Barbarian
27-08-2010, 11:25
این ژانر بازی -مینیگیم- پیش خودم اول تفننکی بود. که هر چند ماه یک بار چند ساعتی کار کنم روی یک مینی گیم و آخرش هم بگذارمش در بردها و فیسبوک و وبلاگ و کامنت گلوبلبل تحویل بگیرم. که بعدش عادت شد و بعد از آن عمل جراحی -شکرخدا- آن عادت هم از سر افتاد.
دیروز منتظر دوستی بودم (و گودو هم نبود) که قرار بود کانسپتهای ماه بر کوهان را آپ کند و بیاید که نیامد و خبرش هم نیامد و صدای من هم درنیامد ( اگه اینو میخونی جون مادرت بیا که اگه نیای میام مییارمت.) و من هم حوصله نداشتم و گوگل ریدر هم خالی بود و WoW هم نمیچسبید و هانگری هم بودم و خیلی چیزهای دیگر. همینطوری عشقکی آپاچی را روشن کردم و همینطوری عشقکی تا آخر.
حالا نتیجهی 8 ساعت کار با و بیوقفه شد یک مینی گیم تحت مرورگردر ژانر ادونچر قصهگوی اشاره و بکلیک که به نظر خودم مسخره شده اما چون اولین مینی گیم تحت مرورگر در ژانر ادونچر قصهگوی اشاره و بکلیک در تاریخ درخشان صنعت گیم سازی ما و حتی خاورمیانه و حتیتر(!) دنیاست گفتم پابلیشش کنم ببینم چی به چیه و چه کار باید بکنم و کلن این دو موضوع چه مربوطی(!) به هم دارند؟
این لینکهای گیم(هر کدوم کار نکرد از اونیکی استفاده کنید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکتهی منطقی: پلت فورم این بازی تحت مرورگر است و کمتر از 8 ساعت روش( روی برنامهنویسی ،گرافیک ،طراحی گیم پلی ،دیالوگها و داستان و تست) کار شده. انتظار گریم فندنگو نداشته باشید.
نکتهی خفن!: کسی به من گفت یا جایی برایم نوشته بودند که "آقا! این که شما میسازی اصلن بازی نیست که! یه چیزه دیگهایه که من اسمش یادم نیست ولی میدونم همونه"(به جان مادرم اگر یک "واو" پسوپیش کرده باشم). بگذریم. شما این بازی من را و حتی بازیهای کامل و بازیهای سه بعدی من را هر چه میخواهید بنامید. فیلم تعاملی، قصهی اینتراکتیو، اسلید شو چه میدانم دو کپهی بن که میزنن تو سر و کله همدیگه و جز این.
نکتهی آنتی-بیل گیتس:این بازی یک متنباز( مستفرنگها گویند اپنسرس) است. سورس کامل بازی را از لینک زیر دریافت کنید:
گزارش اقلیت:
در فایرفاکس 4 (و احتمالن بقیهی نسخهها) و کروم بدون هیچ مشکلی اجرا میشود.
اپرا مثل همیشه ریپ میزند. یعنی یکبار در میان بازی درست اجرا میشود.
اینترنت اکسپلورر 6 هم مثل همیشه مجبورت میکند به یاد اقوام اناث درجهی یک بیلگیتس بیفتی. انیمشنها را اجرا نمیکند.
بقیهی مرورگرها را ندارم. اگر دارید گزارش دهید!
پانوشت ها:
Ω الان که از جو گیمدولوپمنت خارج شدم احساس میکنم اوایل بازی مقادیر اندکی خالهبازی وجود دارد. خاله بازیها را تحمل کنید و اگر میتوانید در یک زمان دو کار بکنید نوشتههای بالای صفحهرا هم بخوانید. به قسمتهای دامداری داریراد دیشدام دارامدام هم میرسید.
Ωحیف که نمیتونم موسیقی متن براش بذارم. میتونم؟
Ωاگه میتونستم روش ساسی 6 و10 میذاشتم.
Ω شوخی کردم. شاید فرهاد یا زخمی میذاشتم.
Ωخونواده دار که هستی. دیگه چی؟
Ωپیام اخلاقی خفن: هیچ وقت مثل دیدی و گوگو منفعل نباشید.
Ωپیام اخلاقی خفن ۲: ماه رمضون ماه گودو هم هست. منتظرش باشید.
Ωکسی بلک میرر 2 رو بازی کرده؟ اولش گیر کردم.
Ωشات نمیذارم چون تا بازی فقط یک کلیک فاصلهست.
Ωیوهاهاها! با نذاشتن شات دارم قوانین برد رو میشکنم. آیٍ سمل بلود
Ω بی خیال این مسخرهای که ساختم. گفتم دور همی خوش باشیم.
