ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر یک کاره یا چند کاره؟

essi4300
24-08-2010, 23:14
دوستان میخواستم درباره پرینتر بنده را راهنمایی کنید.

پرینتر جوهر افشان بهتره یا لیزری، برای کارهای خانگی و دانشجویی؟

پرینتر چند کاره (پرینتر + کپی + اسکن + فاکس) بهتر است یا هر کدام را تک تک بگیرم.

بودجه هم حدود 160000 تومان حالا کمی هم بالاتر..

من مارک canon را دیده ام،حدود 115000 تومان.
canon pixma Mx-320 چهار کاره

_ermia
24-08-2010, 23:43

کلا به نظر من لیزری بهتره، مصرف جوهرش خیلی کمتره، درسته گرونتره اما جوهرفشان انقدر برای کارتریج خرج رو دست آدم میذاره که بعد متوجه میشی لیزری به صرفه تره
البته دانشجو داریم تا دانشجو، خب بعضی ها استفادشون زیاده اما بعضی ها نه،ترمی 1 باره!

پرینتر چند کاره (پرینتر + کپی + اسکن + فاکس) بهتر است یا هر کدام را تک تک بگیرم.ما یه HP چهار کاره داشتیم و یه پرینتر سامسونگ لیزری داریم

HP که جوهر فشان بود، شاید 1/10 سامسونگ هم ازش کار نکشیدم، اما همیشه خدا یا داده بودیم برای تعمیر یا جوهرش تموم شده بود (الانم تعمیره!)
از فکس و کپیش کلا هرکدوم رو 7 ، 8 بار شاید استفاده کردیم تو چند سالی که خریدیم
اما سامسونگ چپ و راست ازش استفاده کردم و بقیه خونواده هم استفاده کردن، هنوز خراب نشده، حتی جوهرشم تموم نشده، لیزری هم که خیلی با کیفیت تره چاپش
شاید الان بگی خب فکس و کپی و .. هم خوبه که آدم داشته باشه، اما منظقی فکر کنیم خدایی سالی 1 بار اصلا پیش میاد که چیزی فکس کنی؟ خب اونم آدم میره بیرون انجام میده
برای کپی هم که قدم به قدم مغازه های فتوکپی هست

به نظر من پرینتر و اسکنر چیزای خوبی هستند، هر کدومشونو جدا داشته باشی
اگه چندکاره بگیری، اسکنر فقط میتونه برگه های صاف و تک ورق رو اسکن کنه، در صورتی که اگه جدا بگیریش، خیلی راحت برگه های کتاب و ... رو هم میتونه اسکن کنه

ممکنه بگی با پولی که میدی، به جای 1 وسیله، چندتا وسیله میتونی داشته باشی، اما در کل چند کاره ها خیلی زود خراب میشن ، اینو حتی فروشنده موقع خرید HP بهم گفت، اما بازم خریدمش
الان HP پرینترش خراب شده، اما دیگه عملا کپی و فکسش هم از کار افتاده دیگه

در هر حال من نظر خودم رو به خاطر تجربه ای که با چندکاره HP داشتم گفتم، امیدوارم دوستان بیشتر راهنمایی کنند

payam hero
25-08-2010, 08:13
دوست عزيز اگر نميخواي عكس چاپ بكني و پرينت رنگي زياد نداري حتما ليزري بگير تا به دردسر هاي همه پرينتر هاي جوهري دچار نشي. البته نا گفته نمونه خود من كه چندين ساله كارم فروش و تعمير پرينتره يه جوهري دارم كه چندين ساله مدام داره كار ميكنه و هيچ مشكلي هم نداره فقط بايد درست ازش استفاده كرد.
از نظر من هم به جز مارك اچ پي به هيچ برند ديگه اي فكر نكن. شايد كمي گرون تر باشه ولي در اخر همه متوجه ميشن كه با صرفه تره.
بين چند كاره و تك كاره هم هيچ تفاوتي وجود نداره. هيچ كدام از كارخانه هاي توليد كننده پرينتر براي توليد يك پرينتر چند كاره پايه اوليه كه همون پرينتر باشرو تغيير نميدن فقط قاب رويي رو عوض ميكنن و يك اسكنر هم روش سوار ميكنن. براي همين هيچ تفاوتي بين چند دستگاه تك كاره و يك دستگاه چند كاره وجود نداره به جز هزينه كمتر در چند كاره.

