مشاهده نسخه کامل
: ... Telephone Number Sender ...
*NashenaS*
29-04-2006, 02:30
Telephone Number Sender (39.0 KB)
04-26-2006
28
Description
this program can send phone number to you, after you send this program to victim, this program when victim disconnected from internet call to your phone. and you can see victim phone number by caller id.
توضيحات به فارسي:
با فرستادن اين برنامه به قرباني شما مي تونين شماره تلفن طرف رو بدست بيارين وقتي كه از اينترنت دي سي مي شه ...
شماره رو با caller id مي تونين ببينين.
Link:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد در مردم ازاري!
سلام اشکان جان ... میشه یکم بیشتر توضیح بدی ...
یعنی منظورت این هست که باید مودممون کالر ای دی رو ساپورت کنه تا بتونیم از این برنامه استفاده کنیم؟؟
مرسی
یا حق
Dash Ashki
29-04-2006, 16:07
مرسی داشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*NashenaS*
29-04-2006, 16:34
سلام اشکان جان ... میشه یکم بیشتر توضیح بدی ...
یعنی منظورت این هست که باید مودممون کالر ای دی رو ساپورت کنه تا بتونیم از این برنامه استفاده کنیم؟؟
مرسی
یا حق
والا من با اين كار نكردم...
اما ظاهرا داره مي گه كه:
مثل Magic PS كه پسورد رو به شما مي فرسته اين هم وقتي كه فايل سرورش رو به طرف مي فرستي شماره تلفن بنده خدا رو وقتي كه از اينترنت disconnect مي كنه به تلفن خونه شما ارسال مي كنه...
حالا چطوري ارسال مي كنه؟ ظاهرا بايد Caller ID داشته باشي كه ببيني كي بهت زنگ زده!
يكي از اين هايي كه خودشون و هك مي كنن بيان اين و امتحان كنن! :laughing:
مرسی داشی
دارمت هوار هوار
اقا بی زحمت یکی امتحانش کنه ، نتیجه شو به ما هم بگه
مرسی
یا حق
گروه برنامه نویسان الکترونیک ، موفق به نوشتن برنامه اي شده است كه با استفاده از آن به راحتي ميتوان شماره تلفن را از طريق اينترنت به دست آورد.
برنامه را دانلود كنيد و سپس آن را از حالت فشرده شده در آوريد و فايل Edit - server را اجرا كنيد.
مطابق شکل در كادر اول شماره خودتان را وارد كنيد سپس روي دكمه make كليد كنيد كه يك پيغامي مي دهد كه فايل ساخته شد. سپس فايل server.exe را براي قرباني
بفرستيد و وقتي قرباني آن را اجرا كرد و بعد از اينترنت قطع شد با شماره تلفن خونه قرباني به شماره كه در edit - server داده ايد زنگ مي خورد و شماره قرباني براي شما
مي افتد.
من امتحانش نکردم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یکی از دوستام که این مقاله رو به همراهه لینک دنلود برام فرستاده بود می گفت تو چندین مورد جواب داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MerC & BYe [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما كه Dsl هستيم چي.ما شماره ي كجا رو بديم
mirmohammadi
11-07-2006, 11:46
آقا ما كه Dsl هستيم چي.ما شماره ي كجا رو بديم
راست مي گه برنامه اي كه dsl رو هم ساپورت كنه وجود داره؟
nightmare
11-07-2006, 12:14
این پیغام رو میده:
You do not have permission to download files
اگه کسی داره جای دیگه آپلود کنه تست کنیم.
تا بعد......
اینو امتحان کنید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nightmare
11-07-2006, 12:36
Monica روی لینک دانلود زدم این پیغام رو داد :
Invalid code EVGQW entered!
Monica روی لینک دانلود زدم این پیغام رو داد :
Invalid code EVGQW entered!
با سلام
اين پيغام يعني اين كه اون كد مورد نظر سايت رو كه بايد در جاي مخصوصش مي نوشتي رو اشتباه وارد كردي.
اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم.
Romina2006
12-07-2006, 00:34
: TelSender
nightmare
12-07-2006, 10:49
اين پيغام يعني اين كه اون كد مورد نظر سايت رو كه بايد در جاي مخصوصش مي نوشتي رو اشتباه وارد كردي.
من 3 بار وارد کردم اما عین سه بار این پیغام رو داد. درست هم وارد کرده بودم.
Romina2006 ممنونم از لطفت.
تا بعد....
nightmare
12-07-2006, 11:17
من 3 بار وارد کردم اما عین سه بار این پیغام رو داد. درست هم وارد کرده بودم.
Romina2006 ممنونم از لطفت.
تا بعد....
amir_shahparnia
15-07-2006, 16:44
راستش من که جرات نمی کنم ازش استفاده کنم می ترسم جای شماره طرف شماره من send بشه یه نفر تاحالا امتحان نکرده؟
وقتي من
run-time error '339':
component 'msinet.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
وقتي منedit - server رو باز مي كنم اين پيغام رو ميده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
run-time error '339':
component 'msinet.ocx' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
*NashenaS*
31-07-2006, 21:56
وقتي منedit - server رو باز مي كنم اين پيغام رو ميده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
run-time error '339':
سلام دوست عزيز....
ورود شما رو به اين انجمن تبريك مي گم...
شما براي يك درخواست يك بار هم پست بديد كافيه. براي تغيير اون چيزي كه نوشتيد هم از گزينه ويرايش استفاده كنين....
در جواب شما:
اين فايل رو دانلود كنيد و از حالت فشرده در بياريد.... فايل داخلش رو در دايركتوري مربوطه ( جايي كه فايل اصلي وجود داره) بزاريد و دوباره سعي كنيد..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشين. :)
royaye_talkh55
01-08-2006, 00:15
سلام دوستان
ميخواستم ببينم كسي امتحان كرد يا نه؟
آخه من آدم محافظه كاري هستم و همه چيز رو اول بايد موشكافي كنم بعد اجرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ولي فهميدم سر كاريه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.