ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ASUS G73

صفحه ها : 1 [2] 3 4

linekhat
02-11-2010, 18:01
یکی از دوستان بره ماتریکس ببینه قیمت msi gx660r و msi gx740h چقدره؟

Xilevens
03-11-2010, 10:10
اول و آخر انصافشون
من يه فروشگاه تو دبي پيدا كنم حله

linekhat
08-11-2010, 09:35
یکی از دوستان بره ماتریکس ببینه قیمت msi gx660r و msi gx740h چقدره؟

هنوز کسی نرفته؟

Bobby Sands
08-11-2010, 09:52
gx660r رومگه آورده ماتریکس؟
من که از xotipcسفرش دادم شد 1700 دلار البته با رم 8 و IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU

linekhat
08-11-2010, 16:17
gx660r رومگه آورده ماتریکس؟
من که از xotipcسفرش دادم شد 1700 دلار البته با رم 8 و IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU

اره فکر میکنم!
این یعنی چیDiamond Thermal Compound - CPU + GPU

Bobby Sands
08-11-2010, 18:24
اره فکر میکنم!
این یعنی چیDiamond Thermal Compound - CPU + GPU
خمیر حرارتی یا در اصطلاح عامیانه چسب سیلیکون . همون خمیری که بین CPU و کولر قرار میگیره که کار دفع و انتقال حرارت رو انجام میده . من تو قسمت کاستومایزش خمیر حرارتی CPU و GPU کارت گرافیک رو عوض کردم و از نوع IC Diamond انتخاب کردم . برای همین 35 دلار ضافه شد به قیمتش. IC Diamond یکی از بهترین خمیرهای حرارتی تو دنیاست که فکر نکنم اصلا تو ایران گیر بیاد . یه نگاه بنداز این مقایسه رو خودت متوجه میشی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

linekhat
09-11-2010, 15:54
خمیر حرارتی یا در اصطلاح عامیانه چسب سیلیکون . همون خمیری که بین CPU و کولر قرار میگیره که کار دفع و انتقال حرارت رو انجام میده . من تو قسمت کاستومایزش خمیر حرارتی CPU و GPU کارت گرافیک رو عوض کردم و از نوع IC Diamond انتخاب کردم . برای همین 35 دلار ضافه شد به قیمتش. IC Diamond یکی از بهترین خمیرهای حرارتی تو دنیاست که فکر نکنم اصلا تو ایران گیر بیاد . یه نگاه بنداز این مقایسه رو خودت متوجه میشی

توضیح خوبی بود
خنک کننده خود دستگاه چیه؟

linekhat
13-11-2010, 10:36
بابا شما چقدر کالیبر هستین برین دیگه!

Xilevens
13-11-2010, 22:08
يكي يه فروشگاه واسه G73 بده اعصابم خورده

farzad4
13-11-2010, 23:08
يكي يه فروشگاه واسه G73 بده اعصابم خورده

چندتا دیگه A1 تو راهه.
اما بدرد شما نمیخوره. چون قیمتها رو 3 میلیون به بالا هستش.

Xilevens
18-11-2010, 17:03
jw ميخوام
اين A1 احتمالا jh هست شايدم jw باشه
تازشم اينا گارانتي نداره
يعني گارانتيشونو ايران قبول نداره

Bobby Sands
18-11-2010, 17:13
اگر میخواین الان بخرین سعی کنین یکیو پیدا کنین از آمریکا یا کانادا براتون بگیره چون قیمتها اینجا خیلی نجومیه . امروز که رفتم پایتخت msi gx660r رو که اونجا 1600 دلاره اینجا 3.5 میلیون میدادن تازه اونم با مانیتور اچ دی نه فول اچ دی!!! حالا شما حسابشو بکن این ایسوس قیمتش چطوریه:13:

farzad4
18-11-2010, 22:37
اگر میخواین الان بخرین سعی کنین یکیو پیدا کنین از آمریکا یا کانادا براتون بگیره چون قیمتها اینجا خیلی نجومیه . امروز که رفتم پایتخت msi gx660r رو که اونجا 1600 دلاره اینجا 3.5 میلیون میدادن تازه اونم با مانیتور اچ دی نه فول اچ دی!!! حالا شما حسابشو بکن این ایسوس قیمتش چطوریه:13:

دقیقا".
کل حرف من و پستهای من در رابطه با این لپ تاپ فقط بخاطر این بود که دوستانی که منتظرن اسوس تو ایران موجود بشه متوجه باشن که حدود قیمت چقدره.
بازم شما بازتر دارید به قضیه نگاه میکنید و همین مثال ام اس ای که شما زحمتش رو کشیدید و قیمت گرفتید بیان کننده آینده اسوس میتونه باشه.

الان 6 عدد G73jh-A1 داره میرسه.
از الان میشه پیش فروش کرد با قیمتهای 3 میلیون به بالا و تازه به مغازه دارها و کسانی که تو کار خرید و فروش لپ تاپ هستن . حالا به چه قیمتی دست مصرف کننده برسه خدا میدونه.

اما این سری با گارانتی 2 ساله گلوبال دارن میان.
الیته تو ایران بدرد نمیخوره اما تو کشورهای همسایه اعتبار داره.

naser_2006
18-11-2010, 23:09
توصیه:ارزش نداره دوبرابر پول اصلیش براش پول بدین و سعی کنید یه آشنا پیدا کنید که براتون بیارن در غیر این صورت نخرید

Xilevens
19-11-2010, 11:40
اما این سری با گارانتی 2 ساله گلوبال دارن میان.
الیته تو ایران بدرد نمیخوره اما تو کشورهای همسایه اعتبار داره.

من سايت asus رو كه مطالعه كردم نوشته بود گارانتي ها منطقه اي هست و فقط در اون منطقه اعتبار داره
مثلا خاور ميانه يه منطقه
آمريكا شمالي يه منطقه
و ....
فكر نكنم گارانتي يه منطقه ديگه رو اينجاها قبول كنن

farzad4
19-11-2010, 14:04
من سايت asus رو كه مطالعه كردم نوشته بود گارانتي ها منطقه اي هست و فقط در اون منطقه اعتبار داره
مثلا خاور ميانه يه منطقه
آمريكا شمالي يه منطقه
و ....
فكر نكنم گارانتي يه منطقه ديگه رو اينجاها قبول كنن

در مورد اینکه کشورهای دیگه این گارانتی گلوبال رو قبول کنن . مطمئنا اگر نمایندگی رسمی اسوس در یک کشور وجود داشته باشه حتما قبول میکنن . دقیقا قید شده 2 سال گارانتی گلوبال.

2 تا سایت هم قید میکنم که خودتون ببینید:

Industry Leading Customer Warranty

ASUS' complementary notebook care package offer a level of coverage that would add hundreds of dollars to the price of competing laptops.
* Industry Leading Warranty: ASUS 360 -- 2 Year Global Warranty (estimated $200 value, FREE)
* 30-Day flawless display guaranty: If you discover one defective bright dot within 30 days of purchase, ASUS will replace the panel at no cost.
* Two way free shipping
* 24/7 tech support
You have extra protection when they happen to your ASUS notebook purchased in the US or Canada. ASUS will fix it or replace it for you at no charge during the first year after purchase in the event of damage from accidental spills, drops, electrical surges, or fire.

* Warranty covering accidental drops, spills, power surges, and fire damage
* Target 3 business day turnaround time for repair / replacement; not including receiving and shipping time
* One-way shipping (from ASUS to the user) at no additional cost
* 24 hour toll-free phone support
* One incident covered per notebook

Warranty: 2 year ASUS 360 global warranty and 1 year Accidental Damage Warranty with 30-day Flawless Display Guarantee

ASUS 360** -- 2 Year Global Warranty

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] complimentary notebook care package.

ASUS 360 offers a level of coverage that would add hundreds of dollars to the price of competing laptops:

Two year global warranty

Thirty days flawless display guarantee

Two way free standard shipping

24/7 tech support

ASUS ADW** -- 1 Year Accidental Damage Warranty**

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] happen. But when they happen to your ASUS notebook purchased in the US or Canada, you have extra protection. Whether your notebook is damaged by accidental spills, drops, electrical surges, or fire, ASUS will fix it or replace it for you during the first year after purchase.**

Warranty covering accidental drops, spills, power surges, and fire damage

One-way shipping (from ASUS to the user) at no additional cost

24 hour toll-free phone support

One incident covered per notebook

What's in the Box

ROG G73Jh-A1
Deluxe Republic of Gamers Backpack
Deluxe ROG Laser Gaming Mouse (3200DPI, adjustable DPI)
AC Adapter
8 cell Battery Pack
Warranty Information Card

اینایی که این سری دارن میان دقیقا با این شرایط گارانتی که در بالا قید شده خریداری شدن.

farzad4
19-11-2010, 14:38
jw ميخوام
اين A1 احتمالا jh هست شايدم jw باشه
تازشم اينا گارانتي نداره
يعني گارانتيشونو ايران قبول نداره

یک خبر بد برای شما دارم.

دیشب از امریکا کسی که داره لب تاپها رو میاره با من تماس گرفت .
این شخص خودش یکی از فروشندگان انلاین در امریکا و کانادا هستش.
البته ریسلر اصلی اسوس نیست اما فروش قطعات کامپیوتری و لوازم برقی کارشون هست.

من در مورد jw ازش پرسیدم و گفتم الان چندتا از دوستان دنبال این مدل هستن و اگر میتونی از این مدل هم بیار.

گفت این مدل ریسکش بالاست.
میگه تعداد برگشتی های jw بیشتر از jh بوده و این فقط مربوط به گرمای بیشتر کارت گرافیکشه.
میگه حدود 10-15 درجه تفاوت حرارتی داره و مشکلات درایوری زیادی ازش دیده شده و باطری رو می بلعه و میشه گفت کار کردن با باطری تقریبا امکان پذیر نیست و تو گیم بیشتر از نیم ساعت دوام نمیاره.

و میگفت چون داره میاره ایران اگر مشکل پیدا کنه دردسر میشه .
اما jh بیشترین اصلاحات رو داشته و الان شسته رفته شده.
و اینکه انویدیا داره مدلهای سری 400 رو عوض میکنه و شرکتهای اصلی مثل اسوس و دیگر برندهای سازنده دیگه از مدلهای بالای سری 400 خرید نمیکنن و منتظرن سری جدید که خود انویدیا گفته خنک تر هستن و مصرف کمتری دارن عرضه بشه.
این مسئله فقط مربوط به لپ تاپ نیست و کارتهای دسکتاپ هم شامل تغییر به سری جدید میشن.
این مورد رو منم تو جیتکس و خبرهای شرکتها بود از زبان مسئول انویدیا شنیدم که نسل بعدی کارتهای انویدیا اوایل سال 2011 پخش میشه. و علت تعویض نسل و زمان خیلی کم نسل 400 رو همین حرارت و مصرف بسیار بالا قید کرد.

من توصیه میکنم شما هم صبر کنید نسل جدید رو بگیرید.
درسته گرما تو g73 خیلی خوب کنترل شده اما من 8 ماهه دارم با این لپ تاپ کار میکنم. اگر واقعا بخواهید با این گیم بازی کنید پشت دستگاه تا فاصله 30-40 سانتی نمیتونید هیچ چیزی بزارید.حرارت واقعا بالا هستش.
دیگه چه برسه به اینکه سری انویدیا بیاد روش که 10 درجه حرارتم بالاتر بره.
این مسئله مطمئنا رو عمر دستگاه تاثیر میزاره.

اگرم کارت انویدیا رو فقط به خاطر 3d میخواهید انتخاب کنید . به نظر من کمی زوده. تا کمتر از 1 سال مانیتورهای 3d کاملا عادی و عرف میشن و این خیلی بهتر از بازی با عینک هستش. و تازه قیمت خرید عینکهای انویدیا که حدودا 270 دلار قیمتشه هم به کنار.من با این عینکها کار کردم. به یک ساعت نرسیده چنان سر گیجه و حال تهوع و سر درد بهتون دست میده که دیگه جرات نمیکنی دوباره با عینک بازی کنید.

نسل جدید ATI (سری 6000) هم که متاسفانه ضعیفتر از نسل قبلی (سری 5000) تولید شده. و همین 5870 فعلا قراره سرگروه بمونه.
البته نسل جدید انویدیا هم دقیقا قراره همین سیاست رو پیش بگیره و با کم کردن قدرت بیشتر رو بهینه کردن مصرف کمتر و تولید حرارت کمتر داره کار میشه .

farhad200
19-11-2010, 15:30
اقا farzad قیمت g73a1 تو دبی چنده؟ من اشنا دارم اونجا که برام بفرسته.
ولی تو خرید لبتاپ وارد نیست به نظرت بهش میندازن خودشم ساکن دبی هست

farzad4
19-11-2010, 22:23
اقا farzad قیمت g73a1 تو دبی چنده؟ من اشنا دارم اونجا که برام بفرسته.
ولی تو خرید لبتاپ وارد نیست به نظرت بهش میندازن خودشم ساکن دبی هست

دوست عزیز
تا جایی که من میدونم اسوس بطور رسمی تو دبی وارد نشده.
دقیقا مثل ایران هر جا هم که موجود داشته باشه مثل همین هایی که تا حالا تو ایران اومده تک و توک و بطور دستی و مسافری وارد شده نه بصورت تجاری و عمده.
من تو جیتکس از خیلی جاها پرسیدم اما هیج جا نداشتن.
اما یکی دوتا سایت فروش انلاین تو دبی یکی از دوستان نشونم داد که بصورت مناقصه فروش دارن.
که اتفاقا یک عدد از این لب تاپم داشتن.
اما قیمت پایه و تبدیلش به پول ما میشد 2500000 تومان. که در اخر به قیمت 2800000 تومان فروخته شد.
الان هرجا تو دبی هم پیدا کنید زیر 2500000 تومان گیر نمیارید و گارانتی خود اسوس دبی هم نیست.

دقیقا مثل همین سری هایی میشه که دوستان من تا حالا اوردن.
یک نکته مهم دیگه اینه که شما وقتی یک جنسی از دبی بیارید گمرک حساسیت بیشتری نشون میده و گیر و دار بیشتری داره نسبت به سایر کشورها.

بهترین کار اینه که دوست شما یه تحقیق بکنه و به شما اعلام کنه از کجا میتونه تهیه کنه و به چه قیمتی و شرایط گارانتی رو بپرسه و ببینه رو جعبه و صفحه کلید عبارات و حروف عربی چاپ شده یا نه؟
اگر رو جعبه عربی نوشته شده باشه و یا کیبورد عربی هم داشته باشه میتونید روش حساب کنید.
اما اگر بخواد مثل همینایی که دوستان من میارن و از امریکا و کانادا تک و توک وارد شده باشه باید حتما از لحاظ پیکسل سوخته و ضربه و عدم باز شدن دستگاه و سریال و غیره چک بشه که یکم خرید پیچیده تری میشه.
اگر اینا رو بتونه برای شما تحقیق کنه بهتر میتونید تصمیم گیری بفرمایید.

اما شما که آشنایی در دبی دارید اگر ایشان کردیت کارت بین المللی داشته باشه میتونه از سایتهای امریکایی خرید کنه و خود اونها میفرستن دبی.
اما چند نکته رو در نظر داشته باشید:
1- حدود 270 الی 320 دلار بابت هزینه پستی به قیمت خریدتون اضافه میشه.
2-حدود 5 درصد بایت عوارض تو دبی ازتون گمرک میگیره.
3-ریسک اینکه از دبی بیاد ایران و تو فرودگاه ازتون گمرک گرفته بشه رو هم حدود 80-100 در نظر بگیرید.
4- که به نظر من از همه مهمتره اینه که اگر یک درصد مشکل داشته باشه ریسک بالایی برای شما میشه و این ریسک بخاطر حمل توسط پست و احتمال ضریه دیدگی توسط پست بیشتر میشه. و اگر خدای نکرده به این مشکل برخورد کنید دیگه نمیدونید برید سراغ پست یا اون شرکتی که ازش خرید کردید و با توجه به عدم حضور شما در هر دو منطقه مبدا و مقصد تقریبا دستتون بجایی بند نیست.

وقتی تمام این موارد رو و هزینه ها رو در نظر بگیرید من باشم و راهی برای تهیه از امریکا و کانادا نداشته باشم ترجیح میدم 200-300 بیشتر هزینه کنم و اینجا بخرم و اینجوری حداقل میدونم دستگاه رو سالم خریدم.
درسته گارانتی ایران نداره اما 90 درصد وقتی در موقع خرید تست بشه و سالم باشه اصولا کمتر به مشکل بعدی میخوره تا اینکه از پایه و شروع خرید بدون تست فرستاده بشه.

همین مشکلاتی که در بالا ذکر کردم تا حدودی تفاوت قیمت اینجا و امریکا رو میتونه توجیح کنه. البته تا زمانی که بطور تجاری و عمده وارد بشه که اونم حداقل تا 6 ماه دیگه روش نمیشه حساب کرد. و سیاستهای تجار وارد کننده اجازه ورود این مدل رو فعلا نمیده و اگرم بیارن مطمئن باشید همین حدود قیمتها تموم میشه. حالا 100-200 کمتر و بیشتر.
مثل همین ام اس ای که دوستمون قیمت گرفتن.

اگر واقعا کسی قصد تهیه این مدل رو داره و میتونه بودجه اون رو هم تامین کنه داره به امید واهی صبر میکنه و در اخر بعد از اینکه 2 تا مدل بالاتر تولید شد و در اون موقع تو ایران موجود شد میره همین پول رو میده و اینجا میخره.

من شخصا تا موقعی یک وسیله برام اهمیت داره و نظرم رو جلب میکنه که در رده 1 و تاپها باشه. وقتی بخواد مدلهای بالاتری باشه خوب میرم اون رو تهیه میکنم.

الانم واقعا اگر کسی فقط این مدل رو میخواد باید از همین موجودی های ایران تهیه کنه. چون با گذشت زمان نهایت میتونه 200000 تومان صرفه جویی کنه که تا اون موقع 4 تا مدل بهترشم اومده و بازم همین آش و کاسه سر جاشه.

پارسال دقیقا 20 روز مونده به ژانویه من این مدل رو سفارش دادم و پیش فروش بود تو امریکا.اگر میخواستم منتظر باشم هنوزم بعد از یکسال موجود نشده تو ایران. درسته که من از امریکا و به قیمت واقعی خریدم اما اگر تو ایران موجود بود همینجا میگرفتم .

البته من هم قبول دارم که قیمتهای اینجا واقعا زور داره. اما تو کشور ما چی به قیمت جهانی و واقعیش عرضه میشه که این یکی باشه.
مگه ماشین هایی که با این قیمتها ما میخریم واقعا قیمت واقعی و ارزششه؟
پس در صورت نیاز و تامین بودجه مجبوریم زیر بار این قیمتها بریم.

Mehrdad092000
19-11-2010, 23:17
یک خبر بد برای شما دارم.

دیشب از امریکا کسی که داره لب تاپها رو میاره با من تماس گرفت .
این شخص خودش یکی از فروشندگان انلاین در امریکا و کانادا هستش.
البته ریسلر اصلی اسوس نیست اما فروش قطعات کامپیوتری و لوازم برقی کارشون هست.

من در مورد jw ازش پرسیدم و گفتم الان چندتا از دوستان دنبال این مدل هستن و اگر میتونی از این مدل هم بیار.

گفت این مدل ریسکش بالاست.
میگه تعداد برگشتی های jw بیشتر از jh بوده و این فقط مربوط به گرمای بیشتر کارت گرافیکشه.
میگه حدود 10-15 درجه تفاوت حرارتی داره و مشکلات درایوری زیادی ازش دیده شده و باطری رو می بلعه و میشه گفت کار کردن با باطری تقریبا امکان پذیر نیست و تو گیم بیشتر از نیم ساعت دوام نمیاره.

و میگفت چون داره میاره ایران اگر مشکل پیدا کنه دردسر میشه .
اما jh بیشترین اصلاحات رو داشته و الان شسته رفته شده.
و اینکه انویدیا داره مدلهای سری 400 رو عوض میکنه و شرکتهای اصلی مثل اسوس و دیگر برندهای سازنده دیگه از مدلهای بالای سری 400 خرید نمیکنن و منتظرن سری جدید که خود انویدیا گفته خنک تر هستن و مصرف کمتری دارن عرضه بشه.
این مسئله فقط مربوط به لپ تاپ نیست و کارتهای دسکتاپ هم شامل تغییر به سری جدید میشن.
این مورد رو منم تو جیتکس و خبرهای شرکتها بود از زبان مسئول انویدیا شنیدم که نسل بعدی کارتهای انویدیا اوایل سال 2011 پخش میشه. و علت تعویض نسل و زمان خیلی کم نسل 400 رو همین حرارت و مصرف بسیار بالا قید کرد.

من توصیه میکنم شما هم صبر کنید نسل جدید رو بگیرید.
درسته گرما تو g73 خیلی خوب کنترل شده اما من 8 ماهه دارم با این لپ تاپ کار میکنم. اگر واقعا بخواهید با این گیم بازی کنید پشت دستگاه تا فاصله 30-40 سانتی نمیتونید هیچ چیزی بزارید.حرارت واقعا بالا هستش.
دیگه چه برسه به اینکه سری انویدیا بیاد روش که 10 درجه حرارتم بالاتر بره.
این مسئله مطمئنا رو عمر دستگاه تاثیر میزاره.

اگرم کارت انویدیا رو فقط به خاطر 3d میخواهید انتخاب کنید . به نظر من کمی زوده. تا کمتر از 1 سال مانیتورهای 3d کاملا عادی و عرف میشن و این خیلی بهتر از بازی با عینک هستش. و تازه قیمت خرید عینکهای انویدیا که حدودا 270 دلار قیمتشه هم به کنار.من با این عینکها کار کردم. به یک ساعت نرسیده چنان سر گیجه و حال تهوع و سر درد بهتون دست میده که دیگه جرات نمیکنی دوباره با عینک بازی کنید.

نسل جدید ATI (سری 6000) هم که متاسفانه ضعیفتر از نسل قبلی (سری 5000) تولید شده. و همین 5870 فعلا قراره سرگروه بمونه.
البته نسل جدید انویدیا هم دقیقا قراره همین سیاست رو پیش بگیره و با کم کردن قدرت بیشتر رو بهینه کردن مصرف کمتر و تولید حرارت کمتر داره کار میشه .
سعی کنید منبع یدا کنید که این مذل اینجوری شده
شاید اون طرف برای فروش محصولاتش این حرفارو میزنه !

farzad4
20-11-2010, 03:41
سعی کنید منبع یدا کنید که این مدل اینجوری شده
شاید اون طرف برای فروش محصولاتش این حرفارو میزنه !

دوست عزیز
این اقا که تو ایران فروشگاه نداره که بخواد محصولاتش رو اینجوری بفروشه.
تو امریکا و کانادا فعال هست.
چون من گفتم از این مدل هم بیاره در جواب من اینطوری گفت.
الان تمام مدلهای اسوس رو موجود داره.
اما اونجا هرکی هر مدلی بگیره و احیانا مشکلی داشته باشه با گارانتی تعویض اسوس اینا درجا مرجوع میکنن.
اما وقتی یکی از اینا رو بیاره اینجا و به مشکل بر بخوره خوب برای خودشم مشکل ساز میشه که بخواد برگردونه و اونجا تعویض کنه.
پس اصلا هدفش خراب کردن یک مدل نیست.چون هر دو مدل رو داره و برای اونجا فرقی نمیکنه که مشتری کدوم مدل رو بخواد.

حالا حرف این اقا به کنار.
شما همین مورد اومدن مدل جدید و تغییر نسل کارتهای انویدیا سری 400 رو اصلا نشنیدین؟
خبرش تو تمام وب و اخبار کامپیوتری موجوده.
شما خودتون قضاوت کنید که چرا انویدیا باید یک نسل کارتهای گرافیک خودش رو هنوز 6 ماه نشده عرضه کرده باید خبر اومدن نسل بعدی رو بده و بگه نسل بعدی مشکلات نسل 400 رو برطرف میکنه بجای اینکه بگه قویتره و مثلا تکنولوژی خواصی داره؟
فقط داره مطرح میکنه که سری جدید که هنوز نام این سری رو دقیق بیان نکرده و فعالان کامپیوتری با حدس از اون بعنوان سری 500 نام میبرن میگه فقط رو کم کردن مصرف و حرارت کار شده و حتی در بعضی از مدلها از قدرت چیپ گرافیکی کم شده و دقیقا قید کرده بعد از پخش سری جدید تولید سری 400 متوقف میشه؟
این مسئله که به این لب تاپ های این بنده خدا مربوط نمیشه و یک مسئله کلی هستش؟

فقط از روی تجربه خودم میگم که حرارت بزرگترین دشمن عمر لب تاپ هست.

linekhat
20-11-2010, 12:53
با شرایط فعلی می خوام msi gx740h بگیرم
کسی این لپتاپ رو داره؟

Bobby Sands
20-11-2010, 13:41
با شرایط فعلی می خوام msi gx740h بگیرم
کسی این لپتاپ رو داره؟
من پنجشنیه که رفته بودم پایتخت با یکی از فروشنده هاش صحبت کردم . گفتم باا این مشخصات که gx740 هست چرا gx660 رو تولید میکنن گفت مهمترین دلیلش مشکل گرمای740 . گفت مراجعه کننده برای مشکل گرای این مدل زیاد داریم. با این اوصاف خود دانید . این فروشنده که اصلا توصیه نمیکرد. فکر نمیکنم بیخودی هم میگفت چون اون بالاخره میخواد جنسش رو بفروشه . اگرم میخواین msi بگیرین یکی از دو مدل gt660 یا gx660 رو بگیرین چون اونا این مشکلات رو نداره.

naser_2006
20-11-2010, 14:09
توی انجمن PT تو قسمت بازارچش یکی هست که این مدل رو با 2400 تا 2600 براتون می تونه بیاره بازدیدش ضرر نداره
شرایط هم گذاشته

Mehrdad092000
20-11-2010, 21:37
دوست عزیز
این اقا که تو ایران فروشگاه نداره که بخواد محصولاتش رو اینجوری بفروشه.
تو امریکا و کانادا فعال هست.
چون من گفتم از این مدل هم بیاره در جواب من اینطوری گفت.
الان تمام مدلهای اسوس رو موجود داره.
اما اونجا هرکی هر مدلی بگیره و احیانا مشکلی داشته باشه با گارانتی تعویض اسوس اینا درجا مرجوع میکنن.
اما وقتی یکی از اینا رو بیاره اینجا و به مشکل بر بخوره خوب برای خودشم مشکل ساز میشه که بخواد برگردونه و اونجا تعویض کنه.
پس اصلا هدفش خراب کردن یک مدل نیست.چون هر دو مدل رو داره و برای اونجا فرقی نمیکنه که مشتری کدوم مدل رو بخواد.

حالا حرف این اقا به کنار.
شما همین مورد اومدن مدل جدید و تغییر نسل کارتهای انویدیا سری 400 رو اصلا نشنیدین؟
خبرش تو تمام وب و اخبار کامپیوتری موجوده.
شما خودتون قضاوت کنید که چرا انویدیا باید یک نسل کارتهای گرافیک خودش رو هنوز 6 ماه نشده عرضه کرده باید خبر اومدن نسل بعدی رو بده و بگه نسل بعدی مشکلات نسل 400 رو برطرف میکنه بجای اینکه بگه قویتره و مثلا تکنولوژی خواصی داره؟
فقط داره مطرح میکنه که سری جدید که هنوز نام این سری رو دقیق بیان نکرده و فعالان کامپیوتری با حدس از اون بعنوان سری 500 نام میبرن میگه فقط رو کم کردن مصرف و حرارت کار شده و حتی در بعضی از مدلها از قدرت چیپ گرافیکی کم شده و دقیقا قید کرده بعد از پخش سری جدید تولید سری 400 متوقف میشه؟
این مسئله که به این لب تاپ های این بنده خدا مربوط نمیشه و یک مسئله کلی هستش؟

فقط از روی تجربه خودم میگم که حرارت بزرگترین دشمن عمر لب تاپ هست.
خارج یا اینجا فرقی نداره فروشنده اول از همه سود خوذشو نگاه میکنه بعد دلش به حال شما میسوزه
در موره اون بحث گرافیک هم که گفتی من ندیدم منبع بزارید که من و بقیه دوستان ببنیم
برای همین میگم منبه بزارید همین
موفق باشید

farzad4
20-11-2010, 23:59
توی انجمن PT تو قسمت بازارچش یکی هست که این مدل رو با 2400 تا 2600 براتون می تونه بیاره بازدیدش ضرر نداره
شرایط هم گذاشته

راهنمایی خوبی بود.
من پستهای این شخصی که شما فرمودید رو تو اون انجمن دیدم.
اما من شخصا برای 200-300 هزار تومان نمیام رو 2600000 تومان ریسک کنم.
اگر کسی میخواد 2600000 تومان پول به اونا بده. حالا چه چک بده یا نقد؟ فرقی نمیکنه . داره رو کل 2600000 تومان ریسک میکنه. اگر مثل گارانتی یا بیمه یک کالا فقط 10 درصد در نظر بگیریم میشه همین که اینجا از موجودی ها بخوایم بخریم و شسته رفته کالای مورد نظر رو میبینیم و پولش رو بعد از تست دستگاه پرداخت میکنیم و روزه شک دار نمیگیریم.
تازه ایشون دارن از بازار هند وارد میکنن که اصلا با بازار امریکای شمالی قابل مقایسه نیست از نظر کیفیت و گارانتی 2 ساله گلوبال هم نداره.
و به اصل بودن قطعات هم نمیشه اطمینان صد در صد داشت چون تو هند هم یکی از مراکز دستکاری کامپیوتر حالا چه نرم افزار و چه سخت افزار هستش.
البته من هیچ تهمتی به اون دوستان نمیزنم و ظاهرا کارشون شسته رفته هستش.
صحبتهای من کلی هستش نه اینکه اونا رو زیر سوال ببرم.
اینم که میگن 5 روز وقت دارید تا برید جلوی چک رو بگیرید نشون میده طرف اصلا اینکاره نیست.
چون جلوی چک رو نمیشه بی دلیل گرفت و تازه باید کل مبلغ چک رو هم تو حسابتون داشته باشید و بانک اون مبلغ رو بلوکه میکنه. بعد 10 روز وقت دارید تا از مراجع قضایی نامه بیارید.
اگرم بخوان چک رو عطف به قرارداد کنن که چک از جنبه کیفری خارج شده و جنبه حقوقی پیدا میکنه که باید 2 سال طرف تو دادگاه دوندگی کنه.

اگر میگفتن 100000 تومان بیعانه بپردازید من بیشتر اطمینان میکردم تا اینکه بگن کل مبلغ رو چک بدید و بعد تازه هزینه حمل و گمرک هم جداگانه حساب میشه. چون نهایتا 100000 تومان ضرر میکردم نه 2600000 تومان.

