مشاهده نسخه کامل
: چند سوال در مورد ListView و Enum و ReturnValue
shadmehrshadow1
23-08-2010, 16:30
ما یه لیست ویو داریم که 6 ستون داره . و 10 سطر مقدار . من میخوام وقتی توی یکی از سطر های لیست ویو کلیک میکنم مقدار های اون
سطر بره توی چند تا تکست باکس . چه جوری ؟ البته یه کد خودم دارم . ولی وقتی چند بار این کار رو میکنم خطا میده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینکه ما یه Sub مثل زیر داریم :
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی در هنگام فراخوانی نوشتیم Load_ListView و پرانتز را باز کردیم سه گزینه پیش فرض برای Type باز بشه که ما از توی اون منو یکی رو انتخاب کنیم .
و من یه کد Functions دارم مثل زیر :
ولی زیر End Function یه خط سبز میکشه . چیکار کنم . البته برنامه کار میکنه . یه نفر بهم گفته بود اولش Return Nothing بنویس . درست میشه ولی برنامه کار نمیکنه .
متن خطا در قسمت Error List :
god of war 2
23-08-2010, 18:59
ما یه لیست ویو داریم که 6 ستون داره . و 10 سطر مقدار . من میخوام وقتی توی یکی از سطر های لیست ویو کلیک میکنم مقدار های اون
سطر بره توی چند تا تکست باکس . چه جوری ؟ البته یه کد خودم دارم . ولی وقتی چند بار این کار رو میکنم خطا میده :
من کد شمارو امتحان کردم و هیچ خطایی نداد.خطایی که برای شما میده احتمالا مربوط به وقتی میشه که شما روی یکی از سطر هایی کلیک میکنی که یک یا چندتا از SubItem های اون خالی هست و هیچ مقداری نداره.
راه حل ساده اینکار اینه که سطر هایی که خالی هستندرو با " " یا همون Space (فضای خالی) مقدار بدی.
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی در هنگام فراخوانی نوشتیم Load_ListView و پرانتز را باز کردیم سه گزینه پیش فرض برای Type باز بشه که ما از توی اون منو یکی رو انتخاب کنیم .
من منظورتو خوب متوجه نشدم ولی برای اینکار باید برای هر مقدار متفاوت یک Sub با همان نام ایجاد کنی و فقط در لیست پارامتر هاش نوع Type رو عوض کنی.
زیر End Function یه خط سبز میکشه . چیکار کنم . البته برنامه کار میکنه
Function شما در تعریفش یک مقدار از نوع String رو برگشت میده اما شما در بدنه هیچ مقداریو برگشت ندادی!!
شما باید یک مقدار از نوع String و بصورت Return varName برگشت بدی (بجای varName اسم متغییرتو بنویس که میخوای برگشت بدی)
اگر هم تابع شما هیچ مقداریو برگشت نمیده میتونی بجاش از یک Sub استفاده کنی.
موفق باشید.
shadmehrshadow1
24-08-2010, 11:35
در مورد سوال اول باید بگم که درسته بعضی مقدار ها رو خالی گذاشتم .
اما منظورتون رو درمورد سوال دوم نفهمیدم . میشه یه کد Sun بزارید که همون طور که من میگم باشه
god of war 2
24-08-2010, 13:05
میشه یه کد Sub بزارید که همون طور که من میگم باشه
به نوع Type ها توجه کن.
شما با این کار این Sub رو سربار گزاری میکنی و موقع فراخوانی دارای 4 حالت متفاوت هست(البته در متغییر Type)
اگر منظورتون از سوالتون چیز دیگه ای هست که من متوجه نشدم یکم واضح تر توضیح بدید.
shadmehrshadow1
24-08-2010, 13:27
نه اصلا منظورم این نیود .شما چهار بار یه Sub رو درست کردید.مثل اینکه درست سوال من رو نخوندید
اگه به کد خوب نگاه کنید کلمه Type رو میبینید که از نوع String هست .
god of war 2
24-08-2010, 13:37
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که وقتی در هنگام فراخوانی نوشتیم Load_ListView و پرانتز را باز کردیم سه گزینه پیش فرض برای Type باز بشه که ما از توی اون منو یکی رو انتخاب کنیم
فکر کنم شما منظورتون استفاده از یک Enum هست.
shadmehrshadow1
24-08-2010, 15:46
بله دقیقا
ممنونم.
shadmehrshadow1
24-08-2010, 16:33
Function شما در تعریفش یک مقدار از نوع String رو برگشت میده اما شما در بدنه هیچ مقداریو برگشت ندادی!!
شما باید یک مقدار از نوع String و بصورت Return varName برگشت بدی (بجای varName اسم متغییرتو بنویس که میخوای برگشت بدی)
اگر هم تابع شما هیچ مقداریو برگشت نمیده میتونی بجاش از یک Sub استفاده کنی.
موفق باشید.
نه مقدار بر میگردونه . و میخوام که مقدار جواب رو توی خود فانکشن برگردونه .
god of war 2
24-08-2010, 20:14
شما میتونی هر جایی از تابع که خواستی هر مقداریو از نوع String برگردونی البته یه نکته هم هست که باید رعایت کنی اینه که هرجا مقدارو برگردونی دیگه اجرای برنامه از تابع خارج میشه و کدهایی که بعد از خط برگشت نوشته شده دیگه اجرا نمیشن.در اصل مقدار برگشتی باید همون نتیجه نهایی تایع باشه.
اینم نمونه کد.
من یک متغییر برای نمونه تعریف کردم و درآخر هم اونو برگشت دادم.
ولی شما باید اون مقداری که مدنظرته رو برگشت بدی.
موفق باشید.
shadmehrshadow1
25-08-2010, 11:10
اگه از این کد استفده کنیم اونوقت زیر retValue رو خط میکشه .
توجه کنید که جواب اصلی که قراره برگردونه رو توی حلقه فور در قسمت Event_Shamsi نوشتم و میخوام که جواب اصلی اون باشه .
god of war 2
25-08-2010, 16:39
اگه از این کد استفده کنیم اونوقت زیر retValue رو خط میکشه .
برای اینکه هیچ مقداری به retValue ندادید.شما باید مقداری که میخواید برگردونید رو به retValue بدید یا اصلا همون مقدارو مستقیما برگردونید.
shadmehrshadow1
26-08-2010, 10:51
نمیشه .آخه جواب باید توی حلقه ی فور به دست بیاد و اگه توی حلقه ی فور بهش مقدار بدم بازم همون حالت میمونه .
god of war 2
26-08-2010, 11:12
فقط کافی قبل از مقداری که میخوای برگردونی یک Return بزاری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.