مشاهده نسخه کامل
: ♣ شکل هنگ لپ تاپ ♣ لطفا سریع کمک کنید
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید ممنون فوری
M E H R A N
27-08-2010, 03:11
Factory Reset کردی؟
با آنتی ویروسهایی مانند Avira یا Kaspersky سیستم رو اسکن کردی ببینی آلودگی وجود نداره؟
سخت افزار و دمای سیستم رو با Everest چک کردی ببینی خوب کار میکنند و دماشون چقدره؟
majid_3ma
27-08-2010, 04:11
سلام چند وقته سیستمم بطور مرتب هنگ میکنه و هی مدت زمانش داره کم میشه دیگه دارم نگران میشم مدل لپتاپ VAIO FW 590 fvb هست لطفا سریع کمک کنید ممنون فوری
سلام
یک بار reinstall driver and program را بزن ببی اون موقع اگه درست نشد بعد ریکاوری کن
سلام
یک بار reinstall driver and program را بزن ببی اون موقع اگه درست نشد بعد ریکاوری کن
ریکاوری چند بار کردم ، ولی حل نشد و در هفته چند بار دارم ویندوز عوض میکنم
Factory Reset کردی؟
با آنتی ویروسهایی مانند Avira یا Kaspersky سیستم رو اسکن کردی ببینی آلودگی وجود نداره؟
سخت افزار و دمای سیستم رو با Everest چک کردی ببینی خوب کار میکنند و دماشون چقدره؟
والا فکر نمیکنم ویروسی باشه چون چندین بار تو هفته هارد رو کلا فرمت میکنم و ویندوز جدید میریزم بنظرتون میتوننه ویروسی باشه؟
دما رو هم چک میکنم حتما بهتون میگم
سلام
ریکاوری چند بار کردم ، ولی حل نشد و در هفته چند بار دارم ویندوز عوض میکنم
Factory Reset کردی؟
والا فکر نمیکنم ویروسی باشه چون چندین بار تو هفته هارد رو کلا فرمت میکنم و ویندوز جدید میریزم بنظرتون میتوننه ویروسی باشه؟
دما رو هم چک میکنم حتما بهتون میگم
یه لیستی از برنامه EVEREST و خطا های موجود در Event Logs میذارم امیدوارم بتونه به حل مشکل کمک کنه
سرور راپیدشیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرور لود تو
سرور آپلودد تو
H@mid-Vista
27-08-2010, 13:36
علت هنگ كردن مداوم:
1-اگر صفحه آبی میاد یعنی به احتمال قوی رم هست. یا فن سی پی یو مشكل داره
2-اگر فریز میشه و باید پاور رو نگه داری تا خاموش بشه معناش اینه كه یا سیستم برق رسانی مشكل داره
یا یك برنامه در پس زمینه داره مشكل ساز میشه
مثلا یك برنامه ناسازگار كه با ویندوز لود میشه
علت هنگ كردن مداوم:
1-اگر صفحه آبی میاد یعنی به احتمال قوی رم هست. یا فن سی پی یو مشكل داره
2-اگر فریز میشه و باید پاور رو نگه داری تا خاموش بشه معناش اینه كه یا سیستم برق رسانی مشكل داره
یا یك برنامه در پس زمینه داره مشكل ساز میشه
مثلا یك برنامه ناسازگار كه با ویندوز لود میشه
خوب ممنون از پست مفیدت
صفحه آبی که نمیاد و فریز میشه
می خواستم بپرسم حالت دیگه ای برای فریز وجود داره؟
چون برنامه ناساز گار که ندارم چون هفته ای دو سه دفعه دارم وین عوض میکنم و فقط چند تا برنامه شامل:
فایرفاکس 3.6.8 - تاندربرد (ایمیل موزیلا) - گوگل تاک و یه قند بشکن کوچولو روش میریزم...
و بعید میدونم برای برق رسانی باشه چون لپ تاپ رو یک سال نمیشه گرفتم
می خواستم بپرسم حالت دیگه ای برای فریز وجود داره؟
H@mid-Vista
28-08-2010, 20:29
یك كنترل دمایی هم كنی ببینی چقدره خوبه
با Hardware Monitor میشه دمای قطعات حین كارو گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید :11:
شات از hwmonitor ، دما معمولیه ؟
لطفا کمک کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.