خوب با این قیمتهایی که اینا میدن و چک میگیرن بازم قیمت 3 میلیون توجیه اقتصادی داره.
یکی با پول خودش ریسک میکنه اینا رو میاره با هزینه حمل و گمرک و غیره و اماده تست برای خریدار.
کسی که نزدیک به 3 میلیون میخواد هزینه کنه لنگ اون 200-300 بالا و پایینشه؟ اینجوری با خیال راحت خرید میکنه و 20 روزم اعصابش خورد نمیشه که اخرش چی میشه و نگرانی بابت چک و این حرفهاشم نداره.

night lord
21-11-2010, 00:49
دوستان من این لپتاپو asus G73 JW به همراه یه n61jq رو از چین سفارش دادم برام بیارن . به نظرتون اونجا گیر میاد؟ قیمتش چنده ؟ و میرزه بیارم؟

Mehrdad092000
21-11-2010, 01:10
دوستان من این لپتاپو asus G73 JW به همراه یه n61jq رو از چین سفارش دادم برام بیارن . به نظرتون اونجا گیر میاد؟ قیمتش چنده ؟ و میرزه بیارم؟

100 درصد پیدا میشه تو سایتشم بری هست

night lord
21-11-2010, 01:14
100 درصد پیدا میشه تو سایتشم بری هست

خدا کنه این طرف که گفتم بیاره بتونه پیدا کنه . چون برای یه کار دیگهای رفته منم بهش 1.5 دادم برای g73 و گفتم بیاره بقیه پولشو اگه بیشتر شد بهش میدم .
خیلی نا امیدم که بتونه پیدا کنه تو پکن . چون بنده خدا اصلا از کامپیوتر هیچ سر رشته ای نداره .

حالا قیمتش اونجا چند هست؟ میشه لینکش رو بزارید؟

farhad200
21-11-2010, 23:35
تا حالا کسی از طریق این اشخاصی که پول میگیرن و با استفاده ار کردیت کارت و یا همون کارت اعتباریشون از خارج خرید میکنن, خرید کرده؟ یکی هست asus g73 a1 رو 2,330,000 تومن میگه

farzad4
22-11-2010, 18:45
4 تا با جعبه و 2 تا بدون جعبه از کانادا رسیده.
فقط مدل G73jh-A1
کارت گارانتی و رجیسترشم همراهشه و میشه به اسم خود شخص رجیستر بشه.
تمام وسایل کامل و آکبند و باز نشده.
به یکی از از افرادی که تو کار لب تاپه با جعبه فروخته 3150000 تومان. اونم گذاشته 3500000 تومان برای فروش.
هنوز به خریدار تحویل داده نشده طرف یکیش رو پیش فروش کرده.(خود لب تاپهای با جعبه بین شنبه تا دوشنبه هفته دیگه میرسه چون اونا رو فرد کرده و نتونسته با خودش بیاره.)
فقط همن دوتا بدون جعبه ها الان رسیده که یکیشم یکی از بستگان من داره بر میداره.

hithd
24-11-2010, 23:20
4 تا با جعبه و 2 تا بدون جعبه از کانادا رسیده.
فقط مدل G73jh-A1
کارت گارانتی و رجیسترشم همراهشه و میشه به اسم خود شخص رجیستر بشه.
تمام وسایل کامل و آکبند و باز نشده.
به یکی از از افرادی که تو کار لب تاپه با جعبه فروخته 3150000 تومان. اونم گذاشته 3500000 تومان برای فروش.
هنوز به خریدار تحویل داده نشده طرف یکیش رو پیش فروش کرده.(خود لب تاپهای با جعبه بین شنبه تا دوشنبه هفته دیگه میرسه چون اونا رو فرد کرده و نتونسته با خودش بیاره.)
فقط همن دوتا بدون جعبه ها الان رسیده که یکیشم یکی از بستگان من داره بر میداره.

سلام
این ایسوس ها چقدر رم روشون هست؟6گیگ یا 8 گیگ
هاردهاش دوال هست یا تکی؟
با جعبه شو چند میده؟!

farzad4
25-11-2010, 01:39
سلام
این ایسوس ها چقدر رم روشون هست؟6گیگ یا 8 گیگ
هاردهاش دوال هست یا تکی؟
با جعبه شو چند میده؟!

8 گیگ رم دارن. 4 تا ماژول 2 گیگابایتی که بزرگترین حسنش اینه که اینجوری دوال چنل بودنش حفظ شده. تا 16 گیگ هم قابل ارتقاع هست و ساپورت میکنه و این برای اینده مفیده.
هاردشم دوال هستش. 2 تا 500 گیگ و 7200 دور هستن.

با جعبه ها رو به یک نفر که فروشنده لب تاپ هست فروخته 3150000 تومان. اونم تا حالا یکی رو 3500000 تومان و یکیشم 3450000 تومان پیش فروش کرده.

اما بدون جعبه رو من یکیش رو برای فامیلم برداشتم و یکی دیگه مونده. چون کسی که اورده خودش با مشورت با من میاره و من کاملا بهش اطمینان دارم و میدونم که بدون جعبه با جعبه دارش هیچ فرقی نداره و اینم با جعبه بوده . فقط برای رد کردن از گمرک و بردن داخل هواپیما جعبه ها رو نیاورده.
کارت گارانتی 2 ساله گلوبال هم رجیستر نشده همراهش هست و سریال و مشخصات کاملا درست و شسته و رفته هستش و خود خریدار میتونه رجیستر کنه که اینجوری خیال خریدار از بابت دست دوم و ریپیر بیش بودن راحته.
باطری و وسایلشم همه در چسب و پلمب هستش و هنوز دستگاه به برق هم نخورده.
مال این فامیل من که برداشتیم وقتی برای تست زدیم به برق بوی نو بودن و اون بویی که وسایل برقی برای اولین بار ازشون ساطع میشه کاملا مشهود بود. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف خرید محصولات لاجیتک هم همراهش هست.
از نظر نو و آکیند بودن خیالم راحته و هر شخصی حتی وارد هم نباشه میتونه تشخیص بده که دستگاه آکبنده.

اون شخصی که با جعبه ها رو خریده همین دوتا بدون جعبه رو هم میخواد. اما 2800000 تومان میخواد که صاحب کالا میگه 3 میلیون.حتما اینا رو میخواد 3200 حداقل بفروشه دیگه.

با من که کلی رودرواسی داره و کلا این حرکت و اوردن این مدل لب تاپ و معرفی خریدار ها رو همه رو از من راهنمایی گرفته و به کمک من اورده این یک دونه بدون جعبه رو که یکی از بستگان من برداشت رو با کلی چک و چونه 2900000 تومان حساب کرد.
واقعا با جعبه بودن 400-500 هزار تومان میارزه؟

چون با جعبه ها که همه رو یکی خریده و هر کدوم از دوستان بخوان من میتونم شماره اونی که برداشته رو بدم و از اون با جعبه بخرید. اما زیر 3500 نمیده.

من مطمئنم هرکی از نزدیک ببینه متوجه میشه که دستگاه و وسایلش همه نو و آکبند و دست نخورده هستش.

تازه هرکی هم که بخواد بعد از رویت ظاهری و تایید شدن از نظر نگاه اولیه و اوکی قطعی خواستن دستگاه میتونه خودش دستگاه رو روشن کنه و تست کنه و ببینه پیکسل سوخته نداشته باشه و مشخصات سخت افزاری درست باشه و بعد از تائید و تست برداره. دیگه جای شک و شبهه ای نمیمونه.

این بدون جعبه زودتر از با جعبه به قیمت نجومی 3500000 تومان فروخته میشه و من این دومی رو بخاطر یکی از دوستان گفتم میخوام و نذاشتم جایی ببره. در نهایت 2800000 تومان همون خریدار 4 تا با جعبه هم میخواد و میده به اون.

با اینکه من میتونستم برای این فامیلم با جعبه رو به همون قیمت 3150000 تومان بردارم اما بدون جعبه رو برداشتم.
چون این بدون جعبه ها با دست و داخل هواپیما حمل شده اومده . اما اون با جعبه ها با باربری(فرد) داره میاد و کلی این ور اون ور پرت شدن و کلی تو فشار و قسمت بار هواپیما میان.تازه 250000 تومان هم کمتر خریدم.

سری قبلی که اورده بود جعبه ها چنان له و داغون شده بودکه ادم دل چرک میشد.

این دو روزه خورد به تعطیلی. شنبه یا نهایتا یکشنبه اینم فروخته میشه.

hithd
25-11-2010, 04:00
8 گیگ رم دارن. 4 تا ماژول 2 گیگابایتی که بزرگترین حسنش اینه که اینجوری دوال چنل بودنش حفظ شده. تا 16 گیگ هم قابل ارتقاع هست و ساپورت میکنه و این برای اینده مفیده.
هاردشم دوال هستش. 2 تا 500 گیگ و 7200 دور هستن.

با جعبه ها رو به یک نفر که فروشنده لب تاپ هست فروخته 3150000 تومان. اونم تا حالا یکی رو 3500000 تومان و یکیشم 3450000 تومان پیش فروش کرده.

اما بدون جعبه رو من یکیش رو برای فامیلم برداشتم و یکی دیگه مونده. چون کسی که اورده خودش با مشورت با من میاره و من کاملا بهش اطمینان دارم و میدونم که بدون جعبه با جعبه دارش هیچ فرقی نداره و اینم با جعبه بوده . فقط برای رد کردن از گمرک و بردن داخل هواپیما جعبه ها رو نیاورده.
کارت گارانتی 2 ساله گلوبال هم رجیستر نشده همراهش هست و سریال و مشخصات کاملا درست و شسته و رفته هستش و خود خریدار میتونه رجیستر کنه که اینجوری خیال خریدار از بابت دست دوم و ریپیر بیش بودن راحته.
باطری و وسایلشم همه در چسب و پلمب هستش و هنوز دستگاه به برق هم نخورده.
مال این فامیل من که برداشتیم وقتی برای تست زدیم به برق بوی نو بودن و اون بویی که وسایل برقی برای اولین بار ازشون ساطع میشه کاملا مشهود بود. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف خرید محصولات لاجیتک هم همراهش هست.
از نظر نو و آکیند بودن خیالم راحته و هر شخصی حتی وارد هم نباشه میتونه تشخیص بده که دستگاه آکبنده.

اون شخصی که با جعبه ها رو خریده همین دوتا بدون جعبه رو هم میخواد. اما 2800000 تومان میخواد که صاحب کالا میگه 3 میلیون.حتما اینا رو میخواد 3200 حداقل بفروشه دیگه.

با من که کلی رودرواسی داره و کلا این حرکت و اوردن این مدل لب تاپ و معرفی خریدار ها رو همه رو از من راهنمایی گرفته و به کمک من اورده این یک دونه بدون جعبه رو که یکی از بستگان من برداشت رو با کلی چک و چونه 2900000 تومان حساب کرد.
واقعا با جعبه بودن 400-500 هزار تومان میارزه؟

چون با جعبه ها که همه رو یکی خریده و هر کدوم از دوستان بخوان من میتونم شماره اونی که برداشته رو بدم و از اون با جعبه بخرید. اما زیر 3500 نمیده.

من مطمئنم هرکی از نزدیک ببینه متوجه میشه که دستگاه و وسایلش همه نو و آکبند و دست نخورده هستش.

تازه هرکی هم که بخواد بعد از رویت ظاهری و تایید شدن از نظر نگاه اولیه و اوکی قطعی خواستن دستگاه میتونه خودش دستگاه رو روشن کنه و تست کنه و ببینه پیکسل سوخته نداشته باشه و مشخصات سخت افزاری درست باشه و بعد از تائید و تست برداره. دیگه جای شک و شبهه ای نمیمونه.

این بدون جعبه زودتر از با جعبه به قیمت نجومی 3500000 تومان فروخته میشه و من این دومی رو بخاطر یکی از دوستان گفتم میخوام و نذاشتم جایی ببره. در نهایت 2800000 تومان همون خریدار 4 تا با جعبه هم میخواد و میده به اون.

با اینکه من میتونستم برای این فامیلم با جعبه رو به همون قیمت 3150000 تومان بردارم اما بدون جعبه رو برداشتم.
چون این بدون جعبه ها با دست و داخل هواپیما حمل شده اومده . اما اون با جعبه ها با باربری(فرد) داره میاد و کلی این ور اون ور پرت شدن و کلی تو فشار و قسمت بار هواپیما میان.تازه 250000 تومان هم کمتر خریدم.

سری قبلی که اورده بود جعبه ها چنان له و داغون شده بودکه ادم دل چرک میشد.

این دو روزه خورد به تعطیلی. شنبه یا نهایتا یکشنبه اینم فروخته میشه.

یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!
معامله رو با اون طرف الان تموم کرده؟یعنی پولشونو گرفته!
احتمالا طرف خریدار تو پایتخت طبقه دوم نیست؟!چون اخه تو اون طبقه دوتا مغازه هستن که ایسوس کار میکنن و اونی که مغازه اش کوچیک تره بی انصاف تره!
الان همه نوت بوکها تهران هستن؟
کیف و موسش هم که همراهش هستن؟
راستی میبخشی باس رم 1333یا1066؟
میبخشی این همه سوال پرسیدم

farzad4
25-11-2010, 12:05
یعنی الان همین یه دونه بدون جعبه مونده؟!
معامله رو با اون طرف الان تموم کرده؟یعنی پولشونو گرفته!
احتمالا طرف خریدار تو پایتخت طبقه دوم نیست؟!چون اخه تو اون طبقه دوتا مغازه هستن که ایسوس کار میکنن و اونی که مغازه اش کوچیک تره بی انصاف تره!
الان همه نوت بوکها تهران هستن؟
کیف و موسش هم که همراهش هستن؟
راستی میبخشی باس رم 1333یا1066؟
میبخشی این همه سوال پرسیدم

اختیار دارید دوست عزیز
شما هر سوال و کاری در رابطه با این نوت بوک دارید حتی خارج از مسئله خرید و فروش تا جایی که در توان من باشه در خدمتم.
چون 8-9 ماهی هست این نوت بوک رو دارم تا جایی که بتونم درخدمتم.
معامله با اون طرف خریدار تموم شده هست. و اون شخص هنوز اصل دستگاه ها دستش نرسیده 2 تا رو پیش فروش کرده تا دیروز. یکی 3500 و یکی هم 3450.
نه خریدار مغازه دار پایتخت نیست و خودش از افراد وارد کننده هستش و دفترش تو پاساژ ایران هست.
اما از گنده کارهای لب تاپه و دستش تو لب تاپ واقعا بازه. اینا رو هم چون مشتریش رو داره و همه بهش سفارش میدن برداشته.
اون 2 تا بدون جعبه چون همراه خود اورنده اومده تهرانه که یکیش رو فامیل من برداشت و برد شهرستان و یکی دیگشم الان تو خونه من هستش.
اما با جعبه ها چون فرد شده و همراه خودش نیست گفتن بین شنبه تا دوشنبه میرسه به فرودگاه امام و بعد از رسیدن اورنده باید بره کارهای ترخیص و گمرکش رو انجام بده. و بعد تحویل خریدار میده. اما از نظر معامله نموم شده هست و اگر با جعبه بخواهید باید از اون شخص که خریده تهیه کنید که اونم اصلا حاضر نیست 3500 کمتر بده. اگر خواستید بفرمایید تا شماره اون شخصی که خواسته رو بدم تا با خودش تماس بگیرید و برای خرید اقدام بفرمایید. و اگرم واقعا با جعبه و این قیمت میخواهید عجله کنید چون مطمئنم این تعطیلات تموم بشه 1 روزم نمیمونه و اون 2 تای دیگه رو هم میفروشه.
کیف و ماوس هم کامل و اکبند تو با جعبه و بدون جعبه موجوده و هرچی تو مشخصات A1 هست عینا بدون کم و کاست تو این مدل بدون جعبه که الان پیش من هستش موجوده. حتی یک کوپن 25 درصد تخفیف محصولات لاجیتک هم تو پک وسایلش هست و پک وسایل با جعبه فابریک اورده و شما میتونید با دیدن فیلم unboxing این مدل تو یوتیوب دقیقا از محتویات و نحوه بسته بندی وسایل اطلاع پیدا کنید که بتونید این مدل بدون جعبه رو ارزیابی کنید که اکبند و کامل هستش یا نه؟

رم هم 1333 هستش.
من عین همین مدل رو 8-9 ماهه دارم و اگر خواستید میتونید مال منم ببینید و با اون مقایسه کنید.

نمیدونم چرا دوستان انقدر نسبت بدون جعبه ترس دارن. البته این ترس بیشتر از نداشتن اطلاعات کافی در این مورد میتونه باشه که منطقی هستش.
من چون ماشینم قبل از تعطیلات خراب شد و قطعه یدکیشم نتونستن تو این یکی دو روزه تهیه کنن نه مسافرت رفتم و نه زیاد بیرون میرم.
هر کدوم از دوستان که تمایل به خرید دارن و با قیمتها مشکلی ندارن توصیه میکنم از این تعطیلی و خلوت بودن خیابانها استفاده کنن و تشریف بیارن ببینن. دیدنش که ضرری نداره و مطمئنم بعد از دیدن خودشون به نتیجه بهتری میرسن.
اگر هم سوال بیشتری داشتید بفرمایید من شماره تماس بدم تلفنی صحبت کنیم که کاملا به جواب سوالاتتون واقف بشید.

amin-03
25-11-2010, 15:58
سلام دوستان
کسی از قیمتها تو چین خبر داره؟ آیا این لب تاب یا کلن محصولات asus توی چین به قیمت بین المللی فروخته میشن؟
اگه از این قضیه اطلاع دارید ممنون میشم کمک کنید.

hithd
27-11-2010, 04:32
سلام فرزاد

دستت درد نکنه
در مورد جعبه هم بگم که واسه این ترس دارن که شاید یکموقع طرفی که خریده خواست بفروشه بعدا!و واسه همین کسی بدون جعبه ازش نمیخره!و یک ذهنیتی هست که میگن نکنه شاید مثلا دزذی باشه !خودت که جو حاکم بر جامعه رو میدونی!:20:
در رابطه با بدون جعبه نظر من اینه گرون میده اگه راه بیاد من میخوام !منظورم تخفیفه جزعی نیست!

farzad4
27-11-2010, 14:25
سلام فرزاد

دستت درد نکنه
در مورد جعبه هم بگم که واسه این ترس دارن که شاید یکموقع طرفی که خریده خواست بفروشه بعدا!و واسه همین کسی بدون جعبه ازش نمیخره!و یک ذهنیتی هست که میگن نکنه شاید مثلا دزذی باشه !خودت که جو حاکم بر جامعه رو میدونی!:20:
در رابطه با بدون جعبه نظر من اینه گرون میده اگه راه بیاد من میخوام !منظورم تخفیفه جزعی نیست!

سلام دوست عزیز
در کل این ترس منطقی هستش.اما بیشتر در مورد لب تاپهایی که اینجا میفروشن و به صورت تجاری و تعداد وارد شده و تو همه مراکز فروش موجوده این قضیه صدق میکنه.
اما تو این مورد که همه میدونن این جنس شرکتی نیست و بطور دستی و مسافری وارد شده یکم قضیه فرق میکنه.
هرکسی که یکبار یک کالای نسبتا بزرگ و ارزش دار بطور مسافری اورده باشه یا سفارش داده باشه میدونه بخاطر گمرک این مشکلات همیشه وجود داره.
اما اگر دزدی بودن رو مد نظر بگیدیم باز هم این مورد خیلی فرق میکنه.
تو این مورد جعبه وسایل کامل همراهش هست. یعنی وسایل همراه که خودش یک جعبه کلی داره و داخل جعبه اصلی قرار میگیره همراهش هست. برچسب رو مانیتور هنوز کنده نشده.و از همه مهمتر کارت گارانتی که سریال و مدل لب تاپ رو روش قید کرده و برای یک لب تاپ دیگه قابل استفاده نیست هم همراهشه. که هر کی بخره میتونه خودش رجیستر کنه که در صورتی که دزدی باشه این کارت همراهش نیست. و یا حداقل نمیتونه رجیستر کنه.

من 3 تا لب تاپ تو3 سال اخیر خریدم و همه رو هم الان دارم. اما کارتن هیچکدوم رو نگه نداشتم.
یک عدد سونی. یک عدد اچ پی . وهمین اسوس رو.

در مورد قیمت هم که مال من نیست من بتونم اظهار نظر کنم.
اما تو همین تاپیک و چند صفحه عقب تر ببینید متوجه میشید که این اولین بارش نیست که بدون جعبه اورده و کمترین قیمتی که تا حالا بدون جعبه رو فروخته 2700000 تومان بوده.
حالا ین سری به هوای با جعبه ها که 3150000 تومان فروخته اینا رو مد نظرش رو 3 میلیون بود.
که این فامیل منم خیلی زود شب اول اومد و برداشت و برد. البته 2900000 تومان.

برای من فروشش زیاد مهم نیست. چون مال من نیست و در نهایت تا وقتی جعبه دارها برسن و بخواد بده به خریدار منم اینم میدم بهش که خودش بفروشه به همون شخص. حالا چند بفروشه دیگه مشکل خودش هست.

من این دومی رو به هوای یکی از دوستان نگه داشتم و گرنه من خودم رو قاطی فروش نمیکنم.
تا فردا پس فردا که اون با جعبه ها برسه تکلیف این یکی هم روشن میشه و میدم به صاحبش.

اینجا همه به من پیغام میدادن و میگفتن میخوان. منم وارد این صحبتها شدم و گرنه تا حال تو این چند وقته من یکبارم صحبت از خرید و فروش نکردم.

قیمتم نهایتا میشه 2800000 تومان که اون خریدار با جعبه خواسته. یعنی من بر گردونم به صاحبش اونم میده به اون طرف 2800.

farzad4
27-11-2010, 16:58
یکی دیگه از با جعبه ها هم پیش فروش شده.
جالبه که همون شخصی که یکی رو 3500000 تومان پیش خرید کرده بود اومده و یکی دیگه بیعانه داده.

امروز رفته بودم پاساژ ایران.
چندتا قیمت لب تاپ گیمینگ گرفتم. جالب بود:
asus g72gx : cpu: p8800 ram 6 gig vga: gtx260m h.d.d 1000 GB قیمت 2500000 تومان با گارانتی ویستا :18:

asus G51j : cpu i7 720 ram: 4 gig vaga : gtx260 m h.d.d 500 Gb قیمت 2750000 تومان با گارانتی ویستا :18::18:

MSI GT660 cpu: i5 450m ram: 12 gig vga: gtx 285 h.d.d: 1000 gig قیمت 3200000 تومان گارانتی ماتریکس:18::18::18:

MSI GX 660 : cpu: i7 740 ram 12 GB vga : 5870 h.d.d : 1000 gig قیمت 3500000 تومان گارانتی ماتریکس در ضمن با صفحه نمایش 15 اینچ و اونم فول اچ دی نیست .

این بابایی که اینا رو 3150 خریده میدونسته که چی به چیه که این کار رو کرده. راحت داره 3500 میفروشه.
به گفته دوستان من تو پاساژ و همین شخص که خریده میگفتن اگر شرکتیش بیاد زیر 3800000 تومان قیمت نمیزارن . مخصوصا سری های اول.

اینجاست که آقای جعبه به ارزش 800000 تومانی خودش پی میبره و کلی برای دوستان خودش کلاس میزاره که ببینید من چقدر مهم هستم.:31::46::11:

farzad4
28-11-2010, 16:08
2 تا دیگه تو راهه. باجناق همین فردی که 6 تای این سری رو اورده داره 2 تا از همین مدل میاره.

farzad4
29-11-2010, 13:50
امروز صبح طرف رفته 4 تا با جعبه ها رو ترخیص کنه و بیاره بده به خریدارش.
گمرک گیر داده وگفته چون 4 تا هستش باید کارت بازرگانی داشته باشی.
حسابی کلافه شده بود. . تماس گرفته بود ببینه میتونم کمکی بکنم یا نه؟
میگه ارزیاب گمرک گفته چون تعداد هستش و تجاری حساب میشه بعد از جور کردن کارت بازرگانی حداقل دونه ای 200 باید گمرک بدی؟؟؟؟؟؟
کلی هم پول باربری (فرد) داده و اورده.
میگفت همون بدون جعبه ادم بیاره راحت تره چون تفاوت قیمتش رو دارم بالای گمرک و پول بار میدم. و اعصابم هم داغون شده.

من همیشه میرفتم مرکز پست تو چهارراه لشکر برای گرفتن بسته های خودم. یک میزی یک طرف گذاشته بودن و هرکی که جنسی
داشت و گیر میکرد و میگفتن باید کارت بازرگانی داشته باشین اینا میومدن و کارت بازرگانی میدادن و به نام خودشون ترخیص میکردن و یک هزینه ای هم بر اساس ارزش گذاری گمرک میگرفتن.

حالا به طرف گفتم و رفته ببینه اونا میتونن کمک کنن یا نه؟

این طرف خریدار هم کلی شاکیه و غر غر میکنه میگه من بیعانه از مردم گرفتم و برای من بد میشه اگر خیلی دیر بشه.

این دوست من که همراه فامیلشون رفته بود فرودگاه امروز میگفت جعبه ها داغون داغون شده و این میخواد بره شکایت کنه.
یکیش که میگفت یک تیکه از جعبه کلا پاره و کنده شده و نیستش.:18:

حالا با توجه به اومدن باجناغش(پس فردا) میگفت به اون سفارش کرده بدون جعبه بیاره که بتونه ببره تو هواپیما که هم اضافه بار نده و هم به گمرک نخوره.

همین هم که با جعبه ها رو خریده قراره 2700000 تومان همون قیمتی که دفعه اول اینا فروختن ازشون بخره بدون جعبه ها رو.

منم زود سواستفاده کردم و گفتم اینی که دادی به فامیل من چی میشه؟ گفت بزار ببینم اخرش چقدر پول میگیرم تو هم همون قدر بده.:46::40:

mahyarSAMSUNG
29-11-2010, 16:37
میگم اگه یه زمانی خودمون بخوایم لپ تاپی وارد کنیم گمرکش چطوریه ؟ من شنیدم 120 درصد یعضیا میگم 80 درصد بالاخره یعنی چی ؟ یعنی یه لپ تاپی که قیمتش توی خارج 1500 باشه بخوایم فقط 1 دونه بیاریم آیا گمرک داره ؟ چقدر ؟

Bobby Sands
29-11-2010, 16:41
میگم اگه یه زمانی خودمون بخوایم لپ تاپی وارد کنیم گمرکش چطوریه ؟ من شنیدم 120 درصد یعضیا میگم 80 درصد بالاخره یعنی چی ؟ یعنی یه لپ تاپی که قیمتش توی خارج 1500 باشه بخوایم فقط 1 دونه بیاریم آیا گمرک داره ؟ چقدر ؟
یه دونه گمرگ نداره و آزاده.

farzad4
29-11-2010, 16:42

نه دوست من.
برای یک عدد همراه مسافر یا پست گمرک 4 درصد هستش بعلاوه 3 درصد ارزش افزوده.
جمعا 7 درصد.
به شرط اینکه لوازم برقی دیگه و ارزش دار زیاد همراهتون نباشه.

farzad4
30-11-2010, 02:56
یک تعداد از دوستان در مورد این بدون جعبه از من سوال میکنن و یک تعداد هم عکس خواستن.
من کل وسایل و خود دستگاه رو عکساش رو میزارم اینجا .
فقط ببخشید که با گوشی عکس گرفتم کیفیت ها زیاد خوب نیست:

اول یک نمای کلی از کیف و جعبه وسایل که خود لب تاپ هم داخل کیفه:

پک وسایل که همه اکبند و پلمب و باز نشده:

باطری و بند جمع کننده سیم. باطری از پلمب باز نشده:

ماوس و اداپتور:

کارت گارانتی و دفترچه های همراه و دی وی دی درایورها و نرم افزارهای همراه:

دفترچه گارانتی که داخلش مدل و سریال دستگاه چاپ شده:

خود لب تاپ داخل کاور درون کوله پشتی :

لب تاپ با درب باز که کاملا نشون میده محافظ مانیتور و برگه گارانتی کنده نشده :

saeed85
02-12-2010, 04:07
سلام دوستان اول بگم که من نتونستم عکسهاس بالا رو ببینم (شاید عکسها مشکل داشته یا کامپیوتر من)
یکی از آشناهای من الان کانادا هستش و توی ماه بعذ یعتی دی میادش. این طرف از کامپیوتر و این چیزا هیچی سرش نمیشه :41:ولی پسرش توی خود کانادا زندگی میکنه (تورنتو) حالا به نظر شما آیا ارزش داره که بهش بگم که یه دونه از همین مدل لپ تاپ ایسوز برام بیاره یا نه ؟
قیمت این مدل (کامل با کارت گرافیکی 5870 و 8 گیگ رم و ...) توی کانادا چقدر هستش ؟ و توی گمرک ایران و کانادا چقدر مالیات و عوارض و گمرکی و کوفت و زهر مار و ... ازش میگیرن و کلا چقدر پای من تموم میشه ؟:18:
به نظرتون آیا ارزش داره این کار رو بکنم و قید گارانتی رو بزنم. راستی آیا مدل بهتر و جدیدتری نسبت به این مدل (یا برند دیگه ای ) اومده که خرید اون منطقی تر و به صرفه تر باشه؟

کدوم مدل این لپ تاپ بهتر هستش (کدوم آپشن این لپ تاپ بیشتر میارزه)منظورم اینه که مدلی که با کارت گرافیکی 5870 هست بهتره یا مدلی که با 460 هستش ؟یا مثلا کدوم مدل با سی پی یو قویتر ؟ آیا 5870 توی بازیها کم میاره ؟
دوستان میشه لطف کنید و بگید اگه من همچین کاری رو خواستم انجام بدم بهتر هستش که از یه سایت اینترنتی توی کانادا این آشنای من خرید کنه یا از فروشگاه ها و مغازه ؟ میشه یه سایت خوب برای این کار یه من معرفی کنید .

با تشکر منتظر نظرات و پیشنهاد های همتون هستم . خیلی ممنون:40:

saeed85
03-12-2010, 02:39
دوستان عزیز کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟!!!!!!

