مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن سیستم در هنگام کار با فایرفاکس
arman258
27-08-2010, 15:13
سلام دوستان من یه ویندوز 7 64 بیت دارم و رم هم 4 گیگ و سی پی یو هم GTS 250 در هنگام کار با فایرفاکس بعد از مدت 5 یا 10 یا بیشتر سیستم هنگ می کنه و دوباره بعد از 2 یا 3 دقیقه دوباره درست میشه رفتم تو Task Manager میدیم که یا پروسه مرتبط با فایرفاکس دیدم به اسم plugin-container.exe اول رفتم در گوگل در سایت های ایرانی که چیزه زیادی نگفتن ولی وقتی رقتم تو سایت های خارجی گفتن که هر سایتی که flash داره و میخواد لود کنه این پروسه فعال میشه ... بعضی ها گفتن که مشکل Crash شدن فایرفاکس دارن و مشکلشون هم از همین پروسه هست .. یعنی مثل من .. حالا هرکی میتونه کمک کنه .. درضمن از اخرین ورژن فایرفاکس و فلش هم استفاده میکنم
ممنون
++morteza
27-08-2010, 15:53
مطمئني كه فقط با فايرفاكس اين مشكل رو داري ؟
arman258
27-08-2010, 21:14
بیشتر با این فایرفاکس ... ولی IE هم دارم ولی اون دیگه انقد زیاد نیست مثلا هر 1ساعت یا بیستر اینجوری میشه گاهی اوقات هم وقتی در حال کار با سیستم و نرم افزار هایی که دارم هستم
سلام
منم همین مشکل plugin-container رو دارم اونم زمانی که با فایرفاکس کار میکنم
و حتی تا ده مین دستگام هنگ میکنه و لامپ هارد روشنه
کسی میتونه در این زمینه کمک کنه ؟
با تشکر
AlexanderMahone
05-04-2011, 16:45
سلام
با تشکر
من هم همین مشکل رو داشتم اعصابمو خورد کرد الانم به اپرا کوچ کردم :31:
راضی هستم سرعت خوب مشکلات فایرفکس هم نداره 100% بدون عیب و نقص کارمیکنه:27:
saeed774
05-04-2011, 20:06
زمانی این پروسس فعال میشه که فایرفاکس نتونه فایل های فلش رو با ساختارش خودش نشون بده و یک پلاگین کمکی هست.
شما برنامه های مربوط به کارکرد فلش رو نصب کردی؟اگه نه از لینک زیر نصب کن:
Adobe Flash Player 10.2.153.1 for Firefox, Netscape, Safari & Opera
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adobe Flash Player 10.2.153.1 for Internet Explorer & AOL
زمانی این پروسس فعال میشه که فایرفاکس نتونه فایل های فلش رو با ساختارش خودش نشون بده و یک پلاگین کمکی هست.
شما برنامه های مربوط به کارکرد فلش رو نصب کردی؟اگه نه از لینک زیر نصب کن:
Adobe Flash Player 10.2.153.1 for Firefox, Netscape, Safari & Opera
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدAdobe Flash Player 10.2.153.1 for Internet Explorer & AOL
سلام ، مرسی به خاطر جوابت
اولین برنامه ای که همیشه نصب میکنم همینه ولی بازم این مشکل وجود داره
goldgalaxy90
06-04-2011, 22:09
این مشکل fireFox رو من روی یک ویندوز xp داشتم و وقتی یک ویندوز xp دیگه نصب کردم . مشکل رفع شد .
اگه سیستمت با اجرای هر نرم افزاری بعد یه مدتی هنگ می کنه پس یا مشکل از ویندوزه یا از هماهنگ نبودن سیسمی که سر هم کردی یا قدیمی بودن سیستم Bios است.
با نصب یه ویندوز دیگه شروع کن مثلا یه ویندوز 32 بیت .
سلام دوست من
ویندوزم 7 هست و از اونجایی که نمیتونم ویندوز دیگه نصب کنم ( به خاطر نصب برنامه ی حسابداری و ... ) ترجیح میدم به جای عوض کردن ویندوز ، مشکل برطرف بشه !
اگه بنا باشه با هر مشکلی ویندوز رو عوض کنیم که کلی از وقت و انرژی صرف کارای بیهوده میشه
به سفارش اون دوستمونم اپرا نصب کردم ولی به نظرم فایرفاکس برنامه ی سرتری باشه نسبت به اپرا
بازم ممنون
ali.graph
11-10-2011, 13:32
خوب منم این مشکلو داشتم و حلش کردم
اینم توضیحاتی کوتا که خودم میگم
یه تب باز کنین تو موزیلا
about:config
اینو بزنین توش و اینتر بزنین
حالا اینو توش سرچ کنین
ipc
شبی عکس زیر میاد بالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا کلیک راست کنین و نیو بزنین و گزینه boolean و اینارو همینجوری تک تک زیاد کنین
dom.ipc.plugins.enabled.npctrl.dll
dom.ipc.plugins.enabled.npqtplugin.dll
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll
dom.ipc.plugins.enabled.nptest.dll
بعد افزودن این گزینه های بالا بهش مثل عکسی که دادم بتون مرورگرو کامل ببندین و دوباره باز کنین
مشکل حل میشه
..............