excessive
25-08-2010, 08:36
منم الان یدونه Canon MF4010 خریدم که واسم 280تومن آب خورد همینطور که دوستمونم گفت وقتی پرینت عکس بالایی نداری و فقط واسه کارای روزمرست یدونه چند کاره لیزری عالیه من 5-6 سال پیش یدونه EPSON C45 داشتم که 60 تومن خریده بودم ولی نزدیک 120 تومن واسش کارتریج گرفته بودم :31:در حلیکه شاید حتی هفته ای یه برگ هم مصرف نداشتم.:41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از این دستگاهی گرفتم که سرعت پرینت خوبی دارم کیفیت اسکنش هم برای یه چند کاره مناسبه:46:. هزینه نگه داری شم بستگی به چجوری استفاده کردنش داره شما اگه در طول استفاده از دستگاه حرارت زیاد ب کارتریج ندی(یعنی بعد هر چند صفحه پرینت یه استراحت بدی چون حرارت هیتر ممکنه عمر کارتریج رو کمک کنه و اگه شما کارتریجت رو سالم نگه داری می تونی تعداد دفعات بیشتری شارژش کنی).این حرف رو مهندسی که تو قسمت تعمیرات نمایندگی Canon به من گفت اگر هم اشتباه باشه فکر نکنم ضررم داشت باشه.

ravi22
25-08-2010, 14:20

پرینتر چند کاره (پرینتر + کپی + اسکن + فاکس) بهتر است یا هر کدام را تک تک بگیرم.

بودجه هم حدود 160000 تومان حالا کمی هم بالاتر..

من مارک canon را دیده ام،حدود 115000 تومان.

نظرات قبلی رو خوندم، درسته، اما بهتره یه 3010 بگیری به قیمت 140.000
به علاوه یه mp 250 سه کاره به قیمت 60.000 سر جمع دویست تومن،
320 هم قیمتش 98.000 تومنه گرون نخری

alirezawater
25-08-2010, 16:05
من brother 2140 رو پیشنهاد میکنم البته اگه تک کاره میخوایی قیمتشم الان عالیه چیزی حدود 125 تومن

essi4300
26-08-2010, 13:37
دوستان کسی samsung scx-4300 ،سه کاره نداره؟؟؟

MoHaMaD ZaNd
26-08-2010, 13:51
دوستان کسی samsung scx-4300 ،سه کاره نداره؟؟؟
چرا دوست عزیز من دارم ! سوالی هست در خدمتم !

essi4300
26-08-2010, 14:15
چرا دوست عزیز من دارم ! سوالی هست در خدمتم !

با درود.
راستش من میخواهم این دستگاه را بخرم.
یک سری از مشکلات مثل دیر گرم شدن و کن بودن و بدنه ضعیف و.... برای آن ذکر شده،آیا واقعیت داره؟
به نظر شما میارزه آنرا بخرم یا مدل hp بهتره؟
scx - 4600 samsung چطوره؟

MoHaMaD ZaNd
26-08-2010, 16:24
با درود.
راستش من میخواهم این دستگاه را بخرم.
یک سری از مشکلات مثل دیر گرم شدن و کن بودن و بدنه ضعیف و.... برای آن ذکر شده،آیا واقعیت داره؟
به نظر شما میارزه آنرا بخرم یا مدل hp بهتره؟
scx - 4600 samsung چطوره؟
راستش دوست عزیز شما باید ببینی سطح انتظاراتت چقدر بالاست ؟
سرعت پرینتش مسلما در حد HP1300 یا 1320 نیست ولی خوبه ! فکر میکنم در دقیقا 19 برگ میزنه ! واسه من که سریع گرم میشه ! بدنه ضعیف رو هم نمیدونم کی گفته ! شاید میخواسته باهاش کشتی بگیره که گفته بدنه ضعیف ! کیفیتش به نظر من عالیه ! نزدیک به دو سال و خورده ای هست که دارمش و هیچ مشکلی نداشته ! کیفیت اسکن و کپیش هم عالیه ! اون موقع 155 تومن گرفتمش !
در مورد 4600 هم چون کار نکردم نمیتونم نظر بدم !