Bobby Sands
03-12-2010, 11:49
دوستان عزیز کسی نیست من رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟!!!!!!
با توجه به انتظارات شما من به شما توصیه می کنم از یک سایت معتبر که قابلیت انتخاب و تعویض قطعات رو به شما میده خرید کنی. متاسفانه چنین سایتی در کانادا وجود نداره یا اگر هم باشه من بی اطلاعم ، ولی شما میتونی راحت از آمریکار این خرید رو انجام بدی.من خودم حدود یک ماه پیش از سایت xoticpc خرید کردم و به شما در مورد این سایت اطمینان کامل میدم که کارشون 100 در 100 درسته و میتونی راحت بهشون اعتماد کنی .فقط در نظر داشته باش چون این خرید از آمریکا انجام میشه برای انتقالش به کانادا (هزینه حمل و مالیات) یه چیزی حدود300 دلار باید بپردازی که به قیمتی که توی سایت زده اضافه میشه ولی مطمئن باش با این خرید بازم حدود حداقل 1.5 میلیون به نفعته نسبت به خرید از ایران.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین لینکی که گذاشتم در حال حاضر بهترین کانفیگ g73 هست که بصورت پیشفرض اون چیزایی که شما میخوای رو داره اما بازم اگر میخواسته باشی تغییرش بدی از توی همین صفحه میتونی انجامش بدی.
کاری که اون اشناتون باید انجام بده اینه که بره تو این سایت عضو بشه . شما همین لینک رو براش بفرستی و بگی با چه مشخصاتی میخوای برات خرید کنه و باقی ماجرا. همه چیز که اوکی شد و پولش رو پرداخت کرد ظرف 10 روز میفرستنش به ادس اشناتون در کانادا و اونم میتونه اونو با خودش بیاره ایران برای شما بدون هیچ هزینه اضافیه دیگه.
موفق باشی.

farzad4
03-12-2010, 12:24
سلام دوستان اول بگم که من نتونستم عکسهاس بالا رو ببینم (شاید عکسها مشکل داشته یا کامپیوتر من)
یکی از آشناهای من الان کانادا هستش و توی ماه بعذ یعتی دی میادش. این طرف از کامپیوتر و این چیزا هیچی سرش نمیشه :41:ولی پسرش توی خود کانادا زندگی میکنه (تورنتو) حالا به نظر شما آیا ارزش داره که بهش بگم که یه دونه از همین مدل لپ تاپ ایسوز برام بیاره یا نه ؟
قیمت این مدل (کامل با کارت گرافیکی 5870 و 8 گیگ رم و ...) توی کانادا چقدر هستش ؟ و توی گمرک ایران و کانادا چقدر مالیات و عوارض و گمرکی و کوفت و زهر مار و ... ازش میگیرن و کلا چقدر پای من تموم میشه ؟:18:
به نظرتون آیا ارزش داره این کار رو بکنم و قید گارانتی رو بزنم. راستی آیا مدل بهتر و جدیدتری نسبت به این مدل (یا برند دیگه ای ) اومده که خرید اون منطقی تر و به صرفه تر باشه؟

کدوم مدل این لپ تاپ بهتر هستش (کدوم آپشن این لپ تاپ بیشتر میارزه)منظورم اینه که مدلی که با کارت گرافیکی 5870 هست بهتره یا مدلی که با 460 هستش ؟یا مثلا کدوم مدل با سی پی یو قویتر ؟ آیا 5870 توی بازیها کم میاره ؟
دوستان میشه لطف کنید و بگید اگه من همچین کاری رو خواستم انجام بدم بهتر هستش که از یه سایت اینترنتی توی کانادا این آشنای من خرید کنه یا از فروشگاه ها و مغازه ؟ میشه یه سایت خوب برای این کار یه من معرفی کنید .

با تشکر منتظر نظرات و پیشنهاد های همتون هستم . خیلی ممنون:40:

سلام
تو اوردن از کانادا شک نکنید.
بهترین لب تاپهای گیم موجود همین اسوس هستش.
فقط این مدل تولیدش قطع شده و مدلهای جدید جایگیزین شدن.
شما باید بفرمایید که یکی از این 3 مدل رو بیارن برای شما:

asus G73jh-B1
G73jw-A1
G73jw-3de

اولی که همین مدلی هستش که من عکس گذاشتم و فقط فرقش سی پی یو 740 بجای 720 هستش.
اینم کم گیر میاد چون بیشترین طرفدار رو داره.

دومی هم که با کارت گرافیک 460 هستش .

سومی هم مثل دومی هستش با این 4 تفاوت:

مانیتور با 120hz که تو ریویوهای اولیه فوق العاده ازش تعریف میکنن و از روشنایی و زوایای دید بهتر نسبت به مدلهای قبلی برخورداره و مهتر اینکه این صفحه سه بعدی هستش.

داشتن 2 عدد از جدیدترین و سریعترین هارد سیگیت که شامل 500 گیگ هارد 7200 دور با 32 مگ کش و 4 گیگ اس اس دی میشه که طبق ریویو های تامس هاردور کارایی این هارد جدید 80 درصد بالاتر از هاردهای عادی هستش .

داشتن عینک سه بعدی انویدیا به همراه فرستنده بیسیمش و پکیج نرم افزاری انویدیا.

و اخرین برتری داشتن بلوری رایتر با سرعت 4 برای رایت .

تفاوت قیمت هم حدود 250 دلار (امریکا)
البته این مدل عالی فعلا بصورت پیش فروش هست و همین امروز یک ایمیل برای من از سایتی که یکی از این مدل رو پیش خرید کردم دریافت کردم که اطلاع دادن از دیروز یک تعدادی به دستشون رسیده و تا چند روز دیگه برای افرادی مثل من که پیش خرید کردن فرستاده میشه.

خرید از سایتهای اینترنتی بهتر از خرید از فروشگاهها هستش. (قیمت کمتر)

اونجا که قیمت تموم شده رو رو سایت بهتون میگن.
اینجا هم اگر یک عدد لب تاپ باشه و مخصوصا بدون جعبه باشه گمرک نمیگیرن.

صد در صد شک نکنید که با خیال راحت قید گارانتی ایران رو بزنید. اما اول تو کانادا تست کنن و بعد از اطمینان اولیه بفرستن ایران.
گارانتی ایران کشکی بیش نیست و مخصوصا برای دستگاههایی که مشخصات بالایی دارن و خیلی جدیدن.

کارت 5870 قویتر و کم مصرفتر و بادوامتر از 460 هستش.
در مقابل 460 سه بعدی رو ساپورت میکنه و فیزیکس و کودا.
الان بخاطر اون مشخصاتی که در بالا توضیح دادم فعلا محدود به 460 هستید. چون اون چهار تفاوت و مخصوصا مانیتور 120 هرتز و اون هارد غیر قابل گذشتن ازشه.
من با اینکه این مدل اولیه رو دارم اما با دیدن مشخصات این جدیده نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و پیش خرید کردم.

برای پیدا کردن سایت مناسب هم بهتره به همون اشنای خودتون بگید . اون بهتر میدونه از کجا بگیره.
من تو کانادا تا حالا فقط از دوتا سایت خرید کردم و مشکلی نداشتم.
اما بازم بهتره با اشناتون مشورت کنید.

saeed85
04-12-2010, 00:58
سلام .
دوست عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی و کمکتون.
فقط یه سوال دارم . در مورد قدرت و بازده بین 5870 و 460 کدوم یکی بهتر و قویتر هست و آیا 460 زیادی داغ نمیشه ؟
بازم تشکر میکنم از شما دوست عزیز ((( farzad4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ))))

farzad4
04-12-2010, 03:24
[QUOTE=saeed85;5667396]سلام .
دوست عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی و کمکتون.
فقط یه سوال دارم . در مورد قدرت و بازده بین 5870 و 460 کدوم یکی بهتر و قویتر هست و آیا 460 زیادی داغ نمیشه ؟
بازم تشکر میکنم از شما دوست عزیز [QUOTE]

سلام
خواهش میکنم دوست گرامی.
ما اینجا دور هم جمع شدیم که اگر بتونیم بهم کمک کنیم. پس وظیفه خودم رو انجام دادم.

5870 تو بازیهای غیر از دایرکتور ایکس 11 قویتره و 460 تو بازیهایی که از دایرکتور ایکس 11 استفاده میکنن قویتر میشه.
اما این فرقها حداکثر در حد 10-20 درصده و اونقدر نیست که باعث انتخاب بین اونا بشه.
460 گرمای بیشتری داره.
اما اسوس بعد از به مشکل خوردن بعضی از لب تاپها با این کارت به کارهایی کرد و مشکل رو برطرف کرد.
مثل بالاتر بردن دور فن جی پی یو توسط بایوس.
و بزرگتر کردن هیت سینک چی پی یو که اگر خواستید میتونم عکس هر دوتا هیتسینک دو مدل رو بزارم.

شما فعلا مجبورید از سری 460 خرید کنید.
من توصیه میکنم حتما مدل G73JW-3de رو تهیه کنید.
منم یکی سفارش دادم و تو نوبت هستم.
اگرم میخواهید بگیرید زودتر سفارش بدید . چون بصورت پیش فروش هست و هنوز تو فروشگاهها موجود نشده ممکنه زمان رسیدن به اون اشناتون که میخواد بیاره برای شما نرسه و اون فرد برگرده ایران.

من از سایت pc canada و ncix قبلا خرید کردم.
اما الان فقط pc canada این مدلی که من عرض کردم رو داره میفروشه و قیمتشم نسبت به امریکا مناسبه.
لینکشم برای شما میزارم که یک نگاهی بندازید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

linekhat
04-12-2010, 13:58
G73 یه رقیب خوب داره اونم MSI GX740 که به طور ناباورانه ای فقط 3.2 وزنشه و از G73 خنکتره و اسلاید IE داره و تنها مشکلش USB3 هست ومهمتر اینکه قیمتش خیلییییییییییییییییییی مناسبه و توی بعضی از بازیها از G73 بهتر بوده

farhad200
04-12-2010, 15:36
G73 یه رقیب خوب داره اونم MSI GX740 که به طور ناباورانه ای فقط 3.2 وزنشه و از G73 خنکتره و اسلاید IE داره و تنها مشکلش USB3 هست ومهمتر اینکه قیمتش خیلییییییییییییییییییی مناسبه و توی بعضی از بازیها از G73 بهتر بوده

یه چیز گفتی ها این کجا از g73 خنکتره؟
اصلا فنش کجاس؟ g73 دوتا فن بزرگ داره پشتش یکی چپ یکی راست اصلا به خاطر همین فنشه که معروف شده
به هر حال من بعید میدونم از g73 خنکتر باشه چون گرافیکاشونم یکیه هر چند من از شکل و قیافه و قیمت همین MSI GX740 بیشتر خوشم میاد ولی ترسم نسبت بهش بیشتره
و یه چیز رو هم بدون که هیچ ارزونی بی علت نیست!

linekhat
04-12-2010, 16:18
یه سر به سایت notebookchek بزن خودت میبینی:5:
دلیل کمتر بودن قیمتش هم مانیتورشه 1650*1050:40:
توی ebuy قیمتش 1399 دلاره و g73jh a1 14500 دلاره فرق چندانی ندارن:31:

farzad4
04-12-2010, 21:23
حالا حالاها مونده ام اس ای بتونه به پای اسوس برسه.
اینکه فقط یک مشخصات رو و کانفیگ رو یک لب تاپ باشه دلیل نمیشه که خوبه.
البته نمیگم بده ها . اما هنوز خیلی راه داره تا بتونه به کیفیت اسوس برسه.
کانفیگ یک چیزیه و کیفیت یک چیز دیگه.

اسوس تو همین یکساله با جی 73 کمر الین وار رو شکونده. ام اس ای که بماند. سونی ها هم کم رنگ شدن چه برسه به ....

Bobby Sands
04-12-2010, 22:33
حالا حالاها مونده ام اس ای بتونه به پای اسوس برسه.
اینکه فقط یک مشخصات رو و کانفیگ رو یک لب تاپ باشه دلیل نمیشه که خوبه.
البته نمیگم بده ها . اما هنوز خیلی راه داره تا بتونه به کیفیت اسوس برسه.
کانفیگ یک چیزیه و کیفیت یک چیز دیگه.

اسوس تو همین یکساله با جی 73 کمر الین وار رو شکونده. ام اس ای که بماند. سونی ها هم کم رنگ شدن چه برسه به ....
دوست عزیز اینطوریها هم نیست که شما میگید. سری جدید ام اس آی با کیفیت و کارایی بسیار بالایی ساخته شده و در اکثر موارد نه تنها از ایسوس کم نمیاره بلکه پیشی هم میگیره.
در مورد سونی هم سیاست خاص اون شرکته که هنوز وارد تولید لپ تاپ گیمینگ نشده . اگه وارد بشه که ...
خواهشا روی برند خاصی با تعصب قضاوت نکنید.
ممنون.

linekhat
05-12-2010, 01:28
منم موافقم:10:
مدلای جدید msi واقعا عالی هستند:5:

farzad4
05-12-2010, 12:23
دوست عزیز اینطوریها هم نیست که شما میگید. سری جدید ام اس آی با کیفیت و کارایی بسیار بالایی ساخته شده و در اکثر موارد نه تنها از ایسوس کم نمیاره بلکه پیشی هم میگیره.
در مورد سونی هم سیاست خاص اون شرکته که هنوز وارد تولید لپ تاپ گیمینگ نشده . اگه وارد بشه که ...
خواهشا روی برند خاصی با تعصب قضاوت نکنید.
ممنون.

منم کاملا با فرمایشات شما موافقم.
تا 3 سال پیش من بغیر از سونی وحشت داشتم به مارک دیگه نگاه کنم چه برسه بخرم.
ام اس ای هم کاملا شاهکار خودش رو عالی ارائه کرده و منم میدونم و قبول دارم پا بپای اسوس داره میاد.
اما هنوز رو مبحث کیفیت باید بیشتر کار کنه.
یک مثال همین جریان خنک کنندگی.
من از بس لب تاپ سوزوندم و به نجربه دستگیرم شد که باید سیستم خنک کننده و فن سی پی یو و جی پی یو از هم جدا باشن. اینجوری هم گرما بیشتر کنترل میشه و هم درصورت خرابی خیلی راحتتر میشه بعلت پی برد و راحتتر و کم هزینه تر تعمیر میشه و هم صدای فن در طول کارکردش بسیار کمتر از مدلهای ترکیبی هست.
حالا ام اس ای از این مدل ترکیبی استفاده کرده.
از همین الان خود شما تو ریویو ها بگردید میبینید که از صدای بالای فن شکایت شده و تک و توک گزارش خرابی فن موجوده.

من اصلا نمیخوام ام اس ای رو خراب کنم یا بد بگم.
اما میگم هنوز تجربه بالایی در تولید لب تاپ نداره و دقیقا جای 3 سال پیش اسوس تو این زمینه هستش.

در مورد سونی هم که اصلا هیچوقت گیمینگ تولید نکرده و کلا تو مبحث گیمر وارد نمیشه و نشده.
این که من گفتم اسوس رو سونی هم تاثیر داشته بیشتر بخاطر بالا اومدن اسوسه نه بد شدن سونی.
اسوس با کانفیگهای عالی و کیفیت بالا و از همه مهمتر با قیمتهای بسیار پایین در مقابل سونی و دل بدجوری داره بازار اونا رو میگیره.
همین الین وار برای چی بعد از همین سری اسوس که بحثش رو میکنیم یکهو قیمتهاش نصف شد؟

تا پارسال دقیقا همین مقطع زمانی زیر 3000 دلار نمیشد از الین وار سری 17 برداشت.
اما حالا ببینید چقدر قیمتها رو تعدیل کرده.

اسوس با سیاست عالی داره بازار رو میگیره.
کیفیت و کمیت بالا در مقابل قیمت پایین.(البته قیمت بازارهای جهانی)

اینکار رو 2-3 سال انجام بده بیشتر مشتری های برندهای دیگه رو جذب خودش میکنه.
با گارانتی های 2 ساله و گارانتی شکست و ضزبه پذیری و گارانتی باطری و پیکسل سوخته کاملا داره اعتماد سازی میکنه.

من تا 2 سال پیش به لب تاپهای اسوس به چشم اسباب بازی نگاه میکردم.
خداوکیلی هرکی پیش خودش قضاوت کنه که تا 2 سال پیش وقتی اسم لب تاپ و خرید پیش میومد چقدر به فکر اسوس میوفتادید؟ حالا چقدر؟

کل منظور من همین بود نه اینکه بگم ام اس ای و سونی بدن و اسوس خوبه.

night lord
06-12-2010, 00:22
من میخواستم از چین وارد کنم که نشد اصلا پیدا نکردم اونجا:13: . یعنی کسی که رفته بود میگفت به این راحتیا پیدا نمیشه و قیمتش هم با ایران زیاد تفاوت نداره .
حالا میخوام از کانادا بگم برام بفرستن با پست . یکی از فامیلامون از سایت میخره بعد میفرسته ایران . دو تا سوال دارم:
1.اگه پست بیاره چقدر گمرک میخوره تو ایران یدونه لپتاپ؟(لطفا اگه مطمئنید بگید) و مشکلی پیش نمیاد؟
2.من که قیمت سایتای کانادایی(pc canada و ncix) رو دیدم خیلی بالاتر از سایتای آمریکایی(NEWEGG و xoticpc) بود.اگه از xoticpc بگیرم و کاستومش کنم به یه هارد SSD و Blu-Ray Reader و 8 gb رم 1600 دلار بهتر نیست ؟ (البته همه اینا مستلزم اینه که جواب سوال یکم قانع کننده باشه)

این سایتاقابل اعتماد هستن؟

Bobby Sands
06-12-2010, 09:55
من میخواستم از چین وارد کنم که نشد اصلا پیدا نکردم اونجا:13: . یعنی کسی که رفته بود میگفت به این راحتیا پیدا نمیشه و قیمتش هم با ایران زیاد تفاوت نداره .
حالا میخوام از کانادا بگم برام بفرستن با پست . یکی از فامیلامون از سایت میخره بعد میفرسته ایران . دو تا سوال دارم:
1.اگه پست بیاره چقدر گمرک میخوره تو ایران یدونه لپتاپ؟(لطفا اگه مطمئنید بگید) و مشکلی پیش نمیاد؟
2.من که قیمت سایتای کانادایی(pc canada و ncix) رو دیدم خیلی بالاتر از سایتای آمریکایی(NEWEGG و xoticpc) بود.اگه از xoticpc بگیرم و کاستومش کنم به یه هارد SSD و Blu-Ray Reader و 8 gb رم 1600 دلار بهتر نیست ؟ (البته همه اینا مستلزم اینه که جواب سوال یکم قانع کننده باشه)

این سایتاقابل اعتماد هستن؟

دوست عزیز در چند پست قبلتر من توضیح دادم این قضیه رو . من خودم یک ماه پیش از همین xoticpc خرید کرد. شما با خیال راحت میتونید از این سایت خرید کنید و 100% مطمئنه. حزینه حمل از آمریکا به کانادا+ مالیاتش حدود 250 تا 300 دلار میشه . اما واقعیتش نمیدونم اگر طرف اونو از کانادا براتون پست کنه چقدر هزینه حمل و مالیات دیگه بهش اضافه میشه . از طرفی با این بعد مسافت و خطرهای احتمالی و اشکالاتی که ممکنه در این راه براش پیش بیاد این کار یعنی پست کردن از کانادا به ایران توصیه نمیشه. اینجا تو گمرک بسته رو باز میکنن و لپ تاپ هم یک کالای حساسه و ممکنه براش مشکلی پیش بیاد . اگر کسی رو دارین که از کانادا اونو براتون خودش بیاره در حال حاضر با این قیمتها در ایران این بهترین راهه در غیر اینصورت باید ریسکش و هزینه های بعدی رو هم در نظر بگیرید.
موفق باشید.

night lord
06-12-2010, 11:17
دوست عزیز در چند پست قبلتر من توضیح دادم این قضیه رو . من خودم یک ماه پیش از همین xoticpc خرید کرد. شما با خیال راحت میتونید از این سایت خرید کنید و 100% مطمئنه. حزینه حمل از آمریکا به کانادا+ مالیاتش حدود 250 تا 300 دلار میشه . اما واقعیتش نمیدونم اگر طرف اونو از کانادا براتون پست کنه چقدر هزینه حمل و مالیات دیگه بهش اضافه میشه . از طرفی با این بعد مسافت و خطرهای احتمالی و اشکالاتی که ممکنه در این راه براش پیش بیاد این کار یعنی پست کردن از کانادا به ایران توصیه نمیشه. اینجا تو گمرک بسته رو باز میکنن و لپ تاپ هم یک کالای حساسه و ممکنه براش مشکلی پیش بیاد . اگر کسی رو دارین که از کانادا اونو براتون خودش بیاره در حال حاضر با این قیمتها در ایران این بهترین راهه در غیر اینصورت باید ریسکش و هزینه های بعدی رو هم در نظر بگیرید.
موفق باشید.

والا کسی هست که بیاره ولی باید یکی دو ماه صبر کنم تا بیاد . بازم ممنون

linekhat
09-12-2010, 19:34
اقا چرا اینقدر قیمتها تو ایران نجومی؟
gx740 1350 2250
gx660 1550 3500
g73gh 1450 3200
اولی قیمت ایران و دومی قیمت جهانی
یعنی قشنگ دارن بهمون میندازن:20:
خدا ازشون نگذره:19:

mahyarSAMSUNG
12-12-2010, 09:40
خوب اینها نسبت به لپ تاپ های دیگه میفروشن . اگه قرار باشه جی 73 رو بدن 1450 دیگه کی دل 1557 میخره ؟

mohammad-rsh
12-12-2010, 12:53
سلام
لپ تاپ g51 عینک روش هست یا جز آپشن هاست؟

fandogh789
12-12-2010, 14:35
دوست عزیز در چند پست قبلتر من توضیح دادم این قضیه رو . من خودم یک ماه پیش از همین xoticpc خرید کرد. شما با خیال راحت میتونید از این سایت خرید کنید و 100% مطمئنه. حزینه حمل از آمریکا به کانادا+ مالیاتش حدود 250 تا 300 دلار میشه . اما واقعیتش نمیدونم اگر طرف اونو از کانادا براتون پست کنه چقدر هزینه حمل
کس ننه ادمین های رشتی اینجا 100 تومن
مادرجندههایی هستن این رشتی ها
و مالیات دیگه بهش اضافه میشه . از طرفی با این بعد مسافت و خطرهای احتمالی و اشکالاتی که ممکنه در این راه براش پیش بیاد این کار یعنی پست کردن از کانادا به ایران توصیه نمیشه. اینجا تو گمرک بسته رو باز میکنن و لپ تاپ هم یک کالای حساسه و ممکنه براش مشکلی پیش بیاد . اگر کسی رو دارین که از کانادا اونو براتون خودش بیاره در حال حاضر با این قیمتها در ایران این بهترین راهه در غیر اینصورت باید ریسکش و هزینه های بعدی رو هم در نظر بگیرید.
موفق باشید.
عزیز حالت خوبه چرا اطلاعات غلط میدی
طرف مثل آدم میره از کانادا میخره میارن دم خونه تحویلش میدن
مثلا

linekhat
12-12-2010, 15:54
خوب اینها نسبت به لپ تاپ های دیگه میفروشن . اگه قرار باشه جی 73 رو بدن 1450 دیگه کی دل 1557 میخره ؟

یعنی شما با این قیمتا موافقی:18:

Mehrdad092000
12-12-2010, 17:15
سلام
لپ تاپ g51 عینک روش هست یا جز آپشن هاست؟
اون سری که 3d هست روش هست (اگه ور ندارن )

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

یعنی شما با این قیمتا موافقی:18:

موافق نباشی باشی دیگه قیمتش اینه
هزار تا درردسر میخوره میاد اینور ایناهم که از سود بدشون نمیاد میکشن روش شیرین

Bobby Sands
13-12-2010, 09:10
عزیز حالت خوبه چرا اطلاعات غلط میدی
طرف مثل آدم میره از کانادا میخره میارن دم خونه تحویلش میدن
مثلا

من حالم خوبه ولی شما انگاری یه چیزیت میشه:27:
اگه دقیق می خوندی می فهمیدی که من این پست رو در جواب اون دوستمون نوشته بودم که راجع به خرید از xoticpc سوال کرده بود و همچنین میخواد لپ تاپش رو کاستومایز کنه که انگار شما و اون سایتی که معرفی کردی اصلا نمیدونین کاستومایز یعنی چی!
خواهشا درمورد چیزی که نمیدونن اظهار فضل نکنین:31:
ممنون.

fandogh789
13-12-2010, 10:54
بازم میگم مگه تو کانادا ازاین جاها نیست اصلا خیلی از شرکت ها مستقیما میفوشن با کاستوم مثل دل و لنوو
در کل کاستوم هزینه رو الکی میبره بالا فرق هارد 500 و 640 15 دلاره نه 50 دلار رم لپ تاپ 2 گیگ تو خارج 30 دلار
دو تا 4 گیگ 100 دلار!!!!
در ضمن چیه این مدلو شما میخوای کاستوم کنین! فول آپشنه دیگه فول اچ دی هار ریدو باتری 8 سل و....کیف و موس حرفه ای که
70 تومن قیمتشونه
بعد هم من میمیرم واسه کسی که کاستوم میخواد کنه ولی با پول بیشتر دستگاه رو کاراییشو کمتر میکنه
مثلا 3تا 2 دوگیگ که تری چنل هست رو میکنه 8 گیگ که تری چنل هم نابود کنه

کاستومایز یعنی سود هچل هفت کمپانی ها همین

farhad200
13-12-2010, 14:28
یه سوال؟
ایا بازی های direx 11 روی 5870 اجرا نمیشه؟ یعنی ادم این همه پول میده بعد بازی های جدید رو هم نمیتونه بازی کنه؟

farzad4
14-12-2010, 21:07
بازم میگم مگه تو کانادا ازاین جاها نیست اصلا خیلی از شرکت ها مستقیما میفوشن با کاستوم مثل دل و لنوو
در کل کاستوم هزینه رو الکی میبره بالا فرق هارد 500 و 640 15 دلاره نه 50 دلار رم لپ تاپ 2 گیگ تو خارج 30 دلار
دو تا 4 گیگ 100 دلار!!!!
در ضمن چیه این مدلو شما میخوای کاستوم کنین! فول آپشنه دیگه فول اچ دی هار ریدو باتری 8 سل و....کیف و موس حرفه ای که
70 تومن قیمتشونه
بعد هم من میمیرم واسه کسی که کاستوم میخواد کنه ولی با پول بیشتر دستگاه رو کاراییشو کمتر میکنه
مثلا 3تا 2 دوگیگ که تری چنل هست رو میکنه 8 گیگ که تری چنل هم نابود کنه

کاستومایز یعنی سود هچل هفت کمپانی ها همین

منم با نظر شما کاملا موافقم.
کاستومایزی که سایتهای امریکایی دارن میدن یک دزدی فاحشه و از کمبود اطلاعات فنی بعضی یوزرها استفاده میکنن.
در کل کاستومایزی خوبه که مستقیم به کارخانه سازنده سفارش داده بشه مثل الین وار.
در این کاستومایز شما تفاوت قیمتهارو بطور حقیقی و منطقی پرداخت میکنید و بعد از کانفیگ درخواستی شما دستگاه اسمبل و پلمب میشه اما در کاستومایزهایی که ریسلرها در امریکا و کانادا انجام میدن اصلا ارزش نداره هیچ حتی میتونه مضر هم باشه. چون اونها یک دستگاه اکبند و در چسب رو باز میکنن و قطعات اصلی رو برای خودشون برمیدارن و قطعه مورد در خواست مشتری رو روش میبندند و قطعه اصلی که به نفع خودشون تموم میشه هیچ حتی قطعه مورد درخواست شما رو هم با 20-30 درصد گرونتر از قیمت قطعه در بازار و خرید انلاین به شما میفروشن و بدتر از اون باز شدن لپ تاپ از بدو شروع کاری و نو بودن دستگاهست که در هر صورت میتونه کمی باعث صدا و نویز اضافی در لپ تاپ بشه که اونم بخاطر قطعات پلاستیکی و خارهای چفتی و پلاستیکی میتونه پیش بیاد و خیلی مسائل دیگه.

اما در مورد تریپل چنل و 6 گیگ رم در مقابل 8 گیگ رم و دوال چنل بودن یکم شما اشتباه فرمودید.
پلت فورم i7 در سی پی یو های دسکتاپ تری پل چنل و در مورد سی پی یو های موبایل دوال چنل هستن.
اسوس رو این مدل با بکارگیری 4 اسلات برای حافظه دقیقا تونسته بالاترین پرفورمنس رم رو استفاده کنه که همون دوال چنل هستش.
اما در مقابل اشتباه ام اس ای با بکار گیری 3 اسلات حافظه باعث از بین رفتن این خواصیت دوال چنل بودن شده.

farzad4
14-12-2010, 21:13
یه سوال؟
ایا بازی های direx 11 روی 5870 اجرا نمیشه؟ یعنی ادم این همه پول میده بعد بازی های جدید رو هم نمیتونه بازی کنه؟

فرهاد این اطلاعات غلط رو کی به شما میده؟
سری 5000 ای تی ای اولین کارتهایی بودن که برای direx 11 ساخته شدن. هم در کارتهای دسکتاپ و هم در موبایل.
از این بابت اصلا خودت رو نگران نکن.

اما اگر بخاطر 460 و مقایسه بین این دوتا به این نتیجه رسیدی باید بگم که اشتباه متوجه شدی.
460 در بازیهای تحت direx 11 کمی قویتر از 5870 عمل میکنه و 5870 در بازیهایی تحت direx 10 به پایین قویتر عمل میکنه و این فقط مقایسه بین این دو کارته نه اینکه اون یکی رو اجرا نکنن.
هر دو کارت از تمام دایرکت ایکسهای موجود فعلی کاملا و با قدرت پشتیبانی میکنن و این فقط برای مقایسه بین این دوتاست.
فرهاد نگران نباش و به انتخابت اطمینان داشته باش(البته بدور از معقوله قیمت)

mahyarSAMSUNG
19-12-2010, 14:47
ولی در کل کارت گرافیک فقط AMD .

linekhat
20-12-2010, 15:30
بروبچ gx740h کجا پیدا میشه؟
اگه کسی میدونه خواهشن ادروس و قیمت بده:10:
ماتریکس هم نداره:19:
راستی gx660 با 12gig رم شده29000:27:

mahyarSAMSUNG
20-12-2010, 16:28
جی ایکس 640 نسبت به قیمتش خوبه . امروز دیدم 1900 . کارت 5850 داشت با 4گیگ رم و باتری 9 سل

farzad4
23-12-2010, 00:37
از امریکا قراره یک عدد G73JW-3de با کانفیگ کارخونه نه کاستومایز اوایل بهمن برسه تهران.
تا الان خریدار تا قیمت 3400000 تومان داره.

انصافا این مدل با داشتن دوتا هارد هیبریدی و مانیتور 120 هرتز و قابلیت 3بعدی فول اچ دی و عینک انویدیا و داشتن بلوری رایتر یک کانفیگ کامل و استثنایی هستش.

night lord
28-12-2010, 01:17
ولی در کل کارت گرافیک فقط AMD .

اولا که چرا اسپم میدید:31: . دوما کلا amd رو باید فاکتور بگیرید اگه میخواید راحت باشید با کامپیوترتون . خلاص

farhad200
28-12-2010, 17:26
اولا که چرا اسپم میدید:31: . دوما کلا amd رو باید فاکتور بگیرید اگه میخواید راحت باشید با کامپیوترتون . خلاص

سلام دوست عزیر
ببخشید من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدبد یعنی چی """کلا amd رو باید فاکتور بگیرید اگه میخواید راحت باشید با کامپیوترتون""" ؟

night lord
28-12-2010, 20:03
سلام دوست عزیر
ببخشید من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدبد یعنی چی """کلا amd رو باید فاکتور بگیرید اگه میخواید راحت باشید با کامپیوترتون""" ؟

ساده بگم یعنی اگه amd ببندین یا amd باشه , هر روز سیستمتون سر یه چیز بامبول در میاره :27:

farhad200
28-12-2010, 20:53
ساده بگم یعنی اگه amd ببندین یا amd باشه , هر روز سیستمتون سر یه چیز بامبول در میاره :27:

تنها کسی هستی که میشنوم از amd 5870 بد میگه ...... عجیبه

night lord
29-12-2010, 22:30
من نمیگم 5870 بده . میگم amd در کل اذیت میکنه , کم یا زیاد.بعد میگم 460 به مراتب سر تر از 5870 هستش(الان بچه ها میریزن بنچمارک میزارن اینجا ) منم بنچمارکارو دیدم ولی amd تو کار اذیت میکنه .
بعد من اینو تو جواب دوستمون mahyarSAMSUNG گفتم .

farhad200
30-12-2010, 09:05
من نمیگم 5870 بده . میگم amd در کل اذیت میکنه , کم یا زیاد.بعد میگم 460 به مراتب سر تر از 5870 هستش(الان بچه ها میریزن بنچمارک میزارن اینجا ) منم بنچمارکارو دیدم ولی amd تو کار اذیت میکنه .
بعد من اینو تو جواب دوستمون mahyarSAMSUNG گفتم .

