PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در شناخت بهترین سخت افزار

AMNA
26-08-2010, 12:39
با سلام ببخشید من میخوام بدونم از چه چیزی بفهمم بهترین و بالاترین سیپیو و یا کارت گرافیکی که میتونم رویه سیستمم نصب کنم چیه/ ولی اینم میدونم که برایه رم باید دفترچه مادر بردو ببینم که بفهمم مثلا رم بیشتر از دو گیگ نمیتونم نصب کنم. حالا برایه سیپیو و کارت گرافیک چیکار کنم ببینم مثلامیتونم کارت گرافیک 2 گیگ میتونم نصب کنم یا نه. ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rezaomido
26-08-2010, 15:00
دوست من اول باید مدل مادربردت رو مشخص کنی که این کار دو راه داره یکی اینکه روی اکثر مادربردها مدلش رو با حروف بزرگ چاپ شده و دوم اینکه با یک برنامه مثل Everest مدل اون رو مشخص کنی بعد میری توی سایت سازنده مادر بردت و...

sina-star
26-08-2010, 17:32
با سلام ببخشید من میخوام بدونم از چه چیزی بفهمم بهترین و بالاترین سیپیو و یا کارت گرافیکی که میتونم رویه سیستمم نصب کنم چیه/ ولی اینم میدونم که برایه رم باید دفترچه مادر بردو ببینم که بفهمم مثلا رم بیشتر از دو گیگ نمیتونم نصب کنم. حالا برایه سیپیو و کارت گرافیک چیکار کنم ببینم مثلامیتونم کارت گرافیک 2 گیگ میتونم نصب کنم یا نه. ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ای بابا :31: خوب دفترچه مادربردت رو بخون ببن رم حداکثر با چه باسی و چه حافظه ای ساپورت میکنه و هچنین CPU رو

درضمن اگر بازم نمیتونی تشخیص بدی ، مدل کامل مادربردت رو برام بگو تا من بهت اطلاعات لازم رو بگم