مشاهده نسخه کامل
: کمک از اساتید E4600
سلام به تمامی دوستان میخام آورکلاک کنم این از مشخصات سیستم
تمامی چیز های که لازم هست توی عکس زیر موجوده فقط این مورد هم ذکر کنم که power در حالت نورمال 400 هست اگه سیستم تا 700 الی 800 هم نیاز داشته باشد میتونه تغذیه کنه.
اکثر بحث های آورکلاک رو دنبال کردم امکا راستش نمیدونم باید چه قسمتی رو توی مادربود تغییر بدم یه عکس هم از bios میگذارم به زودی
منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شماره 1
---------------------------------
عکس شماره 2
در کل اینکه رانمایی میخام تو عکس شماره یک همه چیز هست من باید به چه نسبتی تو اول صفحه تغییر ایجاد کنم میخام تا اون جایی که جا داره اور کنم ممنون منتظر پاسخ هستم
ess_1362
23-08-2010, 18:30
سلام
قبل از اينكه چيزي را تغيير بدين برنامه هاي PRIME95 و HW MONITOR را كه رايگان هم هستند از اينترنت دانلود كنيد و :
1-با برنامه PRIME95 يك تست 30 دقيقه اي از پردازنده بگيريد
2-درحين تست با برنامه HW MONITOR دماي پردازنده را در اين 30 دقيقه كنترل كنيد و حداكثرش را به من گزارش بدين(دماي CORE ها مد نظر من هست)
بعدش اگر همه چيز OK بود به شما ميگم كه چيكار كنيد
ضمنا اين را هم اضافه كنم كه 65 نانومتري هاي C2D در اوركلاك توان بالايي ندارند و حرارت زيادي هم توليد مي كنند
موفق باشيد
سلام
آقا این برنامه PRIME95 و HW MONITOR من گیر آوردم فقط با این PRIME95 مشکل دارم و نمیدون کار با برنامش چطوری و چجوری باید راش بندازم یا تست بگیرم باهاش فروم هم گشتم اما بی نتیجه بود اگه یه توضیح بدی برام ممنون میشم
داداش یکم با این برنامه سر و کله زدم قب از این دما 37 درجه بود ولی بعد از 30 دقیقه به 62 رسید نمیدونم تست درست گرفتم یا نه منتظر جوابم
ess_1362
24-08-2010, 19:18
بازم ميگم كه روي اوركلاك E4600 خيلي حساب نكنيد چون بدليل 65 نانومتري بودن حرارت بالايي داره
پارامتر هاي زير را در باياس تغيير بدين :
CPU CLOCK RATIO : 11X
CPU HOST CONTROL : ENABLE
CPU HOST : 250
PERFORMANCE ENHANCE : DISABLE
CIA2 : DISABLE
C1E : DISABLE
INTEL SPEEDSTEP : DISABLE
SPD : MANUAL
MEMORY FREQUENCY : 533
SYSTEM VOLTAGE CONTROL : MANUAL
FSB VOLTAGE : +50 MILI VOLT
CPU VOLTAGE CONTROL : +50 MILI VOLT
VCORE : @1.375
بعد از تغييرات يك تست 30 دقيقه اي ديگه با PRIME95 از سيستم بگيريد و دماي پردازنده را هم با HW MONITOR كنترل كنيد كه از 78 درجه بيشتر نشه
سلام داش این جوری که شما گفتی نیست بعضی جاا رو نمیشه تغییر داد یا یه چیزایی دیگه هست
مثلا : PERFORMANCE ENHANCE : DISABLE که گفتی غیر فعال بشه نداره این مورد رو و به جاش Turbo و Extreme داره
MEMORY FREQUENCY : 533 رو نمیتونم تغییر بدن و به تغییر
تو این عکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هست من با تغییر در قسمت System Memory Multiplier (SPD)
که به این صورته
2.2
2.4
3.0
4.0
...
یکی از این عدد ها رو مگذارم میزان MEMORY FREQUENCY : 533 تغییر میکنه
در مورد
که نوع ولتاژ هایی که اونجاست فرق داره
به این صورته
2.00000
1.65245
....
