ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زاهنمایی برای خرید مودم adsl (ترجیهآ روتر wi-fi دار)

H.Operator
24-08-2010, 19:56
راهنمایی برای خرید مودم adsl (ترجیحآ روتر wi-fi دار)=پوزش به خاطر غلط املایی
خوب بریم سر اصل مطلب:
سلام من نظرم روی d-link dsl-2640u هست و isp هم گفته مشکلی با مودمهای دی لینک نداره.
حالا می خوام بدونم نظر شما چیه و اینکه قیمتش چنده و گارانتی معتبرش چیه و اگر احیانآ مودم بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سقف بودجم هم 70 تومن هست.

شرایط مودم درخواستی:
1-بتونم راحت با گوشی موبایل (گوشی n79 )وصل بشم به وایرلس این مودم و اینترنت رو توی گوشی هم داشته باشم-یعنی اینکه بدون هیچ تنظیم خاصی بتونم به اینترنت وصل بشم مثل مودمهای tp-link باشه از این نظر.
2-رنگ ظاهریش هم مشکی یا رنگ تیره باشه(در کل ظاهرش قشنگ باشه).
3-tp-link نباشه چون همشون سفید هستن(نمی گم مودم بدیه ولی من ازش خوشم نمیاد).

پیشاپیش از کمکتون ممنونم:11:.

dsa dsa
24-08-2010, 20:52
قیمتش حول 50 تا 55 هست .
linksys wag120n
70 تا 75 تومان.
linksys wag160
حدودا 90 .
linksys wag320n
حدودا 110 تا 120 تومان.

H.Operator
24-08-2010, 22:54
یک توضیحی در مورد مزایا و معایب این مودمهای linksys میدید چون من از نزدیک ندیدمشون و تاحالا باهاشون کار نکردم.
لطفا دوستان هر کسی اون مودم دی لینک رو داره تجربشو بگه و اینکه اگر بخوام با موبایل به وایرلسش وصل بشم دنگ و فنگ نداره.

beam
25-08-2010, 12:18
به نظر من خرید D-link اشتباه معمولا اکثرا با هاش مشکل دارن هرجند بعضی مدل هاش جز TOP 10 هاست و تو سایت های معتبر هم ازش اسم می برن ولی تجربه دور وری های من می گه D-link انتخاب خوبی نیست. تو مدل های بازار از Tp-link خیلی تعریف می شه.Zyxel هم هست.

H.Operator
26-08-2010, 15:49
تنظیم و وایرلس مودمهای tp-llink واقعآ آسون و خوبه مودم دیگه ای نمیشناسید که مثل tp-link راحت و بی درد سر باشه ؟

XSS
26-08-2010, 23:49
یک توضیحی در مورد مزایا و معایب این مودمهای linksys میدید چون من از نزدیک ندیدمشون و تاحالا باهاشون کار نکردم.
لطفا دوستان هر کسی اون مودم دی لینک رو داره تجربشو بگه و اینکه اگر بخوام با موبایل به وایرلسش وصل بشم دنگ و فنگ نداره.

تفاوت مدل های WAG120N و WAG160N و WAG320N در بهره آنتن و امکانات اون هست.
مثلا بهره آنتن در WAG120N برابر 1.8dbi هست ولی در WAG160N برابر 2.0 dbi و در مدل WAG320N برابر 4 dbi هست. ضمن اینکه WAG320N دو کاناله هست.
WAG120N و WAG160N دارای دو آنتن داخلی هستن ولی WAG320N دارای سه آنتن داخلی هست و در نتیجه میمو استریم های بیشتری داره و سرعت بالاتری در شبکه داره.
مدل WAG320N دارای امکانات بیشتری مثل پورت Storagelink هست که شما میتونید یه فلش دیسک رو بهش وصل کنید تا تو شبکه بشه ازش استفاده کرد
هر سه این مدل ها Wireless-N هستن، یعنی استاندارد n پشتیبانی میکنن که خود استاندارد N دارای برد بسیار بالاتری نسبت به نسخه های قبلی نظیر g هست. ضمن اینکه در استاندارد N حداکثر چهار میمو استریم داریم که باعث میشه سرعت بالاتری داشته باشیم. سرعت های N از 150 مگابیت بر ثانیه تا 300 مگابیت هست.

در مورد کیفیت هم لینکسیس بخش تجهیزات وایرلس شرکت سیسکو هست، یعنی محصولات وایرلس شرکت سیسکو تحت برند لینکسیس پخش میشه. در مورد کیفیت سیسکو هم که جای هیچ بحثی نیست، سیسکو بهترین مارک تجهیزات شبکه هست.
در مورد تنظیمات هم گران نباش، تنظیم این مودم ها ساده تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنی و هر کسی میتونه تنظیمش کنه. ضمن اینکه راهنمای فارسی هم برای راه اندازیش هست. حتی سیسکو برای کاربرای تازه کار سی دیی هم گذاشته که خود سی دی مراحل تنظیمات مودم روتر وایرلس شما رو انجام بده.

برای اطلاعات بیشتر در مورد مودم ها به صفحه کمپانی نگاه بنداز و Data Sheet های مربوطشو اگر خواستی دانلود کن و بخون.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

brave_ie
02-09-2010, 00:10
در اکثر مواقع میگن d-link کیفیتش از اون یکیا پایینتره
ولی من خودم بی توجه به همه ی این حرفا d-link 2640 خریدم
در مورد استفاده از وایرلس نمیدونم همونی رو میخواید که من به خاطرش وایرلس دار خریدم یا نه ولی مثلا برای اینکه از وایرلس گوشیتون (n79 رو دوس دارم) استفاده کنید خوبه من گوشیم x6 به راحتی باهاش آپدیت میکنم و... (البته یکی از دوستام همین مودمو داره و میگه وقتی پسورد میذاره با n78 نمیتونه کانکت شه)
نصبش هم که خیلی راحته سیما رو وصل میکنی cd رو میذاری isp رو انتخاب میکنی و تمام به همین سادگی
فعلا هم که من ازش راضی ام قیمت هم الان فکر کنم چونه بزنی 46-47 میخری
اسم گارانتیش یادم نیست ولی یه گارانتی بیشتر نداره:11: