مشاهده نسخه کامل
: امکان زیر نویس فارسی کردن بازیها (مثلا مافیا 2 )
دوستان مسخره نکنندا ... سواله دیگه:31:
آقا هیچ راهی نداره بشه مثل فیلم بازیها رو هم زیرنویس کرد ؟
من اصلا در این زمینه اطلاعاتی ندارم .. اگر راهی وجود داره بگید تا مافیا 2 رو به کمک دوستان ترجمه کنیم
RatAtouille
25-08-2010, 15:46
اگر منظورت خود بازی که نمیشه . ولی اگر فیلم هارو میگی میشه .
only4u-m
25-08-2010, 15:51
من حتی یک بازی God of War II رو که ماله PS2 هست دارم که فیلمهاش زیرنویس فارسیه:18: .... ولی دیگه هیچ بازیی ندیدم که این کارو باهاش کرده باشند..... (البته به غیر از GTA ViceCity)
Milad4171
25-08-2010, 15:55
چرا
یازی GTA3 تمام بازی فارسی بود. حتی رادیو
پس امکانش هست ولی وقت و هزینه ی زیادی میخواد
Milad4171
25-08-2010, 16:35
الان یادم اومد Midtown Madness یک هم فارسیش کرده بودن!!!!
اونا بازیهای ساده و کم حجمی بود واسه همین میشد یه کاریش کرد.
ولی الان بازی حتی اگه Open World هم نباشه بازی خیلی وسعت داره. برای همین مشکل هست برای دوبلرها.
Arrowtic
25-08-2010, 16:39
اونا برا فارسی معمولا فیلم ها و آهنکا رو استخراج میکنن و جاشون فیلم ها و آهنگ های ایرانی رو میذارن
RatAtouille
25-08-2010, 20:28
اونا برا فارسی معمولا فیلم ها و آهنکا رو استخراج میکنن و جاشون فیلم ها و آهنگ های ایرانی رو میذارن
دقيقا
و من اطمينان ميدم كه ما نميتوانيم خود بازي رو زيرنويس كنيم .
NINJA0098
25-08-2010, 20:54
تو بازی god of war II اگه دقت کنین فقط دمو هایی که از پیش رندر شده هستن رو زیر نویس کردن نه دیالوگای توی بازی رو.
برای بازی gta3 هم فایلای موسیقی رو تغییر دادن همچنین فایلای صوتی مربوط به بازی رو. یادمه خود من آهنگای مورد علاقمو تو بازی gta میذاشتم و تو ماشینش گوش میکردم.
برای این که بازی رو زیر نویس کنی باید ببینین که دمو هاش از پیش رندر شده هستن یا نه که در این صورت میتونین فایلاشو استخراج کنین با یه نم افزار ادیتور فیلم (مثلا افتر افکت) اونو زیر نویس کنین و دوباره با همون اسم بزارین سرجاش اینطوری میتونین زیر نویسش کنین.
البته به همین راحتیا نیست .ولی اگه بیشتر بگردین تو نت نرم افزار برای استخراج فایلاشو میتونید پیدا کنید.
Arrowtic
25-08-2010, 21:05
یکی از نزم افزار های استخراج فیلم و آهنگ بازی ها Dragon Unpacker هستش که من خودم که دارم ازش برای مادسازی استفاده میکنم.(اگه وقت شد آموزش اینکارو میذارم)
چرا که نشه. بستگی به بازی داره. زیرنویس بیشتر بازی ها رو میشه دستکاری کرد.
Arrowtic
26-08-2010, 13:12
تو خود بازی نمیشه نفوذ کرد.تو فیلم ها و آهنگ هاش و فایل هایی که قابل استخراجن میشه.
RatAtouille
26-08-2010, 13:27
چرا که نشه. بستگی به بازی داره. زیرنویس بیشتر بازی ها رو میشه دستکاری کرد.
بازي مافياي 2 كمي سنگين تر از اونه كه جزء اين ليست باشه .:20:
king of the kings
26-08-2010, 15:39
بازی های جی تی ای رو فایل های مربوط به دیالوگ ها رو استخراج می کنیم و ایرانیشون می کنیم ...
مال مافیا هم فکر کنم اینطوری باشه چون بازیش به جی تی ای هم نزدیک هست ..
