مشاهده نسخه کامل
: سرعت کم بعد از ایجاد شبکه wireless
با سلام
۱- دوستان من یه شبکه وایرلس برای اتصال ۴ pc با استفاده از مودم zayxel مدل 660-phw به همراه کارتهای D-link 108G DWA-520 ایجاد کردم ولی سرعت انتقال ۱ تا ۱.۵ mbps بیشتر نیست !!!! علت چی میتونه باشه؟
۲- به نظر شما اساتید برای انتقال و کار روی فایلهای حجیم (حداقل 500 mb) در شبکه (شرکت طراحی و گرافیکی) از چه نوع شبکه و با چه سخت افزاری استفاده بشه که بیشترین سرعت انتقال رو داشته باشه؟
ممنون
Pejvak61
26-08-2010, 09:41
1- از چه استاندارد IEEE 802.11 استفاده میکنید؟ اگر از استاندارد b استفاده کنید احتمالاً به این مشکل بر میخورید ولی سرعت g و N نسبتاً خوبه. البته به محیطی که شبکه شما توش پیاده شده و فاصله بین روتر و کلاینت هم وابسته هست. باید بیشتر اطلاعات بدین تا بهتر جواب داده بشه. البته اون طوری که من در وب سایتهای zayxel و D-link دیدم هردو از استاندارد IEEE 802.11g پشتیبانی میکنن پس باید اشکال از جای دیگه باشه البته این که این استاندارد سرعتش تا 54Mbps میرسه اسمی هستا ولی این به نوع پیکربندی روتر هم بستگی داره. همونطور که گفتم محیط و موانع رو هم بررسی کنید و بیشتر توضیح بدین.
در مورد تنظیماتش هم باید بگم که من خودم هم تازه کارم و اطلاعات چندانی در مورد نحوه ی تنظیمات حرفه ای مربوط به این مورد چیز زیادی نمیدونم چرا که مستلزم داشتن دانش یه سطح بالاتر از عمومه.
2- چند راه داره :
استاندارد IEEE 802.3z : استفاده از فیبر نوری که عموماً در جاهایی که کارهای گرافیکی میکنن و سرعت تبادل اطلاعاتشون اینقدر زیاده که اصطلاحاً Real Time بهش میگن استفاده میشه و بسیار هم گرون هستش.
این استاندارد سه نوعه :
1000baseSX : فیبر نوری با مسافت حداکثر 550 متر با سرعت 1000Mbps (توصیه شده برای کار شما)
1000baseLX : فیبر نوری با مسافت حداکثر 3 کیلومتر با سرعت 1000Mbps
1000baseCX : کابل کواکسیال با مسافت حداکثر 25 متر با سرعت 1000Mbps
استاندارد IEEE 802.3ab :
1000baseTX از کابل RJ-45 استفاده میکنه ولی هر 4 زوجش در کار ارسال و دریافت اطلاعات شرکت میکنن و به خاطر همین هم ترنسفر دیتاش بالاست والبته تجهیزات خاص خودشو میخواد (کارت شبکه، سوئیچ و ...) ولی از لحاظ کابل کشی عین 100baseT هستش.
10Gb Ethernet :
این هم چهار نوع داره که سه نوعش با فیبر نوری هستش و یک نوعش هم از همون کابل RJ-45 استفاده میکنه و نرخ انتقال دیتاش هم 10Gbps هستش.
10GBaseSR : از فیبر نوری استفاده میشه و برای فاصله تا 100 متر مناسبه
10GBaseLR :از فیبر نوری استفاده میشه و برای فاصله تا 10 کیلومتر مناسبه
10GBaseER :از فیبر نوری استفاده میشه و برای فاصله تا 40 کیلومتر مناسبه
10GBaseT :از کابل 4 زوج RJ-45 Cat6 استفاده میشه و برای فاصله تا 100 متر مناسبه
طبیعتاً هرچه مسافت و سرعت افزایش پیدا میکنه قیمتش هم بالاتر میره البته در مورد فیبر نوری که هزینه سر به فلک میکشه.
کارت DWA 520 سرعت 108 mbps داره یعنی 80.211g with speed booster !
حالا باید ببینی اون مودم بی سیم شما این قابلیت رو پیشتبانی می کنه ؟ !
نگاهی هم به تنظیمات کارت شبکه و مودم بیاندازید !
joe_satriani
28-08-2010, 18:03
با سلام
خوب شايد در مكاني كه هستيد نويز زياد هست و كلا آنتن دهي خراب هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.