mehdadoo
27-08-2010, 16:14
سلام
من مهرداد کاوه هستم که به علت سختی تلفظ روسها منو مهدادو صدا میکنن!
من در حال حاضر با گروهی روسی که بدون شک بزرگترین گروه فلش دنیاست کار میکنم!
تو یکی از جلسه ها بالاخری تاییدیه از همه گرفتم تا ایران رو به 450,000 بازیکن پروژمون نشون بدم. کدوم بازی؟
بازی تانکی آنلاین.
شما فلش کارا میدونید فلش درسته قابل دسترس ترین پلاگینه، اما هنوز نمیتونه از کارت گرافیک برای رندر bitmapData استفاده کنه. حتی تو فلش پلایر z-buffer هم موجود نیست. پس باید دنبال یه موتور سهبعدی خوب باشیم. ما تو Alternativa platform موتوری عظیم رو ساختیم. حالا بازی tankionline.com داریم اونو به رخ دنیا میکشیم.
اما نام ایران درخشش فوق العاده از همون دقایق اول حضورش تو بازی داشته. به طوری که میبینید همه دارن از اون حرف میزنن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نمایی از فضای ایران در بازی.
اشک تو چشمام جمع میشه وقتی ایران رو در اوج اقتراد میبینم:
من مهرداد کاوه هستم که به علت سختی تلفظ روسها منو مهدادو صدا میکنن!
من در حال حاضر با گروهی روسی که بدون شک بزرگترین گروه فلش دنیاست کار میکنم!
تو یکی از جلسه ها بالاخری تاییدیه از همه گرفتم تا ایران رو به 450,000 بازیکن پروژمون نشون بدم. کدوم بازی؟
بازی تانکی آنلاین.
شما فلش کارا میدونید فلش درسته قابل دسترس ترین پلاگینه، اما هنوز نمیتونه از کارت گرافیک برای رندر bitmapData استفاده کنه. حتی تو فلش پلایر z-buffer هم موجود نیست. پس باید دنبال یه موتور سهبعدی خوب باشیم. ما تو Alternativa platform موتوری عظیم رو ساختیم. حالا بازی tankionline.com داریم اونو به رخ دنیا میکشیم.
اما نام ایران درخشش فوق العاده از همون دقایق اول حضورش تو بازی داشته. به طوری که میبینید همه دارن از اون حرف میزنن:
اینم نمایی از فضای ایران در بازی.
اشک تو چشمام جمع میشه وقتی ایران رو در اوج اقتراد میبینم: