PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا Asrock 870 extrime3 بخرم ؟

spr_secret
28-08-2010, 07:46
آيا Asrock 870 extrime3 بخرم ؟

لطفا نظرتون رو بدين اگر مخالف هستين يه مادربرد بهتر با همين امكانات و مشخصات به من معرفي كنيد.

مي خوام اين سيستم رو ببندم !
Cpu : AMD phenom II X4 965
Ram : 2 X2GB
VGA : 250 GTS

Infernus
31-08-2010, 20:05
آيا Asrock 870 extrime3 بخرم ؟

لطفا نظرتون رو بدين اگر مخالف هستين يه مادربرد بهتر با همين امكانات و مشخصات به من معرفي كنيد.

مي خوام اين سيستم رو ببندم !
Cpu : AMD phenom II X4 965
Ram : 2 X2GB
VGA : 250 GTS

ببينيد نميخام بگم ازراك خوب نيست ولي انتخاب هاي بهتري هم هست مخصوصا براي سيستم شما كه يه سيستم بسيار عالي است. مثلا مادر برد هاي گيگا يا فاكس كان مادر برد هاي خوبي هستند كه البته اگه نظر من را بخاين ميگم گيگا استفاده كنيد EP45 خوبه ولي مدل هاي جديدترش هم هست اون بستگي به بودجه شما داره .
موفق باشيد.

K1lou
02-09-2010, 16:45
ببينيد نميخام بگم ازراك خوب نيست ولي انتخاب هاي بهتري هم هست مخصوصا براي سيستم شما كه يه سيستم بسيار عالي است. مثلا مادر برد هاي گيگا يا فاكس كان مادر برد هاي خوبي هستند كه البته اگه نظر من را بخاين ميگم گيگا استفاده كنيد EP45 خوبه ولي مدل هاي جديدترش هم هست اون بستگي به بودجه شما داره .
موفق باشيد.

با سلام
فكر كنم سئوالتون رو بد جايي مطرح كردين كه تا به حال جوابي نداشتين با اين حال اين هم تجربه من

من اين مادربرد رو جديدا خريدم مادربرد خوبي است با چيبستهاي جديد amd و با قيمت مناسب با امكان ucc كه اين قابليت رو به مادربرد ميده كه هسته غير فعال پردازنده هايي كه هسته هاش توسط كارخانه غير فعال شده رو داره . داراي usb3 ,و خيلي از امكانات ديگه كه روي مادربردهاي گرانقيمت تر وجود داره

اما در مورد پيشنهاد دوستمون كه فرمودن ep45 . اين چيبست مربو به پردازنده هاي سري core 2 duo اينتل است و اين دوستمون ميخوان سيستم amd ببندن
موفق باشيد

panther99
02-09-2010, 17:04
دوست عزیز این مادربرد ، مادربرد بسیار خوبی هست . اما اگه بخوای یه کم بیشتر هزینه کنی میتونی به اینها هم فکر کنی !!
880G Extreme3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

890FX Deluxe3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به خصوص این پایینی که دیگه فوق العاده کامله !!! من خودم اگه بخوام سیستم رو عوض کنم حتما به این فکر میکنم . توسایت asrock مشخصاتش هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن بهتره گرافیک رو هم از ATI بگیری . 4670 به بالا .

K1lou
02-09-2010, 17:12
با سلام

880G Extreme3
اين مادربرد داراي گرافيگ آنبر هست فكر كنم رادئون 4250 درسته ؟
در صورتي كه نخواهيم براي گرافيك جدا پول بديم انتخاب خوبي است

890FX Deluxe3

خوب اين هم كه قطعا بايد بهترين باشد اما براي يك كاربر حرفهاي كه بخواد از 4 تا كارت گرافيك براي بازيش استفاده كنه . البته من مشخصات رو چك نكردم و بر اساس چيبست 790fx مي گم . البته بايد قيمت رو هم در نظر بگيريم .
قبلا يك مدل رو ديدم كه حدود 175 تومن بود حالا دقيق يادم نمي ياد همين مين بود يا نه؟
قيمتش رو داريد ؟

roteal2007
03-09-2010, 15:18
با سلام

اين مادربرد داراي گرافيگ آنبر هست فكر كنم رادئون 4250 درسته ؟
در صورتي كه نخواهيم براي گرافيك جدا پول بديم انتخاب خوبي است

خوب اين هم كه قطعا بايد بهترين باشد اما براي يك كاربر حرفهاي كه بخواد از 4 تا كارت گرافيك براي بازيش استفاده كنه . البته من مشخصات رو چك نكردم و بر اساس چيبست 790fx مي گم . البته بايد قيمت رو هم در نظر بگيريم .
قبلا يك مدل رو ديدم كه حدود 175 تومن بود حالا دقيق يادم نمي ياد همين مين بود يا نه؟
قيمتش رو داريد ؟

این مدل رو سایتا 190 قیمت دادن.
من شنیدم که اونایی که گرافیک آنبرد دارن برای آور کلاک جالب نیستن....شما هم اگه برای آور و بازی نمیخوای همینو بردار.