مشاهده نسخه کامل
: تغییر پردازنده ی DELL Studio 1557 از i7-720 به i7-840
سلام
من می خوام پردازنده ی DELL Studio 1557 رو از i7-720 به i7-840 تغییر بدم. آیا قط اینه که پردازنده ی جدید رو جایگزین کنم؟ یاکارای دیگه ای هم میخواد؟ i7-840 رو کجا دونه ای میفروشن؟ قیمتش چقدره؟ اگه i7-840 بهش نمی خوره، حد اکثر پردزنده ای که می تونم روش بندازم چیه؟ اگه می شه درست جواب بدین. چون من اینو برای رندرینگ مایا و تری دی مکس 2011 می خوام.
اجرتون با سید الشهداء.
majid_3ma
25-08-2010, 13:51
سلام
من می خوام پردازنده ی DELL Studio 1557 رو از i7-720 به i7-840 تغییر بدم. آیا قط اینه که پردازنده ی جدید رو جایگزین کنم؟ یاکارای دیگه ای هم میخواد؟ i7-840 رو کجا دونه ای میفروشن؟ قیمتش چقدره؟ اگه i7-840 بهش نمی خوره، حد اکثر پردزنده ای که می تونم روش بندازم چیه؟ اگه می شه درست جواب بدین. چون من اینو برای رندرینگ مایا و تری دی مکس 2011 می خوام.
اجرتون با سید الشهداء.
1-معمولا CPU هارو به قیمت پول خون میفروشن
2- اول مطمئن شو دستگاهت ساپورت میکنه از نظر پایه و اینکه FSB سی پی یو جدید باید برابر CPU قدیم باشه یا کمتر وگر نه کار نمیکنه
3- به احتمال زیاد میخوره این دوتا به هم مشکلی پیش نمیاد
4- توی پایتخت یا علاالدین یا جاهایی که تعمیرات دارن می تونی پیدا کنی
1-معمولا CPU هارو به قیمت پول خون میفروشن
2- اول مطمئن شو دستگاهت ساپورت میکنه از نظر پایه و اینکه FSB سی پی یو جدید باید برابر CPU قدیم باشه یا کمتر وگر نه کار نمیکنه
3- به احتمال زیاد میخوره این دوتا به هم مشکلی پیش نمیاد
4- توی پایتخت یا علاالدین یا جاهایی که تعمیرات دارن می تونی پیدا کنی
آقا ممنون. منم می خواستم همینو بدونم که مشکلی پیش میاد یا نه؟ چیپست ها با هم فرق دارن یا نه؟ در ضمن من تو قائمشهر استان مازندرانم. نمی تونم برم تهران. در ضمن من یکی دو ماه دیگه 14 سالم می شه. می خوام برم حوزه . می خوام یه لپتاپی داشته باشم که عالی باشه، core i7 باشه، بازدهی بالا و ... داشته باشه. یکی از دوستان تری دی مکس کار ما این رو بهم پیشنهاد کرد (این رفیق ما حدود 25 سال سنشه) و گفت که از بقیه ی i7 دارا بهتره. حالا من می خوام قوی ترش کنم. یعنی پردازنده ی اصلی لپ تاپ رو با i7-840 تاق بزنم و مازاد رو هم بدم. مگه چقدر با هم فرق دارن؟ من برای مایا و برنامه نویسی این رو می خوام. با این لپ تاپ می شه از یه آشپز خونه ی کامل تو مایا، تو 3 ساعت رندر گرفت. قیمتشم فقط 1130,000 تومانه.
تو حوزه مگه چه کار سنگینی انجام میشه که نیاز به این CPU دارید؟؟؟؟
این کار حداقل 500 تومان هزینه میبره ! تاثیر خاصی هم در عملکرد دستگاه برای اکثر کارها نداره!
برنامه نویسی هم که CPU قوی نیاز نداره
عزیز پردازنده Core i7 همینطوری کسی وارد نمیکنه که شما بخوای یه دونه بخری ، نه قیمتش صرف میکنه نه دردسرش
سوکت مادربرد شما پشتیبانی میکنه از 740 ولی فکر نمیکنم به این راحتی ها پیدا بشه
تو حوزه مگه چه کار سنگینی انجام میشه که نیاز به این CPU دارید؟؟؟؟
این کار حداقل 500 تومان هزینه میبره ! تاثیر خاصی هم در عملکرد دستگاه برای اکثر کارها نداره!
برنامه نویسی هم که CPU قوی نیاز نداره
من یه دفعه زیرو زبر شدم و تصمیم به حوزه گرفتم. تو این انجمن که عددی نیستم ولی تو فامیل از من به عنوان ((مغز کامپیوتر)) یاد می کننن. برای رندرینگ مایا می خوامش. فهمیدم که این دو تا پردازنده با هم زیاد فرق ندارن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.