مشاهده نسخه کامل
: مخفی شدن پوشه ها پس از ویروس یابی به Nod32
سلام
ببخشید جایی رو ندیدم که بشه مشکلات رو توش مطرح کرد بهمین خاطر یه تاپیک باز کردم
ویروسی به سیستمم وارد شد که با ویروس کش Nod32 اونو از بین بردم اما حالا تعداد زیادی از پوشه هام به شکل مخفی سیستمی درآمده و و همینطور گزینه Hidden آن در قسمت Properties پوشه غیر فعال شده و گزینه read only را هر چه قدر تیکشو بر میدارم باز فعال است به نظرتون چه کار باید کرد ممنون راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Desktop%5CHidden%20files.jpg
++morteza
02-09-2010, 00:48
شايد هنوز ويروس ديگري داره تو كامپيوتر شما جولان ميده.
tanha2354
02-09-2010, 05:08
میری تو سایت گوگل ومینویسی طریق برگرداندن فایل هایی که از طریق ویروس کشی گم شده اند
mohsenpj
02-09-2010, 08:34
سلام
ویروسی به سیستمم وارد شد که با ویروس کش Nod32 اونو از بین بردم اما حالا تعداد زیادی از پوشه هام به شکل مخفی سیستمی درآمده و و همینطور گزینه Hidden آن در قسمت Properties پوشه غیر فعال شده و گزینه read only را هر چه قدر تیکشو بر میدارم باز فعال است به نظرتون چه کار باید کرد ممنون راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Desktop%5CHidden%20files.jpg
من این مشکل رو چند وقت پیش با کسپر 2010 داشتم. اینا ویروس رو پاک میکنند ولی متاسفانه تاثیر اون ویروس توی کامپیوتر (که همون مخفی کردن فولدرهاست) میمونه و مجبور شدم که یه فولدر دیگه ساختم و محتویاته فولدر مخفیه(البته محتویاتش مخفی و پروتکت نبودند) رو ریختم توی فولدر جدیده و فولدر مخفیه رو پاک کردم.
شما یه بار با آنتی مالویرها تست کنید شاید بتونند تاثیر مالویرها رو از بین ببرند.
نتیجه رو لطفا بگید. مرسی:11::11:
سلام
شما بایستی از دستور attrib -h -s استفاده کنید.
شاد باشید :40:
دوست عزیز
من تو وبلاگم کامل توضیح دادم چجوری برگردونید فایل هاتونو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.