من فکر میکنم نظر شما سلیقه ای باشه
لطفا دلیل کاربردی بیارید

mahyarSAMSUNG
30-12-2010, 23:19
آآآآآآآآآی نفس کش . کی به amd بد گفت ؟؟؟؟؟؟ :31::31:
من خودم حدود 2 سال 4850 دارم مثل یه مرد تمام بازی های رو با آنتی الایزینگ 8 و 16 و بالاتری دیتیل اجرا میکنه و آخ نمیگه . بعد چطور میگید باید فاکتور گرفته بشه ... سی پی یو رو که من خودم اینتل دوست دارم ولی کارت گرافیک فقط amd :10:

jabarsink2000
01-01-2011, 21:48
با سلام:
امرتات g73
را با کانفیگ عالی و قیمت بسیار عالی وارد کرد.

Intel® Core™ i7-740M Processor (6M Cache, 1.7GHz
8GB
1000
Blu-ray ROM
17" LED ColorSHine HD
NV GeForce® GTX460 1GB
قیمت:
21,900,000ریال.
با تشکر.
هادی

farhad200
02-01-2011, 02:21
با سلام:
امرتات g73
را با کانفیگ عالی و قیمت بسیار عالی وارد کرد.

Intel® Core™ i7-740M Processor (6M Cache, 1.7GHz
8GB
1000
Blu-ray ROM
17" LED ColorSHine HD
NV GeForce® GTX460 1GB
قیمت:
21,900,000ریال.
با تشکر.
هادی

قابل توجه اقا فرزاد
البته منم نمیدونم ایا ضرر کردم یا نه چون من jha1 سفارش دادم از خارج واسم بیارن که شد 2.700.000 دیگه نمیدونم jha1 بهتره یا jw که قیمتش 2.190.000 هست؟
این jw توی سایت امازون $1,745 هست که به پول ما میشه 1.872.000 تومان که امرتات تقریبا 300.000 تومن کشیده روش و میده دست مشتری 2.190.000. به نظر من که عالیه فقط معلوم نیست که usb3 و bluray rw داره یا نه چون چیزی تو توضیحاتش ننوشته و ragion هم احتمال میدم اسیا باشه که کیفیت قطعات پایین تر هست
اگر ASUS G73JW-WS1B باشه که گرون ترین کانفیگ هست که عالیه. ولی بعید میدونم.
اینم مشخصاتش
ولی بازم دستشون درد نکنه لا اقل خیالمون از پشتیبانی راحت شد

farzad4
02-01-2011, 12:09
قابل توجه اقا فرزاد
البته منم نمیدونم ایا ضرر کردم یا نه چون من jha1 سفارش دادم از خارج واسم بیارن که شد 2.700.000 دیگه نمیدونم jha1 بهتره یا jw که قیمتش 2.190.000 هست؟
این jw توی سایت امازون $1,745 هست که به پول ما میشه 1.872.000 تومان که امرتات تقریبا 300.000 تومن کشیده روش و میده دست مشتری 2.190.000. به نظر من که عالیه فقط معلوم نیست که usb3 و bluray rw داره یا نه چون چیزی تو توضیحاتش ننوشته و ragion هم احتمال میدم اسیا باشه که کیفیت قطعات پایین تر هست
اگر ASUS G73JW-WS1B باشه که گرون ترین کانفیگ هست که عالیه. ولی بعید میدونم.
اینم مشخصاتش
ولی بازم دستشون درد نکنه لا اقل خیالمون از پشتیبانی راحت شد

چرا قابل توجه من؟
jha1 با jw فرقی از نظر بهتر یا بدتر بودن نداره و سلیقه ای هستش.قدرت هر دو دستگاه یکسانه.
jh دیگه تولید نمیشه و بجاش jw جایگزین شده.
هنوز خیلی ها دنبال کارت گرافیگ ای تی ای هستن.
اما در مقابل jw با ساپورت 3 بعدی و فیزیکس و داشتن usb3 یکم بروزتره.
دلیل قیمت مناسب هم اینه که این مدل هم دیگه تولید نمیشه و اخرین موجودی هستش و امرتات با توجه به این مسئله و اینکه اسوس یک تخفیف کلی برای خالی کردن انبارهاش برای فروش سال نو گذاشته که امرتات تونسته با ارتباط خوبی که داره سریع این مدل رو واردکنه و همین یک سری رو داره.
6 ژانویه تو نمایشگاه کامپیوتر قراره اینتل نسل بعدی سی پی یو هاش رو که سندی بریج میشه معرفی کنه.
از الان ام اس ای و اسوس لپ تاپهای سندی بریج رو معرفی کردن.
بخاطر تغییر نسل قیمتها داره پایین میاد و همه دارن موجودی های انبار رو تخلیه میکنن.
اولین مدلی که از اسوس و ام اس ای قراره بر مبنای سندی بریج معرفی بشه با سی پی یو 2630 هستش که از 920 فعلی قدرتش بیشتره. الان اگر شما بخواهید همین اسوسها و ام اس ای ها رو با سی پی یو 920 سفارش بدید حداقل باید 1200-1300 دلار تفاوت قیمت بپردازید.

برای همین مسائل هستش که همه دارن موجودی های فعلی رو تخلیه میکنن و این باعث شده امرتات هم بتونه یک تعداد زیر قیمت تهیه کنه .

تنها مدلی که ادامه داره تولیدش مدل G73JW-3DE هستش که از همین الان قیمتش از لپ تاپهای سری سندی بریج که مدلش میشه g73sw-a1 بیشتره و این بخاطر مانیتور 120 هرتز 3d و داشتن عینک انویدیا و بلوری رایتر و هاردهای هیبرید سیگیت هستش. و بعنوان بالاترین کانفیگ گیمر هنوز ادامه داره تولید و فروشش.

اما انصافا امرتات با اینکار هوشمندانش دوباره خودش رو داره سر زبونا میندازه.
جالب این که خود امرتات داره g72 رو 2400000 تومان میفروشه.

باید صبر کرد و از نزدیک این مدل امرتات رو دید.

farhad200
02-01-2011, 13:16
چرا قابل توجه من؟
چون شما این مدل رو میگفتی 3400000

farzad4
02-01-2011, 15:23
چون شما این مدل رو میگفتی 3400000

فرهاد جان
شما نوشته من رو یکبار دیگه بخون ببین من این مدل g73jw-a1 رو نوشتم یا مدل 73jw-3de ?????

اینم شد مثل اون جریان فرق بین کارت 5870 و کارت 460 که شما فکر کردید 5870 دایرکت ایکس 11 رو ساپورت نمیکنه.

عزیز من مدلی که من نوشتم تو خود امریکا حداقل 300 دلار تفاوت قیمت داره با این مدلی که امرتات اورده.
تازه هنوز معلوم نیست این مدل امرتات کانفیگ و اپشنش چیه و کیف و ماوس رو داره یا نه و از کدوم منطقه هستش.
اما 73jw-3de هنوز تو خود امریکا پری اوردره و هنوز هرجایی نمیتونی گیر بیاری و خیلی ها تو نوبت دریافت هستن.
تازه مانیتور 120 هرتز و سه بعدی و کیفیت فوق العاده مانیتور که تو همه ریویها ازش تعریف و تمجید میشه و خیلی از کسانی که مدلهای غیر از این مدل رو دارن دنبال تعویض مانیتورشون با این مدل هستن و داشتن دوتا هارد هیبریدی سیگیت که تو هر کدوم 4 گیگابایت اس اس دی داره و بین 40 تا 80 درصد پرفورمنسی بالاتر از هاردهای معمولی داره و داشتن عینک سه بعدی انویدیا که 170 دلار ارزشش هست و داشتن بلوری رایتر در مقابل بلوری پلیر که همینم حداقل 120 دلار تفاوت قیمت داره.

حالا اینی که من گفتم چه ربطی به مدل ساده و پایه داره نمیدونم.
تازه من قیمت بازار رو نگفتم که.
قیمتی که مشتری داشت رو گفتم. هنوز به ایرانم نرسیده.
حالا چون امرتات مدل پایه رو وارد کرده و ممکنه رو قیمت این مدل هم تاثیر بزاره یک بحث دیگه هستش.
چون تا حالا هیچ شرکتی نیاورده بود و قیمت رو دارنده کالا تعیین میکرد.
اما هنوزم این مدل که من گفتم طرفدارهای زیادی داره و بازم حداقل 700-800 هزار تومان تفاوت قیمت داره با مدل ساده و پایه.

jabarsink2000
03-01-2011, 20:46
دوستان چرا اینقدر مسئله را پیچیده می کنید.
انگار این مدل 50 تا کانفیگ داره.
این مدل 3 کانفیگ بیشتر نداره:

ASUS G73JW-A1 قیمت جهانی :$1,684.14 (همراه کیف و موس)

Intel Core i7-740QM (1.73GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.93GHz
8GB DDR3 1333MHz, 4 SODIMM Sockets, up to 8GB
1TB (500G 7200RPM x2) HDD; Blue-Ray Disk Combo Drive; 802.11 b/g/n
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5; Windows Home Premium 64-bit Operating System
17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display; 2.0M Webcam; Gaming Backpack and Mouse;EAX 5.0 Sound Thx True Sound
Processor, Memory, and Motherboard

Hardware Platform: PC
Processor: 1.73 GHz Intel Core i7
Number of Processors: 4
RAM: 8 GB
RAM Type: SODIMM
Hard Drive

Size: 1 TB
Type: Serial ATA
Cases and Expandability

Size (LWH): 16.6 inches, 12.8 inches, 2.3 inches
Weight: 8 pounds
G73JW-ROG قیمت جهانی :$2,299.00 (همراه کیف و موس)

Intel i7-740QM (1.73GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.93GHz); 16GB DDR3 1333MHz , 4 SODIMM Sockets
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5; 1TB Hybrid HDD/SSD (2x 500G 7200RPM/4GB SSD
Blue-Ray Burner; Illuminated Keyboard; 1x USB 3.0 + 3x USB 2.0 Ports; 802.11 b/g/n; Bluetooth
17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display; 2.0M Webcam; Gaming Backpack and Mouse; ASUS ROG Dogtags w/limited edition serial number
1yr Accidental Damage Warranty and 2yr Standard Warranty Included

Processor: 1.73 hertz
Memory Slots: 4
Hard Drive

Size: 1000 GB
Speed: 7200 rpm
Graphics and Display

Graphics RAM: 1536 MB
Ports and Connectivity

USB Ports: 4
Cases and Expandability

ASUS G73JW-XA1 قیمت جهانی:$1,449.00 (بدون کیف و موس)
Product Features

Intel i7-740QM (1.73GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.93GHz)
8GB RAM (DDR3 1333MHz), 2GB x 4 SODIMM Sockets, up to 16GB
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5
750 GB HDD; Super Multi Optical Drive; 802.11 b/g/n; 1x USB 3.0 port, 3x USB 2.0; Gigabit LAN; VGA and HDMI out
17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display; Illuminated Keyboard; 2.0M Webcam; Windows Home Premium 64-bit Operating System

Hard Drive

Size: 750 GB
Graphics and Display

Ports and Connectivity

Cases and Expandability

مدلی هم که امرتات وارد کرده:G73JW-A1 (همراه کیف و موس)
با تشکر.
هادی

linekhat
03-01-2011, 23:31
بچها بریم سمت msi :10:
هم گارانتی بهتری داره:5:
هم قیمتاش تقریبا مناسبه:31:

farhad200
06-01-2011, 01:51
بچها بریم سمت msi :10:
هم گارانتی بهتری داره:5:
هم قیمتاش تقریبا مناسبه:31:

هم بیشترین امار خرابی رو داره
اصلا میدونی چرا g73 رو نمیارن چون کم پیش میاد خراب شه واسه همینم کسی نمیبره گارانتی

linekhat
06-01-2011, 14:47
مدلای gx740 و gx660 با همه ی مدلای قبلی تفاوت دارن واگه سرتر از g73 نباشن کمتر هم نیستن:5:

farhad200
06-01-2011, 21:51
مدلای gx740 و gx660 با همه ی مدلای قبلی تفاوت دارن واگه سرتر از g73 نباشن کمتر هم نیستن:5:

کمتر که هستن چون 15 اینچ هستن ولی g73 17 اینچه

linekhat
08-01-2011, 22:33
کمتر که هستن چون 15 اینچ هستن ولی g73 17 اینچه

هه هه هه
gx740 17 اینچه:2::2::2::2:

farhad200
09-01-2011, 15:13
هه هه هه
gx740 17 اینچه:2::2::2::2:

full hd نیست داداش اینم یه ایراد دیگه

Technical Details
Core i7-720QM 1.6 GHz 1333 MHz 6MB Processor, ATI Radeon HD 5870 Broadway XT 1GB DDR5, 4 GB DDR3 RAM, 500GB SATA Hard Drive 7200 rpm
Window 7 HP 64bit, 9 Cell Battery, 17 Inch 1680x1050 LCD Panel, Webcam 2.0M
3 USB port ESATA/USB Combo, Wireless 802.11 b/g/n, 4 IN 1 (SD/MMC/MS/XD), HDMI-out and VGA

hps2142
10-01-2011, 15:36
سلام. دوستان به نظر شما کارت گرافیک 5870 قویتره یا 460 که روی لپتاپ asus G73 نصبه ؟

farhad200
10-01-2011, 15:52
سلام. دوستان به نظر شما کارت گرافیک 5870 قویتره یا 460 که روی لپتاپ asus G73 نصبه ؟
طبق تحقیقاتی که من تو سایتای خارجکی داشتم به این نتیجه رسیدم که نمیشه گفت کدوم بهتره و تو بعضی از بازیها 5870 بهتره و بعضی دیگه از بازیها 460ولی اکثرا معتقد به این بودن که 5870 قویتر هست و 460 هم بیشتر داغ میکنه.
میخوای بخری؟
کجا پیدا کردی ؟ چطوری میخوای بخری؟

linekhat
10-01-2011, 17:26
5870 قویتره:21:
حتی سری جدید ati 6870 از5870 پایینتره و 460 هم 4 پله تو ردبندی سقوط کرده:5:

hithd
10-01-2011, 21:36
دوستان چرا اینقدر مسئله را پیچیده می کنید.
انگار این مدل 50 تا کانفیگ داره.
این مدل 3 کانفیگ بیشتر نداره:

ASUS G73JW-A1 قیمت جهانی :$1,684.14 (همراه کیف و موس)

Intel Core i7-740QM (1.73GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.93GHz
8GB DDR3 1333MHz, 4 SODIMM Sockets, up to 8GB
1TB (500G 7200RPM x2) HDD; Blue-Ray Disk Combo Drive; 802.11 b/g/n
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5; Windows Home Premium 64-bit Operating System
17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display; 2.0M Webcam; Gaming Backpack and Mouse;EAX 5.0 Sound Thx True Sound

Hardware Platform: PC
Number of Processors: 4
RAM Type: SODIMM
Hard Drive

Size: 1 TB
Type: Serial ATA
Cases and Expandability

G73JW-ROG قیمت جهانی :$2,299.00 (همراه کیف و موس)

Intel i7-740QM (1.73GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.93GHz); 16GB DDR3 1333MHz , 4 SODIMM Sockets
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5; 1TB Hybrid HDD/SSD (2x 500G 7200RPM/4GB SSD
Blue-Ray Burner; Illuminated Keyboard; 1x USB 3.0 + 3x USB 2.0 Ports; 802.11 b/g/n; Bluetooth
17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display; 2.0M Webcam; Gaming Backpack and Mouse; ASUS ROG Dogtags w/limited edition serial number
1yr Accidental Damage Warranty and 2yr Standard Warranty Included

Processor: 1.73 hertz
Hard Drive

Size: 1000 GB
Graphics and Display

Ports and Connectivity

Cases and Expandability

ASUS G73JW-XA1 قیمت جهانی:$1,449.00 (بدون کیف و موس)
Product Features

Intel i7-740QM (1.73GHz Quad-Core with Turbo Boost up to 2.93GHz)
8GB RAM (DDR3 1333MHz), 2GB x 4 SODIMM Sockets, up to 16GB
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5
750 GB HDD; Super Multi Optical Drive; 802.11 b/g/n; 1x USB 3.0 port, 3x USB 2.0; Gigabit LAN; VGA and HDMI out
17.3-Inch Full HD (1920x1080) LED Display; Illuminated Keyboard; 2.0M Webcam; Windows Home Premium 64-bit Operating System

Hard Drive

Size: 750 GB
Graphics and Display

Ports and Connectivity

Cases and Expandability

مدلی هم که امرتات وارد کرده:G73JW-A1 (همراه کیف و موس)
با تشکر.
هادی

دوست عزیز وقتی شما از مشخصات کالایی اطلاع نداری لطفا اطلاعات غلط نده!

این مدلی که امرتات آورده کانفیگش این هست!
cpu:core i7 740qm
ram:8GB
vga:nvidia 460 gtx 1.5GB detected
که خود کارمند بخش فروش امرتات خودش میگفت 1گیگ هست این کارت!اطلاعاتش منو کشته!
Lcd:17.3" HD-1600*900
keyboard:farsi/back light
H.D.D:2*500GB که دوال هستش و روی جعبه زده 5400 rpm!ه اشتباه چاپی هست چون تو سری n61وn71 هم این مشکل رو دیدم!
بلوری پلایر داره و همراه با کیف ارجینال تارگوس و موس جی 112 ایسوس هستش!که هر ROG هستند.
قیمت هم 2190000 با دوسال گارانتی و ویندوز سون هوم.

jabarsink2000
11-01-2011, 13:05
دوست عزیز وقتی شما از مشخصات کالایی اطلاع نداری لطفا اطلاعات غلط نده!

این مدلی که امرتات آورده کانفیگش این هست!
cpu:core i7 740qm
ram:8GB
vga:nvidia 460 gtx 1.5GB detected
که خود کارمند بخش فروش امرتات خودش میگفت 1گیگ هست این کارت!اطلاعاتش منو کشته!
Lcd:17.3" HD-1600*900
keyboard:farsi/back light
H.D.D:2*500GB که دوال هستش و روی جعبه زده 5400 rpm!ه اشتباه چاپی هست چون تو سری n61وn71 هم این مشکل رو دیدم!
بلوری پلایر داره و همراه با کیف ارجینال تارگوس و موس جی 112 ایسوس هستش!که هر ROG هستند.
قیمت هم 2190000 با دوسال گارانتی و ویندوز سون هوم.
اول فوت بیار پایین کور شدیم.
دوم اینکه کدام یک از اطلاعات من اشتباه بود .
من گفتم این مدل 3تا کانفیگ داره.
اون کانفگی هم که گفتم همون کانفیگی هست که شما گفتید .
تازه شما رزولوشن را هم اشتباه کردید.
1080*1920
با تشکر.
هادی

farhad200
11-01-2011, 13:31
بچه ها نظرتون چیه در باره این مدل که امرتات اورده? بگیرم؟ از سر مجبوری!
معلوم هم نیست 3d هست یا نه
به نظر شما مدل jw بهتره یا jh?

linekhat
11-01-2011, 15:00
مهم سلام مهم
چرا g73 jh وارد نمیکنن؟
راستی g73 sw با cpu جدید اینتل و gpu 460 تو راهه
msi gt 780 هم تو راهه

hithd
11-01-2011, 17:36
اول فوت بیار پایین کور شدیم.
دوم اینکه کدام یک از اطلاعات من اشتباه بود .
من گفتم این مدل 3تا کانفیگ داره.
اون کانفگی هم که گفتم همون کانفیگی هست که شما گفتید .
تازه شما رزولوشن را هم اشتباه کردید.
1080*1920
با تشکر.
هادی

:grrr::ohno:
اولا:فونت خیلیم مناسبه!
دوما:من دو روز پیش از خود امرتات یکی خریدم!و رزلوشن همینه که گفتم!تو خود سایت ایسوس گلوبال یه سر بزن میبینی.
سوما:جالب اینجاست خودشونم دقیق کانفیگشو نمیدونستن!و چاپ کرده بودا گرافیک 1گیگ و باطری 4 سل!که باطریش 8 سل هست و 5400m
:34::22:
ضمنا خریدن از امرتات رو زیاد توصیه نمیکنم من ماه پیش یک نوت بوک از سازگار گرفتم و یکی هم از ویستا پخش/ امرتات اصلا برخوردشون خوب نبود!:angry::grrr:

linekhat
11-01-2011, 18:34
اقا ما نفهمیدیم چی شد:19:
یکی کانفیگ 100% این امرتات رو بذاره:10:
من کل سایتها رو گشتم
هیچ G73JW ندیدم که FULL HD نباشه همشون 1920*1080واستاندارد16.9 است

farhad200
11-01-2011, 22:14
اقا ما نفهمیدیم چی شد:19:
من کل سایتها رو گشتم

لابد خودشون کانفیگ پایین بستن که کمتر پاشون بیفته

hithd
11-01-2011, 23:36
[QUOTE=linekhat;5761578]اقا ما نفهمیدیم چی شد:19:
من کل سایتها رو گشتم
[/QUOTE

اکی من عکس میگیرم میذارم اینجا فقط میشه اینجا آپلودش کرد؟!
شمرنده زیاد فروم باز نیستم!:21::46:

farzad4
12-01-2011, 01:05
دوستمون در مورد رزولوشن صفحه درست میگن و مدلهای غیر فول اچ دی هم تو کانفیگ g73 موجوده.
مشکل اینه که همه فقط سایتهای امریکایی رو برای مشخصات چک میکنن.
کانفیگهای اروپایی و اسیایی هم هست و حتی هارد هم به احتمال زیاد 5400 دور بجای 7200 دور هستش و داشتن کیبورد فارسی هم دال بر همین موضوع هستش که اینایی که امرتات اورده از منطقه ای غیر از امریکای شمالی هستش.

در مورد امرتات هم من با اون دوستمون موافقم و اصلا خدمات خوبی ندارن و بیشتر تاجرن و رو گارانتی اونا حساب انچنانی باز نکنید.

اون دوستمون هم که فرمودند فقط 3 کانفیگ داره سخت در اشتباه هستن.
تو همون امریکای شمالی هم بالای 5 مدل مختلف هست.

یکی از مطرح ترین کانفیگ وپر طرفدار ترین مدل و کامل ترین مدل رو از قلم انداختن.

G73jw-3de
ASUS G73JW-3DE Intel Quad Core i7-740QM (1.73GHz) Processor, 17.3" Full HD (1920 x 1080) LED (3D 120Hz) Display, 8GB DDR3 1333MHz Memory, 1TB (500GB 7200RPM & 4GB SSD x 2) Hard Drive, Blu-Ray Burner, NVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit, USB 3.0 & Illuminated Keyboard &nvidia 3d
glass & mouse and bag included

ASUS G73JW-3DE 17.3" Notebook

ASUS G73JW-3DE Intel Quad Core i7-740QM (1.73GHz) Processor, 17.3" Full HD (1920 x 1080) LED (3D 120Hz) Display, 8GB DDR3 1333MHz Memory, 1TB (500GB 7200RPM & 4GB SSD x 2) Hard Drive, Blu-Ray Burner, NVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 Graphics Card, Microsoft Windows 7 Home Premium 64 Bit, USB 3.0 & Illuminated Keyboard included
3D Vision Glasses
Gaming Mouse
Gaming Backpack

2 - Standard 2 Year Global Warranty
0 - 30 days Zero Bright Dot Guaranty LCD replacement (ZBD)
2 - Free 2-way Overnight Shipping for warranty related services
24 - Technical Support: 24/7 (except holidays)
One Year Accidental Damage Warranty (ADW):

نیاوردن مدل g73jh هم بخاطر اینه که دیگه تولید نمیشه.

فرهاد مدل g73jw-a1 و ساپورت سه بعدی:
این مدل فقط میتونه از طریق کابل اچ دی ام ای ورژن 1.4 تصویر 3 بعدی رو به یک تی وی 3 بعدی بفرسته.
اگر دنبال مدلی هستی که خودش 3 بعدی بازی و فیلم رو پخش کنه یا بتونه تصاویر و یا بازی 2 بعدی رو تبدیل به 3 بعدی کنه فقط همین مدل
G73jw-3de
میتونه اینکار رو انجام بده. و داشتن بلوری رایتر بجای بلوری پلیر و داشتن 2 تا هارد هیبریدی که تو هر کدوم 4 گیگ اس اس دی داره و داشتن مانیتور 120 هرتز بجای مانیتور 60 هرتز و رنگ بندی و زاویه کور کمتر نسبت به مدلهای دیگه خیلی طرفدار پیدا کرده.
این همون مدلی هستش که بهت گفته بودم و 2-3 بهمن یکی برای فروش میرسه.

اون مدلی هم که دوستمون فرمودن با سی پی یو جدید اینتل میاد یعنی با سی پی یو سندی بریج مدل 2630 با سرعت 2 گیگا هرتز هستش و مابقی مشخصات هیچ فرقی نمیکنه. و اینم حداقل تا اواسط فوریه تو امریکا موجود نمیشه. مدل 3 بعدیش هم تو مارچ میرسه.حالا دیگه به ایران رسیدنش رو خودتون حدس بزنید.

mahyarSAMSUNG
12-01-2011, 13:14
17.3" Full HD (1920 x 1080) LED (3D 120Hz) Display

کار سامسونگه ها :31:

Blu-Ray Burner

مگه رایتر بلوری هم اومده ؟ اگه آره پس چرا بازی های پلی استیشن 3 رو کپی نمیکنن ؟!

linekhat
12-01-2011, 14:13
[QUOTE=linekhat;5761578]اقا ما نفهمیدیم چی شد:19:
من کل سایتها رو گشتم
[/QUOTE

اکی من عکس میگیرم میذارم اینجا فقط میشه اینجا آپلودش کرد؟!
شمرنده زیاد فروم باز نیستم!:21::46:

ایول:10:
هرچی زودتر عکسها رو بزار:31:
فقط هارد 7200 یا 5200 کلا کانفیگ 100% رو برامون بذار:40:

farzad4
12-01-2011, 15:13

مگه رایتر بلوری هم اومده ؟ اگه آره پس چرا بازی های پلی استیشن 3 رو کپی نمیکنن ؟!

مهیار جان مانیتور مارک ال جی هستش.

بلوری رایتر خیلی وقته که اومده.
4 سال پیش رو سونی 17 اینچ منم داشت که سرعتش 1 ایکس بود.
حدود 150 دلار تفاوت قیمت داره اما در مورد پلی استیشن3 من اطلاعاتی ندارم.

linekhat
12-01-2011, 15:28

چون قیمت بلوری خام 20000 تومنه:19:
تازه قفل دارن:31:

afshin b
12-01-2011, 16:46

رایتر بلوری همونطوری که دوستمون گفت خیلی وقته اومده.
بازی های پلی 3 رو نمیشه رایتی بازی کرد، یعنی دستگاه نمیخونه. البته یه چند وقتیه که تونستن هـکش کنن تا بازی رو از روی هارد بخونه، که الان همه جا بازی روی هارد میفروشن.
قیمت دیسک خامش هم یه لایه 5 تومنه.

linekhat
12-01-2011, 18:41
اینم یه عکس

avator20002000
12-01-2011, 20:23
این g73 تو تهران .کجا می شه گیرش اورد؟
اگه نیست . چه قدر صبر کنیم تا یک مدل بهتر از این بیاد تو بازار؟؟؟

farhad200
12-01-2011, 20:44

داداش ما 1 سال میشه اندر کفیم هنوز به این راحتیا گیر نمیاد
نمیدونم چرا این شرکتا وارد نمیکنن شاید هم به خاطر اینه که گرون هست
اصولا تو ایران مردم گنده خرن چیز ارزون دوست دارن حتی اونایی که مایه دارن

farzad4
12-01-2011, 21:37

دوست عزیز این مدل اونطور که شما میخواید که تو مغازه ها موجود باشه فعلا نیست.
تا الان بالای 30 تاشو من واسطه و شاهد معامله اش بودم و همه توسط مسافر وارد ایران شد و تو دست سریع فروخته شد.
اینم که امرتات اورده تو زرد در اومده معلوم شد قیمت پایینش برای چیه.

مدل 3 بعدیش اوایل بهمن میرسه.
هنوز نرسیده خیلی ها تمایل به خرید دارن.

farzad4
12-01-2011, 21:46
داداش ما 1 سال میشه اندر کفیم هنوز به این راحتیا گیر نمیاد
نمیدونم چرا این شرکتا وارد نمیکنن شاید هم به خاطر اینه که گرون هست
اصولا تو ایران مردم گنده خرن چیز ارزون دوست دارن حتی اونایی که مایه دارن

در کل با نظرت موافقم .
اما این بیشتر تو این انجمن ها صادقه.
تو بازار و تو صنف این کار اگر اشنا داشته باشی و در جریان روزمره باشی متوجه میشی پول های خوبی بابت دستگاههای کانفیگ بالا رد و بدل میشه.

اینجا من هرچی بنویسم و بگم چون تو دنیای مجازی هست خیلی ها باور نمیکنن که این مدل تو رنج 3200 تا 3500 به راحتی خرید و فروش شده.
اما همون بدون کارتن سری قبل رو یکی از معاونین ایرانسل که ایرانی هم نیست رو هوا زد و وقتی جریان بدون کارتن رو براش تعریف میکردم و میگفتم همه میترسدن فقط میخندید. اونم 3 میلیون به واسطه دادیم و واسطه به این بابا 3200000 تومان حساب کرد.
جالبتر اینکه 3 روز بعدش تماس گرفتن و گفتن 8 تای دیگه هم میخوان.

فرهاد مطمئن باش خیلی ها هستن که حاضرن 4 میلیون هم هزینه کنن و به چیزی که میخوان برسن.
فقط مصادف شدن موجودی کالا در ایران با پیدا شدن این جور ادما در همون زمان مهمه.

تا حالا هر کی خریده دنبالش 2-3 نفر دیگه معرفی کرده از اطرافیانش که میخواستن.

ادم مایه دار و پول خرج کن هم زیاده.

farhad200
12-01-2011, 22:08
خیلی برام جالبه که jh-a1 قیمتش بیشتر از jw3de هست
لینک jh-a1:

لینک jh-a1:

linekhat
12-01-2011, 22:22
[QUOTE=hithd;5762673]

ایول:10:
هرچی زودتر عکسها رو بزار:31:
فقط هارد 7200 یا 5200 کلا کانفیگ 100% رو برامون بذار:40:

این عکسا چی شد:19::19::19::19:

linekhat
12-01-2011, 22:32
چرا امرتات تو زرد از اب در اومده هنوز که چیزی معلوم نشده:31:
بزار عکسا رو بزاره بعد:10:

farzad4
12-01-2011, 23:13
خیلی برام جالبه که jh-a1 قیمتش بیشتر از jw3de هست
لینک jh-a1:

لینک jh-a1:

فرهاد باز اشتباه رفتی.
اینکه یک نفر بیاد تو امازون یک جنسی که دیگه پیدا نمیشه با قیمت بالا برای فروش بزاره دلیل بر ارزش اون کالا نمیشه.
تو 100 تا سایت امریکایی بگرد ببین چند تا میتونی پیدا کنی و چند؟

این لینک اول دقیقا قید کرده که دیگه تولید نمیشه:

بازم میخوای؟
دیدی قیمت ها حداکثر 1600 دلار و میانگین 1500 دلاره.
تازه 90 درصد هم نوشتن که دیس کانتینیو شده.
تک و توک هم یکی دوتا برای فروش دارن که اکثرا برگشت از فروش یا مونده از قدیمه.

