مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد سیستم مدیریت محتوا
mohsensoft
27-08-2010, 17:19
من میخوام یه سایتی راه بندازم که امکاناتی مثل گالری ، ارسال نظرات کاربران و این جور چیزا داشته باشه
حالا موندم بین جوملا و ورد پرس یا مامبو کدوم رو انتخاب کنم
ضمنا میخوام طوری باشه که تابلو نشه من از این سیستم ها استفاده کردم
در واقع میخوام قالبی رو که طراحی میکنم رو بندازم روی اینا
حالا میخوام ببینم ساز و کار کدومشون با اینایی که من گفتم میخوره؟
ضمنا روی این نکته تاکید دارم که نمیخوام مشخص باشه که از این سیستم ها استفاده کردم
با تشکر
alidata2010
27-08-2010, 17:23
به هر حال فهمیده میشه که از چه سیستمی استفاده میکنین . من وردپرس رو پیشنهاد میدم که علاوه بر ساده بودن کار باهاش فوق العاده قدرتمنده من دیروز برای ازمایش یه سایت باهاش زدم ببین خوشت میاد:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amir raya
28-08-2010, 18:49
اگه تازه کاری با ورد پرس کار کن. ساده تره. اما اگه میخوای حرفه ای تر کار کنی جوملا رو نصب کن . میتونی از توی فوتر اسم cms رو حذف کنی ولی از سبک سایتت میشه تشحیص داد از cms ها استفاده کنی.
به هر حال فهمیده میشه که از چه سیستمی استفاده میکنین . من وردپرس رو پیشنهاد میدم که علاوه بر ساده بودن کار باهاش فوق العاده قدرتمنده من دیروز برای ازمایش یه سایت باهاش زدم ببین خوشت میاد:31:
جالبه . این سایت پر از اسکریپت هست . همه اش مال قالبه ؟ یا شما خودتون اضافه کردید
alidata2010
28-08-2010, 23:01
خودم اضافه کردم چندتا پلاگین هم همراهش بود
Silver PC
29-08-2010, 21:38
سلام ،
من پیشنهادم جولا هستش ... !
وردپرس سایت رو مث وبلاگ میکنه @ همچی جالب نمیشه @ جوملا قالب های قشنگی هم داره .... ! قابلیت هاش هم کم نیس !
موفق باشید ... !
این مطلب رو هم ببینید...
DaRiOuShJh
11-09-2010, 11:51
من پیشنهادم وردپرس هست که در حده یه سایت کامل به شما امکانات میده
البته اگر قالب خودتون میخواید بزنید کلا میتونید طوری در بیارید که هیچ شباهتی به قالب های متداول نداشته باشه
ولی در هر صورت طراح یه نگاهه ساده به کدها بندازه میفهمه از چی استفاده کردید
اسکریپت های گالری عکس جمع و جور هم کم نیست تو نت
*PiNk PaNTHeR*
14-09-2010, 19:48
از tikiwiki استفاده کن.
mehrdad9
15-09-2010, 01:09
وردپرس
ولی اینکاره خوبی نیس که بیای اینایی که اینهمه زحمت کشیدن رو نادیده بگیری و اسمشونو حذف کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.