مشاهده نسخه کامل
: مشکل در وارد کردن اطلاعات خالی در یک textbox
farman-h
26-08-2010, 15:23
با سلام من یک textbox دارم که میخوام اطلاعات وارد کنم به بانک اطلاعاتی ولی اگه هیچی هم وارد نکنم و روی دگمه مربوطه کلیک کنم وارد میشه چه دستوری بنویسم که اطلاعاتnull رو وارد نکنه:41:
Farshadd
26-08-2010, 17:20
با سلام من یک textbox دارم که میخوام اطلاعات وارد کنم به بانک اطلاعاتی ولی اگه هیچی هم وارد نکنم و روی دگمه مربوطه کلیک کنم وارد میشه چه دستوری بنویسم که اطلاعاتnull رو وارد نکنه:41:
سلام.
در حالت پیش فرض خوب همون null رو توی فبلدای خالی مینویسه. (توجه کنید که null وارد نمیشه یعنی اینکه null خلیه خالیه. ) وقتی میخوایید روی فرم فیلد مربوطه رو نشون بدید null نشون داده نمیشه.
اگه میخوایید به جای null در مواقعی که هیچی ارسال نمیکنید مقداری خودکار وارد بشه. در قسمت طراحی جدول در بانک مقداری که میخوایید رو جلوی default بنویسید.
این مشکل رو با تریگر ها هم میشه حل کرد.
naser_feb8646
26-08-2010, 20:45
سلام
خوب دوست عزیز توی یه دستور if چک کن اگر توی TextBox مقداری تبود یه پیام خطا بده یا کلاً دستور درج در بانک اطلاعاتی رو انجام نده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.