مشاهده نسخه کامل
: چری
vb-sosol
26-08-2010, 15:58
سلام
نظر دوستان در مورد چری چیه؟
میارزه نسبت به قیمتش؟
majid_sd2009
26-08-2010, 18:23
به نظر من نه!
وقتی میشه با همون پول
ریو.206تیپ2 و 405 گرفت چرا بری پولتو بریزی دور؟
شما اصلا تست کرش این ماشینو دیدی؟
من یک فیلم ازش دیدم تا نصفه ماشین جمع شد!
بعد اینکه ماشین قیافه هم نداره. تنها چیزی که داره دو تا کیسه هوا هست که تا کمربند نبسته باشی باز نمیشه. بعدشم وقتی ماشین کامل له میشه دیگه اون کیسه هوا میخواد چیکار کنه؟:31:
vb-sosol
26-08-2010, 18:57
بیقه دوستان نظری ندارن؟
Amin-Nasim
26-08-2010, 19:10
سلام
این تاپیک باید در جای مخصوص خودش ایجاد بشه
قیمت و شرایط قطعی خودرو چری A15 تیپ 2 بنزینی Viana جدول فروش :
رنگهای سفید ، قهوه ای ، آلبالویی 1,000,000 ریال افزایش قیمت دارند .
زمان تحویل
مبلغ قابل پرداخت
نوع خرید
نوع محصول
نام محصول
45 روز پس از واریز وجه
142,500,000 ریال
قطعی
بنزینی
چری A15 تیپ 2Viana
رنگهای قابل ارائه
قهوه ای
آلبالویی
مشکی
خاکستری
نقره ای
سفید
نام بانک
شماره حساب
نام حساب
صادرات ( سپهر )
0206265000001
شرکت سناباد خودرو توس
با سلام و خسته نباشید من در مورد چری ویانا تحقیق کردم حدود چهارماه روزانه سه ساعت به این نتیجه رسیدم نکات مثبتی داره نسبت به تولیدات دیگر چین کمپانی چری متفاوت بوده و از 405 هم خیلی بهتره دارندگانش اکثرا رضایت دارند من که ویانا را انتخاب می کتم در ضمن ماشین های ریو ال 90 خانواده پژو همه را سوار شدم یا داشته ام .
shahab47
30-09-2010, 11:21
چري 80 اسب بخار بيشتر قدرت نداره براي همين يه بدنه سبك براش ساختنكه باعث كم شدن ايمني خودرو شده
خودرويي مثلسمند كه 110 اسب بخار قدرت داره بدنه محكم تري داره
ازنظر مصرف سوخت اين دو تقربا مثل ه هستن
اينم يادتون نره كه چري جنس چينيه و هم كشور ليفان و ام وي ام كه تو ايران خودروهاي موفقي نبودن
asgarian
30-09-2010, 23:30
با سلام و خسته نباشید من در مورد چری ویانا تحقیق کردم حدود چهارماه روزانه سه ساعت به این نتیجه رسیدم نکات مثبتی داره نسبت به تولیدات دیگر چین کمپانی چری متفاوت بوده و از 405 هم خیلی بهتره دارندگانش اکثرا رضایت دارند من که ویانا را انتخاب می کتم در ضمن ماشین های ریو ال 90 خانواده پژو همه را سوار شدم یا داشته ام .
من براتون یه مثال میزنم:یکی از همسایه های ما رفت یه دونه چری خرید.اولش میگفت نمیدونی عجب ماشینیه.این گذشت و تابستون شد کولر زد دید ماشین جوش میاره و30بار رفت تعمیرگاه آخرشم نتونست درستش کنه.یه روز زده بود پشت یکی ماشین چیزی نشده بود ولی از زیرش روغن می ریخت والآنم نزدیک2ماهه گذاشته برای فروش ولی هیچی مشتری نمیاد.عزیزم احساسی عمل نکن پژو405مثل سکه ی بهارآزادی میمونه که اگه یه روز دلتو زد همه میخرنش:46:امیدوارم قانع شده باشی:31:
inder472
23-03-2011, 23:20
چری و بقیه شرکت های چینی ایران کردن بازار آزمایشی پس ما ها یجورایی موش آزمایشگاهی شدیم
نگیریم بهتر از این که بگیریم و با مشکلاتش هر روز دست و پنجه نرم کنیم
mohamad skystar
23-03-2011, 23:47
من شخصا در مورد خودروهای چینی هیچ نظری ندارم و طرفشون هم نمیرم.
سلام
اگه منظور شما چری 530 باید بگم از نظر مشخصات فنی و مشخصات بسیار ماشین خوبیه و قیمتش هم حدود 20 میلیون ولی من بین پارس دوگانه سوز و چری با وجود اینکه تقریبا از نظر قیمت به هم نزدیکند پارس دوگانه رو انتخاب کرد.هرچند که قدرت چری با توجه به اطلاعات داده شده توسط مدیران خودرو 140 اسب بخار و امکانات بسیار بیشتری نسبت به پارس داره ولی همین که یک خودروی چینی به کل منصرف شدم و الان هم با وجود مشکلات و ضعفهایی که پارس داره بازهم میگم بین بد و بدتر به ناچار بد را انتخاب کردم
Johan lopez
06-04-2011, 15:07
اولا ماشین چینی کلا بدرد نمی خوره به دو دلیل : 1-کیفیت ساخت افتضاح 2-ایمنی بسیار پایین
دوما جای زدن این تاپیک تو تالار ایران خودرو نیست این ماشین چینیه؟؟؟!!!!!:4:
سوما پولتو بریزی تو آشغالدونی بهتر از خریدن ماشین چینی هست
ماشین چینی داریم تا ماشین چینی ولی خریدن چری ویانا اشتباه محضه.
بی کیفیت ترین ماشین تاریخ ایرانه.
mohamad skystar
06-04-2011, 22:23
کاملا موافقم.متاسفانه سرمایه گذاران به جای اینکه به سمت پیشرفت برن به سمت عقب میرن.
Johan lopez
07-04-2011, 09:16
با شما موافقم اما ماشین هایی چینی دو دسته اند :
1)ماشین های بسیار بی کیفیت بدون ایمنی و حتی بدون شکل و قیافه زیبایی هستند مانند چری و لیفان و MVM
2)ماشین هایی که کارخانه ی آن ها تحت لیسانس هست یا قبلا جای دیگه ای بوده به چین نقل مکان کرده مانند MG که قبلا در بریتانیا بوده
بعدش درسته که ماشین های ایرانی بی کیفیت و بدون ایمنی هستند اما اگر تست تصادف سمند رو با یکی از ماشین های چینی مانند چری ولیفان رو با هم مقایسه کنید می فهمین که ایمنی وکیفیت محصولات ایران بیشتر از این ماشیت های چینی بی کیفیت هست
بعد با شما موافقم که خریدن ماشین های چینی مانند چری و لیفان و MVM و Hafei که ماشینی به اسم لوبو داره اشتباه محضه چون با قیمت های بسیار سرسام آور یا وارد می شوند یا تولید می شوند مانند همین لوبو که فکر نکم 1000 کیلو هم آهن داشته باشه 12 ملیون قیمتش هست که امکاناتش یک شیشه برقی یک کولر و چراغ های جلو و عقب و قیافه ای بسیار زشت که می تونی با این پول یک سمند یا ریو دسته دو که نو باشه بگیری که امکاناتش خیلی بیشتر از این لبو (لوبو):31:هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.