مشاهده نسخه کامل
: کمک: تشخیص طریقه ی بسته شدن
سلام!
این تاپیک رو یک بار دیگه هم نوشتم ولی کسی جواب نداد!
کسی می دونه جواب این سوال چیه؟
برنامه چطوری می تونه تشخیص بده که کاربر داره اونو می بنده یا سیستم در حال خاموش شدنه؟
لطفا هر کی می دونه سریعتر جواب بده گرچه سوال خیلی مبتدی بود!
ممنون! :41:
CPUSatan
25-08-2010, 20:05
فرمتون دو تا رویداد OnClose و OnCloseQuery داره که فرم وقتی داره بسته میشه اونها اجرا می شن. با استفاده از این دو تا می تونی بسته شدن برنامت رو کنترل کنی
منظور شما اینه که وقتی ویندوز داره خاموش می شه این دو رویداد اجرا نمی شن؟:13:
مقصود من این است که برای مثال وقتی کامپیوتر در حال Shutdown شدنه برنامه یک فایل را ذخیره کند و خارج شود ولی هنگامی که کاربر دکمه ی Close(چه در Taskbar چه در خود برنامه) را می زند برنامه یک رمز را بپرسد و....
CPUSatan
26-08-2010, 01:34
ویندوز هنگام خاموش شدن برنامه هارو Terminate نمی کنه، اونها رو با فرستادن پیغام WM_Close می بنده. این همون پیغامیه که شما وقتی دکمه x رو واسه بستن برنامه می زنید هم به برنامه صادر میشه. این پیغام توی دو رویداد OnClose و OnCloseQuery پردازش می شه. حالا شما اگر می خواهید فایلی رو ذخیره کنید دستورشو همونجا بنویسید.
فکر کنم شما می خواید برای برنامتون Log بنویسید تا بفهمید برنامه کی نرمال خارج شده کی با خاموش شدن سیستم. درسته؟ اگر درست منظورتون رو فهمیدم بگید تا براتون یه مثال بذارم
بله منظورم دقیقا همینه من دارم یک برنامه ی امنیتی می سازم که در صورت خاموش شدن تاریخ آخرین خاموشی را ذخیره می کند ولی نمی شود از آن خارج شد.
مشکل من اینه که وقتی CanClose را False می کنم کامپیوتر مجبور می شه که برنامه را EndProcces کند زیرا برنامه فقط فرم رمز خروج را ظاهر می کند(همان فرمی که بازدن x اجرا می شه).
CPUSatan
26-08-2010, 14:52
فکد کنم به جای توضیح بیشتر و سردرگم تر شدنت، یه مثال می تونه بیشتر کمکت کنه. امیدوارم بدردت بخوره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون!
جدا جواب شما مشکلم را حل کرد!
گاهی وقت ها مثال ها از توضیح ها بهترند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.