خواب منظور من همون دموهاش بود دیگه .. مثل اینکه میشه دموهاش(فیلمها ) رو زیرنویس فارسی کرد فیلمها رو استحراج کنیم و بعد هم مثل یه فیلم عادی که زیرنویس فارسی میکننش ما هم زیرنویسش کنیم ... دوبله بحثش جداست و کار ماها نیست به نظرم
کلا یکی از دوستان حرفه ای در زمینه ویرایش بازی بیاد توضیح بده ممنون میشم
اگر کمی همت کنیم میتونیم مافیا 2 رو زیرنویس کنیم .. دوبله مدنظر نیست ... زیرنویس فارسی .. فکر کنم بشه .. نمیشه؟ اگر امکان داره یه تیم تشکیل بدیم واسه این کار .. خواهشا همه جوانب رو بررسی کنید و الکی نه نیارید چون خدمت بزرگی با این کار به هموطنامون میکنیم
یکی از نزم افزار های استخراج فیلم و آهنگ بازی ها Dragon Unpacker هستش که من خودم که دارم ازش برای مادسازی استفاده میکنم.(اگه وقت شد آموزش اینکارو میذارم)
دوست من یکم بیشتر توضیح بده .. من الان قصد دارم دموهای بازی مافیا 2 (فقط دموها کافیه واسه اینکه موضوعش رو کاملا بفهمیم) رو فارسی کنم .. زیرنویس فارسی براشون بزارم .. اگر لطف کنید زودتر کمک کنید ممنون میشم
Milad4171
26-08-2010, 18:40
باید فکر هزینه هاش هم باشین.
من فکر کردم اگه کسی بتونه سور رو خارج کنه دوستان توی جوانه ی پویا یا گروه گویندگان جوان انقدر بامعرفت توشون هست که بیان دوبله کنن و جاشون حرف بزنن( دوست من یکی از گوینده های گلوری هست و فکر کنم انقدر هم سخت گیر نباشن!
باید فکر هزینه هاش هم باشین.
من فکر کردم اگه کسی بتونه سور رو خارج کنه دوستان توی جوانه ی پویا یا گروه گویندگان جوان انقدر بامعرفت توشون هست که بیان دوبله کنن و جاشون حرف بزنن( دوست من یکی از گوینده های گلوری هست و فکر کنم انقدر هم سخت گیر نباشن!
عزیز دوبله رو ولش .. زیرنویس نمیشه؟
Arrowtic
26-08-2010, 21:30
هر بازی روشی داره!
من الآن مافیا2 رو تازه خربدم!خودم اول میگردم اگه پیدا کردم راهشو میگم.
بعدشم استخراج یه مرحلست!بعدش باید به فکر دوباره تبدیل کردن به اون فرمت بود!
Milad4171
26-08-2010, 21:40
چرا نشه!
هر سورسی جای خاصی داره. ماشالله این بازیهای جدید هم که واسه هر بخشش یه فولد داره. من فکر نکنم پیدا کردنش خیلی سخت باشه! جایگزین کردنش هم فقط زمان بر هست. اگه پیدا بشه کاری نداره.
البته چون فارسی میشه فکر کنم فونت فارسی رو سورس بازی گیر بده واسه همین یه راهی باید پیدا کرد واسش مثلا قبلا از متن عکس میگرفتن!! مثل کاری که برای زیر نویسهای DIViX میکنن که روی پلیرهای خونگی اجرا بشه!
مافیا 2 رو که بازی میکنید یه قسمتی تو تنظیمات بازی به نام subtitle داره .. خواب این فایل زیرنویس بازی رو هر چی گشتم پیداش نکردم اگه پیدا بشه راحت میشه جمله ها رو ترجمه کرد و به جای زیرنویس انگلیسی فارسیش رو میبینید
king of the kings
27-08-2010, 08:11
هر بازی روشی داره!
من الآن مافیا2 رو تازه خربدم!خودم اول میگردم اگه پیدا کردم راهشو میگم.
بعدشم استخراج یه مرحلست!بعدش باید به فکر دوباره تبدیل کردن به اون فرمت بود!
بله درسته منم دیروز گرفتم ...
فکر کنم دقیقش هم مهم هست ...حتی می شه صدای ماشین ها و تصادفات رو هم عوض کرد ...
Reza Azimy_RW
02-09-2010, 21:56
سلام دوستان
اول بگم من بعد از مدت زیادی که نبودم با ایرانسل اومدم !
من خودم بازی Alien Shoter 2 رو زیر نویس فارسی کردم که دیالوگهای در حین بازی بود و اصلا از قبل رندر شده نبود . توی همین انجمن هم برای دانلود قرار دادم .
کاملا بستگی به نوع بازی داره
موفق باشید
NINJA0098
03-09-2010, 12:43
خوب لینک بده ما هم یاد بگیریم.
armin_punisher6
03-09-2010, 12:53
دوستان کسی خبر نداره دوبله این بازی کی میاد؟خیلی دوست دارم مثل مافیا 1 اول دوبلشو بازی کنم تا کل موضوعشو بفهمم.
