مشاهده نسخه کامل
: خطای معروف 691 مودم
سلام
به مشکل جالب پیدا کردم من بدون مشکل با لپ تاپم توسط ADSL به اینترنت وصل می شدم ولی یه روز دیدم متصل نمیشه و خطای معروف 691 رو میده یوزر و پسورد هم چند بار وارد کردم و باز همین مشکل بود جالب بود که این مشکل رو با پی سی خونه نداشتم همین الان هم با پی سی دارم کار می کنم
چون توسط LAN به اینترنت وصل بودم گفتم شاید مشکل از کارت شبکه باشه از طریق USB می خواستم متصل بشم درایورش رو نصب کردم ولی باز خطای 691 رو میده و میگه یوزر و پسورد اشتباه هست
گفتم شاید ویندوز مشکل داشته باشه چون من دو تا ویندوز مجازی تحت ویندوز سون دارم با اون ها هم همین پیغام رو میده هم ویندوز 2003 هم XP
احتمال هست که مشکل سخت افزاری باشه کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
سلام
به مشکل جالب پیدا کردم من بدون مشکل با لپ تاپم توسط ADSL به اینترنت وصل می شدم ولی یه روز دیدم متصل نمیشه و خطای معروف 691 رو میده یوزر و پسورد هم چند بار وارد کردم و باز همین مشکل بود جالب بود که این مشکل رو با پی سی خونه نداشتم همین الان هم با پی سی دارم کار می کنم
چون توسط LAN به اینترنت وصل بودم گفتم شاید مشکل از کارت شبکه باشه از طریق USB می خواستم متصل بشم درایورش رو نصب کردم ولی باز خطای 691 رو میده و میگه یوزر و پسورد اشتباه هست
گفتم شاید ویندوز مشکل داشته باشه چون من دو تا ویندوز مجازی تحت ویندوز سون دارم با اون ها هم همین پیغام رو میده هم ویندوز 2003 هم XP
سلام
دوست عزیز ارور 691 مربوط به اشتباه بودن User Name یا Password هست و به سخت افزار ارتباطی نداره
به خاطر همین گفتم جالبه به خاطر اینکه طبق توضیحاتم صد در صد از صحیح بودنش مطمئنم البته یه جا نوشته بود گوشی بی سیم هم می تونه باعث به وجود اومدن این خطا بشه که من گوشی رو قطع کردم
بهرحال تا چند روزه پیش این خطا رو نمیداد الان میده این در حالی هست که من از PC به راحتی به نت کانکت میشم
سلام
یوزر و پسورد را توی notpad بنویس بعد کپی پیست کن .
یا پسورد را با On-Screen Keyboard خود سیستم وارد کن
موفق باشید
سلام
یوزر و پسورد را توی notpad بنویس بعد کپی پیست کن .
یا پسورد را با On-Screen Keyboard خود سیستم وارد کن
موفق باشید
امتحان کردم نمیشه مشکل از یوزر و پسورد نیست بازم تکرار می کنم یه باره این طور شد
david est2
29-08-2010, 23:45
سلام
دوست عزیز می تونی مودمتو auto connect کنی یعنی یوزر نیم و پسوردتو داخل مودم سیو کنی برای اتصال به اینترنت در این حالت کافیه فقط مودمتو روشن کنی ، مدل مودمتم بگو
روتر من TP-LINK 8811 هستش
در ضمن من ویندوز سون روی لپ تاپم نصب بود گفتم باداباد یه XP نصب کردم بازم دیدم همین خطا رو میده صد بار هم اطلاعاتش رو وارد کردم باز همین خطا رو میده هم با LAN هم با USB متصل شدم باز همین طور هستش دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم جالبه با همین اطلاعات من به راحتی روی سیستم شخصی ام به نت وصل میشم
دیگه یواش یواش دارم به مشکل سخت افزاری شک می کنم با وجود اینکه شماره خطا این مطلب رو نمی رسونه
david est2
30-08-2010, 23:15
روتر من TP-LINK 8811 هستش
در ضمن من ویندوز سون روی لپ تاپم نصب بود گفتم باداباد یه XP نصب کردم بازم دیدم همین خطا رو میده صد بار هم اطلاعاتش رو وارد کردم باز همین خطا رو میده هم با LAN هم با USB متصل شدم باز همین طور هستش دیگه واقعا نمیدونم چکار کنم جالبه با همین اطلاعات من به راحتی روی سیستم شخصی ام به نت وصل میشم
دیگه یواش یواش دارم به مشکل سخت افزاری شک می کنم با وجود اینکه شماره خطا این مطلب رو نمی رسونه
طریقه auto connect کردن مودمتو بلدی ؟ اگه نه بگو تا آموزش کامل تصویریشو بزارم منتها یه چند روزی باید صبر کنی تا فرصت بکنم
طریقه auto connect کردن مودمتو بلدی ؟ اگه نه بگو تا آموزش کامل تصویریشو بزارم منتها یه چند روزی باید صبر کنی تا فرصت بکنم
ممنونم رفیق نیازی نیست روش شما درسته
کاشف بعمل اومد که ISP بنده برای بالابردن امنیت اتصال به نت رو از سیستمی غیر از سیستم اولیه رو ممنوع کرده و روش غیر فعال کردن این امکان هم auto connect کردن مودم هستش این کار رو انجام دادم مشکل برطرف شد
ممنون :27:
david est2
04-09-2010, 00:30
ممنونم رفیق نیازی نیست روش شما درسته
کاشف بعمل اومد که ISP بنده برای بالابردن امنیت اتصال به نت رو از سیستمی غیر از سیستم اولیه رو ممنوع کرده و روش غیر فعال کردن این امکان هم auto connect کردن مودم هستش این کار رو انجام دادم مشکل برطرف شد
ممنون :27:
چاکریم :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.