Amin.P30
26-08-2010, 18:14
سلام.
یه پاپگر لیزری خوب سه کاره که گارانتیش مادیران باشه کسی نمیشناسه؟در کل ال جی پاپگر خوب داره؟
اگر نه یه مارک دیگه معرفی کنید.

MoHaMaD ZaNd
26-08-2010, 20:42
دوست عزیز همین SCX-4300 لیزری هستش !

javad2015
26-08-2010, 21:40
منم کیفیت scx-4300 رو تایید میکنم.چون حدود یه سالو خوردهای هست که دارمش:20:

Amin.P30
27-08-2010, 08:16
گارانتیش خوبه؟
جوهرش چند در میاد در هر تعویض.؟
خوب کار کرده براتون ؟تا بحال مشکلی نداشته؟
همینی هست که زیر گذاشتم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان مارک های دیگه پیشنهادی ندارن؟

payam hero
28-08-2010, 09:49
دوست عزيز هنوز ماركي بهتر از اچ پي نيومده. دستگاه 4300 هم خوبه ولي نه گارانتي جوابگو داره نه شارژ راحت.سرعتش هم خيلي پايينه.

davood.2008
28-08-2010, 10:11
سلام خدمت دوستان گل
با احترام به نظر بقیه دوستان
به نظر من هم برند hp از همه بهتره من خودم 2.5 ساله ه پرنتر سه کاره اچ پی دارم از اونم کاملا راضیم البته ایرادهایی که دوستان نسبت به پرینتر های جوهر افشان میگیرن قبول دارم اما در صورتی که درست استفاده نکنیم
مثلا همن دستگاه من 3 کاره است اما عال کار میکنه هم پرینتر اون هم اسکن وهم کپی
برای اون هم خودم جوهر گرفتم تو خونه شارژ میکنم که ربع قیمت بازار میفته
تازه کیفیت عکس اون هم عالیه چون فتو اسمارته
درکل میخواستم بگم اگه مصرف شما در حد زیاد نیست یه سه کاره اچ پی کارتون رو راه میندازه
من اون موقع خریدمش 130000 تومان
اینم عکسش

Amin.P30
28-08-2010, 13:51
دوست عزيز هنوز ماركي بهتر از اچ پي نيومده. دستگاه 4300 هم خوبه ولي نه گارانتي جوابگو داره نه شارژ راحت.سرعتش هم خيلي پايينه.
سرعت پایین+ گارانتی بد + شارز راحت هم نداره
خیلی بده که....!

سلام خدمت دوستان گل
با احترام به نظر بقیه دوستان
به نظر من هم برند hp از همه بهتره من خودم 2.5 ساله ه پرنتر سه کاره اچ پی دارم از اونم کاملا راضیم البته ایرادهایی که دوستان نسبت به پرینتر های جوهر افشان میگیرن قبول دارم اما در صورتی که درست استفاده نکنیم
مثلا همن دستگاه من 3 کاره است اما عال کار میکنه هم پرینتر اون هم اسکن وهم کپی
برای اون هم خودم جوهر گرفتم تو خونه شارژ میکنم که ربع قیمت بازار میفته
تازه کیفیت عکس اون هم عالیه چون فتو اسمارته
درکل میخواستم بگم اگه مصرف شما در حد زیاد نیست یه سه کاره اچ پی کارتون رو راه میندازه
من اون موقع خریدمش 130000 تومان
اینم عکسش
مدلش چیه؟
کسی دیگه هم این مدل را دارد؟

davood.2008
28-08-2010, 17:07
سرعت پایین+ گارانتی بد + شارز راحت هم نداره
خیلی بده که....!