NINJA0098
03-09-2010, 12:57
دوستان کسی خبر نداره دوبله این بازی کی میاد؟خیلی دوست دارم مثل مافیا 1 اول دوبلشو بازی کنم تا کل موضوعشو بفهمم.
زنگ بزن دارینوس بپرس.
armin_punisher6
03-09-2010, 13:01
زنگ بزن دارینوس بپرس.
اصلا اعصاب زنگ زدن ندارم.تو ساتشم چیزی نزده.کسی خبر نداره؟
NINJA0098
03-09-2010, 13:07
اصلا اعصاب زنگ زدن ندارم.تو ساتشم چیزی نزده.کسی خبر نداره؟
اگه بخوای واسه دوبله صبر کنی بازی از دهن میافته به نظرم همینطوری بازی کنی بهتره . فهمیدن دیالوگا زیاد سخت نیست.
armin_punisher6
03-09-2010, 22:38
اگه بخوای واسه دوبله صبر کنی بازی از دهن میافته به نظرم همینطوری بازی کنی بهتره . فهمیدن دیالوگا زیاد سخت نیست.
ولی قبول دارین آدم کل حرفارو بفهمه یه مزه دیگه ای میده؟مخصوصا اگه دارینوس باشه.
فیلم های باززی رو میشه هر بازی باشه زیرنویس کرد ولی ابتدا باید بیاریش از بازی بیرون . البته GTA هم که دوستان گفتند به دلیل اینه که میشه ادیتش کرد مانند pes این دو بازی البته fifa هم میشه کرد و لی سختره حالا میگم شروع کنیم ولی یه تاپیک هست برای بیرون اوردن فایل های بازی میتونیم اول در بیاریم بزاریم تو اون تاپیک بعد بیام بزاریم تو این تاپیک زیرنویسش کنیم من زبان هم خوبه است.
Squall Leonhart
22-09-2010, 20:56
من توی ترجمه منوی های داخل بازی یه کم تجربه دارم. :5::31: ولی فعلا دارم روی ترجمه افسانه سه برادر کار میکنم. فقط برای کسایی که مسمم هستن این راهنمایی رو میتونم بکنم :
از اونجایی که اکثر بازی ها از فونت های از پیش تعریف شده استفاده میکنن که فارسی هم توشون نیست، بنابراین تنها راه ترجمه کردن منوهای بازی ها و زیرنویس داخل بازیها استفاده هگزا ادیتور هست. البته قبلش باید به یه نحوی فونت انگلیسی شون رو در بیارین و به جاش فونت فارسی تزریق کنین. قبلا روی چند تا بازی میکرو این کار رو انجام دادم.
Gune Baxan
26-09-2010, 00:40
داشتم در مورد بازی تو نت می گشتم، اینجا رو دیدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ای معرفی شده که می تونه فایل های SDS بازی رو باز و محتوای اونها رو نشون بده. حالا نمی دونم با استفاده از این برنامه میشه به نوشته های موجود در زیرنویس دسترسی داشت یا نه.
ehsan_wwe
26-09-2010, 01:13
تست شد حتي عكس هاي play bo? رو هم باز كرد اما زيرنويسا پيدا نشد
Squall Leonhart
26-09-2010, 07:59
قرار نیست زیر نویس بازی رو مستقیم واستون لود بکنه! در عوض باید به دنبال یه همچین عکسی باشین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا عکس ها کجاست؟ چه جوری باید فایلشون رو باز کرد؟ به ما هم بگو دلشاد شیم دیگه.:3:
Squall Leonhart
27-09-2010, 14:15
آقا عکس ها کجاست؟ چه جوری باید فایلشون رو باز کرد؟ به ما هم بگو دلشاد شیم دیگه.:3:
یه کم بالاتر پست Gune Baxan رو بخون تا متوجه بشی.
Gune Baxan
27-09-2010, 15:28
کمی در مورد زیرنویس کردن بازی جستجو کردم تا اینجا رو پیدا کردم:
گفته شده که زیرنویس ها در مسیر زیر هستند:
بعد از باز کردن یکی از فایلهای SDS در این مسیر چند تا فایل Extract می کنه که یکی از اونها با پسوند LUA هست که همون فایل زیرنویس هست. برای ویرایش کردن این فایل برنامه دیگری معرفی شده که به دلیل حجم بالایی که برای من دیال آپ داشت نتونستم دانلود کنم و تستش کنم. از دوستان اگر ممکنه یکی تست کنه ببینیم میشه بازی رو زیرنویس کنیم یا نه.
Reza goli
27-09-2010, 18:39
اگر خود بازی زیر نویس داشته باشه می تونی ترجمش کنی
مثل بازی های fear
البته باید برنامه مخصوصش رو داشته باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.