حالا اگر خواستی بگو چندتا لینک از g73jw-3de با قیمتهای بالای 2200 دلار هم برای شما بزارم که کاملا متوجه بشی.

jabarsink2000
13-01-2011, 01:06
دوستان می خواستن یک عکس از g73 امرتات قرار بدن که نشون بده رزولوشن 1080*1920 نیست
پس چی شد؟
با تشکر.
هادی

mamadosein
13-01-2011, 09:57
سلام
دوستان من هم خیلی از این لپ تاپ خوشم اومده ؛ به نظرتون تا تیر ماه که کنکور بدم هنوز این لپ تاپ یک لپ تاپ قدرتمند محسوب میشه؟
یا مدل های جدیدتری میاد که اینا از رده خارج میشن؟
با تشکر

fandogh789
13-01-2011, 10:47
شما همون تیر بخر تا 2 ماه دیگه همه اینها دمده شده نسل سی پی یو ساندی بریج وایمکس نسل چار داره وای فای داره هلو
کانورت میکنه باقلوا مصرف پایین
نسل 5 انویدیا نسل 6 ای ام دی
قیمت رم هم داره میاد پایین همه 8 گیگ میندازن تا دو ماه دیگه
فقط اگه بشه هارد ssd شه معرکه میشه

mahyarSAMSUNG
13-01-2011, 11:35
ای بابا حالا چرا اینقدر فول اچ دی مهم شده !!!! به نظر من که فول اچ دی بودن باتری و علکی تمام میکنه . همون 1050در 1650 خوبه هم برای بازی که روون تر اجرا شه هم برای باتری

mamadosein
13-01-2011, 12:19
شما همون تیر بخر تا 2 ماه دیگه همه اینها دمده شده نسل سی پی یو ساندی بریج وایمکس نسل چار داره وای فای داره هلو
کانورت میکنه باقلوا مصرف پایین
نسل 5 انویدیا نسل 6 ای ام دی
قیمت رم هم داره میاد پایین همه 8 گیگ میندازن تا دو ماه دیگه
فقط اگه بشه هارد ssd شه معرکه میشه
به خاطر درس چقد از تکنولوژی عقب بودیما !
فقط این هارد اس اس دی چی چی هست؟ یه توضیح میدی؟
اونوقت این سیستمای جدید نره رو 3؛4 میل قیمتش !

fandogh789
13-01-2011, 14:53
به خاطر درس چقد از تکنولوژی عقب بودیما !
فقط این هارد اس اس دی چی چی هست؟ یه توضیح میدی؟
اونوقت این سیستمای جدید نره رو 3؛4 میل قیمتش !
ssd یعنی موتر نداره مثل فلش دیسک با سرعت مافوق نور
قیمت ها اتفاقا میاد پایین همه چی رفته تو سی پی یو وایرلس لن وایمکس گرافیک و........

farhad200
13-01-2011, 22:13
بچه ها یکی پیدا کردم با این مشخصات بگیرم؟
i7-720-6m
1gb ddr5 ati 5870
6gb ddr3
500 gb
17.3
dvd-rw

1.850.000
با رم 8 گیگ 1.900.000
بگیرم؟ چینی هم هست
بلو رای هم نداره

mahyarSAMSUNG
14-01-2011, 01:28
به نظر من که 8 گیگی رو بگیر. بلوری میخوای چکار بابا . فوقش اکسترنالش رو میگیری دیگه . الان این قیمتی که تو گفتی خیلی خوب گفته چون من خودم ام اس آی 640 رو با گرافیک 5850 و 4 گیگ رم و 15.6 صفحه 1900 قیمت کردم .

pintorikio
14-01-2011, 01:47
بچه ها یکی پیدا کردم با این مشخصات بگیرم؟
i7-720-6m
1gb ddr5 ati 5870
6gb ddr3
500 gb
17.3
dvd-rw

1.850.000
با رم 8 گیگ 1.900.000
بگیرم؟ چینی هم هست
بلو رای هم نداره

سلام.
میشه مدل کامل این لپ تاپ رو بگین؟
کدوم فروشگاه ها میفروشن؟
ممنون میشم جواب بدین

farhad200
14-01-2011, 11:28
به نظر من که 8 گیگی رو بگیر. بلوری میخوای چکار بابا . فوقش اکسترنالش رو میگیری دیگه . الان این قیمتی که تو گفتی خیلی خوب گفته چون من خودم ام اس آی 640 رو با گرافیک 5850 و 4 گیگ رم و 15.6 صفحه 1900 قیمت کردم .

سلام داداش واسم جالبه که ما هم سلیقه هستیم چون منم گوشیم samsun omnia hd i8910 هست:27::46:

linekhat
15-01-2011, 00:12
سلام داداش واسم جالبه که ما هم سلیقه هستیم چون منم گوشیم samsun omnia hd i8910 هست:27::46:

نگفتی کجا میفروشن:10:

hithd
15-01-2011, 05:57
سلام میبخشید چند روزی دسترسی به نت نداشتم اینم عکسها که گفته بودم.

:21:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzad4
15-01-2011, 23:12
[QUOTE=hithd;5771689]سلام میبخشید چند روزی دسترسی به نت نداشتم اینم عکسها که گفته بودم.

:21:

دستت درد نکنه.
بالاخره من با یکی روبرو شدم که واقع بینه.

دیگه امرتات شورش رو در اورده.
هاردها رو هم 5400 دور با کش 8 مگ بسته. رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر منفی داره.

linekhat
16-01-2011, 01:58
اقا من دارم alinware میگیرم:5:
دیگه از g73 gx660 این بچه بازیا خسته شدم:19:

Mehrdad092000
16-01-2011, 04:26
اقا من دارم alinware میگیرم:5:
دیگه از g73 gx660 این بچه بازیا خسته شدم:19:

از ایران ؟
یه 3 یا 4 تومنی پیاده شدی :31:
حالا جدا از شوخی چه مدلی از کجا ؟

farhad200
16-01-2011, 11:45
منjh a1 g73 گرفتم اما فول اچ دی نیست بلو ری نداره و ۵۰۰ گیگه از ویندوز چطوری باید بکاپ گرفت و چنتا دی وی دی میخواد؟

hithd
16-01-2011, 20:41
مبارکه/چند گرفتی و از کجا؟ راستی اگه نتونستم جواب اون پیغامتو بدم واسه این بود که هنوز نمیتونم و تازه کارم تو اینجا!

hithd
16-01-2011, 21:35
دستت درد نکنه.

هاردها رو هم 5400 دور با کش 8 مگ بسته. رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر منفی داره.[/QUOTE]

سلام خواهش میکنم/آره خیلی عوضیا و اصلا از چیزی سر در نمیارن! یا اینطور وا نمود میکنن!:18:

چون تو کانفیگ لیستشونم زده بود گرافیک 1 گیگ و باطری 4 سل!:2:

اگه میخواین مثل من از خریدتون پشیمون بشین برید از اینها اونم از خود شرکت در پیتشون خرید کنین!

من تازگی از اون دوتا گارانتیه دیگه ایسوسم نوت بوک خرید کردم اما سازگار کجا این عمله ها کجا!!!!

تا میتونین اطاع رسانی کنین تا اینها خودشونو درست کنن.

کس دیگه ای اینجا ازشون خرید نکرده؟!
اصلا پیشنهاد نمیکنم از این آدمهای عوضی و بیشعور خرید کنین!

فرزاد جون داداش بنظر تو این میارزه که من خریدم؟
جی73 جی اچ رو دست دو یا نمیدونم ریپیرش رو بدون کیف و ماوس وبا 6 گیگ رم و هارد دوال 1ترابایت تو پاساژ ایران حدود 1 یا 2 ماه پیش میداد 1980!!!!!!:18:
شنیده بودم تو پاساژ رضا 2200 میدادن!!!!!:41:

linekhat
16-01-2011, 22:36
از ایران ؟
یه 3 یا 4 تومنی پیاده شدی :31:
حالا جدا از شوخی چه مدلی از کجا ؟

از دوبی
m17 x
gpu gtx 280m sli
cpu Intel Core 2 Extreme QX9300
lcd 1920*1200
4500

farzad4
16-01-2011, 23:55
دستت درد نکنه.

هاردها رو هم 5400 دور با کش 8 مگ بسته. رو سرعت کلی لپ تاپ تاثیر منفی داره.

سلام خواهش میکنم/آره خیلی عوضیا و اصلا از چیزی سر در نمیارن! یا اینطور وا نمود میکنن!:18:

چون تو کانفیگ لیستشونم زده بود گرافیک 1 گیگ و باطری 4 سل!:2:

اگه میخواین مثل من از خریدتون پشیمون بشین برید از اینها اونم از خود شرکت در پیتشون خرید کنین!

من تازگی از اون دوتا گارانتیه دیگه ایسوسم نوت بوک خرید کردم اما سازگار کجا این عمله ها کجا!!!!

تا میتونین اطاع رسانی کنین تا اینها خودشونو درست کنن.

کس دیگه ای اینجا ازشون خرید نکرده؟!
اصلا پیشنهاد نمیکنم از این آدمهای عوضی و بیشعور خرید کنین!

فرزاد جون داداش بنظر تو این میارزه که من خریدم؟
جی73 جی اچ رو دست دو یا نمیدونم ریپیرش رو بدون کیف و ماوس وبا 6 گیگ رم و هارد دوال 1ترابایت تو پاساژ ایران حدود 1 یا 2 ماه پیش میداد 1980!!!!!!:18:
شنیده بودم تو پاساژ رضا 2200 میدادن!!!!!:41:

[/QUOTE]

سلام
مبارک باشه.
انشاا.. به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
متاسفانه هنوز خیلی از شرکتها ادعا دارن که کننده هستن اما فقط فروشنده هستن اونم از نوع در پیت و هنوز اصول مشتری مداری رو بلد نیستن و فکر میکنن تجارت فقط تو تعداد فروش هست و نمیدونن هر یک عدد کالا که فروخته میشه بزرگترین تبلیغ و حفظ بقای اینده خودشون هستش.
یک برند مثل اکو که فروشنده کفش هستن برای تایید و استخدام یک فروشنده جزء خودشون 4 ماه یک جوان رو تعلیم میدن و بعد یک نفر خارجی میاد اینجا و ازشون امتحان میگیره و در صورت قبولی فرد رو استخدام میکنن و یک مدرک هم به اون شخص میدن که نشون میده ایشون یک فروشنده تایید شده هستش.
اونا شاید هنوز به این سطح فکری بعضی شرکتای ایرانی از قبیل همین شرکت که شما باهاشون برخورد داشتید نرسیدن که این همه هزینه میکنن و وقت میزارن تا یک فروشنده کفش استخدام کنن.
متاسفانه بخاطر عدم حضور شرکتهای اصلی در ایران همیشه با این موارد ما مواجه هستیم.
امرتات یادش رفته که 3-4 سال پیش چطور داشت ور شکست میشد و اگر تغییرات مدیریتی و تزریق مالی بالا در موردش اعمال نشده بود الان وجود نداشت.
حالا با این توصیفاتی که شما فرمودید ظاهرا دوباره به همون مسیر گذشته اش پا میزاره و این باعث تاسفه.

در مورد انتخاب شما:
در درجه اول بحث فول اچ دی بودن تا حدودی سلیقه ای هستش. اما آینده مال فول اچ دی هستش اما مشکل خیلی بزرگی نیست.
اما در مورد هارد با دور پایین و کم بودن کش یکم بیشتر قابل توجه هستش.
هر چقدر سی پی یو و یا کارت گرافیک بالایی داشته باشیم اما هارد پرفورمنس پایینی داشته باشه همیشه یک گلوگاه اساسی داریم و همیشه با مکث و انتظار مواجه خواهیم شد. گو اینکه خودتون بهتر میدونید که الان تو کانفیگ سیستم های سطح بالا چه در دسک تاپ و یا لپ تاپ بیشتر از انتخاب یک سی پی یو قوی تر رو استفاده از یک اس اس دی بحث میشه و این بنچمارک کلی سیستم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میده تا بالا بردن یک سی پی یوی قویتر.
حالا با این توصیف تجسم کنید که در این زمان که فرق یک هارد با مشخصات به روز در مقابل یک هارد با مشخصات قدیمی تر نهایت 20-30 دلار اختلاف قیمت داره چه زوری داره زیر بار همچین کانفیگی رفتن. حالا دیگه اس اس دی هم بماند.

از نظر قیمت هم باید ببینیم با کجا مقایسه میکنیم؟
بخاطر عدم دسترسی به همه کانفیگها و واقعی نبودن قیمتها در ایران باید گفت خیلی هم خوبه.

حداقل با اینی که فرهاد گرفته مقایسه کنی میبینی که شما خیلی خیلی بهتر گرفتید.چون اگر به سایتهای امریکایی که کاستومایز انجام میدن مراجعه کنید و قیمت این اختلافها رو حساب کیند شما 400- 500 هزار تومانی جلو هستید.
فرهاد بدون بلوری و با یک عدد هارد 500 و صفحه غیر فول اچ دی و سی پی یو 720 در مقابل 740 شما و نداشتن یو اس بی 3 و 6 گیگ رم که بزرگترین ضررش از بین رفتن قابلیت دوال چنل بودن رم هست تا حجم و مقدار رم و از همه مهمتر با کارت 5870 که ارزونتر از 460 هستش قیمت جهانیش و دستگاهی که دیسکانتینیو شده از طرف سازنده و قیمتشم در امریکا 150 دلار کمتر از مدل jw هستش (کاری به بهتر بودن 5870 یا 460 و اینکه کدوم بهتر یا بدتره ندارم فقط منظورم مقایسه قیمتی هستش). و اینکه اصلا چطوری با این کانفیگ به اسم g73jh-a1 بهش فروختن ( چون منظور از a1 مشخص نمودن سطح امکانات و کانفیگ هستش و هیچ جا شما نمیتونید g73jh-a1 رو با این مشخصات ببینید مگر اینکه a1 نباشه؟؟؟؟

به نظر من انتخاب شما حقیقی تر و شسته رفته تر از مدلی هستش که فرهاد گرفته.
حالا کاری به اینم نداریم که تا 7-8 ماه اینده معلوم میشه چرا اسوس رفت سمت 460 و دیگه 5870 تولید نکرد.
( بیشترین علت هم سر 3 بعدی و ساپورت فیزیکس هستش که هر چی پیش میریم میبینیم بیشتر گیم ها دارن میرن به سمت این دوتا تکنولوژی و یکی دیگه اینکه انویدیا رسما تو نمایشگاه ces اعلام کرد که سری 500 کارتهاش بالاترین مدلش 550 خواهد بود و بالاترین مدلهای موبایلش 460-470 و 485 خواهد موند.)
اینا چیزایی هستش که ادم میتونه ارزیابی کنه برای اینده.

فرهاد میدونه که من خودم حدود 1 سال هست همین مدل g73jh-a1 رو دارم و خیلی هم راضیم.
اما یکی هم از مدل g73jw-3de سفارش دادم که 2 هفته پیش رسید دستم اما دوستم با اصرار ازم گرفت و من دوباره سفارش دادم که مسافرم تا عید میاره. علت اینکه من با داشتن g73jh-a1 دوباره اینم سفارش دادم برای همون مسائلی که توضیح دادم هستش. و اینکه مطمئنم خیلی زود فیلمها و بازیهای 3 بعدی فراگیر میشه و اون زمان این مدل جدید عصای دستمه و g73jh-a1 خیلی زود کمرنگ میشه.
دیگه از بحث لپ تاپم بگذریم این مورد رو رو تلویزیونها هم داریم میبینیم.

در مجموع این مسائل هستش که من فکر میکنم انتخاب و قیمت شما مناسبتر از اون یکی موردها هستش که خودتون فرمودید.

در هر صورت هم به شما و هم به فرهاد عزیزمون تبریک میگم.

farzad4
17-01-2011, 00:35
از دوبی
m17 x
gpu gtx 280m sli
lcd 1920*1200
4500

خیلی اشتباه میکنی اگر این مدل فوق قدیمی رو بگیری.
این ورژن 1 هستش.
بعدش ورژن 2 اومد که با کارتهای 5870 و سی پی یو های cor i7 بود.

الان برو رو سایت امریکا ورژن 3 شروع شده فروشش اونم با چه قیمتهای مناسبی.
با کارت 6870 یا 460 و قابلیت 3 بعدی و مانیتور 3 بعدی 120 هرتز فول اچ دی با سی پی یو جدید اینتل (سندی بریج) 2630 که از نظر قدرت از 940 هم بالاتره و 8 گیگ رم و بلوری و.....
بعد از گرفتن ریبیت از سایت دل میشه 2100 دلار خرید.
تازه با داشتن ورودی اچ دی ام ای ورژن 1.4 که میتونید پلی استیشن 3 و یا ایکس باکس رو هم بهش وصل کنید و از اون بعنوان مانیتور استفاده کنید .

Alienware M17x R.3

تازه وزن و ابعادشم نسبت به قدیمیترهاش کمتر شده.

من از وقتی این رو دیدم به شک افتادم که g73jw-3de رو نگیرم این رو بجاش بگیرم.
فقط ترسم از خرابیهای بیشتر این مارک نسبت به اسوس و نبود تعمیرکار وارد به این مارک در ایران هستش.

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

جهت اطلاع دوستان از قیمت g73jw-3de در دبی و مقایسه قیمتی این مدل فول و کامل در ایران ودبی و مخصوصا موجودی هایی که جدیدا در ایران مشاهده شده که دوستان متوجه بشن چرا این مدلهای با کانفیگ چرت تو ایران موجود شده و قیمتهاش. در ضمن هزینه پست و حمل نقل رو هم در نظر بگیرید چون از ابوظبی فرستاده میشه و گمرک ایران هم میاد روش.
مخصوصا اقا فرهاد عزیز

9000 درهم

درهم هم 300 تومان.

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

linekhat
17-01-2011, 07:04
خیلی اشتباه میکنی اگر این مدل فوق قدیمی رو بگیری.
این ورژن 1 هستش.
بعدش ورژن 2 اومد که با کارتهای 5870 و سی پی یو های cor i7 بود.

الان برو رو سایت امریکا ورژن 3 شروع شده فروشش اونم با چه قیمتهای مناسبی.
با کارت 6870 یا 460 و قابلیت 3 بعدی و مانیتور 3 بعدی 120 هرتز فول اچ دی با سی پی یو جدید اینتل (سندی بریج) 2630 که از نظر قدرت از 940 هم بالاتره و 8 گیگ رم و بلوری و.....
بعد از گرفتن ریبیت از سایت دل میشه 2100 دلار خرید.
تازه با داشتن ورودی اچ دی ام ای ورژن 1.4 که میتونید پلی استیشن 3 و یا ایکس باکس رو هم بهش وصل کنید و از اون بعنوان مانیتور استفاده کنید .

Alienware M17x R.3

تازه وزن و ابعادشم نسبت به قدیمیترهاش کمتر شده.

من از وقتی این رو دیدم به شک افتادم که g73jw-3de رو نگیرم این رو بجاش بگیرم.
فقط ترسم از خرابیهای بیشتر این مارک نسبت به اسوس و نبود تعمیرکار وارد به این مارک در ایران هستش.

---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------

جهت اطلاع دوستان از قیمت g73jw-3de در دبی و مقایسه قیمتی این مدل فول و کامل در ایران ودبی و مخصوصا موجودی هایی که جدیدا در ایران مشاهده شده که دوستان متوجه بشن چرا این مدلهای با کانفیگ چرت تو ایران موجود شده و قیمتهاش. در ضمن هزینه پست و حمل نقل رو هم در نظر بگیرید چون از ابوظبی فرستاده میشه و گمرک ایران هم میاد روش.
مخصوصا اقا فرهاد عزیز

9000 درهم

درهم هم 300 تومان.

---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------

شوخیت گرفته
alinware خرابی نداره
قویترین مارک وگرونترین مارکه
در ضم یکم بیشتر در مورد کانفیگی که بهت گفتم تحقیق کن
m17 x
gpu gtx 280m sli
lcd 1920*1200
4500
gpu از 6970 هم قویتره
cpu که قیمتش 1009 دلاره و از cor i 7 قویتر0

farzad4
17-01-2011, 14:09
شوخیت گرفته
alinware خرابی نداره
قویترین مارک وگرونترین مارکه
در ضم یکم بیشتر در مورد کانفیگی که بهت گفتم تحقیق کن
m17 x
gpu gtx 280m sli
lcd 1920*1200
4500
gpu از 6970 هم قویتره
cpu که قیمتش 1009 دلاره و از cor i 7 قویتر0

شوخیم نگرفته.
به خاطر خودت گفتم.
یکم بیشتر سرچ کن و برو تو فروم نوت بوک ریوو و برو به قسمت m17 x و نظرات و مشکلات خریدارها رو کامل بخون.
من نمیگم این مارک بدی هستش و کلا خرابه.
اما اینکه فکر کنیم چون الین وار هستش و مشکلات نداره فکری اشتباه هستش.خودت بخون متوجه میشی.
در مورد gpu هم درست میگی و 2 تا 280 بصورت sli خیلی قوی هست. اما حتی dirx 11 هم ساپورت نمیکنه.
قدرت یک بحث هستش و به روز بودن یک بحث دیگه. ایجوری از همه بازی های جدید محروم میشی.
در مورد cpu هم همین بحثه. درسته هم قوی هست و هم گرون. اما چه فایده داره این همه پول بدی و تکنولوژی 2-3 سال پیش رو بگیری؟
من نمیگم این کانفیگ بد هست.
میگم وقتی ورژن جدید این لپ تاپ با مشخصات بروز و قیمتی نصف قیمت این مدل شما میشه گرفت برای چی میخوای بری دنبال یک کانفیگ قدیمی و گرون الکی؟

اینجا در مورد اسوس صحبت میشه و قرار نیست مارکهای مختلف رو مقایسه کنیم .
منم به خاطر خود شما گفتم که در جریان باشی که ورژن جدید ریلیز شده و قیمتها هم کلی پایین اومده.

در هر صورت صلاح کار خویش خسروان دانند.

Brutan
17-01-2011, 15:05
مدلای جدیدش با گرافیک 460 NVIDIA هستش . عملکردش رونمی دونم ولی مطمئنم مصرف و گرمای 5870 AMD خیلی کمتره . من که 5870 رو ترجیح می دم .
مشهد یه جا دیدم 2500000 . قیمتش روتو سایت XOTICPC حدود 1300$ تا ... زده . خوبیه این سایت اینه که کانفیگش رومیتونی سفارشی سازی کنی :

farhad200
17-01-2011, 19:42
با سلام خدمت اقا فرزاد اولا که مدل مال من ۸ گیگ هست نه ۶گیگ اونم با ۱۶ مگابایت کش و ضمنا گرافیک ۴۶۰ فقط به اسم قویتره ولی در عمل ۵۸۷۰ قویتره تازه بلو ری هم حالا حالاها لازم نمیشه اینو من نه فقط تو فروم های ایرانی بلکه تو فرومهای خارجی هم دیدم تو بحثاشون
بعد کجا این بنده خدا بهتره من خریده من با رم ۸گیگ ۱۶ مگ و گارانتی ۱۹۰۰۰۰۰ گرفتم

hithd
17-01-2011, 20:08
با سلام خدمت اقا فرزاد اولا که مدل مال من ۸ گیگ هست نه ۶گیگ اونم با ۱۶ مگابایت کش و ضمنا گرافیک ۴۶۰ فقط به اسم قویتره ولی در عمل ۵۸۷۰ قویتره تازه بلو ری هم حالا حالاها لازم نمیشه اینو من نه فقط تو فروم های ایرانی بلکه تو فرومهای خارجی هم دیدم تو بحثاشون

چه گارانتی و از اینجا؟! کی؟:18:

farzad4
17-01-2011, 21:46

سلام فرهاد
تبریک میگم قدم نو رسیده رو. مبارکت باشه.
فرهاد جان بحث من با اون دوستمون در مورد کارایی و مقایسه نبود. باز یک چیزی خوندی و سریع برداشت اشتباه کردی.
ما در مورد قیمت صحبت میکردیم. پس اصلا اینکه شما میفرمایید 460 ضعیفتره یا نه مطرخ نیست و من مابین صحبتهام همین نکته رو برای پیش نیومدن سو تفاهم توضیح دادم.
شما یک هارد کمتر گرفتید میشه حدود 100000 تومان. بلوری ندارید که تفاوتش با دی وی دی باز 100000 تومان و شایدم 150000 تومان .5870 هم در سطح جهانی حدود 70-90 دلار ارزونتر از 460 هستش و ایرانش رو نمیدونم.
خوب جمع اینها رو در نظر بگیریم باز دوستمون جلو هستش:
داشتن 2 تا هارد. داشتن بلوری و یو اس بی 3 و کارت 460 و خروجی اچ دی ام ای ورژن 1.4.
منم میدونم 5870 به تنهایی قویتر از 460 هست و کلا 5870 کارت محبوب من هستش و حتی رو دسکتاپ منم 2تا 5870 کراس فایر دارم. اما 460 با اتکا به ساپورت فیزیکس و کودا و داشتن تکنولوژی های بروزتر میتونه تو گیمهای اینده برتر خودش رو نشون بده.
لازم بودن یا نبودن بلوری ربطی به قیمت گذاری نداره. ما داریم مقایسه قیمتی میکنیم نه اینکه مشورت کنیم که لازم هست یا نه؟
شما الان میگی لازم نیست اما من رو لپ تاپ سونی خودم که مال 3-4 سال پیشه بلوری رایتر داشتم (sony vgn-ar570 n10)و همین الان هم بالای 100 فیلم بلوری دارم. از دیسک های بلوری ری رایت 25 گیگ هم خیلی استفاده میکنم و 5-6 تایی دارم. تازه شما لان رو میبینی و من 6 ماه دیگه رو. با گسترش سریع 3 بعدی خیلی زود به این نتیجه میرسید. اما بازم مشکلی نیست و میتونید یک اکسترنالش رو بگیرید.
الان یک بلوری رایتر اکسترنال پایونیر حدود 250-270 هزار تومانه و میتونید تهیه کنید در صورت لزوم.
از همه مهمتر اینکه شما یک کانفیگ خواصی گرفتید که معلوم نیست رو چه حساب اصرار به a1 بودنش دارید؟
کیف و موس فابریک هم داره؟ گارانتی امرتات که کشکی بیش نیست. شما با چه گارانتی گرفتید؟ همین مدلی که دوستمون 2190 گرفتن میشه از طریق همکار 2100 هم خرید.
خرید اون دوستمون شسته رفته تر از خرید شماست و مطمئن تره.

hithd
17-01-2011, 22:53
سلام
مبارک باشه.
انشاا.. به خوبی و خوشی ازش استفاده کنی.
متاسفانه هنوز خیلی از شرکتها ادعا دارن که کننده هستن اما فقط فروشنده هستن اونم از نوع در پیت و هنوز اصول مشتری مداری رو بلد نیستن و فکر میکنن تجارت فقط تو تعداد فروش هست و نمیدونن هر یک عدد کالا که فروخته میشه بزرگترین تبلیغ و حفظ بقای اینده خودشون هستش.
یک برند مثل اکو که فروشنده کفش هستن برای تایید و استخدام یک فروشنده جزء خودشون 4 ماه یک جوان رو تعلیم میدن و بعد یک نفر خارجی میاد اینجا و ازشون امتحان میگیره و در صورت قبولی فرد رو استخدام میکنن و یک مدرک هم به اون شخص میدن که نشون میده ایشون یک فروشنده تایید شده هستش.
اونا شاید هنوز به این سطح فکری بعضی شرکتای ایرانی از قبیل همین شرکت که شما باهاشون برخورد داشتید نرسیدن که این همه هزینه میکنن و وقت میزارن تا یک فروشنده کفش استخدام کنن.
متاسفانه بخاطر عدم حضور شرکتهای اصلی در ایران همیشه با این موارد ما مواجه هستیم.
امرتات یادش رفته که 3-4 سال پیش چطور داشت ور شکست میشد و اگر تغییرات مدیریتی و تزریق مالی بالا در موردش اعمال نشده بود الان وجود نداشت.
حالا با این توصیفاتی که شما فرمودید ظاهرا دوباره به همون مسیر گذشته اش پا میزاره و این باعث تاسفه.

در مورد انتخاب شما:
در درجه اول بحث فول اچ دی بودن تا حدودی سلیقه ای هستش. اما آینده مال فول اچ دی هستش اما مشکل خیلی بزرگی نیست.
اما در مورد هارد با دور پایین و کم بودن کش یکم بیشتر قابل توجه هستش.
هر چقدر سی پی یو و یا کارت گرافیک بالایی داشته باشیم اما هارد پرفورمنس پایینی داشته باشه همیشه یک گلوگاه اساسی داریم و همیشه با مکث و انتظار مواجه خواهیم شد. گو اینکه خودتون بهتر میدونید که الان تو کانفیگ سیستم های سطح بالا چه در دسک تاپ و یا لپ تاپ بیشتر از انتخاب یک سی پی یو قوی تر رو استفاده از یک اس اس دی بحث میشه و این بنچمارک کلی سیستم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میده تا بالا بردن یک سی پی یوی قویتر.
حالا با این توصیف تجسم کنید که در این زمان که فرق یک هارد با مشخصات به روز در مقابل یک هارد با مشخصات قدیمی تر نهایت 20-30 دلار اختلاف قیمت داره چه زوری داره زیر بار همچین کانفیگی رفتن. حالا دیگه اس اس دی هم بماند.

از نظر قیمت هم باید ببینیم با کجا مقایسه میکنیم؟
بخاطر عدم دسترسی به همه کانفیگها و واقعی نبودن قیمتها در ایران باید گفت خیلی هم خوبه.