0.23568
عدد دقیق نگفتم فقط شکل عددیش رو گفتم
منتظر پاسخ هستم
ess_1362
25-08-2010, 18:54
مثلا : PERFORMANCE ENHANCE : DISABLE که گفتی غیر فعال بشه نداره این مورد رو و به جاش Turbo و Extreme داره
اينو بذار روي STANDARD باشه
هست من با تغییر در قسمت System Memory Multiplier (SPD)
که به این صورته
2.2
2.4
3.0
4.0
اينو بذار روي 2.4 تا فركانس رمها روي 600 قرار بگيره
در مورد
که نوع ولتاژ هایی که اونجاست فرق داره
به این صورته
2.00000
1.65245
....
0.23568
عدد دقیق نگفتم فقط شکل عددیش رو گفتم
منتظر پاسخ هستم
ببين اين ولتاژ ها در مادربردهاي اين سري حدود 50 ميليولت تغيير مي كنه
يعني مثلا اگر ولتاژ پايه 1.325 باشه شما با يك افزايش ولتاز بعدي به 1.375 ميرسيد و ولتاژ نهايي را هم در آخرين گزينه به شما ميده
موفق باشيد
سلام
قسمت های گفته شده رو انجام دادم در مورد
که گفتید نوع مواردش به ای شکل است من هیچ تغییری در ولتاژ اون یه قسمت ندادم
0.1V+
0.2V+
0.3V+
این قسمت هم که توضیح دادین من گذاشتم روی 1.37500V
آما در قسمت
CPU Volag Normal
که نوشته بود25 1.3 و رنگش آبی بود هیچ تغییری ایجاد نشد علان سیستم با این موارد تغییر داده شده بالا آمده و دارم پیام میگذارم میخام بعد این با پرایوم یه تست بگیرم نتیجه رو میگذارم
این عکس رو داشته باشید دیگه نیاز به توضیحات بالا نیست
آقا با prime95 مشکل پیدا کردم ایجرا نشد به جاش با OCCt به مدت 30 دقیقه یه تست گرفتم دمای core ها به 69 الی 70 و 71 رسید
در کنار این باید ذکر کنم که احساس میکنم سیستم یهکم کند شده
ess_1362
26-08-2010, 13:18
آقا با prime95 مشکل پیدا کردم ایجرا نشد به جاش با OCCt به مدت 30 دقیقه یه تست گرفتم دمای core ها به 69 الی 70 و 71 رسید
در کنار این باید ذکر کنم که احساس میکنم سیستم یهکم کند شده
با PRIME95 به چه مشكلي برخوردين؟
اگر ارور داده يعني سيستم ناپايدار هست
شما 0.1 ولت هم به FSB VOLTAGE اضافه كنيد
قبلا هم گفتم كه پردازنده شما توان بالايي در اوركلاك نداره
برنامه اجرا نمیشد والا از دیشب با همون آور هست و پایداریش عالی بوده اون موقع که سیستم کند بود فکر کنم به خاطر اون برنامه بود که داشت تست میگرفت
تو آخرین عکسی از بایوس گذاشتم FSB VOLTAGE
1 ولت داده بودم یعنی بکنمش 0.2+ V
پایداریش علان عالیه و مشکلی ندیدم هنوز توش
ess_1362
27-08-2010, 11:55
برنامه اجرا نمیشد والا از دیشب با همون آور هست و پایداریش عالی بوده اون موقع که سیستم کند بود فکر کنم به خاطر اون برنامه بود که داشت تست میگرفت 30دقيقه تست كافي هست
اگر در اين 30 دقيقه مشكلي نداشت و دماش هم از 78 درجه تجاوز نكرد نيازي به ادامه تست نيست و بايد برنامه را كلا ببندين:31:
تو آخرین عکسی از بایوس گذاشتم FSB VOLTAGE
1 ولت داده بودم یعنی بکنمش 0.2+ Vنه ديگه نيازي به افزايش ولتاژ اين شاخه نيست چون پايدار هست و مشكلي نداره
پایداریش علان عالیه و مشکلی ندیدم هنوز توش پس هنوز براي اوركلاك جا داره
حالا CPU CLOCK RATIO را 0.5 واحد به 0.5 واحد زياد كنيد و پس از هر بار اضافه كردن تست با PRIME95 و كنترل دماي پردازنده را هم به مدت 30 دقيقه انجام بدين
فكر كنم چيزي حدود 3 تا 3.3 اور بشه
موفق باشيد