مدلش چیه؟
کسی دیگه هم این مدل را دارد؟

مدل : hp c4283 photosmart
اگه خصوصیات و کیفیت و مصرف جوهر و سرعت رو خواستی بگو !!!:10:

Amin.P30
28-08-2010, 18:27
مدل : hp c4283 photosmart
اگه خصوصیات و کیفیت و مصرف جوهر و سرعت رو خواستی بگو !!!:10:
حقیقتش من یه سه کاره لیزری میخام که جوهر کم مصرف کنه.
شارزش اسان باشه.
سرعتش متوسط هم باشه خوبه.
طول عمر و کیفیتش و گارانتیش خوب باشه.:11:

MoHaMaD ZaNd
28-08-2010, 21:27
واقعا عجیبه ! من تا حالا ندیدم کسی بگه گارانتی سام سرویس بده !
سرعتش همونطور که گفتم در حد 1300 و 1320 نیست . ( 19 صفحه در دقیقه )
واسه شارژ کردن هم من نمیدونم منظور شما از راحتی چیه ؟!
من یه کارتریج واسش گرفتم 60 تومن ! شارژ هم تا الان انجام ندادم ببینم قیمتش چه جوریه !
در ورد این که هنوز بهتر از HP نیومده کاملا مخالفم !

essi4300
28-08-2010, 23:17
در مورد این که هنوز بهتر از HP نیومده کاملا مخالفم !

من کاملا گیج شده ام!!!!!!!!

پس بهترین مارک پرینتر کدام است؟؟؟؟

یکی میگه hp یکی میگه canon یکی هم میگه samsung

davood.2008
29-08-2010, 12:08
من کاملا گیج شده ام!!!!!!!!

پس بهترین مارک پرینتر کدام است؟؟؟؟

یکی میگه hp یکی میگه canon یکی هم میگه samsung

سلام دوست من
خوبی؟
چرا گیج شدی شما برای انتخاب یه پرینتر ایده ال باید ببینی نیازت چیه هموطور که خودت گفتی برای کارهای خانگی و دانشجویی میخوای یعنی قرار نیست روزی 1000 برگه بزنی یا هرروز بخوای عکس چاپ کنی
وضعیت شما مثل منه منم وقتی میخواستم پرینتر بگیرم همین شرایط رو داشتم وقتی پرس و جو کردم و بالا و پایین کردم دیدم یه جوهر افشان کارم رو راه میندازه در صورت بودجه برای یه پرینتر رنگی لیزر داشتم اما خرج اضافه بود من در نهایت می خواستم هفتهای 10 تا 15 برگه بزنم که کارم با این پرینتر راه میفتاد از طرفی چون کلی عکس داشتم دیدم یه اسکنر هم بد نیست داشته باشم برای همین در نهایت یه سه کاره اچ پی که مدلش و عکس رو تو پست قبل گفتم خریدم برای همین اگه بدونی چی میخوای و برای چکاری میخوای استفاده کنی هیچ گیج نمیشی و بهترین انتخاب رو میکنی
برای بهترین مارک هم نباید تعصب الکی داشته باشیم به طور مثال اگه من گفتم برند اچ پی بهترینه از روی تعصب نبود چون نه چیزی گیر من میاد نه برای من نون و آب میشه تنها هدفم قرار دادن اطلاعات خودم در رابطه با پرینتر خودم در اختیار شما بود همین! تا بتونی بهترین انتخاب رو بکنی
مارک اچ پی مارکی نیست که تازه اومده باشه همونطور که بقیه مارک ها هم خوبن اما اچ پی حرفهای زیادی برای گفتن داره

