مشاهده نسخه کامل
: چگونگی باز کردن ip بسته شده؟
سلام
دوستان کمک کنین چه جوری می تونم ip مو باز کنم آخه تو چند تا سایت نمی تونم برم چون ipim بستست
کمک ......!!!
ممنون
سلام
دوستان کمک کنین چه جوری می تونم ip مو باز کنم آخه تو چند تا سایت نمی تونم برم چون ipim بستست
کمک ......!!!
ممنون
منظورتون از باز کردن ، عوض کردنه؟ ضمنا درست فهمیدم که منظورتون اینه که بعضی از سایت ها بخاطر IP تون اجازه ورود نمی دن . . ؟
در این صورت باید از قیلتر شکون یا وی p ان استفاده کنین.
خوب چرا اینجوریه؟؟ قبلا که باز بوده حالا یهو بسته شده + چه جوری میشه با یه ip دیگه رفت تو سایت؟
خوب چرا اینجوریه؟؟ قبلا که باز بوده حالا یهو بسته شده + چه جوری میشه با یه ip دیگه رفت تو سایت؟
بستگی به سرویس تون داره. یعضی از سرویس های DSL دارای IP ثابت یا Stattic-IP هستن و همیشه IP شما رو در اینترنت ثابت نگه میداره که معمولاً گرون تر هستن و در مصارف خونگی ISP بطور اتومات اولین IP خالی رو به کاربر میده.
واسه عوض کردن IP هم همونظور که تو پست قبلیم گفتم باید از " وی/P /ان" استفاده کنین که طبق قوانین ، بحث راجع بهش ممنونعه !!!
mortal20
26-02-2012, 21:01
خسته نباشین.مخاستم بپرسم اگه ای پی سیستم بسته شده باشه چکار باید بکنیم
mortezzkhan
04-03-2012, 03:16
سلام
کمک ......!!!
ممنون
شما باید اول مشخص کنی که IP Dynamic داری یا IP Static ؟
سلام
کمک ......!!!
ممنون
یک سری از سایتها هم هستند Ip ایران رو به دلیل تحریم ها بستند در اینصورت باید Ip خودتون رو به یک کشور دیگه تغییر بدید که میتونید از vpn استفاده کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.