ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مانیتور CRT

amir-shakh
23-08-2010, 14:15
سلام دوستان مانیتور من چند وقتیه که صفحه اش زرد میشه و با ضربه زدن بهش سفید میشد
بعضی وقتا هم خودش سفید میشد
من خودم کارشناسی کامپیوتر دارم میدونم مشکل از کیس و نرم افزار ا نیست
دیروز مانیتورو باز کردم پشتش یه تیکه فلری هست که انگار لامپ رو اونه وقتی اونو یه کم فشار میدم سفید میشه تصویر
میخواستم بدونم میشه مانیتور و بدون اون قاب روش استفاده کرد ؟ مشکل نداره ؟
و اینکه نظرتون چیه اونو با نخ یا چسبی تو حالتی که سفید میشه ببندمش ؟!

amir-shakh
26-08-2010, 14:06
واقعا نمیدونم چرا جدیدا اینقدر بچه ها نامرد شدن
این 2 تاپیک من که هیچکس راهنمای و جوابی برام نمیزنه !
یادش بخیر از اون مدیرای که سریع میومدن و جواب میدادن

Behnam_o2
04-09-2010, 03:22
من دقیقآ جواب شما رو نمی دونم ولی واسه منم زرد میشدو دوباره سفید میشد . که کابل پشتشو محکم فشار دادم درست شد. شل بود اینطوری میشد. . شمام یکی کابل مانیتور رو چک کنید .(یکم بیشتر فشار بده)

mjzaret
04-09-2010, 20:39
شما ابتداً یه نگاهی به کابلها طبق گفته دوستمون Behnam بندازید. اگه دیدید مشکلتون از کابل نبوده اونوقت به قسمت‌های دیگه مراجعه کنید.

در مورد اینکه بدون قاب استفاده کنید مشکلی نیست اما حتماً قاب مشبک فلزی که پشت مانیتور هست رو بزارید.

اون قاب فلزی مشبک تمای اثرات ناشی از پرتاب های الکترون به صفحه‌ی شیشه‌ای رو به خودش جذب می‌کنه و شما تصویر بهتری رو مشاهده می‌کنید.

شاد باشید :40:

gtairani
18-09-2010, 18:46
مشکل از کابل هست
موفق باشید :40:

Dj_aghamajid
18-09-2010, 18:51
سلام دوستان مانیتور من چند وقتیه که صفحه اش زرد میشه و با ضربه زدن بهش سفید میشد
بعضی وقتا هم خودش سفید میشد
من خودم کارشناسی کامپیوتر دارم میدونم مشکل از کیس و نرم افزار ا نیست
دیروز مانیتورو باز کردم پشتش یه تیکه فلری هست که انگار لامپ رو اونه وقتی اونو یه کم فشار میدم سفید میشه تصویر
میخواستم بدونم میشه مانیتور و بدون اون قاب روش استفاده کرد ؟ مشکل نداره ؟
و اینکه نظرتون چیه اونو با نخ یا چسبی تو حالتی که سفید میشه ببندمش ؟!
شما باید مانیتورت رو ببری تعمیر!
واسه منم همینجوری شده بود بردمش تعمیر یارو گفت یه جاش قلع مردگی پیدا کرده و قطع وصل میشه !.... بالاخره تو 1 ساعت درستش کرد 10 هزار تومن گرفت و مشکلم حل شد!