خوب تا اینجا که مشلی نبود من اون موقع که با سیستم کارمیکردم که کند بود اون برنامه هم باز بود داشت تست میگیرفت از این ورم داشتم آهنگ گوش میدادم و با فتوشاپ یه طراحی میکردم که یکم حس کردم کند شده علان خوبه و اون موقع بعد 30 دقیقه دما رسید به 71
خوب این تغییر که علان داری میگی داداش نداره
CPU CLOCK RATIO من میزانش
min=6
max=12
و این چیزی که شما میگید توش نیست
فکر کنم باید جایی دیگه تغییر بدم با این وضع مادربرد من
پس هنوز جا داره یعنی تا جایی که آور میتون انجام بدم که سیسم کرش نکنه و پایدار باشه و دما هم با برنامه تست از 75 تا 77 بالا تر نره
هنوز جای امید هست
خوب منتظر پاسخ هستم که ببینم باید چه کاری انجام بدم
راستی داداش ممکنه بخام بعدن یه Q6600 بگیرم یه مقاله ماله یکی از دوستامه بهم داده تو انجمن -- شبگرد این مقالشو گذاشته بود به منم دادش البته عممی نیست مقاله و تو بخش pri8 سایت فقط هست تو اون مقاله Q6600 رو تا 4GHZ آور کرده و سیستم خونش هم این رو انجام داده که مقالش رو نوشت و جز بهترین مقالهای هفته اون موقع شناخته شد.
این خوبه اگه شد بگیرم بعدن هم برای q6600 استفاده کنم
این قسمتی از مقاله هست اجازه بم نمیده پخشش کنم
---------
سیستم که اورکلاک کردیم
Intel Core 2 Quad Q6600 - 2.4GHz
افزایش ھا:
Operating Frequency: 2.4Ghz Up To 4Ghz
FSB: 1066Mhz Up To 1780Mhz
Intel QX9770 Vs Intel Q6600
Operating Frequency:
3.2 Ghz Vs 4 Ghz
Fsb:
1600 Mhz Vs 1780 Mhz
مشاھده کردید که چگونه غول بزرگ اینتل را در برابر یک کیو 6600 به زانو
دراوردیم!
نظر شما در موردش چه میخام بدونم این که خودش اجرا کرده البته مینش asuse بود من با این مینم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟
آقا تا این تاپیک هست من سوال دیگمم از خودت بپرسم
من رمام علان kingestone و به نظر خودم زیاد خوب نیست مادربردم این رم رو میکشه 2 تا بگیرم ازش
ولی خودم فکر کنم این بالایی نمیتون استفاده کنم و این میوره و بهتره برا من
ess_1362
27-08-2010, 18:31
خوب این تغییر که علان داری میگی داداش نداره
CPU CLOCK RATIO من میزانش
min=6
max=12
و این چیزی که شما میگید توش نیست
فکر کنم باید جایی دیگه تغییر بدم با این وضع مادربرد من
اگر طبق تنظيماتي كه در صفحه قبل گذاشتم انجام داده باشي مالتي پلاير پردازنده هنوز يك واحد ديگه جا داره
يعني از 11 ميشه 12 كه فركانس پردازنده با اين يك واحد افزايش از 2.8 ميشه 3
راستی داداش ممکنه بخام بعدن یه Q6600 بگیرم یه مقاله ماله یکی از دوستامه بهم داده تو انجمن -- شبگرد این مقالشو گذاشته بود به منم دادش البته عممی نیست مقاله و تو بخش pri8 سایت فقط هست تو اون مقاله Q6600 رو تا 4GHZ آور کرده و سیستم خونش هم این رو انجام داده که مقالش رو نوشت و جز بهترین مقالهای هفته اون موقع شناخته شد.
این خوبه اگه شد بگیرم بعدن هم برای q6600 استفاده کنم
بله ميشه
ولي Q6600 هم 65 نانومتري هست و حرارت بالايي داره و براي پايدار كردنش به يك مادربرد خوب و يك خنك كننده بالاي 50 تومن نياز داريد
البته اين پردازنده ديگه گير نمياد و بجاش از سري 8 هست كه اون را هم به علت از رده خارج شدن توصيه نمي كنم
بهتر هست شما به فكر ارتقا كلي باشيد چون سيستم شما ارزش اين هزينه ها را نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.