Ω کی از همه باحال تره؟ من من من من
Ωاین" 545 کلمهای بود که نوشتم.
Ω هیچ
دیروز منتظر دوستی بودم (و گودو هم نبود) که قرار بود کانسپتهای ماه بر کوهان را آپ کند و بیاید که نیامد و خبرش هم نیامد و صدای من هم درنیامد ( اگه اینو میخونی جون مادرت بیا که اگه نیای میام مییارمت.) و من هم حوصله نداشتم و گوگل ریدر هم خالی بود و WoW هم نمیچسبید و هانگری هم بودم و خیلی چیزهای دیگر. همینطوری عشقکی آپاچی را روشن کردم و همینطوری عشقکی تا آخر.
حالا نتیجهی 8 ساعت کار با و بیوقفه شد یک مینی گیم تحت مرورگردر ژانر ادونچر قصهگوی اشاره و بکلیک که به نظر خودم مسخره شده اما چون اولین مینی گیم تحت مرورگر در ژانر ادونچر قصهگوی اشاره و بکلیک در تاریخ درخشان صنعت گیم سازی ما و حتی خاورمیانه و حتیتر(!) دنیاست گفتم پابلیشش کنم ببینم چی به چیه و چه کار باید بکنم و کلن این دو موضوع چه مربوطی(!) به هم دارند؟
این لینکهای گیم(هر کدوم کار نکرد از اونیکی استفاده کنید.)
نکتهی منطقی: پلت فورم این بازی تحت مرورگر است و کمتر از 8 ساعت روش( روی برنامهنویسی ،گرافیک ،طراحی گیم پلی ،دیالوگها و داستان و تست) کار شده. انتظار گریم فندنگو نداشته باشید.
نکتهی خفن!: کسی به من گفت یا جایی برایم نوشته بودند که "آقا! این که شما میسازی اصلن بازی نیست که! یه چیزه دیگهایه که من اسمش یادم نیست ولی میدونم همونه"(به جان مادرم اگر یک "واو" پسوپیش کرده باشم). بگذریم. شما این بازی من را و حتی بازیهای کامل و بازیهای سه بعدی من را هر چه میخواهید بنامید. فیلم تعاملی، قصهی اینتراکتیو، اسلید شو چه میدانم دو کپهی بن که میزنن تو سر و کله همدیگه و جز این.
نکتهی آنتی-بیل گیتس:این بازی یک متنباز( مستفرنگها گویند اپنسرس) است. سورس کامل بازی را از لینک زیر دریافت کنید:
گزارش اقلیت:
در فایرفاکس 4 (و احتمالن بقیهی نسخهها) و کروم بدون هیچ مشکلی اجرا میشود.
اپرا مثل همیشه ریپ میزند. یعنی یکبار در میان بازی درست اجرا میشود.
اینترنت اکسپلورر 6 هم مثل همیشه مجبورت میکند به یاد اقوام اناث درجهی یک بیلگیتس بیفتی. انیمشنها را اجرا نمیکند.
بقیهی مرورگرها را ندارم. اگر دارید گزارش دهید!
پانوشت ها:
Ω الان که از جو گیمدولوپمنت خارج شدم احساس میکنم اوایل بازی مقادیر اندکی خالهبازی وجود دارد. خاله بازیها را تحمل کنید و اگر میتوانید در یک زمان دو کار بکنید نوشتههای بالای صفحهرا هم بخوانید. به قسمتهای دامداری داریراد دیشدام دارامدام هم میرسید.
Ωحیف که نمیتونم موسیقی متن براش بذارم. میتونم؟
Ωاگه میتونستم روش ساسی 6 و10 میذاشتم.
Ω شوخی کردم. شاید فرهاد یا زخمی میذاشتم.
Ωخونواده دار که هستی. دیگه چی؟
Ωپیام اخلاقی خفن: هیچ وقت مثل دیدی و گوگو منفعل نباشید.
Ωپیام اخلاقی خفن ۲: ماه رمضون ماه گودو هم هست. منتظرش باشید.
Ωکسی بلک میرر 2 رو بازی کرده؟ اولش گیر کردم.
Ωشات نمیذارم چون تا بازی فقط یک کلیک فاصلهست.
Ωیوهاهاها! با نذاشتن شات دارم قوانین برد رو میشکنم. آیٍ سمل بلود
Ω بی خیال این مسخرهای که ساختم. گفتم دور همی خوش باشیم.
Ω کی از همه باحال تره؟ من من من من
Ωاین" 545 کلمهای بود که نوشتم.
Ω هیچ