مشاهده نسخه کامل
: اطلاعات کامل درباره خودرو کم مصرف تویوتا یاریس
SAEEDSAMSUNG
26-08-2010, 14:07
سلام دوستان! من به کل از خرید خودرو دوگانه سوز صرف نظر کردم! به فکر خرید یه ماشین کم مصرف افتادم! نظرتون درباره این خودرو چیه؟؟ شنیدم با 106 اسب بخار قدرت فقط 3 لیتر بنزین در 100 کیلومتر میسوزونه!!! کفم بریده !! کارکردش رو کرمانشاه به قیمت 19 تومن پیدا کردم موتور سالم و یه کم رنگ داره فقط...... اگه دربارش اطلاعاتی دارید برام بزارید:
قیمت صفر و کارکرده امروزش..
هزینه نگهداری....
هزینه تعمیرات...
کلا براش تعمیرگاه هست یا نه؟؟؟؟
و..........
اینم عکسشه که میخوام بخرمش .... نطرتون چیه؟؟؟ تعمیراتش گرون نیست ؟ ماشین پر خرجی نیست؟ درضمن من خیلی با ماشین خوب راه میام اصلا فشار نمیارم بهش .. اهل کورس گذاشتن نیستم ! بیشتر اهل کلاس گذاشتنم!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MehranVB
26-08-2010, 14:53
فقط در مورد مصرفش بگم صدی 6.5 میسوزونه. کلاً خودرویی توی ایران وجود نداره که کمتر از 5 یا 6 بسوزونه. اگه جایی خوندین که صدی 3 میسوزونه احتمالاً مربوط به مدل Hybrid خودرو میشه که داخل ایران نیست...
Amin-Nasim
26-08-2010, 19:22
موتورش 1300سی سی 84 اسب بخار قدرت داره
قیمت بستگی به تیپش داره و از 25 میلیون تا 31 میلیون قیمت داره
ماشین وارداتی هست و خیلی کم خرج نیست
اگه 19 باشه خوبه مدلش چیه؟وکارکردش؟
عزیزم مگه میشه برای تویوتا تعمیرگاه نباشه!!ایرتویا چیکارست پس بهترین خدمات پس از فروشو داره
ارزانترین کم مصرفترین ماشین وارداتیه
هرچی باشه از این بدرد نخورای ایرانی بهتره از دستش نده
تویوتاستو خدای خودرو
AmiRreZA_RAcEr
27-08-2010, 03:22
چند روز پیش جلومون یکیش با سرعت 40 تا خورد تو جدول تازه ترمزم کرد فکر کنم هنگام برخورد سرعتش به 20 یا 30 کاهش پیدا کرد نصف ماشین رفت !!! من موندم این چیه دیگه !
اگرم اهل کلاس گذاشتن هستی تقریبا ماشین چیپیه ! ملت که از ماشین چیزی سرشون نمیشه فکر میکنن یه ماشینه 10 15 میلیونی خریدی !
farshad bugatti
27-08-2010, 11:42
چند روز پیش جلومون یکیش با سرعت 40 تا خورد تو جدول تازه ترمزم کرد فکر کنم هنگام برخورد سرعتش به 20 یا 30 کاهش پیدا کرد نصف ماشین رفت !!! من موندم این چیه دیگه !
اگرم اهل کلاس گذاشتن هستی تقریبا ماشین چیپیه ! ملت که از ماشین چیزی سرشون نمیشه فکر میکنن یه ماشینه 10 15 میلیونی خریدی !
تو رو خدا یه حرفی بزن که به درد دوستمون بخوره! و دیگران هم استفاده بکنن!
خیلی ماشین خوبی هستش
کیفیت ساخت قابل قبولی داره - نسبت به ابعادش خیلی جاداره اگه بشینی توش میفهمی چی میگم!
مصرفش به قول دوستان زیاد هم کم نیست اما تو ایران قابل قبوله و کم مصرف تر از بقیه هستش!
شتاب خوبی داره اما کشش ضعیف! اونم وقتی که 4 - 5 نفر بشینه!
خلاصه ماشین خوبی هستش.
شاید در سر پایینی 3 لیتر مصرف کند.
اما در بزرگراه فکر نکنم کمتر از 5 مصرف کند.
ماشینه خوبی است.
SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 13:15
نه بابا خدایی قیافش از قیمتش سر تره... 10 15 تومن چیه دیگه! من که وقتی دیدمش فکر کردم 50 تومنی می ارزه.. درضمن مدلش 2007 و خیلی کار کرده چند جاش هم رنگ داره ولی آخرت کلاسه برای ما بی پولا
سلام من بیش از دو سال که یاریس دارم کلا ازش راضیم اما مشکلش همون کشش که تو سر بالایی یا 4 نفر خیلی کم میاره در ضمن سر پیچ هاخیلی ضعیفه مصرفش تقریبا 6 است
این یاریس که عکسشو زدی پروژوکتور نداره سنسور چه طور
SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 15:36
سلام من بیش از دو سال که یاریس دارم کلا ازش راضیم اما مشکلش همون کشش که تو سر بالایی یا 4 نفر خیلی کم میاره در ضمن سر پیچ هاخیلی ضعیفه مصرفش تقریبا 6 است
سنسور داره ولی پروژکتور نمیدونم.... آره یارو هم میگفت ضعیفه ولی خدایی برای تو شهر حرف نداره اون هم برا این میخواست بفروشه چون خانوادشون زیاد شدن :31: ولی برای من که خودم تنهام مناسبه.. خیلی شیکه حتی از مزدا3 هم خوشگلتره.. ...شما که این ماشینو داری یه کم بیشتر دربارش بگو
Highbury
27-08-2010, 15:54
یاریس توی کشورهای دیگه قیمتش حدود 13 هزار دلار هست اما توی ایران انقدر گرانه.
تویوتا بهترین شرکت خودروسازی دنیا هست و برعکس بیشتر شرکت ها همچنان سوددهی داره.
ماشینهای تویوتا از لحاظ کیفیت اول هستن.توی بسیاری از کشورها بیشترین فروش رو دارند مثلا عراق پاکستان افغانستان.این کشورها جاده های درست آنچنانی ندارند و تنها ماشینهایی که میتونن خوب جواب بدن فقط تویوتاست
من اصلا به کیفیت این ماشینها شکی ندارم فقط و فقط قیمتشون بالاست اونم توی ایران
الان یاریس توی ایران چنده؟
SAEEDSAMSUNG
27-08-2010, 18:07
28 تومن .........
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
farshad bugatti
27-08-2010, 23:41
تو ایران که خیلی گرونه! به همین خاطر استقبال کمی ازش شده و تو بازار موفق نبوده اما نمونه کارکرده و مطمئن ان میتونه گزینه خوبی برای خرید باشه!
یاریس ماشین جمع و جوریه بامصرف 6 قدرت 84 که واقعآ ضعیفه کولرش مثل همه ی تویوتا ها عالیه من ماشین از این بهتر زیاد سوار نشدم اما قبلش زانتیا از اون اصلیاش داشتم که الان میگم حیف شد فروختمش و یاریس خریدم چون لذت رانندگی وهندلینگ زانتیا خیلی بهتر بود اما برای توی شهر خیلی خیلی خوبه وبه خاطر همین گرفتم البته الآن تیانا ثبت نام کردم و میخوام اگرخدا بخواد بفروشمش دیگه نمیدونم چی بگم
farshad bugatti
28-08-2010, 15:18
یاریس ماشین جمع و جوریه بامصرف 6 قدرت 84 که واقعآ ضعیفه کولرش مثل همه ی تویوتا ها عالیه من ماشین از این بهتر زیاد سوار نشدم اما قبلش زانتیا از اون اصلیاش داشتم که الان میگم حیف شد فروختمش و یاریس خریدم چون لذت رانندگی وهندلینگ زانتیا خیلی بهتر بود اما برای توی شهر خیلی خیلی خوبه وبه خاطر همین گرفتم البته الآن تیانا ثبت نام کردم و میخوام اگرخدا بخواد بفروشمش دیگه نمیدونم چی بگم
دوست من معلومه که اگه از زانتیا پیاده بشی از قدرت و هندلینگ یاریس بدت میاد!
اصلا یاریس با زانتیا قابل مقایسه نیست! یاریس برای داخل شهر واقعا عالیه اگه قیمتش مناسب باشه!
زانتیا قدرتو شتاب خوبی داره اما دورش گذشت الان همه دنبال ماشین کم مصرف و راحت هستن نه پر مصرفو راحت که میگن کیفتشم افت کرده اما تویوتا هیچ وقت افت نمیکنه چون دست ایرانی ها نیست
SAEEDSAMSUNG
01-09-2010, 11:11
آقا من ماشین خودمو انتخاب کردم و سفارش هم دادم.. خواستید این تاپیک رو قفل کنید............
D r i v e r
01-09-2010, 16:13
تاپیک به درخواست ایجاد کنندش قفل شد
موق باشین ;)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.