مشاهده نسخه کامل
: ريزش ابرو !!
Ssarshar
28-08-2010, 04:11
سلام دوستان چند روز پيش متوجه شدم قسمت كوچك يكي از ابروهام به نظر ريخته و كم پشت تر از ابروي ديگر به نظر
مياد تقريبا مثل كسايي كه ابروشونو تيغ ميندازن ! : دي
اين موضوع خيلي نگرانم كرده ... با اينكه قسمت كوچكي هست ولي متعجبم چرا بايد من اينطوري بشم ! كمكي اگه از
دستتون برمياد لطفا دريغ نكنيد . ممنون
مذكر – 18 ساله
edisssson
28-08-2010, 07:25
سلام دوستان چند روز پيش متوجه شدم قسمت كوچك يكي از ابروهام به نظر ريخته و كم پشت تر از ابروي ديگر به نظر
اين موضوع خيلي نگرانم كرده ... با اينكه قسمت كوچكي هست ولي متعجبم چرا بايد من اينطوري بشم ! كمكي اگه از
مذكر – 18 ساله
سلام
بعضي روغنها مثل روغن بادام تلخ روغن زيتون يا رزماري به دراومدن ابرو كمك ميكنه ولي نميدونم كدوم بهتره ولي ميتوني يه برس ابرو برداري و روزانه محكم به ابروهات بكشي اين به محكم تر شدن ريشه ي ابروهات كمك ميكنه ونميذاره بريزه. اين نظر من بود بهتره صبر كنيد ببينيد بقيه ي دوستان چه نظري دارن.:20:
سلام
عوامل متعددی باعث میشه که ابرو ریزش داشته باشه
خوردن بعضی از داروها
داشتن بعضی از بیماریها
استفاده ی بیش از حد از ویتامینها و مواد معدنی
و اینکه ممکنه عفونت قارچی یا انگلی باعث بروز ریزش ابرو بشه
همچنین محل کار یا سر وکار داشتن با بعضی از فلزات باعث ریزش ابرو میشوند مثل کار کردن با ید ،طلا و..
مذكر – 18 ساله
در صورتیکه مساحت ناحیه که مو ریخته شده بالاست بهتره به پزشک مراجعه کنید تا درمان صورت بگیره .
محلولها و ژلهای موضعی می تونن تاثیر خوبی داشته باشند . در صورتی که تشخیص ریزش موی سکه ای یا آلوپپسی آرآتا باشد تزریق موضعی هم کمک کننده می باشد .
در هر صورت تشخیص و درمان با پزشک پوست می باشد .:11:
kiarash3500
28-08-2010, 14:33
از مایکنوسیدیل و رزماری استفاده کردی؟
Ssarshar
28-08-2010, 15:23
از مایکنوسیدیل و رزماری استفاده کردی؟
تو يه بازه ي چند ماهه از محلول سر استفاده ميكردم ( با تشخيص دكتر ) براي تقويت موهاي سرم
والا عمه من ریزش موهای سرش که شروع شده بود ! کاملا سرش تاس شد ! و اونم چون زن بود یک چند مدتی افسرده شد و ...
تا بالاخره که به کمک بقیه تونست به خودش بیاد و بهتر شد !
ابروهاش هم کاملا ریخت !
و هر دکتری هم رفت نتونست کاری بکنه و آخرش رو آورد به تاتو ...
تو يه بازه ي چند ماهه از محلول سر استفاده ميكردم ( با تشخيص دكتر ) براي تقويت موهاي سرم
این دارو به پر پشتی مو ی سر کمک میکنه
والا عمه من ریزش موهای سرش که شروع شده بود ! کاملا سرش تاس شد ! و اونم چون زن بود یک چند مدتی افسرده شد و ...
تا بالاخره که به کمک بقیه تونست به خودش بیاد و بهتر شد !
ابروهاش هم کاملا ریخت !
و هر دکتری هم رفت نتونست کاری بکنه و آخرش رو آورد به تاتو ...
سلام
معمولا ریزش مو که تا حد تاسی پیش بره و حتی ابرو ها رو هم در بگیره به داشتن نوعی سرطان و به شیمی درمانی مربوط میشه
maryam90
28-08-2010, 22:30
سلام دوستم براي من هم ومين مشكل پيش اومده بود و به پزشك مراجعه كردم و فهميدم علتش استرس و براي درمانش از سير خام وروغن زيتون استفاده كردم.
سلام
معمولا ریزش مو که تا حد تاسی پیش بره و حتی ابرو ها رو هم در بگیره به داشتن نوعی سرطان و به شیمی درمانی مربوط میشه
نه خدا رو شکر ...
نه سرطان داره و نه شیمی درمانی کرده بود !
Bahar-via
14-09-2010, 18:30
واسه ريزش ابروت اگه از رزماري استفاده كني حتما نتيجه ميگيري،خودمم يه قسمتي از ابروم حالي شد رفتم دكتر بهم همينو داد، به مدت 2ماه هرروز ميزدم كاملا پر شد. فقط يادت باشه روزي 2قطره رو ابروت بمالي و پس از انجام اينكار تا چند ساعت به ابروهات دست نزني،اگه اينكارو شبا هنگام خواب انجام بدي بهتره چون ديگه دستي بهش نميزني:46:فراموش نكن بعداز چندساعت حتما بايد بشوريش....!اميدوارم كه هرچه زودتر نتيجه بگيري:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.