مثلا همین پرینتر من که 2.5 سال پیش خریدم:
hp c4283 photosmart
سه کاره : پرینتر سیاه سفید - رنگی / اسکنر/ کپی
جوهر افشان و دو کاترج میخوره که در مجموع 4 رنگ داره یه کاتریج سیاه و یه دونه سه رنگ ( سبز-قرمز-ابی)
میتونه عکس رو باکیفیت بالا روی کاغذ مخصوص بزنه همونطور که تو مدلش نوشته و تو عکسش پیداست البته من موقع خرید تو این موضوع شک داشتم و هر چه فروشنده می گفت میزنه من باور نمیکردم تا خودش یه تست برام زد روی کاغذ کوتکت و عالی بود در واقع اگه من نمیدونستم با چه پرینتری زده میگفتم کاره پیرنتر لیزری البته چند مدل بالاتر کاتریج 6 رنگ هم دارن که برای من واجب نبود
دقت اسکنر اون 1200 dpi هست که خیلی بالاست و میتونه تا سایز A4 رو اسکن کنه البته دقت پیشفرض اون 200 dpi هست که عالی عالی اسکن میکنه حالا حساب کن بره بالاتر چی میشه
کپی هم میکنه که البته خون هم باید اسکن کنه وهم چاب کمی سرعت پایین داره ولی میتونی اول اسکن کنی تو کامپیوتر و بعد پرینت کنی که خیلی خوب در میاد هم رنگی هم سیاه سفید
البته قسمت کپی اون هم بدون کامپیوتر کار میکنه
این مدل هم تمام رم ها رو پشتیبانی میکنه و میتونی یه عنوان یه رم ریدر استفاده کنی و همچنین این قابلیت رو داره که عکس ها رو مستقم از رو رم چاپ کنه چون هموطور که تو عکس میبنی دارای یه مانیتور کوچیکه رنگیه

از نظر سرعت به نظر من نمیشه قضاوت کرد اگه توهر صفحه یه خط نوشته باشی قضیه با وقتی که فول نوشتی فرق میکنه اگه رنگی باشه بازم یه طور دیگه است اما در کل در باره این پرینتر باید بگم میتونه در دقیقه حدوده 19 تا 20 برگه فول دارای 19 خط معمولی هست که از نظر من سرعت خوبیه
از نظر مصرف جوهر باید بگم بازم یستگی به خودت داره اما من با هر کاتریج حدوده 80 برگه میزنم که خوبه و بعد شارژ میکنم برای شارژ هم دو راه هست یا ببرم مغازه که 4000 تومن میگیره یا خودم انجام بدم که من راه دوم رو انجام میدم یعنی یه جوهر کرفتم 8500 تومن و خودم تو خونه شارز میکنم خیلی اسونه با هر جوهر 9-10 بار میشه شارژ کرد حالا خودت حساب کن چقدر به سودم هست هم رنگی هم سیاه
از نظر طول عمر ،عمر کاتریج و ... باید بگم همش بستگی به نگهداری خودت از وسیله داره اگه ازش درست استفاده نکن مثلا روی صفحه اسکن اون چیز زبر بزار مسلما خط میاته یا اگه از کاتریج اون استفاده نکنی مثل یه ماشین که مدتی کار نکرده باشه کیفیت اول رو نداره برای نگهداری تمام پرینتر های جوهر اشان هر هفته باید یه تست بزنی یعنی مثلا هر جمعه دو کلمه ساه و دو کلمه رنگی بزنی ان کار باعث میشه کاتریج هات هیچوقت خراب نشن و برات 10 سال کا میکنن
تمام موارد بالا باعث شده من اچ پی رو بهترین مارک بدونم در ضمن خدمات اونم و گارنت اون هم معتبره و همه جا هست
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
یا علی

Amin.P30
30-08-2010, 09:18
سلام دوست من
خوبی؟
چرا گیج شدی شما برای انتخاب یه پرینتر ایده ال باید ببینی نیازت چیه هموطور که خودت گفتی برای کارهای خانگی و دانشجویی میخوای یعنی قرار نیست روزی 1000 برگه بزنی یا هرروز بخوای عکس چاپ کنی
وضعیت شما مثل منه منم وقتی میخواستم پرینتر بگیرم همین شرایط رو داشتم وقتی پرس و جو کردم و بالا و پایین کردم دیدم یه جوهر افشان کارم رو راه میندازه در صورت بودجه برای یه پرینتر رنگی لیزر داشتم اما خرج اضافه بود من در نهایت می خواستم هفتهای 10 تا 15 برگه بزنم که کارم با این پرینتر راه میفتاد از طرفی چون کلی عکس داشتم دیدم یه اسکنر هم بد نیست داشته باشم برای همین در نهایت یه سه کاره اچ پی که مدلش و عکس رو تو پست قبل گفتم خریدم برای همین اگه بدونی چی میخوای و برای چکاری میخوای استفاده کنی هیچ گیج نمیشی و بهترین انتخاب رو میکنی
برای بهترین مارک هم نباید تعصب الکی داشته باشیم به طور مثال اگه من گفتم برند اچ پی بهترینه از روی تعصب نبود چون نه چیزی گیر من میاد نه برای من نون و آب میشه تنها هدفم قرار دادن اطلاعات خودم در رابطه با پرینتر خودم در اختیار شما بود همین! تا بتونی بهترین انتخاب رو بکنی
مارک اچ پی مارکی نیست که تازه اومده باشه همونطور که بقیه مارک ها هم خوبن اما اچ پی حرفهای زیادی برای گفتن داره

hp c4283 photosmart
جوهر افشان و دو کاترج میخوره که در مجموع 4 رنگ داره یه کاتریج سیاه و یه دونه سه رنگ ( سبز-قرمز-ابی)
میتونه عکس رو باکیفیت بالا روی کاغذ مخصوص بزنه همونطور که تو مدلش نوشته و تو عکسش پیداست البته من موقع خرید تو این موضوع شک داشتم و هر چه فروشنده می گفت میزنه من باور نمیکردم تا خودش یه تست برام زد روی کاغذ کوتکت و عالی بود در واقع اگه من نمیدونستم با چه پرینتری زده میگفتم کاره پیرنتر لیزری البته چند مدل بالاتر کاتریج 6 رنگ هم دارن که برای من واجب نبود
دقت اسکنر اون 1200 dpi هست که خیلی بالاست و میتونه تا سایز A4 رو اسکن کنه البته دقت پیشفرض اون 200 dpi هست که عالی عالی اسکن میکنه حالا حساب کن بره بالاتر چی میشه
کپی هم میکنه که البته خون هم باید اسکن کنه وهم چاب کمی سرعت پایین داره ولی میتونی اول اسکن کنی تو کامپیوتر و بعد پرینت کنی که خیلی خوب در میاد هم رنگی هم سیاه سفید
البته قسمت کپی اون هم بدون کامپیوتر کار میکنه
این مدل هم تمام رم ها رو پشتیبانی میکنه و میتونی یه عنوان یه رم ریدر استفاده کنی و همچنین این قابلیت رو داره که عکس ها رو مستقم از رو رم چاپ کنه چون هموطور که تو عکس میبنی دارای یه مانیتور کوچیکه رنگیه

