ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای اورکلاک AMD 1055T

shadow666
22-08-2010, 17:02
سلام. سیستم من اینه

CPU : AMD 1055t
Mobo : Giga GA-880-UD3H
Memory : 2* G SKILL 2g 1600
VGA : ATI 4670
PSU : Green 585
Cooler : PCCOOLER HP-1216X

اینور اونور خیلی مقاله خوندم. اول بالاترین FSP سیستم رو پیدا کردم که 286 پایدار بود. خیلی امتحان کردم . الان تنظیماتم اینجوریه
CPU;4.04 - FSP:286 - NB , HT =2002 -RAM 1524 CL:AUTO -CPU-V:1.5V
بقیه وولتاژها همه نرمال . دمای CPU هم نهایت 51 میشه.

وقتی تست پرایم میذارم بعد از حدود 50 دقیقه یکی از هسته هاش ارور میدن ولی بقیه اش کار میکنن که بعد از 20 دقیقه خودم متوقفش کردم. اینو نمیدونم مشکل پیش میاره یا نه.
واسه درست کردنش NB رو با وولتاژش که زیاد میکنم درست نمیشه. به نظرم اشکال از تایمینگ رم باشه که وقتی دستی تنظیمش میکنم و روی 9-9-9-24 میذارم سیستم دو تا بوق بلند میزنه و بالا نمیاد. هرکاریش هم کردم نیومد که نیومد. اگه کسی اطلاعاتی درباره این داره یه کمکی بکنه.

یه مشکل دیگه هم دارم اینه که NB بالای 2500 سیستمم بالا نمیاد. اگه این بالا میرفت خیلی کمک میکرد. اگه کسی میدونه دلیلش چیه ممنون میشم کمک کنه.

از طریق وولتاژها هم کاری از پیش نبردم. CPU-NB رو گذاشتم رو 1.4(اگه درست باشه!) اما فرجی نشد. اگه تنظیمی دیگه هست بگین

یه سری از تنظیمات بقیه با این CPU هست که تو لینک زیر میتونین ببینین. شاید کمکی بکنه مشکل من حل بشه.
اگه کسی میدونه دلیلش چیه ممنون میشم کمک کنه:11::11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mahdi_Moosavi
22-08-2010, 19:03
طی تجربه شخصی به شما توصیه می کنم پردازنده های خانواده Thuban رو برای مصارف 24/7 بیشتر از 3.7Ghz الی 3.8Ghz اورکلاک نکنید . از طرفی ولتاژ CPU Vcore رو هم روی 1.4V ولت Fix کنید .

بیشتر از فرکانس و ولتاژ یاد شده، توان مصرفی پردازنده های این خانواده افسار گسیخته افزایش پیدا می کنه ! ( گاهی با افزایش بیش از 100 % توان مصرفی پردازنده هم روبرو هستیم ! )

برای مثال اینجا رو ملاحضه کنید :

پروفایل اورکلاک کنونی شما در دراز مدت برای مادربورد و پردازنده شما ایجاد مشکل خواهد کرد.

================

برای بررسی بیشتر از تب های CPU - SPD - Memory نرم افزار CPU-Z شات بگیرید تا بشه نظر داد .

shadow666
22-08-2010, 19:16
الان که ولتاژ رو 1.5 گذاشتم به خاطر اینه که یه نقطه stable پیدا کنم و بعدش ولت رو بیارم پایین
این شات زیر مال قبله. چون الان که جواب میدم دوباره تنظیمات رو عوض کردم .شما فقط NB , HT رو 2002 در نظر بگیرین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
23-08-2010, 19:16
وقتی تست پرایم میذارم بعد از حدود 50 دقیقه یکی از هسته هاش ارور میدن ولی بقیه اش کار میکنن که بعد از 20 دقیقه خودم متوقفش کردم. اینو نمیدونم مشکل پیش میاره یا نه.

سعي كن گزينه هاي توان مصرفي پردازنده را غير فعال كني
مثلا TURBO CORE حتما بايد غير فعال باشه + COOL & QUIET + C1E

واسه درست کردنش NB رو با وولتاژش که زیاد میکنم درست نمیشه. به نظرم اشکال از تایمینگ رم باشه که وقتی دستی تنظیمش میکنم و روی 9-9-9-24 میذارم سیستم دو تا بوق بلند میزنه و بالا نمیاد. هرکاریش هم کردم نیومد که نیومد. اگه کسی اطلاعاتی درباره این داره یه کمکی بکنه.