حداقل با اینی که فرهاد گرفته مقایسه کنی میبینی که شما خیلی خیلی بهتر گرفتید.چون اگر به سایتهای امریکایی که کاستومایز انجام میدن مراجعه کنید و قیمت این اختلافها رو حساب کیند شما 400- 500 هزار تومانی جلو هستید.
فرهاد بدون بلوری و با یک عدد هارد 500 و صفحه غیر فول اچ دی و سی پی یو 720 در مقابل 740 شما و نداشتن یو اس بی 3 و 6 گیگ رم که بزرگترین ضررش از بین رفتن قابلیت دوال چنل بودن رم هست تا حجم و مقدار رم و از همه مهمتر با کارت 5870 که ارزونتر از 460 هستش قیمت جهانیش و دستگاهی که دیسکانتینیو شده از طرف سازنده و قیمتشم در امریکا 150 دلار کمتر از مدل jw هستش (کاری به بهتر بودن 5870 یا 460 و اینکه کدوم بهتر یا بدتره ندارم فقط منظورم مقایسه قیمتی هستش). و اینکه اصلا چطوری با این کانفیگ به اسم g73jh-a1 بهش فروختن ( چون منظور از a1 مشخص نمودن سطح امکانات و کانفیگ هستش و هیچ جا شما نمیتونید g73jh-a1 رو با این مشخصات ببینید مگر اینکه a1 نباشه؟؟؟؟

به نظر من انتخاب شما حقیقی تر و شسته رفته تر از مدلی هستش که فرهاد گرفته.
حالا کاری به اینم نداریم که تا 7-8 ماه اینده معلوم میشه چرا اسوس رفت سمت 460 و دیگه 5870 تولید نکرد.
( بیشترین علت هم سر 3 بعدی و ساپورت فیزیکس هستش که هر چی پیش میریم میبینیم بیشتر گیم ها دارن میرن به سمت این دوتا تکنولوژی و یکی دیگه اینکه انویدیا رسما تو نمایشگاه ces اعلام کرد که سری 500 کارتهاش بالاترین مدلش 550 خواهد بود و بالاترین مدلهای موبایلش 460-470 و 485 خواهد موند.)
اینا چیزایی هستش که ادم میتونه ارزیابی کنه برای اینده.

فرهاد میدونه که من خودم حدود 1 سال هست همین مدل g73jh-a1 رو دارم و خیلی هم راضیم.
اما یکی هم از مدل g73jw-3de سفارش دادم که 2 هفته پیش رسید دستم اما دوستم با اصرار ازم گرفت و من دوباره سفارش دادم که مسافرم تا عید میاره. علت اینکه من با داشتن g73jh-a1 دوباره اینم سفارش دادم برای همون مسائلی که توضیح دادم هستش. و اینکه مطمئنم خیلی زود فیلمها و بازیهای 3 بعدی فراگیر میشه و اون زمان این مدل جدید عصای دستمه و g73jh-a1 خیلی زود کمرنگ میشه.
دیگه از بحث لپ تاپم بگذریم این مورد رو رو تلویزیونها هم داریم میبینیم.

در مجموع این مسائل هستش که من فکر میکنم انتخاب و قیمت شما مناسبتر از اون یکی موردها هستش که خودتون فرمودید.

در هر صورت هم به شما و هم به فرهاد عزیزمون تبریک میگم.[/QUOTE]

آقا ممنون فرزاد /همچنین تو هم همیشه شاد و موفق باشی داداش /آقا نظرت چیه هارد ssd128gb-یا256gb بندازم روش؟!حالا یا تکی یا دوال!:31::5::21::20:
راستی خودم درایور اکسترنال رو بیشتر ترجیح میدم چون با دوام تره و عمری تر/حالا آدم میتونه بعدا که حسابی تر جا افتاد یه دونه بلوری رایتر بخره!
راستی این ssdها بالاتر از 256gbندارن؟
اون هارد های هیبریدی که گفتی تو ایران گیر میاد؟اگه آره قیمت چنده و چند گیگ؟!:11:
من خودم دنبال یه لپتاب دور ور 2200 حداکثرش میگشتم!که اینو گرفتم/بنظر من بیشتر هزینه کردن زیاد منطقی نیستش!
با تشکر

linekhat
18-01-2011, 00:17
اطالاعیه مهم اطلاعیه
دوستان روزی که من این تاپیک رو راه انداختم یه اشتباه کوچیکی کردم!!!:11:
اسم تاپیکو گذاشتم کلوپ asus g73 :31:
در صورتی که باید اسمشو می ذاشتم کلوپ لپ تاپهای گیمینگ:10:
از الان به بعد دوستان میتونن در مورد لپ تاپهای گیمینک قوی تاکید میکنم قوی اینجا پست بدن و با دوستان به بحث و تبادل نظر بپردازند:10:

hasansoft
18-01-2011, 00:24
g73 امروز قیمت گرفتم 1790
ASUS G73JH-X5

قیمتش خوبه؟

hithd
18-01-2011, 00:30
اطالاعیه مهم اطلاعیه
دوستان روزی که من این تاپیک رو راه انداختم یه اشتباه کوچیکی کردم!!!:11:
اسم تاپیکو گذاشتم کلوپ asus g73 :31:
در صورتی که باید اسمشو می ذاشتم کلوپ لپ تاپهای گیمینگ:10:
از الان به بعد دوستان میتونن در مورد لپ تاپهای گیمینک قوی تاکید میکنم قوی اینجا پست بدن و با دوستان به بحث و تبادل نظر بپردازند:10:

پس یعنی داری محترمانه ما رو بیرون میکنی!!!:18::21::37::25::47::15::angry::weird ::evil2::thumbsdow:hmm:

---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------

g73 امروز قیمت گرفتم 1790
ASUS G73JH-X5

قیمتش خوبه؟

کانفیگش چیه؟ موس و کیف داره ارجینال؟ تو کجا؟

hasansoft
18-01-2011, 00:37
Asus G73JH-RBBX05 Core™ i7-720M ,
500GB (7200RPM)
6144MB Ram
17.1" LED 1920x1080
ATI HD5870 1024MB
BLACK

سری آمریکا ایسوس است ،خوشبختانه

hithd
18-01-2011, 00:59
500GB (7200RPM)
6144MB Ram
17.1" LED 1920x1080
ATI HD5870 1024MB
BLACK

خوب کیف و موس چی؟گارانتی داره؟ از اینجا قیمت گرفتی؟

linekhat
18-01-2011, 01:00
500GB (7200RPM)
6144MB Ram
17.1" LED 1920x1080
ATI HD5870 1024MB
BLACK

ادرسشو بگو:10:

hasansoft
18-01-2011, 01:06
نمیدونم دستم اهواز داره سفارش میده میپرسم ازش

hithd
18-01-2011, 01:11
خوب کیف و موس چی؟گارانتی داره؟ از اینجا قیمت گرفتی؟

اگه کیف و موس و گارانتی نداره دقت کن این مدل ریپیر زیاد داشته و اینجا کم هم ندیدم! کیف و موس اورجینال نداره! و رو جعبه هم با قرمز نوشته شده !اونهای که اینطوری هستن مرجوعی به کارخونه هستن.

farhad200
18-01-2011, 01:18
من چنتا سوال داشتم از کسانی که میدونن اسم مانیتورش چیه؟ فقط نوشته generic pnp monitor درایورشو از کجا بگیرم تو سایتش نبود؟ مانیتور ش تا چند hertz ساپورت میکنه ؟چون رو60 herze ? مدل لبتاپ jh
در ضمن چرا nod internet security نصب کردم کامپیوتر هی هنگ میکرد اخرش به زور پاکش کردم

hasansoft
18-01-2011, 01:23
ریفر نه ریپر :31: لطفا اطلاعات خود را قبل از پست دادن کامل کنید
در ضمن سری آمریکا اسوس هیچکدام کیف و موس مثل خاورمیانه نداره و همچنین کیبوردش اینگلیسی
میتونی بری تو سایت نگاه کنی
دوستم خودش آخرشه فقط پولش به آلین ور نمیرسه

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

مانیتورش 60 هرتزه

توشیبا تو بازار است با 120 هرتز

linekhat
18-01-2011, 01:23
نمیدونم دستم اهواز داره سفارش میده میپرسم ازش

من خودم اهوازم:5:
ادرس بگو تا برم امارشو در بیارم:10:

hithd
18-01-2011, 01:37
ریفر نه ریپر :31: لطفا اطلاعات خود را قبل از پست دادن کامل کنید
در ضمن سری آمریکا اسوس هیچکدام کیف و موس مثل خاورمیانه نداره و همچنین کیبوردش اینگلیسی
میتونی بری تو سایت نگاه کنی
دوستم خودش آخرشه فقط پولش به آلین ور نمیرسه

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

مانیتورش 60 هرتزه

توشیبا تو بازار است با 120 هرتز

:5:تو سایت داره اما اپشنال هست!
اصلا نع ریپیر نع ریفر نع ویفر!:21:

ریفابریشد!:5:

اگه اینطوره پس g73-jwهم نداره چون تو سایت ایسوس گلوبال چیزی نزده!:13:

farzad4
18-01-2011, 01:43
500GB (7200RPM)
6144MB Ram
17.1" LED 1920x1080
ATI HD5870 1024MB
BLACK

دوست عزیز شما خودتون مدل رو قید فرمودید Asus G73JH-RBBX05
اینکه بنده خدا داره فریاد میزنه که ربپیر بیش هست.
RBBX این دقیقا مشخصه ریپیر بیش بودن و سریال مورد استفاده اسوس در مورد برگشتی های کارخونه هستش.

hithd
18-01-2011, 01:47
دوست عزیز شما خودتون مدل رو قید فرمودید Asus G73JH-RBBX05
اینکه بنده خدا داره فریاد میزنه که ربپیر بیش هست.
RBBX این دقیقا مشخصه ریپیر بیش بودن و سریال مورد استفاده اسوس در مورد برگشتی های کارخونه هستش.

خیلی جالبه آدم میاد کمک کنه به بی اطلاعی متهم میشه!:18:

آ باریک اله آدم چیز فهم:27::11:

راستی فرزاد اگه جواب این سوال هامم بدی ممنونت میشم.:10:

آقا ممنون فرزاد /همچنین تو هم همیشه شاد و موفق باشی داداش /آقا نظرت چیه هارد ssd128gb-یا256gb بندازم روش؟!حالا یا تکی یا دوال![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خودم درایور اکسترنال رو بیشتر ترجیح میدم چون با دوام تره و عمری تر/حالا آدم میتونه بعدا که حسابی تر جا افتاد یه دونه بلوری رایتر بخره!
اون هارد های هیبریدی که گفتی تو ایران گیر میاد؟اگه آره قیمت چنده و چند گیگ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دنبال یه لپتاب دور ور 2200 حداکثرش میگشتم!که اینو گرفتم/بنظر من بیشتر هزینه کردن زیاد منطقی نیستش!
با تشکر

farzad4
18-01-2011, 01:51
من چنتا سوال داشتم از کسانی که میدونن اسم مانیتورش چیه؟ فقط نوشته generic pnp monitor درایورشو از کجا بگیرم تو سایتش نبود؟ مانیتور ش تا چند hertz ساپورت میکنه ؟چون رو60 herze ? مدل لبتاپ jh
در ضمن چرا nod internet security نصب کردم کامپیوتر هی هنگ میکرد اخرش به زور پاکش کردم

اسم مانیتور مهم نیست و اصلا احتیاج به درایور نداره و هیچ جایی درایور برای مانیتورهای جدید لپ تاپها نمیزارن.
خود ویندوز اتو دتکت تنظیم میکنه و تو خود مدل نوشته pnp monitor یعنی plug and play هستش و در عمل تو خود مانیتور درایورش رو به ویندوز میشناسونه.
تمام مانیتورهای لپ تاپه به غیر از سری های 3 بعدی 60 هرتز هستن.

در مورد هنگ کردن حتما با نرم افزارهای تست و زیر بار گذاشتن سیستم چک کن.
2 دلیل اصلی میتونه مشکل در رم و یا هارد باشه.

hithd
18-01-2011, 01:55

میشه چند تا نرم افزار تست معرفی کنی؟ مثلا sis softwear خوبه؟

farhad200
18-01-2011, 02:02
اسم مانیتور مهم نیست و اصلا احتیاج به درایور نداره و هیچ جایی درایور برای مانیتورهای جدید لپ تاپها نمیزارن.
خود ویندوز اتو دتکت تنظیم میکنه و تو خود مدل نوشته pnp monitor یعنی plug and play هستش و در عمل تو خود مانیتور درایورش رو به ویندوز میشناسونه.
تمام مانیتورهای لپ تاپه به غیر از سری های 3 بعدی 60 هرتز هستن.

مرسی
اینترنت سکوریتی چی پیشنها د میدی؟

farzad4
18-01-2011, 02:08
خیلی جالبه آدم میاد کمک کنه به بی اطلاعی متهم میشه!:18:

آ باریک اله آدم چیز فهم:27::11:

راستی فرزاد اگه جواب این سوال هامم بدی ممنونت میشم.:10:

آقا ممنون فرزاد /همچنین تو هم همیشه شاد و موفق باشی داداش /آقا نظرت چیه هارد ssd128gb-یا256gb بندازم روش؟!حالا یا تکی یا دوال![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون هارد های هیبریدی که گفتی تو ایران گیر میاد؟اگه آره قیمت چنده و چند گیگ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر

داشتم جواب شما رو تایپ میکردم که مطابق معمول سایت ارور گرفت. بعد هم این پست شما رو دیدم.
تو ایران در مورد اس اس دی نمیدونم اما بعید میدونم مدل 500 گیگی گیر بیاد اگر هم باشه حول و هوش 1 میلیون تومانه.
128 گیگ به نظر من کافی هستش . البته 256 بهتره اما بالای 500-600 باید هزینه کنی. که بنظر من نمیارزه.
فعلا یک دونه 128 گیگ برای رسوندن پرفورمنس به بالاترین حد ممکنه در این زمان کفایت میکنه.

اون هاردهای هیبریدی هم هنوز تو ایران نیومده. اما اگر اومده بود هم 50 درصد اس اس دی پرفورمنس رو بالا میبرد.
حدود قیمتشم 150 هزار تومان فعلا در امریکا هست.

اتفاقا این مدل 3 بعدی که تا چند روز دیگه میاد 2 تا روش داره.
یکی که خیلی طالب این مدل هست و امکان برداشتن اینی که قراره برسه زیاده خودش یک دونه اس اس دی داره و میخواد تعویض کنه.
اگر اس اس دی خریدی و اینم این رو برداشت و خواست تعویض کنه اگر بخوای میتونی ازش بگیری.
حسن بزرگشم اینه که مدلهای اینجوری با اونایی که از بازار مثل هاردهای معمول خریده میشه از نظر پشتیبانی و اپدیت فریم ور در اینده خیلی بهتره که همین که رو اسوس هست رو برداری. چون اسوس رو سایت خودش برای مدلهایی که رو لپ تاپهاش گذاشته پشتیبانی میده و اینجوری مشکلات و اپدیتهای آیندت خیلی بهتر و مناسب دستگاهت میشه.
اما اگر مشکل مالی مطرح نیست حتما اس اس دی بگیر. حالا حجمش زیاد تاثیری نداره و فقط مطمئن شو که از ورژنهای جدید هر برندی که میخوای بگیری تهیه کنی که حتما تریم رو ساپورت کنه و اگر در اینده بخوای یکی دیگه هم اضافه کنی حتما رید ساپورت باشه که این مورد دوم زیاد توصیه نمیشه.

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

مرسی
اینترنت سکوریتی چی پیشنها د میدی؟

من با کاسپر راحت تر هستم.
این مدلهای جدید اکثرا باعث عدم برقراری ارتباط وایرلس و مکث در بازی و... میشن.
منظورم مثل کاسپر پور و مشابهش در برندهای دیگه است.

farhad200
18-01-2011, 02:11
داشتم جواب شما رو تایپ میکردم که مطابق معمول سایت ارور گرفت. بعد هم این پست شما رو دیدم.
تو ایران در مورد اس اس دی نمیدونم اما بعید میدونم مدل 500 گیگی گیر بیاد اگر هم باشه حول و هوش 1 میلیون تومانه.
128 گیگ به نظر من کافی هستش . البته 256 بهتره اما بالای 500-600 باید هزینه کنی. که بنظر من نمیارزه.
فعلا یک دونه 128 گیگ برای رسوندن پرفورمنس به بالاترین حد ممکنه در این زمان کفایت میکنه.

اون هاردهای هیبریدی هم هنوز تو ایران نیومده. اما اگر اومده بود هم 50 درصد اس اس دی پرفورمنس رو بالا میبرد.
حدود قیمتشم 150 هزار تومان فعلا در امریکا هست.

اتفاقا این مدل 3 بعدی که تا چند روز دیگه میاد 2 تا روش داره.
یکی که خیلی طالب این مدل هست و امکان برداشتن اینی که قراره برسه زیاده خودش یک دونه اس اس دی داره و میخواد تعویض کنه.
اگر اس اس دی خریدی و اینم این رو برداشت و خواست تعویض کنه اگر بخوای میتونی ازش بگیری.
حسن بزرگشم اینه که مدلهای اینجوری با اونایی که از بازار مثل هاردهای معمول خریده میشه از نظر پشتیبانی و اپدیت فریم ور در اینده خیلی بهتره که همین که رو اسوس هست رو برداری. چون اسوس رو سایت خودش برای مدلهایی که رو لپ تاپهاش گذاشته پشتیبانی میده و اینجوری مشکلات و اپدیتهای آیندت خیلی بهتر و مناسب دستگاهت میشه.
اما اگر مشکل مالی مطرح نیست حتما اس اس دی بگیر. حالا حجمش زیاد تاثیری نداره و فقط مطمئن شو که از ورژنهای جدید هر برندی که میخوای بگیری تهیه کنی که حتما تریم رو ساپورت کنه و اگر در اینده بخوای یکی دیگه هم اضافه کنی حتما رید ساپورت باشه که این مورد دوم زیاد توصیه نمیشه.

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

من با کاسپر راحت تر هستم.
این مدلهای جدید اکثرا باعث عدم برقراری ارتباط وایرلس و مکث در بازی و... میشن.
منظورم مثل کاسپر پور و مشابهش در برندهای دیگه است.

من قبلا با کسپر کار کردم انتی ویروسش ضعیف بود

farzad4
18-01-2011, 02:14
میشه چند تا نرم افزار تست معرفی کنی؟ مثلا sis softwear خوبه؟
در کل نمیشه رو یک نرم افزار حساب کرد.
من هم به شما هم به فرهاد پیشنهاد میکنم هر نرم افزاری که تونستید رو اینترنت پیدا کنید یک دور با اون نرم افزار چک کنید.
هر کدوم از این نرم افزارها رو یک قسمت قوی و رو یک قسمت ضعیف عمل میکنن.

خلاصه تا روزهای اول هست تا میتونید زیر فشار و بار بزارید دستگاه رو که خودش رو نشون بده.
نرم افزارهای بنچمارک گیری هم حسابی به دستگاه فشار میارن. اونا هم خیلی مناسبن.

---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------

من قبلا با کسپر کار کردم انتی ویروسش ضعیف بود

والله فرهاد جان من هم رو دسکتاپم و هم رو لپ تاپهام همین رو استفاده میکنم و راضی هستم.
اونی دیگه خیلی تداخل تو کار دستگاه بوجود میارن.
حالا یکی دوتا مدل رو امتحان کن ببین با کدوم راحت تری.

farzad4
18-01-2011, 02:25
من تا الان نخواستم این مطلبی که الان میخوام عرض کنم رو بگم چون نمیخواستم دوستانی که خرید کردن احیانا نسبت به خریدشون دل چرک بشن.
اما الان میبینم که تب خرید بالا رفته و یک نمونه هم دیدیم که تو شهرستان دارن فروشنده ها سوء استفاده میکنن.
حالا این حرف رو میزنم برای اینکه دوستانی که در اینده خرید میکنن دچار مشکل نشن.

من بطور قطع و با اطمینان خاطر و تحقیق تو بازار توسط گنده های وارد کننده لپ تاپ مخصوصا اسوس به همه توصیه میکنم مدل g73-jh خرید نکنن.
مطمئن باشد تمام موجودی های این مدل یا ریپیر بیش یا استوک و در کل جنسهای نا مطمئنی هستن.
هرکی هم که شک داره یک ایمیل به اسوس بفرسته و در مورد موجودی این مدل سوال کنه.
این مدل بالای 3 ماه هست که دیسکانتینیو شده و متاسفانه بعضی از افراد دست اندرکار لپ تاپ دارن اینا رو با قیمتهای 700-800 دلار از ebay چین خرید میکنن و به ملت میندازن.
گول اینکه میگن ما گارانتی میکنیم هم نخورید.
گارانتی تو ایران بی معنی هستش.
وقتی مشکلی داشتید متوجه میشید من چی میگم.

hasansoft
18-01-2011, 09:25
آقا فرزاد درست میگه این ل‍پ تاب رو نماینده ویستا تو شهرستان داره میفروشه توصیه میشه که این سری رو نخرید

farhad200
18-01-2011, 13:19
من تا الان نخواستم این مطلبی که الان میخوام عرض کنم رو بگم چون نمیخواستم دوستانی که خرید کردن احیانا نسبت به خریدشون دل چرک بشن.
اما الان میبینم که تب خرید بالا رفته و یک نمونه هم دیدیم که تو شهرستان دارن فروشنده ها سوء استفاده میکنن.
حالا این حرف رو میزنم برای اینکه دوستانی که در اینده خرید میکنن دچار مشکل نشن.

من بطور قطع و با اطمینان خاطر و تحقیق تو بازار توسط گنده های وارد کننده لپ تاپ مخصوصا اسوس به همه توصیه میکنم مدل g73-jh خرید نکنن.
مطمئن باشد تمام موجودی های این مدل یا ریپیر بیش یا استوک و در کل جنسهای نا مطمئنی هستن.
هرکی هم که شک داره یک ایمیل به اسوس بفرسته و در مورد موجودی این مدل سوال کنه.
این مدل بالای 3 ماه هست که دیسکانتینیو شده و متاسفانه بعضی از افراد دست اندرکار لپ تاپ دارن اینا رو با قیمتهای 700-800 دلار از ebay چین خرید میکنن و به ملت میندازن.
گول اینکه میگن ما گارانتی میکنیم هم نخورید.
گارانتی تو ایران بی معنی هستش.
وقتی مشکلی داشتید متوجه میشید من چی میگم.

حالا که دیگه خریدیم اینقدر نزن تو سر مالمون

linekhat
18-01-2011, 16:07
یکی ادرس اهواز رو بده تا برم ببینم چه خبره:10:

linekhat
18-01-2011, 21:02
بچه ها من امار اینو که g73 gh وارد کرد رو در اوردم:5:
این اقا وارد کننده ی هارد و رم و .. است (به صورت قاچاق):18:
تو بار جدیدش هم چندتا g73 jh اورده که کارتون ندارن:13:
حالا دیگه خود دانید؟:10:

farhad200
18-01-2011, 21:22
بچه ها من امار اینو که g73 gh وارد کرد رو در اوردم:5:
این اقا وارد کننده ی هارد و رم و .. است (به صورت قاچاق):18:
تو بار جدیدش هم چندتا g73 jh اورده که کارتون ندارن:13:
حالا دیگه خود دانید؟:10:

ادرسش کجای اهوازه؟ اسم فروشگاه چیه؟

linekhat
18-01-2011, 22:04
پشت بازار بزرگه

farhad200
19-01-2011, 00:44
پشت بازار بزرگه

اسم فروشگاه چیه؟
کانفیگ و قیمت رو هم بگو لطفا
فول اچ دی؟

linekhat
19-01-2011, 15:14
تو که خریدی ادرسشو گفتی؟:10:
ادرس بده تا ادرس بدم:31:

linekhat
21-01-2011, 17:09
تو که خریدی ادرسشو گفتی؟:10:
ادرس بده تا ادرس بدم:31:

داداش شوخی کردم:31:
اینم کانفیگ:10:
Asus G73JH-RBBX05 i7-720M 1.6GHz /500GB (7200RPM) /6144MB/ 17.1" LED /DVD-RW /W7HP Webcam/ ATI HD5870 1024MB DDR 5 BLACK /

N53SV-SZ190D Intel i7-2630QM=>QC2GHz/4GBM/640G/DVDRW/WF-WebCam/15.6" LED//Nvidia GT 540 1GBM Dadicated/ FRee OS - 6 Cell; Mouse; Bag

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

اون مدل 3 بعدی که گفتم رسید.
ASUS G73JW-3de

کیفیت مانیتورش در مقابل اینی که من الان دارم زمین تا اسمون فرق میکنه. هم از نظر رنگ بندی و عمق و درخشش رنگ و هم از نظر زاویه دید و از همه مهمتر کنتراست فوق العاده. روشنایی صفحه نسبت به مدل قبلی من واقعا قابل مقایسه نیست.و رفلکس صفحه نمایش حداقل 70 در صد کمتر از مدلهای قبلی شده. بعد از مانیتورهای سونی و اپل تو هیچ لپ تاپی این کیفیت رو ندیده بودم. واقعا شاهکاریه . بیخود نیست که اختلاف قیمت این مانیتور با مدلهای دیگه 300-400 دلاره .
حتی الین وار هم برای سری جدیدش از همین مانیتور استفاده کرده.

این ویدئو مقایسه مانیتور 3 بعدی و 120 هرتز مدل G73JW-3de در مقابل مانیتور مدلهای قبلی مثل jw و jh :

قیمتش چنده؟

mkh.mkh
29-01-2011, 14:05
سلام عزیز دل خدا از جوونی کمت نکنه باورم نمی شه کسی تو ایران درباره ی سلطان g73jh داره مطلب می گه من حدود 6 ماه تحقیق ای لپ تاپ با کانفیگه کمی بالاتر گرفتم از قرار اینکه gta IV رو بازی می کنم وقتی که بارون می یاد شب میشه و چراغ اتومبیل رو روشن می کنم فرم کم میده اصابم می ریزه به هم حالا این لپ تاپ بزرگترین عیبش نداشتن expresscard هست که اگه بخوام گرافیک اکسترنال بذارم روش نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::13:

mkh.mkh
29-01-2011, 14:26
سرجوخه به خانه برگرد
لپ‌تاپ‌های سری G اسوس، جزو موفق‌ترین محصولات این شرکت هستند که برای گیمرها طراحی می‌شوند. این هفته شما را با جدیدترین لپ‌تاپ سری G با نام G73JH آشنا می‌کنیم که از سریع‌ترین پردازنده گرافیکی موجود برای لپ‌تاپ‌ها یعنی رادئون HD 5870 و همچنین پردازنده چهار هسته‌ای بسیار سریع Core i7 بهره می‌برد.

طراحی G73 همان طور که می‌بینید با طراحی رایج به کار گرفته شده در اکثر لپ‌تاپ‌ها متفاوت است. سطوح زاویه‌دار و خطوط تیز طراحی شده روی بدنه کاربر را به یاد هواپیماهای ضدرادار می‌اندازد.

بدنه C73 کاملا محکم و البته سنگین به نظر می‌رسد. این بدنه به طور کامل از پلاستیک محکم و مرغوب ساخته شده است. به نظر می‌رسد اسوس واکنش‌های احساسی کاربر را هنگام بازی کردن با این لپ‌تاپ درنظر گرفته و بدنه و اتصالات را طوری طراحی کرده که مقاوت زیادی داشته باشند.

صفحه‌نمایش 3/17 اینچی G73 از نوع LED Backlit بوده و از وضوح Full HD یا 1080×1920پیکسل بهره می‌برد. این وضوح بالا این امکان را می‌دهد که به راحتی دو پنجره را در کنار هم باز کرده بی‌آنکه لازم باشد آنها را بیش از حد کوچک کنید.

سطح این صفحه‌نمایش براق بوده که از طرفی وضوح و شفافیت رنگ‌ها را بالاتر می‌برد ولی در عوض مشکل انعکاس را دارد. در کل تصاویر مشاهده در G73 بسیار زیبا و رضایت‌بخش خواهند بود. زوایای دید افقی این صفحه‌نمایش خوب بوده ولی زوایای دید عمودی آن تعریف چندانی نداشته و با کمی زاویه گرفتن در این جهت، تغییر رنگ‌ها به وضوح مشاهده می‌شود.

صفحه کلید G73 از نوع چیکلت (جزیره‌ای) بوده که در آن کلیدها با فاصله بیشتر از هم و همچنین کمی بالاتر از سطح لپ‌تاپ قرار می‌گیرند. این صفحه‌کلید، صفحه اعداد را نیز در کنار خود دارد. صفحه‌کلید دارای نور پشت‌زمینه بوده که علاوه بر زیبایی کار کردن با آن در محیط‌های تاریک را ساده‌تر می‌کند.

سخت‌افزار G73 برای یک گیمر چیزی کم ندارد. چهار هسته‌ای i7-720QM با فرکانس عملیاتی 6/1 گیگاهرتز، 8 گیگابایت حافظه رم از نوع DDR3 با فرکانس 1066 مگاهرتز و پردازنده گرافیکی رادئون HD 5870 با یک گیگابایت حافظه گرافیکی GDDR5 بدنه سخت‌افزاری این دستگاه را تشکیل می‌دهد.

این لپ‌تاپ در بازی‌ها جای هیچ‌گونه حرف و حدیثی را باقی نخواهد گذاشت.

به عنوان مثال در رزولوشن 1080×1920 و با حداکثر جزيیات، در بازی کرایسیس به سرعت فریم متوسط 30 و در بازی Mass Effect 2 به 60 فریم بر ثانیه دست پیدا می‌کند که بسیار عالی خواهد بود. چهار پورت USB، خروجی‌های ویدیویی VGA و HDMI و پورت‌های میکروفون، هدفون، شبکه اترنت یک گیگابیتی و کارتخوان، ورودی و خروجی‌های تعبیه شده روی G73 لپ‌تاپ‌های گیم بزرگ معمولا شارژ باتری کمی دارند. این وضعیت در مورد G73 هم صادق است.

حتی باتری هشت سلولی این دستگاه نیز نمی‌تواند به شما شارژ بیش از یک ساعت را حتی برای کاربردهای سبک و گشت و گذار در اینترنت بدهد. چنین لپ‌تاپ‌هایی، قطعات پرمصرفی دارند که ایجاب می‌کند دستگاه برای اکثر کاربردها به برق وصل باشد.

