ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Run as administrator

N O V A L I S
27-08-2010, 22:17
سلام..

قبل از اینکه مشکلم رو بپرسم چند سوال مربوط به مشلکم می پرسم..
به طور کلی برای نصب برنامه ها در ویندوز 7 ، تنظیمات User Account Control (UAC) باید در چه وضعی باشه؟ آیا باید غیر فعالش کنیم؟ آیا باید موقع نصب برنامه روی آیکون برنامه کلیک راست کنیم و از طریق Run as administrator اجراش کنیم؟

من چند ماه پیش 3ds max رو تو ویندوز 7 نصب کردم.. اما از اون زمان تا الان با مشکلاتی در تنظیمات داخل برنامه روبرو شدم که بعدا فهمیدم علتش این بوده که برنامه از طریقadministrator اجرا نمی شده.. یعنی برای اینکه مشکلاتی که گفتم پیش نیاد باید روی آیکون برنامه کلیک راست کنم و Run as administrator رو انتخاب کنم.. اما اینکار یه خرده ضد حاله.. :46: ضمن اینکه غیر این کلیک راست باید به دیالوگی که ظاهر میشه جواب Yes هم بدیم... تو وب گشتم یه راه حل گفته بود که روی آیکون کلیک راست کنم و به Properties و تو تب Shortcut به بخش Advanced برم و Run as administrator رو فعال کنم.. با این کار زحمتمون کمتر میشه ولی هنوز اون دیالوگی که باید بهش ok بدیم سر جاشه..

چرا من در مورد برنامه های دیگه ام این مشکل رو ندارم؟
راه حلی می خوام که این برنامه هم مثل باقی برنامه ها بدون درد سر باز بشه و از طریق administrator هم راه بیفته..

ممنونم..

Dew Drop
28-08-2010, 10:18
سلام
بعضی از نرم افزار ها هستند که با run as administartor اجرا میشن برای همه شون لازم نیس که با ادمین اجراش کنید.شما این راه رو امتحان کنید ببینید براتون جواب میده.یعنی دیگه نمی خواد با کلیک راست و انتخاب run as administrator اجراش کنید با کلیک کردن هم می تونید اجراش کنید.تو search بنویسید gpedit.msc اون رو باز کنید این مسیر رو برید
Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Software RestrictionPolicies
بعد تو صفحه سمت راست روی گزینه Additional Rules کلیک راست کنید و New Path Rule رو انتخاب کنید بعد تو قسمت path بنویسید runas.exe بعد apply کنید و ok.
فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه که بخواید UAC رو غیر فعال کنید.من از اولش گذاشتم رو never notify و تا به حال هم مشکلی نداشتم.

DJ POLESTAR
28-08-2010, 11:00
همین کار رو میتونید از مسیر: Control panel> System and Security> Change User Account Control Setting انجام بدین و نوار رو به Never Notify بکشید.

ebicross
28-08-2010, 12:23
ببینید برنامه هایی که: تغییراتی توی سیستم بتونه ایجاد کنه؛ با امنیت سیستم و تنظیمات Firewall سر و کار داشته باشه، بتونه توی رجیستری تغییرات بده و مشابه اینها.
این برنامه ها رو UAC به شما درباره ی فعالیتشون هشدار میده.
شما میتونید UAC رو غیرفعال کنید.
به نظرم UAC باید برای سرورها و کامپیوترهای حساس روشن باشه.

N O V A L I S
28-08-2010, 22:09
ممنون از راهنمائی دوستان...

سلام
بعضی از نرم افزار ها هستند که با run as administartor اجرا میشن برای همه شون لازم نیس که با ادمین اجراش کنید.شما این راه رو امتحان کنید ببینید براتون جواب میده.یعنی دیگه نمی خواد با کلیک راست و انتخاب run as administrator اجراش کنید با کلیک کردن هم می تونید اجراش کنید.تو search بنویسید gpedit.msc اون رو باز کنید این مسیر رو برید
Computer Configuration>Windows Settings>Security Settings>Software RestrictionPolicies
بعد تو صفحه سمت راست روی گزینه Additional Rules کلیک راست کنید و New Path Rule رو انتخاب کنید بعد تو قسمت path بنویسید runas.exe بعد apply کنید و ok.
فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه که بخواید UAC رو غیر فعال کنید.من از اولش گذاشتم رو never notify و تا به حال هم مشکلی نداشتم.

روش شما رو استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم، نهایتا با غیر فعال کردن UAC (و حتما بعدش Restart - محض اطلاع دوستان) برنامه به صورت Run as administrator بالا اومد و مشکلاتی که بالا گفتم رو تو برنامه ندارم..

ولی می خوام بدونم چرا روش شما نتیجه نداد؟ :13:من تو تنظیمات فایل runas.exe هر سه گزینه ی زیر رو امتحان کردم.. نتیجه نداد..
فایل مسیر زیر رو هم امتحان کردم (با این فرض که روش شما رو درست فهمیدم.) که تنها این فایل به صورت مثلا Unrestricted اجرا بشه.. ولی باز هم نتیجه نگرفتم..

C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2011\3dsmax.exe

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]