مشاهده نسخه کامل
: فوري : خون ريزي در هنگام دفع از مقعد
سلام
من وقتي دستشوئي ميرم و غذاي حاجت مي كنم بعدش چند قطه خون روشن مياد ، من هيچ دردي ندارم !
تو چند تا سايت خوندم ، بواسير نيست ؟ درمان بواسير چيه ؟
farbodteh
27-08-2010, 12:30
دوست عزیز حتما به دکتر مراجعه کن
چون اگه نری هم بیشتر میشه و هم دردش زیاد میشه و عفونت می کنه
یه پماد میده با 1 قرص که 3-4 روزه خوب میشه
ضمنا فیبر هم زیاد بخور
Old_Chater
27-08-2010, 12:44
ضمنا فیبر هم زیاد بخور
چه غذاهاي فيبر دارن؟
shir_farhad
27-08-2010, 12:47
من هم همین مشکل رو دارم.
و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم.:41:
Ssarshar
27-08-2010, 14:20
چه غذاهاي فيبر دارن؟
سبزيجات و ميوه جات سرشار از فيبر هستند .
micropersian
27-08-2010, 14:35
اگر مشکل دفع مدفوع دارید و بعد از تلاش زیاد موفق به دفع میشوید مشکل شما همان دبواسیر است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که در موارد حاد به جراحی نیاز دارد و در موارد خفیف با یک رژیم درست حل میشود به شما توصیه میکنم زودتر و قبل از این که دیر بشود به پزشک مراجعه کنید
این لینک هم میتونه مفید باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
من هم همین مشکل رو دارم.
و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم.:41:
شما به احتمال زیاد تورم پروستات دارید
لطفا این مسائل به ظاهر سطحی را سرسری نگرید عدم توجه به تورم پروستات باعث سرطان پرستات میشود حتما در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنید
Ehsan PCbase
27-08-2010, 14:58
ويرليش شد ...
ضمنا فیبر هم زیاد بخور
چه دكتري بايد برم ؟ در ضمن من اصلاً درد ندارم و فقط بعد از دفع چه قطره خون مي چكه ! :41:
پماد براي چي ؟
من مي ترسم ، نكنه مشكلم حاد باشه ؟؟؟ :41::41::41:
ضمنا فیبر هم زیاد بخور
راستي چه دكتري بايد برم ؟
shir_farhad
27-08-2010, 15:18
چه دكتري بايد برم ؟ در ضمن من اصلاً درد ندارم و فقط بعد از دفع چه قطره خون مي چكه ! :41:
پماد براي چي ؟
واسه من لخته خون میاد بیرون.
سرطان همچین هم بد نیست. از این زندگی کوفتی تو بهترین کشور دنیا خلاص می شم. ضمنا منم درد ندارم. بیشتر احساس می کنم در اثر کم شدن آب بدنم هست.
ببخشید که این همه در مورد ا.ن بحث می کنیم.:2:
و یه نکته دیگه این که موقع دفع ادرار به طور کلی تخلیه نمی شم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو حتما برو دکتر ...
دفع ناکامل ادرار پیش زمینه اصلی سرطان پروستات هست !
به شدت توصیه میکنم جدی بگیر و دکتر برو ...
این خیلی خطرناکه ...
سرطان پروستات رو به همراه میاره اگر نری
darkdream2012
28-08-2010, 12:49
واسه من لخته خون میاد بیرون.
سرطان همچین هم بد نیست. از این زندگی کوفتی تو بهترین کشور دنیا خلاص می شم. ضمنا منم درد ندارم. بیشتر احساس می کنم در اثر کم شدن آب بدنم هست.
ببخشید که این همه در مورد ا.ن بحث می کنیم.:2:
سلام
میتونم بپرسم شما از کجا میفهمید به طور کلی تخلیه نمیشید؟
آخه من شک دارم تخلیه میشم یا نه:31:
پماد براي چي ؟
دوست عزیز برای کامل دفع نشدن ادرار شما باید یک آزمایش و سونوگرافی انجام بدید احتمال بزرگی پروستات وجود دارد . شما چند سالتونه ؟
ولی باید عرض کنم که بر خلاف نظرات بعضی از دوستان که گفتند بزرگی و تورم پروستات به سرطان تبدیل میشه اصلا این طور نیست و بزرگی پروستات با سرطان پروستات متفاوته . در هر صورت بررسی باید انجام بشه .
در مورد دفع خون از مقعد علل بسیار زیادی وجود داره که یکی از انها بواسیر می باشد .
دفع خون از مقعد حتی اگر تشخیص بالینی بواسیر باشد باز هم حتما ( تاکید می کنم حتما ) نیاز به بررسی توسط پزشک متخصص دارد . شما حتما باید به یک متخصص جراح عمومی و یا متخصص گوارش مراجعه کنید .
موفق باشید . :11:
من 30.:31:
تو سن شما بزرگی پروستات ( BPH ) و سرطان پروستات کمتر مطرح می باشد ولی در هر صورت اگر این مشکل اذیت کننده می باشد بهتره که یک بررسی انجام بدهید . :40:
سلام
خيلي عجيبه ! من خوب شدم ، ديگه خون ريزي ندارم . دكتر نرفتم . :31:
darkdream2012
30-08-2010, 02:00
یکی هم سوال منو جواب بده شاید شفا پیدا کردیم
سلام
میتونم بپرسم شما از کجا میفهمید به طور کلی تخلیه نمیشید؟
آخه من شک دارم تخلیه میشم یا نه:31:
از علائم تخلیه نشدن کامل مثانه اینه که بعد از اتمام ادرار کردن شما هنوز احساس ادرار داشته باشید و همچنین بعد از اتمام ادرار کردن چند قطره ادرار بصورت غیر ارادی از فرد خارج بشه .
راه اصلی تشخیص این مورد انجام سونوگرافی با مثانه پر و خالی می باشد . :11:
hamed10001
15-09-2010, 00:03
سلام
خيلي عجيبه ! من خوب شدم ، ديگه خون ريزي ندارم . دكتر نرفتم . :31:
به نظر من مشکل شما شقاق مقعد بوده، مخصوصاً اگر قطره قطره میریخته.
شقاق معمولاً بخاطر یبوست ایجاد میشه، فشار بیش از حد برای خروج سبب پاره شدن مقعد میشه و ...:46:
درسته که میفرمایید خوب شده ولی بازم اگر یبوست داشته باشید ممکنه تکرار بشه، ولی خب، نگرانی خونریزی های دیگه مثل زخم روده و اینها رو نداره.
Bahar-via
15-09-2010, 12:59
دوست عزيز هرچه سريعتر به دكترمراجعه كن اصلا نبايد ازين مسأله بسادگي گذشت:41:مادربزرگ دوستمم همينطوري شد البته اون خيلي دير به بچه هاش خبرداد،بعداز4،5ماه بهشون گفت چنين چيزي هست:18:چون ديرمراجعه كرد عمل سختي داشت هنوزم ميگن مشكل داره:13:اميدوارم كه شما زود متوجه اين موضوع شده باشين ،اگه مدت كوتاهيه پس اصلا جاي نگراني نيس چون اول يه آزمايشي ميگيرن وبعد يه دارويي روبايد مصرف كنين وپس از 2،3روز يه عمل سرپايي كوچيكي انجام ميدن:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.