ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل دررايت كردن

parasiun
27-08-2010, 19:58
با سلام خدمت دوستان عزيز لطفا من را راهنمايي كنيد من يك لبتاپtoshiba a505-s6030حدود 3 روزه كه خريدم
بعد برنامه ي nero9را روش نصب كردم و يك سي دي معمولي روش به صورت mp3رايت كردم ولي بعد از او ن ديگه سي دي هاي معمولي رورايت نميكنه فقط dvd رايت ميكنه لطفا من را راهنمايي كنيد.neroهم پاك كردم ولي تغييري نكرد ويندوزم 7 و وقطي سي دي رو رايت ميكنه اونو مي سوزونه چه با neroچه معمولي فقط 8%پر ميشه وبعدeject ميشه و ميگه كه مطمئن باشيد كه اخرينfrimwareمربوط به سي دي رام وداشته باشيد دوباره امتحان كنيد

majid_3ma
28-08-2010, 00:44
با سلام خدمت دوستان عزيز لطفا من را راهنمايي كنيد من يك لبتاپtoshiba a505-s6030حدود 3 روزه كه خريدم
بعد برنامه ي nero9را روش نصب كردم و يك سي دي معمولي روش به صورت mp3رايت كردم ولي بعد از او ن ديگه سي دي هاي معمولي رورايت نميكنه فقط dvd رايت ميكنه لطفا من را راهنمايي كنيد.neroهم پاك كردم ولي تغييري نكرد ويندوزم 7 و وقطي سي دي رو رايت ميكنه اونو مي سوزونه چه با neroچه معمولي فقط 8%پر ميشه وبعدeject ميشه و ميگه كه مطمئن باشيد كه اخرينfrimwareمربوط به سي دي رام وداشته باشيد دوباره امتحان كنيد
امکان داره با نوع سی دی که رات میکنید مشکل اشته باشه بعضی وقتا این مشکل پیش میاد.

Microsoft24
28-08-2010, 07:33

نوع سی دی رو عوض کنید ، از یک نرم افزار دیگه برای رایت استفاده کنید!

ببینید ، فرقی میکنه!؟؟؟

موفق باشید ،

امید

parasiun
30-09-2010, 08:22
دوست عزیز با سی دی و نرم افزار دیگه امتحان کردم ولی باز نشد

H@mid-Vista
30-09-2010, 18:58
خوب این نشون میده بافر رو زود میخواد تخلیه كنه و روی دی وی دی كه سرعت بالاست جواب میده اما روی سی دی موجب سوختن میشه
یك كاری كن با یك برنامه رایت لحظه ای مثل Ashampoo burning studio رایت كن تا بافر رو مدیریت كنه