مشاهده نسخه کامل
: لطفا راهنمایی کنید ^
amin 1680
27-08-2010, 15:10
بین 2 مدل sony ea-16fg/b و ideapad-y560 گیر کردم؟
لطفا کمکم کنید
برام کیفیت صفحه نمایش برای تماشای فیلم و کیفیت صدا خیلی مهمه"""
:idea pad y-560
1329000
با 1 سال گارانتی سازگار
&
sony ea-16fg
1295000
با 3 سال گارانتی ایران رهجو
Microsoft24
28-08-2010, 07:19
لطفا کمکم کنید
1329000
با 1 سال گارانتی سازگار
&
sony ea-16fg
1295000
من ، به شما idea pad شرکت لنوو رو پیشنهاد میکنم! :5:
کمتر کسی سمت لنوو میره! کسی که سمت لنوو رفته ، حتما میدونه که کیفیت لنوو در مقایسه با سونی ، حرف اول و آخر دو میزنه!
موفق باشید ،
امید
majid_3ma
28-08-2010, 09:00
لطفا کمکم کنید
1329000
با 1 سال گارانتی سازگار
&
sony ea-16fg
1295000
اگه کیفیت تصویر برات مهمه باید سونی بخری
اونم گارانتی ایران رهجو رو نمیشه حرفی بهش زد
sony vaio
28-08-2010, 09:36
سلام دوستان من تازه واردم و احتیاج به کمک شما دارم خیلی فوری من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم خودماین رو در نظر دارم به نظر شما چطوره sony vaio f115fm\b cpu : intel core i7 ram : 6gb graphic : nvidia geforce 330m خودم که خیلی خوشم اومده لطفا کمکم کنید
Microsoft24
28-08-2010, 16:27
سلام دوستان من تازه واردم و احتیاج به کمک شما دارم خیلی فوری من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم خودماین رو در نظر دارم به نظر شما چطوره sony vaio f115fm\b cpu : intel core i7 ram : 6gb graphic : nvidia geforce 330m خودم که خیلی خوشم اومده لطفا کمکم کنید
ببین مهندس ، چون هم رشته ی خودمی ، بهت پیشنهاد میکنم! سمت سونی نری! :46:
وزنش زیاده و لپتاپ ها از اونایی که باید راحتتر قابل حمل باشن شما بهتره یه 13 یا 14 اینچی بگیری چون کارتو راه میندازه
Sony EA 2-GFX Ci5 2.5 up to 3.06 4GB 500 Blue Ray 14.1 LED 5650 ATI
قیمت حدود 1500 هستش و کانفیگو ببین حال کن.:31:
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
لطفا کمکم کنید
1329000
با 1 سال گارانتی سازگار
من لنوو رو پیشنهاد میدم ه خاطر کانفیگه بهترش و الببته کارت گرافیکش ...
amin 1680
29-08-2010, 17:00
امروز رفتم تو سایت سازگار بعضی ها با lenovo y-560 مشکلاتی داشتن که خود شرکت سازگار نتو نسته بود جواب
قانع کنندهای بهشون بده
انم لینکهاش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس من هم میخوام f115 بخرم.خیلیم تحقیق کردم.بنظرم خوبه.من سفارش دادم واسم بیارن.فکر کنم یه لپ تاپ خیلی کاملی باشه
امروز رفتم تو سایت سازگار بعضی ها با lenovo y-560 مشکلاتی داشتن که خود شرکت سازگار نتو نسته بود جواب
قانع کنندهای بهشون بده
انم لینکهاش
اونايي رو كه شما خوندي مربوط به g560 هست نه y
M E H R A N
02-09-2010, 19:44
قانع کنندهای بهشون بده
انم لینکهاش
تا جایی که من خوندم مشکل با آپدیت بایوس و نصب درایو حل شده.
اما در مورد مشکل لپ تاپ ها... نمیدونم چرا بعضی ها فقط دنبال مشکل لپ تاپ ها میگردند تا کاراییشون. شما 1 دونه لپ تاپ در تمام دنیا نه تنها ایران پیدا کن که مشکل نداشته باشه. همه لپ تاپ ها به نوعی مشکلاتی رو دارند که اکثر با آپدیت و یا داونگرید و یا حتی نصب دوباره ی ویندوز حل میشند. مشکلات سخت افزاری هم که وجود داشته باشه مطمئن باش در 1 سال اول خودش رو نشون میده و شما هم چون گارانتی داری یک تک پا لپ تاپ رو میزاری زیر بغلت و میری گارانتی.