بنظر مياد تنظيمات تايمينگ رم شما چندان مناسب نيست!
اين بيشتر بخاطر روش اوركلاك شماست
من به شما ميگم كه چطور اصلاحش كنيد

یه مشکل دیگه هم دارم اینه که NB بالای 2500 سیستمم بالا نمیاد. اگه این بالا میرفت خیلی کمک میکرد. اگه کسی میدونه دلیلش چیه ممنون میشم کمک کنه.

به چه دليل مي خواي فركانس HT را بالا ببري؟
اين كار جز افزايش حرارت مادربرد(مخصوصا مدل شما ه گرافيك آ»برد هست) + ايجاد ناپايداري هيچ افزايش كارايي خاصي براي شما نداره

من پيشنهاد مي كنم شما تنظيمات را بصورت زير يك تغيير مختصري بدين :

FSB : 300
CPU CLOCK RATIO : 13X
SPD : MANUAL @3:8@1600
HT LINK : MANUAL @ 6.5X@1900
VCORE : 1.47

ضمنا اون پارامتر هاي مربوط به توان مصرفي مادربرد را هم غير فعال كنيد

djmd
29-08-2010, 22:11
با عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان ...
منم کانفیگ قطعاتم تقریبا همیناس ولی یه چیزی که هست کلا فن استک خودش موقعی هایی که میره تو پردازش مثل موتور جت صدا میده که با بایاس آپدیت هم درست نشد (الان بایاسم F4 هست) ...
در مورد اورکلاک با رمهای Kingmax 1333 چه پیشنهاد می کنید ؟ چه ضریبهایی رو تنظیم کنم و با چه ولتاژی ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ...

shadow666
29-08-2010, 22:26
سلام. دوست عزیز تا حالا دور فن رو توی پردازش بزرگ دیدی؟ تا 6000 میره!!! من که واقعا دیوونه شدم و فن رو عوض کردم. مدلش رو تو پست اول میتونی ببینی.(کلی تحقیق کردم این مدل رو پیدا کردم و واقعا راضیم)

واسه رم شما یه شات با cpu-z بذارین یا حداقل کلاک و وولتاژش رو بگین. مثلا رم من از سری اقتصادی هست که الان 1666 و cl9 با فقط 1.3 ولت کار میکنه.

برای اورکلاک رم هم اول از تنظیمات اتوماتیک بیارش بیرون و تنظیمات کارخونه رو بذار. بعدش از کلاک اول شروع میکنی و یکی میاری پایین. میری با برنامه مثل rightmark memory staboility تست میکنی. اگه ارور ننداخت بعدی رو میاری پایین تا بهترین حالتش رو پیدا کنی.سعی کن وولتاژ زیاد ندی

djmd
30-08-2010, 22:35
سلام. دوست عزیز تا حالا دور فن رو توی پردازش بزرگ دیدی؟ تا 6000 میره!!! من که واقعا دیوونه شدم و فن رو عوض کردم. مدلش رو تو پست اول میتونی ببینی.(کلی تحقیق کردم این مدل رو پیدا کردم و واقعا راضیم)

واسه رم شما یه شات با cpu-z بذارین یا حداقل کلاک و وولتاژش رو بگین. مثلا رم من از سری اقتصادی هست که الان 1666 و cl9 با فقط 1.3 ولت کار میکنه.

