مشاهده نسخه کامل
: عدم شناسایی صحیح باس رم توسط مادربرد
خدمت دوستان عزیز سلام:
من این بحث روقبلا" هم داشته ام ولی لاینحل موند امیدوارم که ایندفعه به نتیجه برسه ومشکل من حل بشه:
مادربرد سیستم من giga p55a-ud3p میباشد اما باس رمهای من که 1600است رانمی شناسد همانطور که درتصاویر مشاهده میکنید بایوس مادربرد رو هم بروزرسانی کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست لطفا" راهنمائی کنید.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi_Moosavi
23-08-2010, 00:35
از تب SPD و Memory نرم افزار CPU-Z اسکرین شات بگیرید.
با سلام دوتا تصویری که فرمودید رو گذاشتم.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مادربوردتون تا باس 1066 رو ساپورت میکنه...
شاید مادربوردتون تا باس 1066 رو ساپورت میکنه...
سلام : دوست عزیز مادربرد من بنا به اعلام سایت سازنده تا باس 2200 رو ساپورت میکنه.
رم رو تو اسلات های دیگه مین بورد هم تست کنید...
pasargadd
23-08-2010, 09:39
چند گیگ رم دارین؟دوال چنل کردین؟
تا اون جا که من میدونم باید خودتون به 1600 تبدیل کنین.
با سلام دوتا تصویری که فرمودید رو گذاشتم.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس میگه رمت تا 1400 پشتیبانی میکنه, درست نمیگم?!؟
ببخشید وارد تاپیک سوال دوستمون شدم، منم دو تا رم دو گیگ گذاشتم که اگه تکی بزارم درسته ولی اگه هر دو رو بزارم گیر میده، مشکل از چیه این دو تا رم گذاشتن؟
ess_1362
23-08-2010, 19:36
خدمت دوستان عزیز سلام:
من این بحث روقبلا" هم داشته ام ولی لاینحل موند امیدوارم که ایندفعه به نتیجه برسه ومشکل من حل بشه:
مادربرد سیستم من giga p55a-ud3p میباشد اما باس رمهای من که 1600است رانمی شناسد همانطور که درتصاویر مشاهده میکنید بایوس مادربرد رو هم بروزرسانی کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست لطفا" راهنمائی کنید.ممنون
در باياس گزينه SPD را بصورت دستي از 10 بذاريد روي 12 مشكل شما حل ميشه
سلام من یه رم patriot 1G 800 دارم با یه مادربرد msi NF520 که تا 1066 ساپورت میکنه . ولی داخل cpuz سرعت رم رو 400mhz نشون میده . داخل بایوس مادربرد هم سرعت رم روی auto هست . لطف میکنین بگین مشکل چیه و چطور درستش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5C1
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Sharam/Desktop/1.bmp
در باياس گزينه SPD را بصورت دستي از 10 بذاريد روي 12 مشكل شما حل ميشه
سلام ازهمه دوستانی که زحمت میکشند ووقت میگذارند تشکر میکنم:
نکات زبر راجهت روشن شدن دوستان بگم که:
1-باس رمها 1600
2-4گیگابایت 2/2
3-طیق دستور کارخانه سازنده مادربرد جهت استفاده ازقابلیت دوال چانل باید رمها در اسلاتهای 1و3 قرار بگبرد.
4- spd رو بصورت دستی از auto به 10 (آخرین مقدار) تغییر دادم که شکل آنها پیوست است. ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بعد از این کارها بهتره بایوس مادریرد رو بروز کنید
اینکه هنوز با 1333 داره کار میکنه!
ess_1362
24-08-2010, 19:42
فركانسش هنوز روي 1333 هست
شما باياس را آپديت كنيد
با آپديت باياس عدد 12 به اعداد SPD اضافه ميشه
موفق باشيد
یه راه ساده تر مراجعه به گارانتی اواژنگ و پرسیدنم از مسئول فنی اونجاست البته تو شیراز!
جاهای دیگه رو نمیدونم
فركانسش هنوز روي 1333 هست
شما باياس را آپديت كنيد
با آپديت باياس عدد 12 به اعداد SPD اضافه ميشه
موفق باشيد
باسلام : همانطور که در ابتدای مباحث خدمتتان گفتم بایوس را هم آپدیت کرده ام واین آخرین ورژن است.ولی عدد 12 اضافه نشده.ممنون
از تب SPD و Memory نرم افزار CPU-Z اسکرین شات بگیرید.
باسلام خدمت جناب مدیر: لطفا" یه راهی پیش پای ما بگذارید.ممنون
بنظر من فقط یه راه میمونه و اونم اورکلاک رمه.البته اولش بدون ولتاژ دادن پیش برو ببین چطوره
manreza71
25-08-2010, 13:47
یکی از اشناهامون همین مدل مین رو داره الان رفتم نگاه کردم تا 12 داره ! البته مدل رمش kingmax هست با cl 9 اما چه فایده که میترسه رو 12 بزاره ! ور ژن بایاس هم f8 هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.