ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع اینترنت بعد از تعویض پسوورد access point US Robotics

hirondelle
23-08-2010, 18:08
سلام دوستان

من مودمم به یه اکسس پوینت (US Robotics) وصله که اون اکسس پوینت هم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر خانگی اینترنت میده و از طریق وایرلس به لب تاپ. هیچ اکانتی هم تو دستگاه ها تعریف نشده و بعد از بالا آمدن ویندوز ،اتوماتیک کانکت میشم.از دیروز ،لب تاپ کانکت نمی شد و پسوورد می خواست ،پسوورد هم میدادم قبول نمی کرد.از اون طرف PC به اینترنت وصل بود و هیچ مشکلی نداشت.
وارد US Robotics شدم،دیدم پسوورد شبکه عوض شده،اون پسوورد رو به لب تاپ دادم،کانکت شد.اما وقتی دوباره پسوورد رو عوض کردم ،لب تاپ دوباره دیسکانکت شد و دیگه هم کانکت نشد.میشناسه US Robotics رو ها،ولی میزنم کانکت بشه این ارور رو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hirondelle
24-08-2010, 00:32
کسی نبود...؟

a6l3i
24-08-2010, 00:34
سلام دوستان

من مودمم به یه اکسس پوینت (US Robotics) وصله که اون اکسس پوینت هم از طریق کابل شبکه به کامپیوتر خانگی اینترنت میده و از طریق وایرلس به لب تاپ. هیچ اکانتی هم تو دستگاه ها تعریف نشده و بعد از بالا آمدن ویندوز ،اتوماتیک کانکت میشم.از دیروز ،لب تاپ کانکت نمی شد و پسوورد می خواست ،پسوورد هم میدادم قبول نمی کرد.از اون طرف PC به اینترنت وصل بود و هیچ مشکلی نداشت.
وارد US Robotics شدم،دیدم پسوورد شبکه عوض شده،اون پسوورد رو به لب تاپ دادم،کانکت شد.اما وقتی دوباره پسوورد رو عوض کردم ،لب تاپ دوباره دیسکانکت شد و دیگه هم کانکت نشد.میشناسه US Robotics رو ها،ولی میزنم کانکت بشه این ارور رو میده:

سلام
مشکلتون رو تو تاپیک رفع عیب مودم های DSL مطرح کنید ، سریع تر به جواب میرسید. جون تعداد دوستانی که در روز پستون رو میبینن بیشتره !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

1- فکر کنم ویندوز ویستا داری نه؟
2- مودم هیچ وقت برای سیستم هایی که با LAN وصل هستن Password نمی خواد و فقط برای شبکه وایرلس PAss گذاشته میشه.
3- مودم که روشنه ، wifi سیستم رو یه باز خاموش و روشن کن ، کنار ساعت روی آیکن wifi کلیک کن تا لیست شبکه های اطراف رو نشون بده
4- روی شبکه ی خودت راست کلیک کن و بزن Properties
5- حالا پسور حدید رو بده

من 7 دارم ، ولی با ویستا تو یه مایست!

- سوالی بود در خدمتیم
راستی ممنون میشم بهم بگی شکل بالا اومده یا نه؟ چون من ایران نیستم و نمی دونم سایتی که واسه آپلود عکس ها انتخاب کردم تو ایران مرخص شده یا نه؟ ممنون . . .

hirondelle
24-08-2010, 11:49
سلام
مشکلتون رو تو تاپیک رفع عیب مودم های DSL مطرح کنید ، سریع تر به جواب میرسید. جون تعداد دوستانی که در روز پستون رو میبینن بیشتره !

1- فکر کنم ویندوز ویستا داری نه؟

- سوالی بود در خدمتیم
راستی ممنون میشم بهم بگی شکل بالا اومده یا نه؟ چون من ایران نیستم و نمی دونم سایتی که واسه آپلود عکس ها انتخاب کردم تو ایران مرخص شده یا نه؟ ممنون . . .
ممنون از پاسخت
پسوورد رو عوض كردم،بازم حل نشد.همون ارور رو ميده :41::19:
ويندوزم سونه اولتيميته
عكس ها هم هستن

hirondelle
25-08-2010, 18:37
سلام

تو اين تاپيك كه شتر با بارش گم ميشه ... ! يكي نمياد يه دسته بندي كنه مودم هارو ... يا سوالا رو

hirondelle
25-08-2010, 23:52
کسی جوابی نداره؟

a6l3i
28-08-2010, 19:34
واسه WAN Security از کدوم تکنولوژی استفاده کردی؟
وقتی تو مودم پسورد رو تعیین میکنی ، 5 کاراکتری میزنی یا 13 تایی؟

hirondelle
29-08-2010, 18:48
سکوریتی WPA2 and WPA (PSK .پسوورد هم الان یازده حرفه.البته اینو تازه فهمیدم : پسوورد رو اتوماتیک چند روز یه بار عوض می کنه.الان چند روزه هر وقت می بینم کانکت نمی شم وارد اکسس پوینت میشم و پسوورد جدید رو برمی دارم

joe_satriani
29-08-2010, 19:07
با سلام
مشكلتون حل شد الان؟
اگه حل نشده يه دور تنظيمات مودم رو ريستارت كنيد و بعد هم دوباره تنظيمش كنيد
مشكل حتما از پسوردتون هست كه ست نميشه با واي فاي