برای اورکلاک رم هم اول از تنظیمات اتوماتیک بیارش بیرون و تنظیمات کارخونه رو بذار. بعدش از کلاک اول شروع میکنی و یکی میاری پایین. میری با برنامه مثل rightmark memory staboility تست میکنی. اگه ارور ننداخت بعدی رو میاری پایین تا بهترین حالتش رو پیدا کنی.سعی کن وولتاژ زیاد ندی

ممنون از راهنماییت فعلا یه گرافیک 9800 هم به مزرعه اضافه کردم .. دیگه دمای CPU زیادی میره بالا باید حتما فن بگیرم .. ازونجایی که معلوم نیست از مشهد بشه اون فن رو پیدا کرد نظرت با Core Contact Freezer چیه ؟ بدرد این CPU می خوره ؟

shadow666
30-08-2010, 22:48
فن خودمو من اینترنتی خرید کردم، سایتش الان دم دستم نیست بهت بدم. این فنی که گفتی هم مدل خوبیه. تو مدلهای گرین هم یه تونیک تاور 1200 اکستریم هست که فوق العاده ست. اگه تونستی گیر بیاری. مشخصاتش از آدرس زیر ببین

اگه گیرت نیومد همونی که گفتی رو بگیر

djmd
31-08-2010, 18:09
فن خودمو من اینترنتی خرید کردم، سایتش الان دم دستم نیست بهت بدم. این فنی که گفتی هم مدل خوبیه. تو مدلهای گرین هم یه تونیک تاور 1200 اکستریم هست که فوق العاده ست. اگه تونستی گیر بیاری. مشخصاتش از آدرس زیر ببین

اگه گیرت نیومد همونی که گفتی رو بگیر

ممنون عزیز ... همون Core Contact رو گرفتم ... البته یکم نگرانم با وزن نیم کیلویی خودش , ممکنه یه بلایی سر مادربرد بیاره نظری ندارین ؟ (رو کیس Green Infinity)
دما واقعا به نصف رسید قبلا با فن خودش دما از 38 شروع می شد (موقع روشن کردن سیستم) و بعد از 15 دقیقه در 100% به 68 69 و در نهایت 70 میرسید که دیگه خطرناک بود ولی الان با توجه به قدرت این فن دما از 20 درجه شروع میشه و نهایتا به 45 در 100% میرسه که واقعا باید گفت awesome ! خوب فکر می کنم یه 15 درجه ای تا 60 درجه فاصله داره رو برم تو کار اورکلاکش ...
این از وضعیت رمهام :

اینم cpu در حالت عادی (C1E CnQ Turbo : off)

خوب منتظر پیشنهادات دوستان عزیز در زمینه آورکلاک هستم .. با تشکرات فراوان

shadow666
31-08-2010, 18:32
اول از همه قبل از هر کاری باید اطلاعات بگیری. هر مقاله ای که دم دستت میاد بخون . یه کوچولوش رو پایین برات میذارم.اورکلاک کار
خیلی خیلی وقت گیریه. من 2 روز کامل روش کار کردم تا به یه پایداری تو 3.7 رسیدم.الان دو تا پروفایل درست کردم. یکی 3.7 برا وقتی که میخوام بازی بزنم. یکی هم 3.5 برا کار عادیم.به هر حال موفق باشی

djmd
01-09-2010, 03:27
خوب تا اینجا 3300 استیبل ... فقط به CPU ولتاژ دادم اونم حدود 0.050 تا و خوب مشکل خاصی هم نداره : شاتهای مربوطه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما ازینجا به بالا رو دیگه تا حالا نتونستم استیبل کنم ... نمی دونم شاید باید قسمتهای دیگه رو هم ولتاژ خور کنم ؟؟!؟! ... اگر باید ولتاژ بدم دیگه چه قسمتهایی رو باید ولتاژ داد ؟
ازونجایی که هر دو رمهای 1333 استفاده می کنیم ... شما می تونید کانفیگ 3500 خودتون رو واسم قرار بدین منم امتحان کنمش ؟
رو 3414 یه چندباری اومد بالا و تو ویندوز چندتا تست گرفتم ok بود , ولی وقتی رفتم رو 3500 کار کنم و موفق نشدم خواستم برگردم به 3414 دیگه بالا نمی اومد ! و مجبورا برگشتم رو همین 3300 ...
(راستش اون مطلبو هنوز مطالعه نکردم و تا اینجا با تجربیات گذشتم آورکلاک کردم)

shadow666
01-09-2010, 04:19
آقا باز خوبه که از پایین داری شروع میکنی بیای تا بالا. برعکس من از 4 شروع کرده بودم! باید بگم مشکلات تو رو نداشتم. مثلا با fsb286 و HT,NB 2000 , cpu-v1.5 بعد از 1 ساعت برام ارور میداد.
راستی واسه استیبل که پرایم 95 میذاری دیگه؟؟
3.5 من اینه.بدون مشکل 24\7 داره برام کار میکنه