این مشکلاتی که برای همه لپ تاپ ها وجود داره رو اینطوری حساب کن. مثلا اگر HP مدل xxxx ده نفر اومدن و گفتند مشکل داره. ببین اول این مدل چقدر فروش داشته 1 ملیون, 2 ملیون یا بیشتر... حالا از این 1 ملیون لپ تاپ 10 نفر اومدن گفتن مشکل داریم. و خبری از 999990 نفرشون نیست. آیا فکر نمیکنی حداقل شاید مشکل 5 نفر از این 10 نفر با مراجعه به انجمن ها و درخواست کمک بر طرف بشه؟
میمونه 5 نفر که اون هم مشکل سخت افزاری ممکنه داشته باشند اما از کجا معلوم این 5 نفر چطوری با لپ تاپ کار کردند؟ چایی ریختن روش؟ 12 ساعت مدام بازی کردند؟ و یا اصلا ممکنه هیچ کاری نکرده باشند و لپ تاپ خودش خراب شده باشه. پس تمام احتمالات رو در نظر بگیر و فقط دنبال مشکل نباش.
از من میشنوی شما دنبال کانفیگ بگرد نه اسم برند. چون 90 درصد قطعاتی که داخل لپ تاپی مثلا HP یا Sony وجود داره ساخت خودش نیست و اینها فقط بعنوان یک مونتاژ گر قطعات رو روی هم سوار کردند.
سی پی یو که مال Intel یا AMD میشه.
گرافیک, بایوس, رم, هارد, پیچهایی که استفاده میکنند همه و همه ساخت یک شرکت دیگه است.
شاید بشه گفت بعضی شرکت ها مانند سامسونگ در بعضی مدل ها رم و ال سی دی رو خودش میزنه.
تنها نقطه مشترک بین برندها ساخت بدنه و در بعضی موارد مادربرد هست نه چیز دیگه ای. :46:
این مشکلاتی که برای همه لپ تاپ ها وجود داره رو اینطوری حساب کن. مثلا اگر HP مدل xxxx ده نفر اومدن و گفتند مشکل داره. ببین اول این مدل چقدر فروش داشته 1 ملیون, 2 ملیون یا بیشتر... حالا از این 1 ملیون لپ تاپ 10 نفر اومدن گفتن مشکل داریم. و خبری از 999990 نفرشون نیست. آیا فکر نمیکنی حداقل شاید مشکل 5 نفر از این 10 نفر با مراجعه به انجمن ها و درخواست کمک بر طرف بشه؟
خب مهران جان ناشکری و قسمت خالی لیوان رو دیدن در ذات انسان هست.( منظور به شخص خاصی نیست):11:
حالا در برخی بیشتر و در برخی کمتر ...
به شخصه تا خوشی نبینم از بدی میگم/:20:
amin 1680
05-09-2010, 19:52
سلام بچه هادیروز یه ea 2gfx سفارش دادم قراره فردا برسه دستم موقع تحویل گرفتن به چه نکاتی باید توجه
کرد؟
لطفا راهنمایی کنید چون فوریه:11:
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
از همه ی دوستان بابت راهنمایی هایی که کردن ممنونم
سلام بچه هادیروز یه ea 2gfx سفارش دادم قراره فردا برسه دستم موقع تحویل گرفتن به چه نکاتی باید توجه
کرد؟
یعنی اینترنتی؟!!
:20:
amin 1680
05-09-2010, 20:05
نه ؟؟؟؟
ولی مگه اینترنتی سفارش دادن چه عیبی داره؟
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
ظاهرا منظورم بد رسوندم ببخشید
از فروشگاه سفارش دادم
ولی مگه اینترنتی سفارش دادن چه عیبی داره؟
من اعتماد دارم ولی ....... ولش کن.
از فروشگاه سفارش دادم
والا تا جایی که من یادمه خودمون باید بریم آماده از اونجا بگیریم نه اینکه بیارن:31:
شما نمیخواد کاری فقط ببین جای ضربه خوردگی نداشته باشه و فقط اعتماد کن همین کافیه.( البته کارت گارانتی و دی وی دی های همراهش ،این چیزا هم مهمه که میگم خودشون میدن نگران نباش/(:11:
حالا به مبارکی چی خریدی:20:
amin 1680
05-09-2010, 23:44
والا تا جایی که من یادمه خودمون باید بریم آماده از اونجا بگیریم نه اینکه بیارن:31:
kiuq عزیز من تو شهرستان هستم وانجا تو بازارش کسی این مدلو نداره
برای همین اونا از تهرون سفارش میدن وبعد از یکی دو روز دسته ما میاد نمیخوام بگم کجا زندگی میکنما
ولی از بازارش معلومه منطقه محرومه
شما نمیخواد کاری فقط ببین جای ضربه خوردگی نداشته باشه و فقط اعتماد کن همین کافیه.( البته کارت گارانتی و دی وی دی های همراهش ،این چیزا هم مهمه که میگم خودشون میدن نگران نباش/(:11:
حالا به مبارکی چی خریدی:20:
sony ea2gfx/b
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.