مشاهده نسخه کامل
: انتخاب سیستم مناسب برای آتلیه عکاسی(ف،و،ر،ی)
haddadha23
22-08-2010, 18:50
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش می خواستم سیستمم رو ارتقا بدم طبعا موارد مصرفم کارهای گرافیکی با برنامه هایی نظیر فتوشاپ و پریمر هست.می خواستم نظر دوستان رو هم در مورد انتخاب قطعات زیر بدونم .
m.b:gigabyte 785 GMT-ud2h3
cup:Amd phenom x4 945
ram:SuperTalent 4Gb 1333 CL8
power:Memonex480 w
حداکثر بودجه ام 400 تومن هست.دوستان اگه با این حدود قیمت میشه قطعات بهتری بست بفرمایند؟خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.موفق و پیروز باشید.
haddadha23
23-08-2010, 07:29
خواهشا اساتید سریعتر جواب بدن چون تا اخر هفته باید بخرم
Ultra_Black
13-09-2010, 11:04
سلام
گرافیک آنبرد جوابگوی نیازهاتون هست
پیشنهاد من:
CPU:AMD Phenom II X4 965=180
M.B:Asrock 890GM Pro3=125
RAM:Elixir 4Gb 1600 CL9 (2x2Gb)=110
VGA:On Board=0
Power:Memonex Silent EX L.N 420W=36
All:451
سلام
پیشنهاد من:
واقعا ادم پستهای اقای الترا را میبینه کیف میکه.همه چیزش حساب شده هست
فقط یه سوال.چرا cl8 نه؟رم مگه توی فوتوشاپ مهمنیست
Ultra_Black
13-09-2010, 12:20
خواهش می کنم
نظر لطف شماست
تایمینگ پایین برای گیمینگ مناسبه و فرکانس بالا برای سایر نرم افزارها از جمله فتوشاپ و ...
اینو خوب اومدی ... باهات کاملا موافقم ...
سلام
پیشنهاد من:
مثل همیشه عالی ... فقط یه سوال برای Photoshop آیا گرافیک قدرتمند لازم نیست ؟؟؟
Ultra_Black
13-09-2010, 12:52
مثل همیشه عالی ... فقط یه سوال برای Photoshop آیا گرافیک قدرتمند لازم نیست ؟؟؟
خیر
بر عکس اسمشون که نرم افزار های گرافیکی هستند به کارت گرافیک خیلی قدرتمندی نیاز ندارند
بیشتر رم و CPU تو این نرم افزار ها تاثیر گذار هست
Advanced Ali-001
13-09-2010, 12:58
آقای آلترا استاد همه ماست من خودم چند بارسیستم هایی رو که خودم معرفی کرده بودم رو با ایشون مقایسه کردم تقریبا!60درصد با هم میخون دن البته میانگینشه!
ولی این حرف90%تاییدمیشه چون مشکل سیستم های ایشون فقط وفقط مادربردهاشونه البته اگر انتقاد پذیر باشن.
والا ما خدمت ایشون ارادت داریم کوچیکشم هستیم حتی یه بار تو پیشننهاداتش یک سیستمی بود که دست منو ازپشت بسته بود.....:دئ
Ultra_Black
13-09-2010, 13:12
آقای آلترا استاد همه ماست من خودم چند بارسیستم هایی رو که خودم معرفی کرده بودم رو با ایشون مقایسه کردم تقریبا!60درصد با هم میخون دن البته میانگینشه!
ولی این حرف90%تاییدمیشه چون مشکل سیستم های ایشون فقط وفقط مادربردهاشونه البته اگر انتقاد پذیر باشن.
والا ما خدمت ایشون ارادت داریم کوچیکشم هستیم حتی یه بار تو پیشننهاداتش یک سیستمی بود که دست منو ازپشت بسته بود.....:دئ
هر کسی نظری داره و نظرش برای من محترم هست...
یکی مادربردهای Gigabyte رو بهترین میدونه و یکی دیگه Asus رو و اونیکی MSI و...
هر کسی با دید خودش به پست های من نگاه میکنه،از نظر بعضی سیستم های پیشنهادی من خوب هستند و از نظر یکی دیگه بد ترین سیستم دنیاست...!!!
پس بهترین و بدترین یه چیز نسبی هست و مطلق نیست
بهتره به نظرات کاربرا احترام بزاریم و سلیقه شخصی خودمون رو تحمیل نکنیم
تجربه ثابت کرده هر کس هر قطعه و برندی رو دوست داشته باشه همون براش بهترین هست،و شاید با قطعه قویتر و با کارایی بیشتر ولی با برندی که دوست نداره اونقدر از سیستمش لذت نبره
یکی مادربردهای Gigabyte رو بهترین میدونه و یکی دیگه Asus رو و اونیکی MSI و...
حالا جدی جدی کدوم یکی بهترینشونه ؟؟؟ به نظر من که MSI اصلا قابل رقابت با اون های دیگه نیست ...
Ultra_Black
13-09-2010, 13:44
حالا جدی جدی کدوم یکی بهترینشونه ؟؟؟ به نظر من که MSI اصلا قابل رقابت با اون های دیگه نیست ...
بصورت کلی نمیشه گفت!
تمام این برندها هم مدلهای موفق و هم مدلهای ناموفق دارند،میشه مدل رو با مدل مقایسه کرد ولی مقایسه برند با برند درست نیست!
Advanced Ali-001
13-09-2010, 13:56
جک میگی عزیزم خوب هستی شما؟دئ
در حال حاضر بهترین مادرردهامال گیگاست بعدEVGAبعدASUS,..........
درضمن این دیگه گرافیک نیست که بگیم داغ میکنه بخاریه و.....ساپفایر خوبه.
چیزی عیان است چه حاجت به بیان است من اگه اینترنتم زغالی نبود ممین بور گیگا داشتم تا الان 100تا آزمایش جلوتون گزاشته بودم تا بفهمین گیگا یعنی چی.
ولی شرمنده.....
بصورت کلی نمیشه گفت!
تمام این برندها هم مدلهای موفق و هم مدلهای ناموفق دارند،میشه مدل رو با مدل مقایسه کرد ولی مقایسه برند با برند درست نیست!
این هم تا90%تایید میشه.
جک میگی عزیزم خوب هستی شما؟دئ
من که میگم Gigabyte از همشون بهتره ولی این سلیقه ای هست ... مگه Asus چی از اون کم داره ؟؟؟
چیزی عیان است چه حاجت به بیان است من اگه اینترنتم زغالی نبود ممین بور گیگا داشتم تا الان 100تا آزمایش جلوتون گزاشته بودم تا بفهمین گیگا یعنی چی.
مثلا چه آزمایشی ؟؟؟ شما بگید من اگه تونستم میزارم
بصورت کلی نمیشه گفت!
این 100 درصد تایید میشه ...
Advanced Ali-001
13-09-2010, 14:48
من که میگم Gigabyte از همشون بهتره ولی این سلیقه ای هست ... مگه Asus چی از اون کم داره ؟؟؟
دوست ندارم بحث بالا بگیره بحث تو این موضوع هارو باید به گروه های اجتماعی آورد.
مثلا چه آزمایشی ؟؟؟ شما بگید من اگه تونستم میزارم
این همه آزمایش اورکلاک-فن سی پیو نمیدونم سرعت سیستم سرعت USB سرعت فلان بیصارو......
mehdi6409
13-09-2010, 16:07
من مادربردي كه جناب ultra-black توصيه كرده بودند برخلاف تجاربي كه قبلا داشتم خريد كردم و كاملا هم ازش راضيم. البته قبلش هم توي فرومهاي مختلف در مورد سرچ كردم و گزارش مشكل خاصي بيشتر از ساير برندها نديدم. توجه كنيد كه مثلا مادربرد Asrock 890GM Pro كه بنده به توصيه ايشون خريد كردم و اينجا هم توصيه شده قيمتي حدود 60 درصد معادل همين مادربرد از برند Asus داره در حاليكه مثلا با چيپ 790GX مادربرد برند Asus صداي همه رو در آورده بود و دوستان زيادي باهاش مشكل داشتند اما از برندهايي biostar و asrock با همين چيپست مشكلات به مراتب كمتر بود. البته ممكنه در مدل ديگري از asrock هم شرايط برعكس باشه اما موضوع اينه كه اين اختلاف قيمت توجيه پذير نيست. با توجه به اينكه دوستان اينجا با قيمت مشخصي سيستم در خواست مي دهند مي شه اين اختلاف قيمت رو صرف موارد ديگري كرد و سيستم بهتري توصيه كرد كه به نظرم جناب اولترا به درستي اينكار رو انجام مي دهند.
موضوع ديگه اينكه قبلا مادربردها چيپست هاي مختلفي داشتند و مثلا بنده قبلا از مادربرد asrock با چيپست via استفاده مي كردم كه مشكلات زيادي باهاش داشتم در حاليكه شايد با چيپست nvidia اين مشكلات پيش نمي آمد و يا چيپست amd زماني كه من خريد مي كردم در بازار موجود نبود. اما الان اكثر چيپست ها توسط amd و intel ارائه ميشه و تنوع پايين اومده و اين از يك طرف گزينه هاي سازندگان مادربرد رو كمتر مي كند و از طرف ديگه هزينه معماري مادربرد رو كاهش ميده. در نتيجه برندهاي معتبرتر چندان نمي تونند در مورد معماري و استفاده از چيپستهاي متنوع تبليغ كنند و كيفيت رو افزايش بدهند. در مورد خازنها و اقلام مشابه هم اكثر برندها الان از سورسهاي يكساني استفاده مي كنند و مثلا خازنهاي Asrock و Asus (حداقلي مدلي كه من چك كردم) دقيقا يكسان هستند.
مطلب آخر اينكه با نگاهي كلي به فرومها مي بينيد مشكلات گزارش شده مادربردهاي Asus و giga در ماههاي اخير مخصوصا روي بردهاي AMD زياد شده. البته قبول دارم كه تعداد فروش اين بردها از بقيه بيشتره و احتمال مشكل به همين نسبت بيشتر اما قبلا اينطور نبود! آيا احتمال نمي ديد اين برندها از شرايط ايران و مشكل در بازكردن LC و تحويل جنس توسط وارد كننده ها دارن سو استفاده مي كنند و اجناس مرجوعي خودشون رو به بازار ايران مي فرستند؟
این همه آزمایش اورکلاک-فن سی پیو نمیدونم سرعت سیستم سرعت USB سرعت فلان بیصارو......
اين تستي كه شما مي گفتيد. حالا بگيد مثلا Asrock با چيپست AMD 890GX چه فرقي با Asus يا Gigabyte يا MSI با همين چيپست و همين كانفيگ داره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
haddadha23
13-09-2010, 17:44
بابت راهنمای از همتون ممنون.ولی بودجه ی من بیشتر از 400 تا نیست.بعدش نظر اساتید را در مورد کارت گرافیک پیشنهادی خودم میخاستم بدونم و مهمتر از همه بهترین(ارزونترین) جای که میتونم بیام تهران خرید کنم برام(پ.خ)بزنید.متشککککککرم
salar_khan
17-09-2010, 10:29
با تشکر از دوستان
کلی چیز مفید یاد گرفتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.