PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق خط تلفن

136209
24-08-2010, 17:57
سلام
من می خواهم کامپیوتر خودم را با کامپیوتر پسر داییم از طریق خط تلفن شبکه کنم باید چکار کنم
هر دو سیستم ویندوز سون دارن

sei_pm
24-08-2010, 20:24
شبکه به اون صورت فکر نکنم بتونی بکنی . ولی با هایپرترمینال میتونی فایل انتقال بدی یا چت کنی.
البته اگر Adsl داشته باشید می توانید V P N بزنید به هم.

136209
24-08-2010, 21:33
شبکه به اون صورت فکر نکنم بتونی بکنی . ولی با هایپرترمینال میتونی فایل انتقال بدی یا چت کنی.
البته اگر Adsl داشته باشید می توانید V P N بزنید به هم.

جفتمون ای دی اس ال داریم حالا باید چه جوری v p n بزنیم

sei_pm
24-08-2010, 23:00

آموزش ساختن v p n سرور رو بلد نیستم چون یکی باید سرور بشه و شما با هم شبکه میشید از طریق Adsl و می تونید فایلهاتون رو به اشتراک بگذارید.

Amir Varasteh
24-08-2010, 23:51

سلام.

ساخت --- نیاز به IP Static داره.

شما دارین ؟

sei_pm
25-08-2010, 07:48
سلام.

ساخت --- نیاز به IP Static داره.

شما دارین ؟

اگر شما آموزش میتونید بگذارید و خودتون تست کردید جواب میده بگید چون من هم این کار رو کردم ولی نتوانستم چیزی شر کنم یا از اینترنت طرف استفاده کنم فقط توانسته بودم با V pn بهش کانکت بشم. ویندوز دو طرف هم xp بود . فوقش هر دفعه که نیاز به کانکت شدن بود تلفنی ip رو میگیریم/

Saeed System
25-08-2010, 08:10
سلام یه راه حل توپ دارم برات که بری صفا

این برنامه برای کنترل کامپیتر یکدیگر از راه دور یعنی تو کامپیوتر پسر داییت رو کنترل کنی و بلعکس و یا هر کسه دیگرو..هر کاری که با کامپیوتر خودت میکنی با کامپیوتر اون هم میتونی بکنی...حتی میتونی بازیهای فلششو

بازی کنی...اگر سرعتت خیلی بالا باشه ویدئو هاشو ببینی ..با یاهو مسنجرش کار کنی...با کامپیوترش بری اینترنت و بگردی...کامپیوترش رو خاموش کنی و همه کار

....قسمت فایل ترنسفر داره برای کپی از هارد همدیگه...قسمت چت هم داره با وبکم

این برنامه رو هر 2 تاتون دانلود کنید و وصل شید به ایرنتنت و آیدی و پس رو بهم بگید و متصل شید

لینک مستقیم دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد فایل فشرده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از TeamViewer کامپیوتر دوستان آشنایان را کنترل کنید و یا دسکتاپ خود را به آنها نمایش دهید. و به نقل و انتقالات فایل ها بپردازید.
از نظر امنیتی میتوان اشاره کرد که : ارتباطی که از این طریق بین دو کامپیوتر ایجاد می شود کاملا رمز نگاری شده و ایمن می باشد.