ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لپ تاپ اچ پی

foru
27-08-2010, 15:16
دو روزه که لپ تاپ اچ پی گرفتم..میدونین که لپ تاپ های اچ پی فقط یک بار اجازه ایجاد دیسک ریکاوری رو میده..
حالا من رفتم واسه ریکاوری میگه که قبلا یک بار تهیه کردی!!!!:18:
چی کار کنم..؟؟ از ایران اچ پی هم گرفتم..شرکت میتونه واسم تهیه کنه؟؟
اگه این دی وی دی گم بشن تکلیف چیه..؟

vesam
06-09-2010, 20:38
سلام . اگر اینطوریه لپ تاپ دست دوم است
سعی کن پسش بدی
اگر ریکاوری خود هارد را برگردونی(روی یک پارتیشن جدا که به همین اسم ریکاوری است) ممکنه مشکل حل بشه
یه راه دیگه هم داری.
یک فولدر به اسم SWSETUP داری. اون همه درایور های شما است( در درایو :C )
روی یک دی وی دی رایتش کن. یک ویندوز هم از MICROSOFT.COM دانلود کن. با سریال کف لپ تاپ اکتیوش کن. و درایور ها را نصب کن
البته اگر ویندوزت خراب شده.
ولی اگر من جای شما بودم لپ تاپ را مرجوع میکردم. این یه جور کلاه برداریه
راستی از روی D.V.D های ریکاوری میتونی کپی بگیری. که اگه گم شد. یکی دیگه داشته باشی
مشکلی بود توی پیغام خصوصی در خدمت شما هستم

alireza306
10-09-2010, 23:34
آقا لب تاپت دست اوله.
خود ایران اچ پی میتونه کمکت کنه؛یا میتونی از یکی که هم مدل لب تاپ شمارو داره بگیری

mehdi12340
08-11-2011, 08:17
با سلام من دو هفته هست یک لب تاب اچ پی مدل 1162 خریدم که چند دفعه تا الان هنگام بالا امدم سیستم حداقل 20 دقیقه طول کشیده و وقتی هم بالا میاد تمام صفحات به کندی باز وبسته میشود.و دوباره خوب میشه ولی الان چند روزه که دوباره اینجوری شده .که حتی به حالت کارخانه برگرداندم که بعد از تمام مراحل وریست شدن حدود 10 ساعت روی استارت مونده وهیچ اتفاقی هم نمی افته .خواهشمند است کمک فرماییدو مشکل را مطرح کنید.

hamid.7003
08-11-2011, 12:58
سلام . اگر اینطوریه لپ تاپ دست دوم است
سعی کن پسش بدی
اگر ریکاوری خود هارد را برگردونی(روی یک پارتیشن جدا که به همین اسم ریکاوری است) ممکنه مشکل حل بشه
یه راه دیگه هم داری.
یک فولدر به اسم SWSETUP داری. اون همه درایور های شما است( در درایو :C )
روی یک دی وی دی رایتش کن. یک ویندوز هم از MICROSOFT.COM دانلود کن. با سریال کف لپ تاپ اکتیوش کن. و درایور ها را نصب کن
البته اگر ویندوزت خراب شده.
ولی اگر من جای شما بودم لپ تاپ را مرجوع میکردم. این یه جور کلاه برداریه
راستی از روی D.V.D های ریکاوری میتونی کپی بگیری. که اگه گم شد. یکی دیگه داشته باشی
مشکلی بود توی پیغام خصوصی در خدمت شما هستم

چی بوووووود!
بابا چرا دستگاه رو از چشم بنده خدا میندازی
نه بابا لپ تاپ که معلومه از ظاهر و جعبش نو بوده یا کارکرده
برو خود HP ریکاوریشو بهت میده

provax
22-05-2012, 08:20
دو روزه که لپ تاپ اچ پی گرفتم..میدونین که لپ تاپ های اچ پی فقط یک بار اجازه ایجاد دیسک ریکاوری رو میده..
حالا من رفتم واسه ریکاوری میگه که قبلا یک بار تهیه کردی!!!!:18:
چی کار کنم..؟؟ از ایران اچ پی هم گرفتم..شرکت میتونه واسم تهیه کنه؟؟
اگه این دی وی دی گم بشن تکلیف چیه..؟

عزیز جان از نرم افزار HP Recovery Manager لپ تاپت یه عکس بگیر بزار اینجا یا مدل لپ تاپت رو بنویس تا بگم چطوری دوباره ریکاوری دیسک تهیه کنی!!!!!!!!!!!:18: