مشاهده نسخه کامل
: مشکل با سرچ ویندوز هفت. جایگزین برای سرچ ویندوز هست؟
tiyam 01
22-08-2010, 23:38
سلام
من با سرچ ویندوز هفت مشکل دارم. ازش حوشم نمیاد. فایلی رو جستجو میکنم نتیجه هایی رو میاره که اصلاً ربطی به اونی که جستجو کردم نداره. مثلا mobile رو سرچ میکنم اینو واسم میاره CW_84188
اندازه فایل هم دست خودمون نیست. مثلا انتخاب کنیم فقط فایلهای بالای 200 مگ رو جستجو. حتما باید یکی از گزینه های پیشفرض خودش رو مثلا :gigantic (بالای 128 مگ) رو انتخاب کنیم.
یه ایزاری یا نرم افزاری وجود نداره که کار سرچ ویندوز رو انجام بده؟ گوگل دسکتاپ میتونه کار اینو انجام بده؟
گوگل دسکتاپ میتونه،چون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tiyam 01
23-08-2010, 14:09
فکر کنم گوگل دسکتاپ اول باید یه بار کل هارد رو جستجو کنه چند ساعت هم طول میکشه.. درسته؟
Google Desktop is not currently available in your country
:27:
SADEGH 7
23-08-2010, 14:18
من هم با سرچ ویندوز مشکل دارم. البته مشکل من فرق داره. یه فایل رو می ریزم تو یه فولدر، بعد می رم تو فولدر ریشه.اسم فایل رو سرچ می کنم، پیدا نمی شه. کلا سرچش خیلی ضعیفه. سرچ ویندوز xp خیل عالی بود.
راه حلی برای این مشکل من هست؟
tiyam 01
23-08-2010, 14:24
دارم کوبرنیک دسکتاپ سرچ رو دانلود میکنم امیدوارم خوب باشه
اینو تو یه سایت پیدا کردم
نسخه مجانی برنامه جستجوی دسک تاپ Copernic قابلیت جستجوی انواع مختلف فایلها را دارا می باشد. فایلهای Word, Excel, Powerpoint, PDF, Outlook, HTML, Text, Zip و همچنین فایلهای موسیقی، عکس و ویدئو از جمله این فایلهاست. کوپرنیک همچنین تاریخچه و لینکهای ذخیره شده در Browser را نیز جستجو می کند. این برنامه پایگاه داده ای از فایلهای داخل کامپیوتر شما می سازد و فایلهای جدید نیز به محض ذخیره شدن بر روی هارد دیسک به ایندکس دیتابیس آن اضافه می گردد. برخی ویژگیهای CDS به شرح زیر می باشد:
- پیش نمایش (Preview) از فایلهای پیدا شده در کامپیوتر شما: پیش نمایش فایلهای نوشتاری (نظیر Doc)، عکس (نظیر Jpeg و Gif)، صوتی (نظیر Mp3)، ویدئو (نظیر Avi) و ایمیل ها
- استفاده از AND, OR وNOT در جستجو
- سرعت بسیار بالا و دقت قابل قبول در جستجو
- آسانی استفاده و زیبایی رابط کاربری
- جستجوی بلادرنگ با تایپ اولین حرف در جعبه جستجو
- جستجو بر اساس پارامتر های گوناگون مانند تاریخ، خواننده، آلبوم، موضوع، نوع فایل، اندازه و …
tiyam 01
16-10-2010, 14:40
مشکلم با سرچ ویندوز تا حدودی برطرف شد.
فقط کافیه تیک ...dont use the index when searching رو بزنیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کوبرنیک خوشم نیومد حذفش کردم. زیاد فرقی با سرچ ویندوز نداشت
search ویندوز سون دفعه اولی که ویندوزو نصب کرده بودم خیلی عالی بود.هر فایلی تو هر جای کامپیوتر بود فقط کافی بود اسمشو بدونی تا برات پیدا کنه اما بعد از اینکه ویندوزو عوض کردم خراب شده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.