ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دی‌دی و گوگو

Barbarian
27-08-2010, 11:25
این ژانر بازی‌ -مینی‌گیم- پیش خودم اول تفننکی بود. که هر چند ماه یک بار چند ساعتی کار کنم روی یک مینی گیم و آخرش هم بگذارمش در برد‌ها و فیس‌بوک و وبلاگ و کامنت گل‌وبلبل تحویل بگیرم. که بعدش عادت شد و بعد از آن عمل جراحی -شکرخدا- آن عادت هم از سر افتاد.

دیروز منتظر دوستی بودم (و گودو هم نبود) که قرار بود کانسپت‌های ماه بر کوهان را آپ کند و بیاید که نیامد و خبرش هم نیامد و صدای من هم درنیامد ( اگه اینو می‌خونی جون مادرت بیا که اگه نیای میام می‌یارمت.) و من هم حوصله‌ نداشتم و گوگل ریدر هم خالی بود و WoW هم نمی‌چسبید و هانگری هم بودم و خیلی چیزهای دیگر. همین‌طوری عشقکی آپاچی را روشن کردم و همین‌طوری عشقکی تا آخر.

حالا نتیجه‌ی 8 ساعت کار با و بی‌وقفه شد یک می‌نی گیم تحت مرور‌گردر ژانر ادونچر قصه‌گوی اشاره و بکلیک که به نظر خودم مسخره شده اما چون اولین می‌نی گیم تحت مرور‌گر در ژانر ادونچر قصه‌گوی اشاره و بکلیک در تاریخ درخشان صنعت گیم سازی ما و حتی خاورمیانه و حتی‌تر(!) دنیاست گفتم پابلیشش کنم ببینم چی به چیه و چه کار باید بکنم و کلن این دو موضوع چه مربوطی(!) به هم دارند؟

این لینک‌های گیم(هر کدوم کار نکرد از اون‌یکی استفاده کنید.)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نکته‌ی منطقی: پلت فورم این بازی تحت مرورگر است و کمتر از 8 ساعت روش( روی برنامه‌نویسی ،گرافیک ،طراحی گیم پلی ،دیالوگها و داستان و تست) کار شده. انتظار گریم فندنگو نداشته باشید.

نکته‌ی خفن!: کسی به من گفت یا جایی برایم نوشته بودند که "آقا! این که شما می‌سازی اصلن بازی نیست که! یه چیزه دیگه‌ایه که من اسمش یادم نیست ولی می‌دونم همونه"(به جان مادرم اگر یک "واو" پس‌و‌پیش کرده باشم). بگذریم. شما این بازی من را و حتی بازی‌های کامل و بازی‌های سه بعدی من را هر چه می‌خواهید بنامید. فیلم تعاملی، قصه‌ی اینتراکتیو، اسلید شو چه می‌دانم دو کپه‌ی بن که می‌زنن تو سر و کله هم‌دیگه و جز این.

نکته‌ی آنتی-بیل گیتس:این بازی یک متن‌باز( مستفرنگ‌ها گویند اپن‌سرس) است. سورس کامل بازی را از لینک زیر دریافت کنید:

گزارش اقلیت:
در فایرفاکس 4 (و احتمالن بقیه‌ی نسخه‌ها) و کروم بدون هیچ مشکلی اجرا می‌شود.
اپرا مثل همیشه ریپ می‌زند. یعنی یک‌بار در میان بازی درست اجرا می‌شود.
اینترنت اکسپلورر 6 هم مثل همیشه مجبورت می‌کند به یاد اقوام اناث درجه‌ی یک بیل‌گیتس بیفتی. انیمشن‌ها را اجرا نمی‌کند.
بقیه‌ی مرورگرها را ندارم. اگر دارید گزارش دهید!

پانوشت ها:
Ω الان که از جو گیم‌دولوپمنت خارج شدم احساس می‌کنم اوایل بازی مقادیر اندکی خاله‌بازی وجود دارد. خاله بازی‌ها را تحمل کنید و اگر می‌توانید در یک زمان دو کار بکنید نوشته‌های بالای صفحه‌را هم بخوانید. به قسمت‌های دام‌داری‌ داری‌راد دیش‌دام ‌دارام‌دام هم می‌رسید.
Ωحیف که نمی‌تونم موسیقی متن براش بذارم. می‌تونم؟
Ωاگه می‌تونستم روش ساسی 6 و10 می‌ذاشتم.
Ω شوخی کردم. شاید فرهاد یا زخمی می‌ذاشتم.
Ωخونواده دار که هستی. دیگه چی؟
Ωپیام اخلاقی خفن: هیچ وقت مثل دی‌دی و گوگو منفعل نباشید.
Ωپیام اخلاقی خفن ۲: ماه رمضون ماه گودو هم هست. منتظرش باشید.
Ωکسی بلک میرر 2 رو بازی کرده؟ اولش گیر کردم.
Ωشات نمی‌ذارم چون تا بازی فقط یک کلیک فاصله‌ست.
Ωیوهاهاها! با نذاشتن شات دارم قوانین برد رو می‌شکنم. آیٍ سمل بلود
Ω بی خیال این مسخره‌ای که ساختم. گفتم دور همی خوش باشیم.
Ω کی از همه باحال‌ تره؟ من من من من
Ωاین" 545 کلمه‌ای بود که نوشتم.
Ω هیچ

Barbarian
27-08-2010, 12:14
همون‌طور که فکر می‌کردم در کمتر از 2 دقیقه بعد از انتشار بازی انتقاد ها به سبک دیالوگ‌گویی بازی شروع شد. برادران، 60 خط هر کدوم 2.5 ثانیه می‌شه دو دقیقه و خورده‌ای. نمی‌توانید دندان روی جگر بگذارید و دیالوگ‌های ناب ساموئل بکتی یخوانید؟ اگر نمی‌توانید به آخر کلمه یک 2 اضافه کنید. مثل:
game.php?level=alpha#
شود
game.php?level=alpha2#

akharwarbaz
27-08-2010, 22:53
جالب ولي همش ديالوگ بود با 4 تا كليك براي انجام كارها. ولي ديالوگاشون قشنگ بود يعني باحال حرف ميزدن با هم مخصوصا گوگو !:27:

Prince_ of _Persia
28-08-2010, 07:48
به سلام داش دیابلو . چی بی سر و صدا اومدی .
گفتم این سبک نثر آشنا به نظر می رسه :21:
بازی رو هنوز ندیدم ولی سبک نثرت که خیلی پیشرفت کرده. از اونجایی که بازیت هم ادونچر و ادونچر هم روی دیالوگ می چرخه باید جالب شده باشه.

keb
28-08-2010, 09:57
هیچ جا نمی نویسن GOGO is saying: همون اسم شخصیت ها رو بنویسی کافیه.

Barbarian
28-08-2010, 10:02
به سلام داش دیابلو .
گفتم این سبک نثر آشنا به نظر می رسه
بازی رو هنوز ندیدم ولی سبک نثرت که خیلی پیشرفت کرده. از اونجایی که بازیت هم ادونچر و ادونچر هم روی دیالوگ می چرخه باید جالب شده باشه.
گود مرنینگ پرنس. d;

چی بی سر و صدا اومدی .
با بازوکا می‌اومدم خوب بود؟

Prince_ of _Persia
29-08-2010, 08:07
با بازوکا می‌اومدم خوب بود؟
بازوکا که نه ولی با توپ می اومدی خوب بود.
خیلی با حال بود بسی لذت بردیم. ایده بازی تحت مرورگر هم چیز جالبیه. اگه یک بازی ماجرایی کامل بسازی فکر کنم چیز خوبی در بیاد.