مدل: G73JH-A2

برند: Asus

پردازنده:‌ Intel Core i7 -720QM

فرکانس پردازنده:‌‌ 6/1 گیگاهرتز

فرکانس Turbo: 8/2 گیگاهرتز

تعداد هسته‌ها: 4 هسته‌ای

تکنولوژي Hyper Threading: دارد

حافظه کش L2: 1 مگابایت

حافظه کش L3: 6 مگابایت

حافظه اصلي: 8 گیگابایت، DDR3 1066MHz

هاردديسک:500×2 گیگابایت

پردازنده گرافيکي:ATI Mobility Radeon HD5870

حافظه گرافيکي مجزا:يک گیگابایت GDDR5

نمايشگر:3/17 اینچ

وضوح: 1080×1920

پورت‌ها:چهار پورت USB2.0، پورت‌های شبکه

اترنت،میکروفون،هدفون،‌کا تخوان،VGAوHDMIامکانات: شبکه بی‌سیم 802.11 b/g/n، بلوتوث، دی‌وی‌دی‌رایتر، وب‌کم

باتري: 8 سلولی، 75 وات ساعت

وزن:86/3 کیلوگرم

سيستم‌عامل: Windows 7 Home Premium x64

گارانتی: دیجیتال
منبع : مجله عصر ارتباطات

با سلام خدمت دوست عزیز خدا از جونیت کمت نکنه آقا من این لپ تاپ 14روز پیش گرفتم اینایی که عرض کردی من 6 ماه پیش داشتم تحقیق می کردم رسیدم ولیGTA IV رو دارم بازی میکنم وقتی هوا روشن بهتری فرم میده ولی وقتی هوا تاریکه چراغ ماشین روشن میشه فرم پایین میده وقتی که بارون میاد که نگو!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاتر از همه expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.

mkh.mkh
29-01-2011, 15:07
سلام دوستان
من حدود 3 هفته هست که دارم با این لپتاپ کار میکنم اگه سوالی داشتید و من بتونم جواب بدم خوشحال میشم:10:
با سلام خدمت دوست عزیز خدا از جونیت کمت نکنه آقا من این لپ تاپ 14روز پیش گرفتم اینایی که عرض کردی من 6 ماه پیش داشتم تحقیق می کردم رسیدم ولیGTA IV رو دارم بازی میکنم وقتی هوا روشن بهتری فرم میده ولی وقتی هوا تاریکه چراغ ماشین روشن میشه فرم پایین میده وقتی که بارون میاد که نگو!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاتر از همه expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.

mkh.mkh
29-01-2011, 15:19
1=یه سرچ بزن پیدا میکنی
2=بله بود
3=تا حالا تنها prince of persia: prodigy تنها روش نصب شده چون win7 64 bit هست
4=من از USA خریدم اما asus مال تایوان هستش
5=
Asus G73JH-A1 $1,699.99

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Intel Core i7-720QM 1.60GHz Processor
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6MB L2 Cache, 1333MHz FSB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8GB DDR3 1066MHz SDRAM

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1000GB (2 x 500GB) 5400RPM SATA Hard Drive
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17.3" Full HD (1920x1080) Display
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Integrated 2.0MP Webcamera
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ATI Radeon HD5870 with 1GB GDDR3 VRAM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Blu-Ray Reader / SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Combo Drive
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 802.11b/g/n Wireless LAN
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Bluetooth V2.1 + EDR
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ExpressCard 54/34 Slot
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Multi-in-1 Card reader
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Built-in Azalia compliant Audio chip, with 3D effect & full duplex and Dolby Home Theater Audio
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Altec Lansing 4 speakers and array microphone

6=بله داره
7=1700 $ دلار
8=چرا باید خش بیوفته و ترک بخوره؟
9=بله FULL HD هستش
10=خواهش:10:
سلام دوست عزیز کافیگ من یکم از شما بیشتره ولی گفتی مشکل اصلیش چیه اینکه expresscard نداره.برا من گارانتی الماس دبی هست و می خوام به دلیل نداشتن expresscard شاید بفروشمش.

mkh.mkh
29-01-2011, 15:30
من درکت میکنم اما فعلا هیچ جایی با قیمت زیر 20000 اونم مدله g73 JH تازه بی گارانتی و با cpu cor i 5 520 و ram 4gig hard 500gig نمیده:41:

من خودمم دنبالشم فکر کنم یکی دو ماهی باید صبر کنی:41:

سلام به همگی من یکی دارم 14 روز کارکرد با موس حرفه ایش و کوله و هدفن غول حرفه ایش با دو سال گارانتی الماس می فروشم پول لازمم ایمیلم:xboy_majid@yahoo.com

mkh.mkh
29-01-2011, 15:35
سلام به همگی من یکی دارم 14 روز کارکرد با موس حرفه ایش و کوله و هدفن غول حرفه ایش با دو سال گارانتی الماس می فروشم پول لازمم ایمیلم:xboy_majid@yahoo.com

mkh.mkh
29-01-2011, 15:41

mkh.mkh
29-01-2011, 15:52
با سلام اولا بهترین مدل g73jh مدل B1 هستش که کانفیگه من کلا شبیه اونه ولی که cpu i7 740 qm داره و رم 8gig 1333 داره ولی حیف می خوام بفروشمش.

mkh.mkh
29-01-2011, 16:42
آقا کسی آدرس جایی رو واسه این G73jh نداره؟ قیمت تا 2400هم مهم نیست
اگر پیدا نکردم باید برم دنبال MSi GX660R که کانفیگ خوبی هم داره اما زشته!

من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:xboy_majid@yahoo.com

mkh.mkh
29-01-2011, 17:06
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون کانفیگش بالاتر از مدل های بازاره راستی 460 هیچ وقت به 5870 نمی رسه.

mkh.mkh
29-01-2011, 17:11
بچه ها این مدل من دارم به امممممممممممممما اکسپرس کارت نداره.چی کار کنم اکسترنالش هست که به usb وصل بشه

mkh.mkh
29-01-2011, 17:13
expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.بچه ها این مدل من دارم به امممممممممممممما اکسپرس کارت نداره.چی کار کنم اکسترنالش هست که به usb وصل بشه

mkh.mkh
29-01-2011, 17:13
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:xboy_majid@yahoo.com

linekhat
30-01-2011, 14:20
هرکی میخواد بفروشه
قیمتش + کانفیگش + محل سکونتش رو برام بفرسته
khat_b44@yahoo.com

mkh.mkh
31-01-2011, 03:53
خرییدار باشه می فروشیم.
فرستادم به ایمیلت؟ok؟

mkh.mkh
31-01-2011, 23:28
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh cor i7 740 qm vga:5870 ram:8gig 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:
xboy_majid@yahoo.com
+ کارت ویستا تفافقی 2300 می دم

farzad4
01-02-2011, 15:19
یکی دیگه از مدل g73jw-3de با کانفیگ فول و استاندارد دیشب رسیده.
این شخص 6-7 روز دیگه باید برگرده. و رو قیمت یکم بیشتر میشه مانور داد و مناسبتر از قبلی حساب میکنه.
اگر کسی طالب باشه میشه روش کار کرد.

mkh.mkh
01-02-2011, 21:03
[QUOTE=farzad4;5821312]یکی دیگه از مدل g73jw-3de با کانفیگ فول و استاندارد دیشب رسیده.
این شخص 6-7 روز دیگه باید برگرده. و رو قیمت یکم بیشتر میشه مانور داد و مناسبتر از قبلی حساب میکنه.

آقایون محترم JW نگیرید که پشیمون می شید از گرافیکو اجرای بازیش چون 460 GTX همین جوریش فرم خوب نمی ده برا بازی ها چه برسه بخواهیم 120mhz بازی 3D بکنیم ینی در آن واحد دو کار انجام بده طبق بنچمارکایی که گرفته شده عمری به 5870 نمی رسه.:10:

farzad4
01-02-2011, 21:37
[QUOTE=farzad4;5821312]یکی دیگه از مدل g73jw-3de با کانفیگ فول و استاندارد دیشب رسیده.

آقایون محترم JW نگیرید که پشیمون می شید از گرافیکو اجرای بازیش چون 460 GTX همین جوریش فرم خوب نمی ده برا بازی ها چه برسه بخواهیم 120mhz بازی 3D بکنیم ینی در آن واحد دو کار انجام بده طبق بنچمارکایی که گرفته شده عمری به 5870 نمی رسه.:10:

باید به الین وار بگیم بیاد از مهندسای ایرانی برای انتخاب قطعات کمک بگیره.
اون الین وار که با این همه کبکبه واسم ورسمش تو دستگاههای گیمینگ میاد جدیدترین ورژن لپ تاپش رو تو معتبرترین نمایشگاه جهانی کامپیوتر بر مبنای 460 و 3 بعدی ارائه میکنه و کلی هم آوارد و جایزه میگیره نمیدونسته که بدرد نمیخوره و به پای 5870 نمیرسه.
من یکساله دارم با این مدلی که شما تازه 2-3 هفته هست کار میکنید کار میکنم و میدونم 5870 خوبه.
اما از تکنولوژی روز عقب افتاده. آینده مال فیزیکس و کودا و از همه 3 بعدی هستش.
حالا اسوس و ام اس ای و مخصوصا الین وار که تو همه کشورها به عنوان پیشرو محصولات گیمینگ میشناسنش از روی اشتباه تولید لپ تاپ با 5870 رو قطع کردن و اومدن لپ تاپ با 460 تولید میکنن.

دوست عزیز ضعیف شدن یک لپ تاپ فقط در یکی دو عنوان بازی و اونم فقط در مواردی مثل اون چیزایی که خودتون قید کردید مثل زمان بارانی بودن و یا روشن بودن چراغ تو شب دلیل قوی یا ضعیف بودن یک کارت یا لپ تاپ نمیشه و بیشتر میتونه مشکل در نرم افزار اون بازی باشه و به احتمال زیاد اگر بگردید پچ اصلاحیه اون گیم یا موجوده ویا در اینده میاد. خیلی از گیمها مشکلات و باگهایی در نرم افزارشون دارن که به مرور زمان و با پیدا کردن مشکلات نرم افزاری اونها به مرور از طرف سازنده گیم بر طرف میشه.

sogol6561
02-02-2011, 03:45
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh cor i7 740 qm vga:5870 ram:8gig 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:
xboy_majid@yahoo.com
+ کارت ویستا تفافقی 2300 می دم

من به قیمت ۱,۷۰۰تومن میخرمش.
اگه راضی هستی بگو تا قرار بزاریم.
اون قیمتی که خودت میگی نمی ارزه لپ تاپی که ۱ساعت هم باهاش کار کنی ۳۰ درصد قیمتش میاد پایین.این لپ تاپ هم بالای ۴ کیلو وزنش هست و افت قیمت بعد از خریدش بسیار بالاست.

hithd
02-02-2011, 04:24
فروشی
لپتاب مدل g73jwکامل
با گارانتی امرتات فروشی
cpu:core i7 740 qm
ram:8gb
vga:460 gtx nvidia
h.d.d:1tb-2*500
blue ray reader
win 7home
bag+mouse orginal
فقط 3 روز استفاده شده.
لطفا قیمت پرت ندین چون اصلا قیمت پرت نمیفروشم.قیمت پایه رو همه میدونن!:5:
بز خری ممنوع! فقط پی ام لطفا!:8:

Xilevens
02-02-2011, 13:19
اينجا تالار بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ ها هست نه تالار خريد و فروش
نميدونم چرا مديري نمياد اين پستهاي اسپم رو پاك كنن

sogol6561
02-02-2011, 15:13
فروشی
لپتاب مدل g73jwکامل
با گارانتی امرتات فروشی
cpu:core i7 740 qm
ram:8gb
vga:460 gtx nvidia
h.d.d:1tb-2*500
blue ray reader
win 7home
bag+mouse orginal
فقط 3 روز استفاده شده.
لطفا قیمت پرت ندین چون اصلا قیمت پرت نمیفروشم.قیمت پایه رو همه میدونن!:5:
بز خری ممنوع! فقط پی ام لطفا!:8:
دوستانی که خریدن چرا میفروشن؟
عیب و ایرادی داره که میفروشن یا وزن زیاد لپ تاپ قابل تحمل نیست؟
لطفا راهنمایی کنید چون الان دو نفر تو این انجمن گذاشتن واسه فروش.
به هر حال من با قیمت 1.700 میخرم.هر کی خواست پ خ بده.
ممنون.:46:

mkh.mkh
02-02-2011, 16:55
من به قیمت ۱,۷۰۰تومن میخرمش.
اگه راضی هستی بگو تا قرار بزاریم.
اون قیمتی که خودت میگی نمی ارزه لپ تاپی که ۱ساعت هم باهاش کار کنی ۳۰ درصد قیمتش میاد پایین.این لپ تاپ هم بالای ۴ کیلو وزنش هست و افت قیمت بعد از خریدش بسیار بالاست.

سلام بر همه ی اعضا گروه اصلا من هیچی نمی گم برین مدل JW بگیرین که گرافیکش 460 است بعد پشیمون شدید اونوقت متوجه می شید حرفمو با مدرک می زنم یه سری به این دو سایت بزنید

در ضمن دوست عزیزی که گفت 1700
عزیزم مدل من با مدل asus g73jh-b1 که بهترینشه فرق نداره شما a1 دو میلیون گیر نمیاری چه برسه من که دارم با cpu 740 رم 8 1333 دارم بهت می دم یه سری به کانفیگ a1 بزن راستی من کارت گارانتی2ساله و 1 سال شارژر وباتری درم بهت می دم در ضمن من پول لازمم همه ی وزنش فدای کانفیگش من از روز اولی که می خواستم اینو بگیرم از همه چیزش اطلاع داشتم.

hithd
02-02-2011, 17:02
دوستانی که خریدن چرا میفروشن؟
عیب و ایرادی داره که میفروشن یا وزن زیاد لپ تاپ قابل تحمل نیست؟
لطفا راهنمایی کنید چون الان دو نفر تو این انجمن گذاشتن واسه فروش.
به هر حال من با قیمت 1.700 میخرم.هر کی خواست پ خ بده.
ممنون.:46:

زرشک:grrr:
دوست عزیز شما لطف کن پولاتو خرج نکن قبض
اب وبرق قراره بیاد !
قیمت 2150 و فاکتور خرید داره و از این سرهای تعمیری که همه جا پره و کارت گرافیک قدیمی روش هست نیست/تاریخ ساخت دستگاه و ویندوز و همه چیزش معلومه!ضمنا کسی خواستش یکسری اشانتیون هم روش میدم که اون سورپرایزه.
من عمرا این قیمتها بدم!اگه شده کادو به کسی بدم این قیمت نمیفروشم!
هیچ مشکلی نداره کلا با نوت بوک تک کارت حال نمیکنم!میخوام چند وقت دیگه برم دوکارته بگیرم.
وزنشم مشکل ندارم بزرگیشم همینطور ضمنا من یک نوت بوک دیگه دارم و این مازاد بر نیاز هست گفتم تبدیل به احسندش کنم!
ضمنا دوست عزیز اینجا فقط فروش اسپم حساب میشه اما کسانی که اطلاعات غلط میدن اسپم حساب نمیشه!؟!:18:
اگر هم کسی خواست سیستم رو تست میکنم همه جوره و تحویل میدم با نرم افزار های بنچ مارک و گیمهای سنگین.
اینم بگم کسانی که میگن g73jhقویتره شاید با گیمهای حال حاضر درست بگن اما توجه کنن که هنوز گیمهای direct x11زیاد باب نشده!چون 460gtx تو دایرکت ایکس 11 قوی تره /نمونه اش بازی dirt 2که بر مبنای دایرکت ایکس 11 هست کاملا!برید فریمهای که میده رو مقایسه کنید.
کسانی که گیمر هستند میدونن که hawax 2 رو کدوم سری کارتها فریم بیشتری میده!
ati 5870درسته قوی هست اما تو دایرک ایکس 11 حرفی برای گفتن نداره!و nvidia 460gtxترنزلیشن بهتر و بالا تری داره/دوستان میدونن که این ویژگی جزییات تصویر رو زیاد تر میکنه و تصویر شسته رفته تری میده.:21:
cuda وphisiyqse که به کنار لطفا تحقیقاتتونو کامل کنید بعد اظهار فضل بفرمایید!!:5::13:

mkh.mkh
02-02-2011, 17:12
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

[زرشک:grrr:
اب وبرق قراره بیاد !
هیچ مشکلی نداره کلا با نوت بوک تک کارت حال نمیکنم!میخوام چند وقت دیگه برم دوکارته بگیرم.
وزنشم مشکل ندارم بزرگیشم همینطور ضمنا من یک نوت بوک دیگه دارم و این مازاد بر نیاز هست گفتم تبدیل به احسندش کنم!
ضمنا دوست عزیز اینجا فقط فروش اسپم حساب میشه اما کسانی که اطلاعات غلط میدن اسپم حساب نمیشه!؟!:18:
اگر هم کسی خواست سیستم رو تست میکنم همه جوره و تحویل میدم با نرم افزار های بنچ مارک و گیمهای سنگین.
اینم بگم کسانی که میگن g73jhقویتره شاید با گیمهای حال حاضر درست بگن اما توجه کنن که هنوز گیمهای direct x11زیاد باب نشده!چون 460gtx تو دایرکت ایکس 11 قوی تره /نمونه اش بازی dirt 2که بر مبنای دایرکت ایکس 11 هست کاملا!برید فریمهای که میده رو مقایسه کنید.
ati 5870درسته قوی هست اما تو دایرک ایکس 11 حرفی برای گفتن نداره!و nvidia 460gtxترنزلیشن بهتر و بالا تری داره/دوستان میدونن که این ویژگی جزییات تصویر رو زیاد تر میکنه و تصویر شسته رفته تری میده.:21:
cuda وphisiyqse ;i fi ;kh!:5:[/QUOTE]

همین طور که این دوست عزیز گفت بز خری ممنوع منم پولشو لازم دارم می خوام بذارم روش یه SLI 460 بگیرم که SAGER داده بیرون من تازه می گم کارت گارانتی این چیزا راستی دوست عزیز برو تو او سایتی که معرفی کردم ببین 460 چهار پله پایینتر از 5870 است و اجرای گیم هاش و فرم هاش هست.ولی خودم به شخصه موندم crossfire5870 بگیرم یا SLI460؟

hithd
02-02-2011, 17:22
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

[زرشک:grrr:
اب وبرق قراره بیاد !
cuda وphisiyqse ;i fi ;kh!:5:

همین طور که این دوست عزیز گفت بز خری ممنوع منم پولشو لازم دارم می خوام بذارم روش یه SLI 460 بگیرم که SAGER داده بیرون من تازه می گم کارت گارانتی این چیزا راستی دوست عزیز برو تو او سایتی که معرفی کردم ببین 460 چهار پله پایینتر از 5870 است و اجرای گیم هاش و فرم هاش هست.ولی خودم به شخصه موندم crossfire5870 بگیرم یا SLI460؟ [/QUOTE]

آقا جون شما نگرفتی چی شد!مطلب منو قشنگ بخون و لطفا تحقیقاتتو کامل کن!شما درست میگی اما توجه کن تو چه گیمهایی!:18:دایرکت ایکس 10 ساپورت بله اما دایرکت ایکس 11(dirt 2مثلا) اونم فول ساپورت 460 قوی تر هست/من خودم اون لیستو حفظم که شما میگی ریویوهای نوت بوکهای گیم رو هم اکثرا خوندم.:21:
ببین باید ببینی اون برندی که میگیری آیا خوب هست یا نه و خرابی و رضایت یوزر هاش چطوره.

sogol6561
02-02-2011, 17:36
زرشک:grrr:
اب وبرق قراره بیاد !
قیمت 2150 و فاکتور خرید داره و از این سرهای تعمیری که همه جا پره و کارت گرافیک قدیمی روش هست نیست/تاریخ ساخت دستگاه و ویندوز و همه چیزش معلومه!ضمنا کسی خواستش یکسری اشانتیون هم روش میدم که اون سورپرایزه.
cuda وphisiyqse که به کنار لطفا تحقیقاتتونو کامل کنید بعد اظهار فضل بفرمایید!!:5::13:
حالا چرا ناراحت میشی دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟:13:
شما از همون مغازه ای که خریدی ببر و قیمت بگیر و ببین چند تومن ازت میخرن؟
مطمئن باش با اون پولی که خریدی دیگه نمیتونی ردش کنی بره.خوب لپ تاپ گرون قیمت و سنگینی خریدی و مشتری خاصی داره که تو ایران زیاد طرفش نمیان.بخصوص وزنش خیلی زیاده و افت قیمتش هم طبیعتا بالاست.
منم واسه خودم نمیخوام چون یه لپ تاپ با وزن 5 کیلو به دردم نمیخوره بجاش میرم یه دسکتاپ با امکانات خفنتر میگیرم.موقع حمل میدونی اینجور لپ تابها چه دردسری دارن!!!!1:2:
یکی از دوستام خواسته و اونم پولش تو رنج 1.700 تومن هست .هر کی خواست به من بگه تا من براش مشتری رو جور کنم.:46:

hithd
02-02-2011, 22:30
حالا چرا ناراحت میشی دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟:13:
شما از همون مغازه ای که خریدی ببر و قیمت بگیر و ببین چند تومن ازت میخرن؟
مطمئن باش با اون پولی که خریدی دیگه نمیتونی ردش کنی بره.خوب لپ تاپ گرون قیمت و سنگینی خریدی و مشتری خاصی داره که تو ایران زیاد طرفش نمیان.بخصوص وزنش خیلی زیاده و افت قیمتش هم طبیعتا بالاست.
منم واسه خودم نمیخوام چون یه لپ تاپ با وزن 5 کیلو به دردم نمیخوره بجاش میرم یه دسکتاپ با امکانات خفنتر میگیرم.موقع حمل میدونی اینجور لپ تابها چه دردسری دارن!!!!1:2:
یکی از دوستام خواسته و اونم پولش تو رنج 1.700 تومن هست .هر کی خواست به من بگه تا من براش مشتری رو جور کنم.:46:
از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!:2::2::2::18:من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!:21:که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!:41:
شما مطمعن باش هیچ آدم عاقلی این قیمتها جنسش رو نمیده حتی اگه دسته دو باشه و تعمیری !شاید اگه بگردی با گرافیک atiو cpu=720یا پایین تر و 4گیگ رم شاید تعمیری تو این قیمت که میخوای پیدا کنی/راستی من چندتا از رفیقام طالب هستن و اگه اشاره کنم تندی به پول نزدیک شده/اما من عادت ندارم رفاقت رو با پول ومامعله قاطی کنم اخلاقم اینطوریه.
من از خود شرکت خریدم و دستگاه کاملا نو هست/اگر هم فروش نرفت فدایی سرم مهم نیست !دستگاه حتی از یو اس بی هاشم استفاده نشده و فیش یو اس بی به سختی داخلش میره.
من خودم کاسبم و اخلاق کاسبکار جماعت چه موبایل فروش وچه کامپیوتر فروش رو میدونم/پس شما نمیخواد یاد من بدی. بله واسه جنس مونث این نوت بوکها سنگین هست و بدرد نخور 5 کیلو نیستش /5کیلو توشیبا کوسمیو ایکس 505 هست با همین کانفیگ اما ال سی دی 18.5 اینچ!
گفتم اگه کسی هم نخرید میزارم یه گوشه اگه نخواستم کادوش میدم به کسی !اما با این قیمتها که هیچ بالاتر از این هم نمیدم!
یوزر بز خر باید بره با جنس بندازهای از خدا بی خبر که از کانفیگ و کلا سخت افزار و نرم افزار هیچ سر در نمیارن طرف بشه و از اونا خرید کنه!(البته تو این صنف آدم حسابیم پیدا میشه اما کم!بر عکس صنف موبایل!)
اینم توجه کن این مدل لپتاپ 17 اینج صفحه داره! و جایگزین دسکتاپ هست/من از شما سوال دارم شما میتونی دسکتاپ خفنتو بزاری زیر بغلت و بری همه جا روشنش کنی و استفاده کنی؟!!؟!!؟؟!!؟؟
ضمنا این مدل کولینگ منحصر بفردی داره و طراحیشم باعث فروش بالاش شده/اگه خواستی جای معتبری رو سراغ دارم که با همین کانفیگ اماg53jwرو میفروشه با گارانتی /وزنش کمتره و قیافه و کانفیگش همینه!شاید بکارت بیاد خواستی بگو.اما قیمتش بالاست.
بله خانوم محترم شما از بازار خبر نداری/اتفاقا تو تهران چیزی که واسه اش زیاده مشتری هست شما نگران نباش خانوم محترم!:21:

شما واسه رفیقت چرا چیز سبک تر ور نمیداری تازه گیم هم به راحتی و با کیفیت بسیار عالی اجرا میکنه نو هم هست و مطمعن تر(از لحاظ اینکه گارانتی داره )تازه وزنشم خوراک دوستان هست چون کوچکتر هست و سبکتر.خواستی بگو تا راهنمایت کنم تو این آشفته بازار گم راه نشی/ضمنا من یک ایسوس دیگه مدل دیگه و قیمت بسیار مناسب تر و کانفیگ قوی دارم حالا یا اینو میفروشم یا اونو فرق نداره asus-n61jq
دوسال گارانتیش مونده خواستی اونم هست.:11:

mkh.mkh
03-02-2011, 00:35
[QUOTE=hithd;5825767]از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!:2::2::2::18:من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!:21:که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!:41:
شما مطمعن باش هیچ آدم عاقلی این قیمتها جنسش رو نمیده حتی اگه دسته دو باشه و تعمیری !شاید اگه بگردی با گرافیک atiو cpu=720یا پایین تر و 4گیگ رم شاید تعمیری تو این قیمت که میخوای پیدا کنی/راستی من چندتا از رفیقام طالب هستن و اگه اشاره کنم تندی به پول نزدیک شده/اما من عادت ندارم رفاقت رو با پول ومامعله قاطی کنم اخلاقم اینطوریه.
من از خود شرکت خریدم و دستگاه کاملا نو هست/اگر هم فروش نرفت فدایی سرم مهم نیست !دستگاه حتی از یو اس بی هاشم استفاده نشده و فیش یو اس بی به سختی داخلش میره.
من خودم کاسبم و اخلاق کاسبکار جماعت چه موبایل فروش وچه کامپیوتر فروش رو میدونم/پس شما نمیخواد یاد من بدی. بله واسه جنس مونث این نوت بوکها سنگین هست و بدرد نخور 5 کیلو نیستش /5کیلو توشیبا کوسمیو ایکس 505 هست با همین کانفیگ اما ال سی دی 18.5 اینچ!
گفتم اگه کسی هم نخرید میزارم یه گوشه اگه نخواستم کادوش میدم به کسی !اما با این قیمتها که هیچ بالاتر از این هم نمیدم!
یوزر بز خر باید بره با جنس بندازهای از خدا بی خبر که از کانفیگ و کلا سخت افزار و نرم افزار هیچ سر در نمیارن طرف بشه و از اونا خرید کنه!(البته تو این صنف آدم حسابیم پیدا میشه اما کم!بر عکس صنف موبایل!)
اینم توجه کن این مدل لپتاپ 17 اینج صفحه داره! و جایگزین دسکتاپ هست/من از شما سوال دارم شما میتونی دسکتاپ خفنتو بزاری زیر بغلت و بری همه جا روشنش کنی و استفاده کنی؟!!؟!!؟؟!!؟؟
ضمنا این مدل کولینگ منحصر بفردی داره و طراحیشم باعث فروش بالاش شده/اگه خواستی جای معتبری رو سراغ دارم که با همین کانفیگ اماg53jwرو میفروشه با گارانتی /وزنش کمتره و قیافه و کانفیگش همینه!شاید بکارت بیاد خواستی بگو.اما قیمتش بالاست.
بله خانوم محترم شما از بازار خبر نداری/اتفاقا تو تهران چیزی که واسه اش زیاده مشتری هست شما نگران نباش خانوم محترم!:21:

شما واسه رفیقت چرا چیز سبک تر ور نمیداری تازه گیم هم به راحتی و با کیفیت بسیار عالی اجرا میکنه نو هم هست و مطمعن تر(از لحاظ اینکه گارانتی داره )تازه وزنشم خوراک دوستان هست چون کوچکتر هست و سبکتر.خواستی بگو تا راهنمایت کنم تو این آشفته بازار گم راه نشی/ضمنا من یک ایسوس دیگه مدل دیگه و قیمت بسیار مناسب تر و کانفیگ قوی دارم حالا یا اینو میفروشم یا اونو فرق نداره asus-n61jq

کسی گیم باز باشه نمیگه وزنو ... من وقتی این لپ تاپ از دبی برام رسید داشتم بال در می آوردم و بعد از اون که GTA LIBERCITY که محصول تکمیلی 2010 هستش که دقیقا 5 تا DVD شو ریختم و با بالا بردن کانفیگه گرافیکاش تا خود صبح یه کله بازی کردم حالا برو این بازی رو بریز تو GX660 که ماتریکس 2900 گذاشته برا فروش یه 3 ساعت بازی کن بعد بگو چی میشه یا qosimio x500 ,x505 توشیبا هیچ کدوم اندازه این سری asus روی سیستمه تهویش خوب کار نشده.در ضمن من نمی دونم اگه این دوست 1700ی ما خانوم هست من یه مدل با 14 روز کارکرد دارم که بازی های الانو تقریبا خوب جواب میده گرافیکشم 5740 است با دو سال گارانتی :21::31::31::31::31::31:

hithd
03-02-2011, 00:51
[QUOTE=hithd;5825767]از این قیمت پرتی که شما میدی خوب معلومه ناراحت میشم!:2::2::2::18:من از مغازه نخریدم که بخوام برم بپرسم من خودم تو کار چیزهای تک و کم یابم شمام اگه g73 تو مغازه دیدی بدون برگشتی به کارخونه بوده و تعمیری و دوباره به ملتهای مثل ایران انداختن!:21:که معمولا با گرافیک 5870 هست میخوای تهرون آدرس بدم بری قیمتو ببینی کف کنی برق از سرت بپره!تازه نه کیف نه موس نه گارانتی!:41:

کسی گیم باز باشه نمیگه وزنو ... من وقتی این لپ تاپ از دبی برام رسید داشتم بال در می آوردم و بعد از اون که GTA LIBERCITY که محصول تکمیلی 2010 هستش که دقیقا 5 تا DVD شو ریختم و با بالا بردن کانفیگه گرافیکاش تا خود صبح یه کله بازی کردم حالا برو این بازی رو بریز تو GX660 که ماتریکس 2900 گذاشته برا فروش یه 3 ساعت بازی کن بعد بگو چی میشه یا qosimio x500 ,x505 توشیبا هیچ کدوم اندازه این سری asus روی سیستمه تهویش خوب کار نشده.در ضمن من نمی دونم اگه این دوست 1700ی ما خانوم هست من یه مدل با 14 روز کارکرد دارم که بازی های الانو تقریبا خوب جواب میده گرافیکشم 5740 است با دو سال گارانتی :21::31::31::31::31::31:

من نمیدونم شما هر مدل لپتاپی که داری چرا همش 14 روز کارکرده!!!
واقعا از اطلاعات دقیق وتکمیلی که دادی /خیلی ممنونم(قسمت آخر با دقت گفته بشه)!
بچه های فروم بدونن که ای تی ای کارت جدید زده اونم تو خفا!5740 گیم روز رو هم جواب میده :31::5::8::46::41::41::41:
من نمیدونم چرا ما ایرانی ها با داشتن اینترنت و و وقت وپول بازم گیج میزنیم و به کپی کردن از رو دست دیگران عشق میورزیم!!!:41::13:

mkh.mkh
05-02-2011, 00:09
از همه عذر می خوام 5730 بود که به اشتباه 5740 تایپ شد.در مورد گیمم باید بگم بله بعد gta iv نوبت black ops رسیده که این لپ تاپمون جواب داده.14 روزه دیگه اگه خریداری فاکتورشو موقعه فروش بهت نشون میدم الان شد 16 روز.تو سلصان g73jh بازیblack ops بدونه توربو 5 ساعتی پاش بودم بازی رو تنضیمات گرافیکشو می بری بالا(یعنی حدش که فکر می کنی:ultra) با لبات بازی می کنه.ولی رو این 5730 باید تنضیماتو رو حالت medum بازی کرد:31:
راستی دوستی که گفت ما ایرونی ها فلانو....99% نرم افزارها و بازی های که داری بازی می کنی کپیه بعد می گی ........اگه این طور نبود ماکروسافت از ایران این همه مدت شکایت نمی کرد.:27::18:

hithd
05-02-2011, 00:37
از همه عذر می خوام 5730 بود که به اشتباه 5740 تایپ شد.در مورد گیمم باید بگم بله بعد gta iv نوبت black ops رسیده که این لپ تاپمون جواب داده.14 روزه دیگه اگه خریداری فاکتورشو موقعه فروش بهت نشون میدم الان شد 16 روز.تو سلصان g73jh بازیblack ops بدونه توربو 5 ساعتی پاش بودم بازی رو تنضیمات گرافیکشو می بری بالا(یعنی حدش که فکر می کنی:ultra) با لبات بازی می کنه.ولی رو این 5730 باید تنضیماتو رو حالت medum بازی کرد:31:
راستی دوستی که گفت ما ایرونی ها فلانو....99% نرم افزارها و بازی های که داری بازی می کنی کپیه بعد می گی ........اگه این طور نبود ماکروسافت از ایران این همه مدت شکایت نمی کرد.:27::18:

من خریدار نیستم!اما گرافیک خودمم همینه
شایدم گرافیکش 5470 بوده!میشه مدل و کانفیگ دقیقو بگی تا همه بدونن!
خوب معلومه باید با حداکثر اجرا کنه!چشم بسته غیب میگی!!!:8: چون چیپ ست گرافیکت از اون سی پی یوت قوی تره!حدودا 1میلیارد و خورده ای ترانزیستور داره!!!