موفق باشيد.

a6l3i
30-08-2010, 16:46
سکوریتی WPA2 and WPA (PSK .پسوورد هم الان یازده حرفه.البته اینو تازه فهمیدم : پسوورد رو اتوماتیک چند روز یه بار عوض می کنه.الان چند روزه هر وقت می بینم کانکت نمی شم وارد اکسس پوینت میشم و پسوورد جدید رو برمی دارم
از صفحه ی Security مودمت یه عکس بذار و مدلش رو هم بگو تا حلش کنیم.

hirondelle
04-09-2010, 06:17
نمی تونم وارد مودم بشم:41:

joe_satriani
04-09-2010, 15:46
نمی تونم وارد مودم بشم:41:

با سلام
خوب شما چطوري وارد ميشيد؟
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو ميزنيد توي مرورگرتون و وارد نميشيد؟؟

hirondelle
05-09-2010, 00:38
با سلام
خوب شما چطوري وارد ميشيد؟
192.168.1.1 و يوزر و پسورد admin رو ميزنيد توي مرورگرتون و وارد نميشيد؟؟
yes
2.1 رو هم امتحان کردم،admin با A رو هم همین طور؛با روتر ولی مشکل ندارم،می تونم وارد بشم .این قضیه تعویض اتوماتیک پسوورد هم بعد از هر بار روشن خاموش کردن روتر اتفاق می افته

hirondelle
12-09-2010, 15:34
بالاخره مجبور به ریست اکسس پوینت شدم.البته قبل از ریست از همه صفحاتش شات برداشتم تا دوباره مجبور نشم ببرمش برای تنظیم. (دفعه قبل تمام اکیپ پشتیبانی شرکتی که ازش ADSL می گیرم ،جمع شدن تا تونستن مودم رو بهش بشناسونن!)
الان مشکلی نیس.روشن خاموشش هم می کنم ،ولی پسوورد عوض نمیشه.هر چند هنوز هم مشتاقم بدونم علت عوض شدن اتوماتیک پسوورد چی بود.
ممنون که کمک نکردین!

h_mobin
14-09-2010, 09:30
سلام ارور697 و797مبوط به چیست ؟ یاد آور میشوم این ارور روی diai-up رخ داده

hirondelle
15-09-2010, 00:15
سلام ارور697 و797مبوط به چیست ؟ یاد آور میشوم این ارور روی diai-up رخ داده
اینجا جای این سوال نیس،جواب سوالت رو تو این تاپیک می تونی پیدا کنی :

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

من هنوزهمون مشکل رو دارم،یکی هم به داد ما برسه( بعد از هر بار روشن خاموش شدن روتر،پسوورد شبکه اتوماتیک عوض میشه):19:

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

hirondelle
20-09-2010, 13:54
من هنوزهمون مشکل رو دارم،یکی هم به داد ما برسه( بعد از هر بار روشن خاموش شدن روتر،پسوورد شبکه اتوماتیک عوض میشه):19:

hirondelle
23-09-2010, 13:12
دوستانی که لطف می کنن پیغام خصوصی میدن ممنونم ازشون،ولی بهتره بیان بحث رو تو تاپیک ادامه بدیم.
در مرود عوض کردن مجدد اسم شبکه یا پسوورد که عرض کردم،دو سه بار روتر رو ریست کردم اصلا . ولی یه دو سه روز که می گذره ،باز اتومات اسم شبکه و پسوورد عوض میشه.

soft BOW
24-09-2010, 10:15
منم دقیقأ همین مشکلو داشتم. catche wireless رو پاک کردم دوباره با آخرین pass کانکت شدم مشکل حل شده بود.
منم وایرلس وصل میشم ولی هر یار pass وارد نمی کنم.

hirondelle
25-09-2010, 14:42
منم دقیقأ همین مشکلو داشتم. catche wireless رو پاک کردم دوباره با آخرین pass کانکت شدم مشکل حل شده بود.
منم وایرلس وصل میشم ولی هر یار pass وارد نمی کنم.
چه جوری پاک میشه این catche wireless؟

soft BOW
25-09-2010, 23:01
چه جوری پاک میشه این catche wireless؟

start -- control panel - network and sharing center --- manage wireless network

تمام کانکشن هايي که وجود داره را پاک کن.

بعد دوباره به مودم کانکت شو.

البته برا من پسورد عوض نمیشد یه تست بزن.

hirondelle
03-10-2010, 16:29
بیفایده است:41:

hirondelle
12-10-2010, 22:30
آقا حل شد!!! حل شد!!!:5:
از ساپورت USR کمک خواستم(به زور هیتلرشکن)،گفتند بعد از ریست و کانفیگ ،قبل از اینکه مودم رو بهش وصل کنی،باید یه 30 ثانیه صبر کنی ! همین!