از نظر سرعت به نظر من نمیشه قضاوت کرد اگه توهر صفحه یه خط نوشته باشی قضیه با وقتی که فول نوشتی فرق میکنه اگه رنگی باشه بازم یه طور دیگه است اما در کل در باره این پرینتر باید بگم میتونه در دقیقه حدوده 19 تا 20 برگه فول دارای 19 خط معمولی هست که از نظر من سرعت خوبیه
از نظر مصرف جوهر باید بگم بازم یستگی به خودت داره اما من با هر کاتریج حدوده 80 برگه میزنم که خوبه و بعد شارژ میکنم برای شارژ هم دو راه هست یا ببرم مغازه که 4000 تومن میگیره یا خودم انجام بدم که من راه دوم رو انجام میدم یعنی یه جوهر کرفتم 8500 تومن و خودم تو خونه شارز میکنم خیلی اسونه با هر جوهر 9-10 بار میشه شارژ کرد حالا خودت حساب کن چقدر به سودم هست هم رنگی هم سیاه
از نظر طول عمر ،عمر کاتریج و ... باید بگم همش بستگی به نگهداری خودت از وسیله داره اگه ازش درست استفاده نکن مثلا روی صفحه اسکن اون چیز زبر بزار مسلما خط میاته یا اگه از کاتریج اون استفاده نکنی مثل یه ماشین که مدتی کار نکرده باشه کیفیت اول رو نداره برای نگهداری تمام پرینتر های جوهر اشان هر هفته باید یه تست بزنی یعنی مثلا هر جمعه دو کلمه ساه و دو کلمه رنگی بزنی ان کار باعث میشه کاتریج هات هیچوقت خراب نشن و برات 10 سال کا میکنن
تمام موارد بالا باعث شده من اچ پی رو بهترین مارک بدونم در ضمن خدمات اونم و گارنت اون هم معتبره و همه جا هست
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم
یا علی

راست میگی .
نگهداری پرینتر رنگی سخه.منم یه دونه اپسون قدیمی داشتم.
اینقدر استفاده نکردمش 20هزار تومن جوهرم که هیچ ...هدش هم پرید.
60 تومن گرفتمش دوبرابر خرجش کردم .
جوهر هاش هم خیلی گران بود.اصلا برام صرف نکرد و جز ضرر چیزی برام نداشت.
در صورتی که شاید یه عکس فقط میخاستم بزنم و این کار را با چند هزار تومن میتونستم انجام بدم بیرون.
++++++++++++++++++++++++

حالا تصمیم گرفتم یه 3 کاره لیزری بگیرم.
میخام متوسط روزی 20 تا برگ بزنم.
یه مارک اچ پی خوب معرفی کنید.
اون مارکی که بالا گفتید نفهمیدم جوهر افشانه یا لیزری؟

roteal2007
30-08-2010, 09:48
راست میگی .
نگهداری پرینتر رنگی سخه.منم یه دونه اپسون قدیمی داشتم.
اینقدر استفاده نکردمش 20هزار تومن جوهرم که هیچ ...هدش هم پرید.
60 تومن گرفتمش دوبرابر خرجش کردم .
جوهر هاش هم خیلی گران بود.اصلا برام صرف نکرد و جز ضرر چیزی برام نداشت.
در صورتی که شاید یه عکس فقط میخاستم بزنم و این کار را با چند هزار تومن میتونستم انجام بدم بیرون.
++++++++++++++++++++++++

حالا تصمیم گرفتم یه 3 کاره لیزری بگیرم.
میخام متوسط روزی 20 تا برگ بزنم.
یه مارک اچ پی خوب معرفی کنید.
اون مارکی که بالا گفتید نفهمیدم جوهر افشانه یا لیزری؟

والا من خودمم توی نخشم منظورم خرید پرینتر 3 کاره بود.
تا اینکه دیروز به این مدل بر خوردم 115 هزار تومن و 4 کارست
(اسکن . کپی . پرینتر . فاکس) HP Officejet J4580

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DIGIKALA

essi4300
30-08-2010, 12:16
hp c4283 photosmart

با درود و تشکر از راهنمایی فراوان شما.

آیا شما اطلاعاتی در مورد، hp M1120 سه کاره لیزری ،دارید.
قیمتش حدود 230000 تومان است.

essi4300
02-09-2010, 15:24
من بالاخره یک پرینتر تک کاره hp p1005 لیزری به قیمت 140000 تومان و یک اسکنر hp G2410 به قیمت 70000خریدم.

essi4300
03-09-2010, 18:54
دوستان هیچکس پرینتر HP Laserjet P1005 نداره؟؟؟

چون من تو این باشگاه چیزهای خوبی درباره آن نشنیدم!!!!

هزینه شارژ آن زیاد است؟؟؟؟