ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت گرافیک برای render

alireza_2000
26-08-2010, 22:42
سلام دوستان

توی تاپیک قبلی یکی از دوستان nvidia quaro fx 580 که من اصلا نمیشناسم این کارت رو لطف کردن و پیشنهاد دادن -----بقیه دوستان

اگه نظری دارن بدن ممنون میشم تا من سریعتر یه سیستم جمع کنم- game اصلا مطرح نیست و فقط گرافیک و 3d max مطرح

هستش

HardWare Professor
26-08-2010, 22:55
اصلا مطرح نیست و فقط گرافیک و 3d max مطرح

هستش
همونطور که توی اون تاپیک هم گفتم چون گیم مطرح نیست PNY NVIDIA QUADRO FX 580 بهترین گزینه برای شماست و مخصوص

3d max و رندرینگ خواهد بود

D3vil_A
27-08-2010, 01:49
سلام دوستان

توی تاپیک قبلی یکی از دوستان nvidia quaro fx 580 که من اصلا نمیشناسم این کارت رو لطف کردن و پیشنهاد دادن -----بقیه دوستان

اگه نظری دارن بدن ممنون میشم تا من سریعتر یه سیستم جمع کنم- game اصلا مطرح نیست و فقط گرافیک و 3d max مطرح

هستش
سلام.
با این وضیعت شما باید از کارت های Nvidia Quadro یا ATI FirePro استفاده کنید و باز هم بر میگرده به موجودی بازار و مقدار بودجه که شما قصد صرف کردن برای این کار میکنید.

ATA FARZADI
27-08-2010, 17:29
cpu قوی را فراموش نکنید یه وقتی

با تشکر

erno69
27-08-2010, 18:35
Nvidia Quardo واسه شما مناسبه...در کنار این یه cpu قوی هم باید داشته باشید

Alshak
28-08-2010, 21:47
رندر معمولی اصلا به کارت گرافیک ربطی نداره و فقط CPU و Ram مطرح هست

ولی تو سیستم رندرهای جدید که هنوز نوپا هست و جا نیفتاده میتونی از همون سری Quadro که او دوستمون مطرح کرد استفاده کنی ولی قیمتش خیلی زیاده، پس به نظر من یک کارت گرافیک معمولی گیم بگیر و فقط حواست به سرعت GPU باشه و حافظش برات مطرح نباشه، سعی کن بالاترین سرعت GPU رو با توجه بودجت تهیه کنی و بهتره که NVIDIA تهیه کنی،چون بهتر توسط شرکت های تولید نرم افزارهای 3D ساپورت میشه!

موفق باشی