واقعا متشکرم از اطلاع رسانی دقیق و به موقع ات!!!:21:آخه من مطلع نبودم که اینا کپی اند!!!:41: من منظورم این بود که ما ایرانی ها کار ها رو نصفه نیمه انجام میدیم/یعنی با داشتن امکانات بازم به اطلاعاتی که از دهن دیگران میشنویم اطمینان میکنم و خودمون کامل و جامع تحقیق نمیکنیم!!!:18::41:

در رابطه با 4پله پایین تر 460gtx از 5870ati هم باید بگم اون 3 تا کارتی که بین این 2 هستند/دوتاشون کارت گیم نیستند و کارت طراحی هستند که اونها حساب نیستن/و اون یکی هم کارت جدید ati6850 هست که اونم فعلا رو هیچ نوت بوکی نیستش پس عملا اختلافی نیستش یا خیلی خیلی جزعی هست.:13:

شما اگه کارت 460gtx رو میشناختی هیچوقت اینطور راجع بهش صحبت نمیکردی!دیروز یکیشو واسه سیستم بستم فول اچ دی چه فریمی میداد تو کرایسیس/کال اف دی یوتی که خیلی شاخ نیست!!!:5:اگه مردی کراسیس رو حداکثر اجرا کن /رو 460 نوت بوک اجرا میشه/با حداکثر تنظیمات.
:21::46:

mahyarSAMSUNG
05-02-2011, 02:08
بچه ها قدرت این سی پی یو Intel i7-2630QM چقدره ؟ از 720 کیو ام بیشتر یا کمتر ؟

hithd
05-02-2011, 02:50
بچه ها قدرت این سی پی یو Intel i7-2630QM چقدره ؟ از 720 کیو ام بیشتر یا کمتر ؟

بله قوی تر هست!حتی از 740 هم قویتر!اما فعلا به هیچ عنوان نه مادر بورد و نه نوت بوک با این سی پی یو نخرید/چون مشکل داره تو چیپ ست مین بوردش!در قسمت ساتا 3 و یو اس بی 3!!!:41::2:

mkh.mkh
05-02-2011, 13:42
سلام به همه عزیزان.خوب گرافیک 5730 هست.5870 به این دلیل می گم که فریم بیشتر می ده دیگه تو اکثر بازی هاش.تو پی سی هم باید گرافیک 5870 2میلیاردو 13 میلیون ترانزیستور داره ولی 460 1 میلیاردو خورده ای که فکر کنم 1.200 میلیارد باشه حالا در رابطه با کرایسیس بگم شما بذار تو 5870 3 تا مانیتور مچ کن با هم ولی اینم در نظر بگیر که 5970 با اون بزرگیش میانگین فرمش 55 بود.

farzad4
05-02-2011, 15:57
سلام به همه عزیزان.خوب گرافیک 5730 هست.5870 به این دلیل می گم که فریم بیشتر می ده دیگه تو اکثر بازی هاش.تو پی سی هم باید گرافیک 5870 2میلیاردو 13 میلیون ترانزیستور داره ولی 460 1 میلیاردو خورده ای که فکر کنم 1.200 میلیارد باشه حالا در رابطه با کرایسیس بگم شما بذار تو 5870 3 تا مانیتور مچ کن با هم ولی اینم در نظر بگیر که 5970 با اون بزرگیش میانگین فرمش 55 بود.
در رابطه با اون CPU630 qm باید بگم از 720 و 740 دیرتر اومد ولی مخصوصه گیمه و اینم بگم دو هسته ای هست بصورت حقیقی و 720و740 پردازشش از اونا بالاتره.:5:

دوستانی که اطلاع کافی ندارن مجبور نیستن جواب بدن.
صحبت و سوال اون دوستمون در رابطه با سی پی یو های جدید سندی بریج هستش و مدلی که سوال کردن 2630 هست که نامگذاری سی پی یو های جدید سندی بریج یک 2 به اول مدلها اضافه شده که منظور اینتل معرفی نسل دوم سری سی پی یو هاش هست و 2630 چهار هسته ای یا 6 گیگ کش و پایه فرکانس 2 گیگاهرتز و بوست تا 2.9 گیگاهرتز.
که دوست عزیزمون hithd جواب سوال کننده رو دادند و توضیح مهم و بجای اینکه فعلا تا 3-4 ماه اینده نباید از مین برد و لپ تاپهای مبتنی بر این سی پی یو ها بدلیل وجود مشکل سخت افزاری در چیپ ستهای پشتیبانی کننده این نسل از سی پی یو مانند hm67 , pm 6 ,.... خرید و استفاده کرد و اینتل کل محصولات رو داره جمع اوری میکنه و کلیه برندهایی که از این چیپ ستها استفاده کردن و مین برد و یا لپ تاپ تولید کردن شروع به برنامه ریزی برای برگشت محصولات از خریداران کردن. و اینتل گفته از اواخر فوریه چیپ های اصلاح شده رو شروع به پخش میکنه و از اواخر مارچ محصولات موجود در بازار رو جایگزین میکنه.

mkh.mkh
05-02-2011, 16:10
من اگه اطلاع غلط دادم معذرت می خوام ولی حرف من رو CPU های بود که سری 6 i7بود که رو بعضی لپ تاپها سفارش مبنی بر اون کشور مثل ژاپن یا کانادا و... سوار می کردند.یعنی چی یعنی 6gig در ثانیه ساپورت می کنه چه قیمتی هستند این cpu ها.

mahyarSAMSUNG
05-02-2011, 16:23
یعنی این لپ تاپ سامسونگه ایراد داره ؟ مگه میشه لپ تاپ با ایراد وارد بازار بشه ؟

CPU & Chipset: Intel® Core™ i7-2630QM Processor, 2.0GHz
Display: 17.3" WXGA LED, Gloss, 1600 x 900
Operating System: Genuine Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
Storage: 1TB SATA (2x500GB)
Memory: 6GB
vga :540m 2gig ddr3

farzad4
05-02-2011, 16:39
یعنی این لپ تاپ سامسونگه ایراد داره ؟ مگه میشه لپ تاپ با ایراد وارد بازار بشه ؟

CPU & Chipset: Intel® Core™ i7-2630QM Processor, 2.0GHz
Display: 17.3" WXGA LED, Gloss, 1600 x 900
Operating System: Genuine Windows® 7 Home Premium (64 Bit)
Storage: 1TB SATA (2x500GB)
Memory: 6GB
vga :540m 2gig ddr3

مهیار جان بحث یک مارک و برند خواص نیست.
هر مین برد و لپ تاپی که بر مبنای سی پی یو سندی بریج ساخته شده باید از سوکت جدید 1155 استفاده کنه و برای استفاده از این سوکت و سی پی یو جدید باید از چیپهای جدید ساپورت کننده اینا که میشن pm67 , hm67 ,... باید استفاده کرده باشن.
این چیپهای جدید با مشکل سخت افزاری تولید شدن و کانال ارتباطی ساتا رو بیشتر از 2 پورت 0 و 1 ساپورت نمیکنن و غاطی میکنن. برای همین اینتل در حال انجام فراخوان هستش. و در نتیجه همه مین بردها و لپ تاپهای ساخته شده و فروخته شده مبتنی بر این سی پی یو و چیپ ستها همه به مرور زمان فراخوان و تعویض میشن و این شامل تمام برندها میشه.

mkh.mkh
06-02-2011, 01:02
تایپیکو اشتباه گرفتی اینجا که بحث CPU نیست.

mahyarSAMSUNG
06-02-2011, 20:15
تایپیکو اشتباه گرفتی اینجا که بحث CPU نیست.

شما مثل اینکه قوانینو خیلی خوب خوندی فکر کنم امتحان بدی قبول می شی ....
یه مطلبی برای سی پی یو ها گفتند که میتونه برای خیلی ها مفید باشه اگه دقت کنی زرتی نیومدم بگم این سی پی یو چیه ؟ از اونجایی که من جی 73 رو خیلی دوست دارم اومدم گفتم 2630 از 720 سرعتش بیشتر بعد بحث به اینجا کشیده شد جناب آقای ..... :13:

farzad4
07-02-2011, 14:09
این دوستمون فکر میکنه با کوبیدن تاپیک های دیگران میتونه جنسی که برای فروش داره رو سر زبونها بندازه و ارزش کالاش رو بالا ببره. در صورتی که ارزش و اعتبار افراد به کالا نیست و به محتوای صحبت و واقعیت و کمک و راهنمایی به دوستان دیگه در فرومه و نباید بخاطر منافع شخصی دیگران رو به انحراف و سو تفاهم کشوند.
ایشون فکر میکنن هر جا که من پست میدم بیان هی بگن این فریم نمیده و ضعیفه و هر چی ما میگیم یک جوری خلافش رو صحبت کنه میتونه برای خودش و کالاش اعتبار و ارزش درست کنه.
من یکی دوبار جواب دادم اما بعد که جواب های ایشون رو خوندم متوجه سطح اطلاعات پایین ایشون شدم و ترجیح دادم قضاوت رو به خواننده واگذار کنم و در اخر هر صحبتی این مثال شنونده باید عاقل باشه بیشتر برام پر رنگ شد.

من حتی خیلی دلم میخواست بتونم تو فروش دستگاه این دوستمون کمک کنم و به چند نفر تو بازار هم کالای ایشون رو معرفی کردم که شاید مشکلش حل بشه. اما متاسفانه قیمت ایشون بعنوان یک دستگاه دست دوم نا معقول بود و یکم باعث خندیدن دوستان به من شد چون دیشب تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل g73jw رو با گارانتی الماس 2500000 یا 2400000 تومان برای فروش گذاشته بودن .و فروشگاه پیشرو نوت بوک تو طبقه همکف پایتخت مدل G73jw-3de رو 3400000 تومان برای فروش تو ویترین گذاشته بود. حالا این دوستمون سریع میان میگن 460 از 5870 ضعیفتره و 4 پله پایین تره و ....
در صورتی که تو امریکا مدل jh-a1 الان حدود 1400 دلاره و مدل jw حدود 1700 دلاره.
همه هم میدونن دستگاه وقتی دست دوم شد حداقل 40 درصد ازش کم میشه. حالا هی بگیم این 4 پله بالاتره و به اصل مطلب توجه نکنیم چه فایده داره؟

مهیار جان شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن و به دل نگیر .
با کسی وارد بحث شو که هم سطح اطلاعاتی با شما باشه.

مثل من قضاوت رو به عهده شعور و فهم خواننده ها بزار.

hithd
07-02-2011, 21:36
بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و فروم رو به مسیر نا درست میکشونن!:41:
بچه های فروم زیاد خودشونو درگیر نکن/طرف بالاخره خودش متنبه میشه!:13:

mahyarSAMSUNG
07-02-2011, 21:49
این دوستمون فکر میکنه با کوبیدن تاپیک های دیگران میتونه جنسی که برای فروش داره رو سر زبونها بندازه و ارزش کالاش رو بالا ببره. در صورتی که ارزش و اعتبار افراد به کالا نیست و به محتوای صحبت و واقعیت و کمک و راهنمایی به دوستان دیگه در فرومه و نباید بخاطر منافع شخصی دیگران رو به انحراف و سو تفاهم کشوند.
ایشون فکر میکنن هر جا که من پست میدم بیان هی بگن این فریم نمیده و ضعیفه و هر چی ما میگیم یک جوری خلافش رو صحبت کنه میتونه برای خودش و کالاش اعتبار و ارزش درست کنه.
من یکی دوبار جواب دادم اما بعد که جواب های ایشون رو خوندم متوجه سطح اطلاعات پایین ایشون شدم و ترجیح دادم قضاوت رو به خواننده واگذار کنم و در اخر هر صحبتی این مثال شنونده باید عاقل باشه بیشتر برام پر رنگ شد.

من حتی خیلی دلم میخواست بتونم تو فروش دستگاه این دوستمون کمک کنم و به چند نفر تو بازار هم کالای ایشون رو معرفی کردم که شاید مشکلش حل بشه. اما متاسفانه قیمت ایشون بعنوان یک دستگاه دست دوم نا معقول بود و یکم باعث خندیدن دوستان به من شد چون دیشب تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل g73jw رو با گارانتی الماس 2500000 یا 2400000 تومان برای فروش گذاشته بودن .و فروشگاه پیشرو نوت بوک تو طبقه همکف پایتخت مدل G73jw-3de رو 3400000 تومان برای فروش تو ویترین گذاشته بود. حالا این دوستمون سریع میان میگن 460 از 5870 ضعیفتره و 4 پله پایین تره و ....
در صورتی که تو امریکا مدل jh-a1 الان حدود 1400 دلاره و مدل jw حدود 1700 دلاره.
همه هم میدونن دستگاه وقتی دست دوم شد حداقل 40 درصد ازش کم میشه. حالا هی بگیم این 4 پله بالاتره و به اصل مطلب توجه نکنیم چه فایده داره؟

مهیار جان شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن و به دل نگیر .
با کسی وارد بحث شو که هم سطح اطلاعاتی با شما باشه.

مثل من قضاوت رو به عهده شعور و فهم خواننده ها بزار.

:20: نه من منظور این بود که مثلا تاپیک جی 73 هستش حالا درباره سی پی یو بحث میشه نمیشه گفت تاپیک منحرف شده .. من فقط خواستم یه مقایسه ای بین اون سی پی یو و جی 73 انجام بدم . در کل بی خیال رفیق ...:10::11:

یعنی شما میخواید بگید که اون دوستمون اشتباه میگه که سی پی یو 2630 خوب نیست و ایراد داره ؟!!:46:

hithd
07-02-2011, 21:54
:20: نه من منظور این بود که مثلا تاپیک جی 73 هستش حالا درباره سی پی یو بحث میشه نمیشه گفت تاپیک منحرف شده .. من فقط خواستم یه مقایسه ای بین اون سی پی یو و جی 73 انجام بدم . در کل بی خیال رفیق ...:10::11:

یعنی شما میخواید بگید که اون دوستمون اشتباه میگه که سی پی یو 2630 خوب نیست و ایراد داره ؟!!:46:

نمیدونم منظورت کیه؟!
اگه منم که باید بگم مطلب در رابطه با سی پی یو های جدید درست هست/و فعلا ایراد داره!:18:

mkh.mkh
08-02-2011, 02:31
احسنت بچه ها من متنبه شدم......عزیز دل چه خوبه که شما و دوستانت بخندی ایشالله همیشه خنده بر لباتون جاری باشه بحث من g73 هست نه چیز دیگه دوست عزیزی که گفت فهم شعور خواننده...عزیز دل من طبق بنچمارک هایی که دوستان گرفتن دارم صحبت می کنم.من چرا باید جنس خودمو ببرم بالا جنس من تا 2.150 مشتری داشته ندادم چون همش 18 روز کارکرده و گارانتی + کارتون داره و زیر 2.200 نمی دم چرا چون آسفالت شدم تا اومد.جنس من 5870.اصلا بی خیال جنس من.شما تبلیغات برا کی میکنی.من به بچه های فروم می گم:بچه ها تو خریدتون دقت کنید اگه خواستید jh بگرید سعی کتید با 5870رو ور دارید.صرف جنس من نیست من می گم چون اینقدر پول میدید بعدا پشیمون نشید.دوست عزیز مدل JW به این علت از JH-A1 گرونتره که CPUمدل jw 740 رمش 1333 است.a1 مدل cpuوش 720 و رمش 1066 هست بعد عزیز سایت xoticpc قیمت ها رو زده مدل JH-B1 سرچ کن تو گوگل ببین قیمتش چنده اگر باشه! چون best تو این مدل jh معرفی شده.مدله منم beste حالا شد؟با کارتون با گارانتی الماس دبی که ویستا تایید کرده.تو پایتختم از دیجیتال بگیر تا امرتاتو و نوینو,پانوس همه منو می شناسن صرف همین جنس(JH). :5:

farzad4
08-02-2011, 03:33

مهیار جان اون دوستمون درست میگه.
سی پی یو 2630 و کلا تمام سی پی یو های سندی بریج که 2630 یکیشونه همه خوب هستن و مشکلی ندارن.
2630 هم از نظر قدرت پردازش از 740 که هیچ از 940 هم بالاتره.

مشکل سر چیپست هستش. مثلا تو مدلهای فعلی مثل همین g73 jh , g73jw روی مین برد از چیپست hm55 استفاده شده . در سی پی یو های سندی بریج چیپست های ساپورت کننده میشن hm65 , hm67 ,p67 ,h67 ,...
که این چیپست ها تو ادرس دهی برای درگاههای ساتا مشکل سخت افزاری دارن و باید تعویض بشن.
سی پی یو ها عالی هستن و مشکلی ندارن. اما بخاطر چیپست ها و اینکه چیپست کلا تو دسکتاپ و لپ تاپ روی مین برد فیکس هستند باید کل برد تعویض بشه. برای همین هر مین برد دسکتاپ یا هر لپ تاپی که بر اساس این چیپست ها ساخته سدن باید تعویض بشن.
تا الان توشیبا و اسوس و چند برند دیگه این مسئله رو تو وبسایت هاشون ذکر کردن و به دارندگان این مدله گفتن منتظر زمانبندی برای تعویض باشن. اما چون ما تو ایران کمتر با این طرحهای تعویض برخورد میکنیم فعلا باید تا 3-4 ماه دیگه از خرید این مدلها پرهیز کنیم.
لینک اینتل رو میزارم خودتون مطالعه بفرمایید:

linekhat
08-02-2011, 15:47
cpu های سندی بریج مشکل دارند
اینتل در حال جمع اوری اونهاست
سر همین مسئله لپتاپهایی که cpu سندی بریج داشتند دیگه تولید نمیشن
alinware m17x r3
asus n53 sw
asus g73 sw
همگی دیگه تولید نمیشن

mahyarSAMSUNG
10-02-2011, 15:08
2630 هم از نظر قدرت پردازش از 740 که هیچ از 940 هم بالاتره

خیلی عالیه . از این سی پی یو خوشم اومد . پس خوراک رندر . حالا یه سوال دیگه سی پی یو این لپ تاپ ( جی 73 ) که حالا مثلا 740 ش رو فرض کنیم . بخوایم به سی پی یو دسکتاپ مقایسش کنیم مساوی با کدوم سی پی یو ؟ مثلا به آی5 دستکاپ میرسه یا کمتر یا بیشتر ؟

farzad4
10-02-2011, 23:52
خیلی عالیه . از این سی پی یو خوشم اومد . پس خوراک رندر . حالا یه سوال دیگه سی پی یو این لپ تاپ ( جی 73 ) که حالا مثلا 740 ش رو فرض کنیم . بخوایم به سی پی یو دسکتاپ مقایسش کنیم مساوی با کدوم سی پی یو ؟ مثلا به آی5 دستکاپ میرسه یا کمتر یا بیشتر ؟

در کل با سی پی یو دسکتاپ مدل core i7 920 میشه مقایسه کرد. البته 920 حدود 2-3 درصدی قویتره اما نزدیک ترین سی پی یو دسکتاپ نسبت به 2630 هستش.

برای رندر مسلما عالیه. اگر رندر برای شما اهمیت داره حتما با جی پی یو انویدیا لپ تاپ رو انتخاب کنبد که به خاطر فیزیکس و کودا تو رندر کمک بزرگی به پردازنده اصلی میشه.

mahyarSAMSUNG
11-02-2011, 14:53
پس میگفتن سی پی لپ تاپ موبایلیتی هستش و به دستکتاپ نمیرسه ؟ یعنی فرقش فقط همین قدر؟:13: پس یعنی قدرت کارت 480 این لپ تاپ با 460 دسکتاپ باید مساوی باشه درسته ؟:13::46:

hithd
12-02-2011, 23:47
سلام به دوستان,دیدم سوال در مورد سی پی یو ها زیاد پیش اومده گفتم اینو بزارم اینجا! میدونم شاید جاش اینجا نبود!اما کمبودش احساس میشه.

با تشکر:10:

تست شد و مشکلی نداشت لینکش!:31:

mahyarSAMSUNG
16-02-2011, 20:40
لینکت خرابه .... دوباره یه تست کن .

hithd
17-02-2011, 13:06
لینکت خرابه .... دوباره یه تست کن .

سلام به دوستان,دیدم سوال در مورد سی پی یو ها زیاد پیش اومده گفتم اینو بزارم اینجا! میدونم شاید جاش اینجا نبود!اما کمبودش احساس میشه.

با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

HTML کد:

تست شد و مشکلی نداشت لینکش!:دی

nasrGod
21-02-2011, 12:48
سلام دوستان من ميخوام يك لپ تاب تو رنج 2500000 بگيرم شما چي پيشنهاد ميديد
مورد استفادشم عمومي براي همه كار ميخوام
خواهش ميكنم به همون اندازه حساسيت خرج بديد مثل اينكه براي خودتون ميخوايد بخريد
با نهايت تشكر

mahyarSAMSUNG
21-02-2011, 23:45
خوب شما فقط دنبال جی 73 باش ..

nasrGod
22-02-2011, 12:05
خوب شما فقط دنبال جی 73 باش ..

سلام آخه دوستان گفتن تو اينجا نخريد G73
اگه ممكنه بيشتر راهنمائي كنيد ممنون ميشم

mahyarSAMSUNG
22-02-2011, 21:29
چرا نخرید ؟ کی این حرفو زده . به نظر من که لپ تاپ قوی هستش ... کارت 480 داره و توی بعضی از مدلها 5870 که قوی ترین کارت گرافیک .... شما خیالت راحت جی 73 با رم 8 گیگ پیدا کن که سی پی یو 740 یا 840 داشته باشه ....

nasrGod
23-02-2011, 16:35
چرا نخرید ؟ کی این حرفو زده . به نظر من که لپ تاپ قوی هستش ... کارت 480 داره و توی بعضی از مدلها 5870 که قوی ترین کارت گرافیک .... شما خیالت راحت جی 73 با رم 8 گیگ پیدا کن که سی پی یو 740 یا 840 داشته باشه ....

سلام اگه ممكنه يك راهنمائي خوب براي خريد ميخواستم چون زياد تجربه ندارم ممنون
از كجا بخرم
با دستگاه چه متعلقاتي اضافي هست

mahyarSAMSUNG
23-02-2011, 21:40
خوب این که توش چیا هست رو منم نمیدونم ولی چیزهایی که باید باشه دیگه ، با اشانتیون ها مثلا کیف و موس .... اگه باشه .
شما اگه میتونید روی مدل gx660 هم فکر کنید ولی قیمتش 3 تومن . میشه گفت اینم خوبه
برای خرید هم برید بزار رضا یا قبل از چهار راه طالقانی یه بازاری هست که فقط لپ تاپ میفروشه . اونجا هم نمایندگی ایسوز وجود داره

nasrGod
24-02-2011, 11:51
خوب این که توش چیا هست رو منم نمیدونم ولی چیزهایی که باید باشه دیگه ، با اشانتیون ها مثلا کیف و موس .... اگه باشه .
شما اگه میتونید روی مدل gx660 هم فکر کنید ولی قیمتش 3 تومن . میشه گفت اینم خوبه
برای خرید هم برید بزار رضا یا قبل از چهار راه طالقانی یه بازاری هست که فقط لپ تاپ میفروشه . اونجا هم نمایندگی ایسوز وجود داره

ممنون بابت راهنمائياتون اين msi كدوم گارانتي معتبرتره چون شنيدم قطعات رو عوض ميكنند منم زياد سر رشته ندارم ميترسم تقلبي بدن
در ضمن ساخت كدوم كشوره آمريكايي ،چيني كه نيست؟

mahyarSAMSUNG
24-02-2011, 16:13
والا کاغذشو گم کردم دقیقا نمیدونم کدوم گارانتی معتبرتره شما توی تاپیک ام اس آی این سوال رو کنی بچه ها بهتر میتونن کمکت کنن . این لپ تاپ برای 12 گیگ رمش گرونه که به نظر من 12 گیگ زیاده و اصلا استفاده نمیشه شما دنبال جی 73 باش که رم 8 گیگ با سی پی یو 740 و یا 840 داره . سی پی یو 840 خیلی قوی تر از 740 ... تازه جی 73 17.3 اینچه ....فکر کنم قیمتش هم پایین تر از gx660 ... گارانتی رو هم توی تاپیک خودش سوال کن ....

ninja3000sh
24-02-2011, 20:26
ممنون بابت راهنمائياتون اين msi كدوم گارانتي معتبرتره چون شنيدم قطعات رو عوض ميكنند منم زياد سر رشته ندارم ميترسم تقلبي بدن
در ضمن ساخت كدوم كشوره آمريكايي ،چيني كه نيست؟
با گارانتی ماتریکس .
ساخت چین هستش.

nasrGod
24-02-2011, 22:08
والا کاغذشو گم کردم دقیقا نمیدونم کدوم گارانتی معتبرتره شما توی تاپیک ام اس آی این سوال رو کنی بچه ها بهتر میتونن کمکت کنن . این لپ تاپ برای 12 گیگ رمش گرونه که به نظر من 12 گیگ زیاده و اصلا استفاده نمیشه شما دنبال جی 73 باش که رم 8 گیگ با سی پی یو 740 و یا 840 داره . سی پی یو 840 خیلی قوی تر از 740 ... تازه جی 73 17.3 اینچه ....فکر کنم قیمتش هم پایین تر از gx660 ... گارانتی رو هم توی تاپیک خودش سوال کن ....

ممنون از كمكاتون اگه ممكنه چندتا سوال هم پاسخ بديد
1_شما چرا در مورد سوني وايو چيزي نگفتيد
2_از بين جي73 و جي ايكس660 ،جي73 رو پيشنهاد ميديد؟ اگه زحمتي نيست يك مقايسه بينشون بزاريد
3_جي 73 مگه همشون يك نوع سي پي يو نداره يعني اين مدل سي پي يوش هاش دو نوع هست اگه اينجوره قيمت تقريبي هر كدوم چنده
4_كدوم گارانتي اي سوس معتبره به نظرتون از خود شركتا بگيرم يا پاساژ
5_اينجا تاپيك ام اس آي پيدا نكردم
بازم ممنون بابت راهنمائي هاي دوستان

ninja3000sh
24-02-2011, 23:42
من بشخصه خرید msi رو به شما توصیه نمیکنم.
کیفیت ال سی دیش اصلا تعریفی نداره.در کل کیفیت قطعات و مونتاژش خوشایند نیست.
asus g73 هم سری گیمینگ به حساب میاد و فعلا تو ایران 2 نوعش موجوده(البته تو تهران)
1:g73 jw که با گارانتی دیجیتال با قیمت 2.440 تومن به فروش میرسه که سی پی یو core i7 740 داره با رم8 گیگ و ...
2:g73 jw3d که تعداد محدودی آورده بودن و فعلا تموم شده که ال سی دی فول اچ دی با 3d و 120 هرتز داشت که قیمتش هم بالا بود.3.500 تومن.
سری جدید g73 با سی پی یو جدید فعلا وارد ایران نشده.
در مورد خرید هم شما باید مشخص کنید از لپ تاب چه انتظاری دارین؟؟؟
اگه کارت گیم نیست من به هیچ وجه خرید g73 رو برات توصیه نمیکنم چون هم بزرگه و هم وزنش زیاده که باعث میشه حمل و نقلش سخت باشه.

nasrGod
25-02-2011, 12:21
من بشخصه خرید msi رو به شما توصیه نمیکنم.
کیفیت ال سی دیش اصلا تعریفی نداره.در کل کیفیت قطعات و مونتاژش خوشایند نیست.
asus g73 هم سری گیمینگ به حساب میاد و فعلا تو ایران 2 نوعش موجوده(البته تو تهران)
1:g73 jw که با گارانتی دیجیتال با قیمت 2.440 تومن به فروش میرسه که سی پی یو core i7 740 داره با رم8 گیگ و ...
2:g73 jw3d که تعداد محدودی آورده بودن و فعلا تموم شده که ال سی دی فول اچ دی با 3d و 120 هرتز داشت که قیمتش هم بالا بود.3.500 تومن.
سری جدید g73 با سی پی یو جدید فعلا وارد ایران نشده.
در مورد خرید هم شما باید مشخص کنید از لپ تاب چه انتظاری دارین؟؟؟
اگه کارت گیم نیست من به هیچ وجه خرید g73 رو برات توصیه نمیکنم چون هم بزرگه و هم وزنش زیاده که باعث میشه حمل و نقلش سخت باشه.

بازم ممنون
نه كارم گيم نيست
ولي كيفيت برام مهمه مثل كيفيت ال سي ديش ،كه باعث نشه چشم اذيت بشه ،جي73 چقدره وزنش؟
چيزايي كه عمومي هست باالطبع براي منم مهمه مثل كيفيت صدا ،عمر مفيد،مدت زمان نگهداري شارژ و....
بازم بسيار ممنون از راهنمئيتون

mahyarSAMSUNG
25-02-2011, 13:30
خوب شما اگه لپ تاپی با این قیمت بخواید بخرید 100 درصد گرافیک گیم روشه .... و راهی ندارید جز پول اضافه دادن برای گیم . جی 73 از توی مدلهای مختلفش از وزن 3.3 تا 4 کیلوهستش... شما اگه کارت گیم نیست دنبال یه لپ تاپ سی پی یو قوی ولی با گرافیک پایین باش که توی رنچ قیمت 1.500 هم پیدا میشه ... مثل دل 1558 که البته کیفیت صفحه دل اصلا خوب نیست از بغل که نگاه کردم احساس کردم صفحه سیاه سفید ...
جی 73 برای اینکه گیم هستش باتری رو فقط 2.5 ساعت نگه میداره که البته با بازی کردن میشه 1 ساعت...

BLACK_SUN
25-02-2011, 19:17
دوستان ASUS G73 به طور رسمی وارد نشده هنوز؟

Xilevens
25-02-2011, 19:58
nasrGod دوست عزيز
شما اگه كارت گيم نيست برندهاي ديگه رو ميتوني امتحان كني كه با هزينه ي كه داري ميكني خيلي بهتر ميتوني جواب بگيري
اگر دنبال كانفيگ بالا هستي مطمئنن بايد در مواردي سراغ گيم ها بري يه نمونش هم همين جي 73 هستش كه امسال در زمينه گيم بهترين مدل معرفي شد
خيلي به وزن حساسيت داري ميتوني مدلهايي مثل سوني سري z و حتي مك بوك اير رو هم ببيني
مك بوك كيفيت تصوير خيلي خوبي داره باطريش هم در حالت نرمال تا 7 ساعت هم ميره

hasansoft
26-02-2011, 00:48
برو انوی بخر