اینم متن انگلیسیش
In Firefox 3.6.4 and above ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) versions plugins like Adobe Flash, Apple Quicktime and Silverlight are separately loaded in a process called Plugin-container.exe and helps Firefox .exe main process to stay open even though any one of plug-ins crashes.It annoys users sometimes when plug-in container .exe runs in the background and shows crashed warning dialog boxes of it when it crashes.We can disable plugin-container.exe easily here is how.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Plug-in crash protection ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is offered to make Firefox more stable and to reduce less crashes so it is not recommended to disable plug-in container.exe process.If plugin-container.exe annoys by showing frequent crashes of it you can disable plug-in container.exe .
Disabling plugin-container.exe in Firefox
1.Open Firefox and type about:config and click I’ll be careful , I promise
2.Now search for ipc in Filter box .
3.Double click on each of five entries to set their values to false as shown above.
dom.ipc.plugins.enabled
dom.ipc.plugins.enabled.npctrl.dll
dom.ipc.plugins.enabled.npqtplugin.dll
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll
dom.ipc.plugins.enabled.nptest.dll
4.Restart Firefox browser.That’s it plugin–container is completely disabled for Firefox browser.
من هم مشکل هنگ کردن فایرفاکس رو داشتم البته فکر نکنم در این مورد بوده باشه
گوگل کروم رو بهتون پیشنهاد میکنم
از فایرفاکس نسخه 7.0.1 استفاده کنیدد مشکلتون حل میشه
saeed774
21-10-2011, 20:08
از فایرفاکس نسخه 7.0.1 استفاده کنیدد مشکلتون حل میشه
نه دوست عزیز این ورژن هم مشکل رو داره . مشکل مورد نظر مربوط به پلاگین جاواست که با فایرفاکس سازگار نیست .
من فعلا روشی که دوستمون در صفحه قبل رو اشاره کردن ، مسیر رو پیدا کردم و پلاگین جاوا رو که Faulse بود به True تغییر دادم . فعلا که جواب داده . منظورم پلاگین زیر هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بهترین مرورگر با وجودی که من خودم فایرفاکسیم ، گوگل کروم هست که فوقالعاده سریع و راحت هست . مخصوصا خودش Task manager داره که میشه پلاگینی که هنگ کرده رو جدا End کرد و هیچ موقع کرشی در کار نیست . متاسفانه فایرفاکس روی مشکل کرش هنوز نتونسته خوب کار کنه .
سلام
با تشکر
سلام
plugin container عمدتا به خاطر نمایش فایلهای فلش هستش که اولش که میری یک سایتی مثل p30world که پر از انیمیشن های فلش هست شدیدا هینگ میزنه
البته وقتی همه ی انمیشن ها رو میاره درست میشه
و همینطور که در ورژن های پایین ترش این اتفاق نمیقتاد
موفق و :11:موئید باشین
من مشكل هنگ كردن تو كروم دارم پيشنهادي داريدبه محض اينكه كروم رو باز ميكنم پردازش سيستمم اينقدر ميره بالا كه بايد ريست كنم
edison0111
25-07-2012, 00:23
آقایون راحت و سریع بگم.
ابتدا فایر فاکس را ببندید کامل و اگر plugin-container.EXE را در task manager دیدید END کنید.هیچ چیزی از فایر فاکس باز نباشه.
برید همون جایی که firefox رو نصب کردید.مثلا: JAYE KE WINDOWS NASBE:\Program Files\Mozilla Firefox
OKY
بعد برید فایله plugin-container.EXE رو حذف کنید [الان شاخ در میارید میگید این فایله اصلیه نباید حذف کرد] آقاجون اگه دوست داری فایر فاکست دیگه نهنگه و کرش نکنه این کارو بکن. با عرضه معذرت دیگه هیچ ج نمیدم چون به احتماله زیاد دیگه فکر نمیکنم به این صفحه بیام.
اینم بگم خودم روی فایر فاکس اون کارو کردم.و دیگه هنگ و کرش نداده. یه چیزه دیگه هم بگم برای اطمینان بیشتر فایرفاکستون رو یه ریست بدید بهت____ره.
یا علی.
یه چیزی من هنوز گوگل کرومم هنوز هنگه هیچ کاری نمیکنه. از بیخ و بن هم حذف کردم با هر چی که بگید دوباره هم نصب کردم.بالا میاد ولی کار نمیکنه. اگه راهه حلی کسی میدونه خواهشن به ما هم بگه به این ایمیل edison_vitamin_2011@yahoo.com
حتی اگر تنها ترین تنها هم شوم بازم خدا هست....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.