PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مخفی کردن taskbar button در زمان نمایش dll form

M.Hashemi
26-08-2010, 00:43
با سلام
من معمولا از messagedlg دلفی استفاده نمیکنم و یک dll طراحی می کنم و چند فرم به ان اضافه می کنم و بعد در برنامه از انها به عنوان messagedlg استفاده می کنم.
تنها مشکلی که برام پیش امده اینه که می خوام وقتی یک فرم را از dll فراخوانی کردم دکمه مربوط به taskbar که عنوان فرم در ان نمایش داده میشود ظاهر نشود.
خیلی تو اینترنت گشتم اما چیز زیادی پیدا نکردم انهای را هم که پیدا کردم به درد dll نمیخوردند(یعنی در dll کار نمی کردند).
از دوستان و اساتید محترم خواهشمندم به من در این مورد کمک کنید.
با تشکر

CPUSatan
26-08-2010, 01:24
دوست من این بحث قبلا مطرح شده به دفعات.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.Hashemi
26-08-2010, 23:55
با سلام
از CPUSatan به خاطر جوابش ممنونم.
اما من این پست را قبلا دیدم ولی به کارم نیومد اگر به سوال من دقت کنید گفتم که کدی برای مخفی کردن دکمه taskbar فرم های که از dll لود می شوند لازم دارم اما این کدهای که پیدا کردم مثل کدی که شما معرفی کردید در dll کار نمی کنند.
اگر متوجه نشدید بگید تا دوباره توضیح بدم.
ببخشید من زبان نوشتاریم خوب نیست.
با تشکر

CPUSatan
28-08-2010, 13:37
تا حالا این کار رو واسه DLL نکردم. ولی احتمال زیاد باید روی هر فرمی از هرجایی که بیاد کار کنه منتها با تغییر زمان فراخوانی و تغییر هایی از این دست.... شما قبل از اینکه DLLتون جواب بده این تابع رو استفاده کنید خطا میگیره؟ شاید با چیزهایی به USESتون استفاده کنید. به هرحال اگر جواب قطعی پیدا کردم بذاتون میذارم. ببخشید که جواب بلی به کارت نیومد

M.Hashemi
28-08-2010, 19:46
با سلام
از توجه و تلاش CPUStan متشکرم . لطف کردید
من مجبور شدم سیستم را تحویل بدم اما اگر جوابی پیدا کردید لطفا بگید
خودم مطالبی در این مورد در سایت embarcadero پیدا کردم اما چون مثال نزده بود درست متوجه نشدم
با تشکر