودم رو به لپتاپ وصل کنم و به اینترنت وصل شم . پورتی که رو لپتاپ هست شکل پورت روی کارت شبکه پی سیه حالا نمی دونم میشه این مودم رو به لپتاپ وصل کرد و به نت کانکت شد یا نه ؟ در ضمن این مدل لپتاپ درایوراش با خود سیستم نیست و برای نصب کارت شبکه درایور ندارم اگه امکان داره که با این مودم به نت کانکت شم باید درایور کارت شبکه رو پیدا کنم و بعد تنظیمات کانکشن رو انجام بدم همینطوره یا نه؟ لطفا بیشتر راهنماییم کنید خیلی ممنون
negin280
31-08-2010, 01:14
ایراد از باطری بک آپ شماست
با سلام خیلی ممنون از اینکه لطف کردید و جوابمو دادین
منظورتون از باطری بک آپ همون باطری روی مادربرده ؟
شما می توانید از طریق lan هم به مو دم adsl هم acces point و wierless modem وصل شوید
برای تنظمیات adsl هم از 2 طریق می تونید هم bridge هم pppoe
میخواستم مطمئن بشم که Lan روی مادربرد این لپتاپ دقیقا همون lan روی pc هست یانه کاربرد دیگه ای داره ؟
majid_3ma
31-08-2010, 08:38
میخواستم مطمئن بشم که Lan روی مادربرد این لپتاپ دقیقا همون lan روی pc هست یانه کاربرد دیگه ای داره ؟
لن همون لن هست فقط تفاوت لن ها این هست که سرعت انتقال داده آنها فرق می کنه مثلا 1000 100 10 که نهایتا به صورت گیگابیت داخل شبکه انتقال اطلاعات انجام میده و از نظر پورت هیچ تفاوتی ندارند
و نوع دیگه هم که بی سیم wireless که هردو یک کار را انجام میدن
راستش من تازه این لپتاپ رو گرفتم و تا حالا با لپتاپ و وایرلس کار نکردم و بلد نیستم مودمی که من دارم نتگر تک پورت لن هست و برای پی سی استفاده میکنم حالا میخوام این مودم رو به لپتاپ وصل کنم و به اینترنت وصل شم . پورتی که رو لپتاپ هست شکل پورت روی کارت شبکه پی سیه حالا نمی دونم میشه این مودم رو به لپتاپ وصل کرد و به نت کانکت شد یا نه ؟ در ضمن این مدل لپتاپ درایوراش با خود سیستم نیست و برای نصب کارت شبکه درایور ندارم اگه امکان داره که با این مودم به نت کانکت شم باید درایور کارت شبکه رو پیدا کنم و بعد تنظیمات کانکشن رو انجام بدم همینطوره یا نه؟ لطفا بیشتر راهنماییم کنید خیلی ممنون
دوست عزیز اگر سیستم عامل نوت بوک شما به صورت اورجینال باشه درایور نصب هست و اگر هم ویندوز هفت باشه خودش اکثرا میشناسه و اگر نه تا وقتی نصب نباشه نمیتونید از پورت لن برای اینترنت استفاده کنید.
شما اگر بخواهید میتونید با استفاده از یک روتر وایرلس و پورت لن مودم اینترنت را به صورت بی سیم در محیط به اشتراک بگذارید
negin280
01-09-2010, 02:10
با سلام خدمت دوستان
آقا خیلی ممنون مشکل حل شد تونستم کانکت بشم:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.