از تجربیات بقیه هم میخوای استفاده کنی این لینک رو نگاه کن

djmd
01-09-2010, 05:11
آقا باز خوبه که از پایین داری شروع میکنی بیای تا بالا. برعکس من از 4 شروع کرده بودم! باید بگم مشکلات تو رو نداشتم. مثلا با fsb286 و HT,NB 2000 , cpu-v1.5 بعد از 1 ساعت برام ارور میداد.
راستی واسه استیبل که پرایم 95 میذاری دیگه؟؟
3.5 من اینه.بدون مشکل 24\7 داره برام کار میکنه

از تجربیات بقیه هم میخوای استفاده کنی این لینک رو نگاه کن

آره تست با همون تست می گیرم ولی خوب اکثر موفع ها از نحوه کار کردن سیستم هم میشه فهمید استیبل هست یا نه ...
من دقیقا طبق تصاویری که دادی تنظیم کردم دو تا بوق بلند کشید !! :41:
نمی دونم واسه چی اینطوری میشه اکثر تنظیمات سایرین هم واسه خودم ست می کنم همینطوری میشه ... مطمئن هستی که به جز cpu به چیزه دیگه ای ولتاژ نمیدی ؟ دلیل منطقیش چیه به نظرت که با همین تنظیمات شما واسه من بالا نمی یاد ؟
در ضمن اگر ضریب رم رو کمتر کنم بزارم رم رو 1000 بالا میاد ولی تو لودینگ ویندوز 7 یهو بلو اسکرین میشه .. اصلا با هرجایی ور رفتم درست نشد که نشد .. نظری نداری ؟

shadow666
01-09-2010, 05:22
دوتا بوق بلند برای رمه. تنظیماتش رو اتو باید بذاری. واسه هر سیستم فرق میکنه. حتی اورکلاک دو تا سی پی یو مشابه هم فرق میکنه. باید سیستمت رو بشناسی قشنگ.

اولین کاری که به نظرم بهتره بکنی اینه که همه چیز رو بذاری حالت اولیه. شروع کنی بالاترین مقداری که باس اسپید سیستمت میتونه بگیره رو پیدا کنی. سعی کنNB , HT رو کمتر از 2000 نگه داری. مقدار سی پی یو و رم هم به دیفالت باشه. کم کم مقدارش رو زیاد کن تا سیستمت unstable بشه. از اون مقدار میتونی بفهمی که سیستمت تا چقدر میتونه بهت جواب بده.
وولتاژ هم بهتره همه رو نرمال بمونن. سی پی یو هم 1.4-1.42 باشه.
یه کاغذ قشنگ بردار و تمام آزمایشایی که میکنی رو بنویس. اینجوری بعد یکی دو روز دستت میاد رفتار سیستمت چطوره.بعدش آزمایش آزمایش تا بفهمی چطور میشه. موفق باشی!!:8:

djmd
01-09-2010, 07:01
دوتا بوق بلند برای رمه. تنظیماتش رو اتو باید بذاری. واسه هر سیستم فرق میکنه. حتی اورکلاک دو تا سی پی یو مشابه هم فرق میکنه. باید سیستمت رو بشناسی قشنگ.

اولین کاری که به نظرم بهتره بکنی اینه که همه چیز رو بذاری حالت اولیه. شروع کنی بالاترین مقداری که باس اسپید سیستمت میتونه بگیره رو پیدا کنی. سعی کنNB , HT رو کمتر از 2000 نگه داری. مقدار سی پی یو و رم هم به دیفالت باشه. کم کم مقدارش رو زیاد کن تا سیستمت unstable بشه. از اون مقدار میتونی بفهمی که سیستمت تا چقدر میتونه بهت جواب بده.
وولتاژ هم بهتره همه رو نرمال بمونن. سی پی یو هم 1.4-1.42 باشه.
یه کاغذ قشنگ بردار و تمام آزمایشایی که میکنی رو بنویس. اینجوری بعد یکی دو روز دستت میاد رفتار سیستمت چطوره.بعدش آزمایش آزمایش تا بفهمی چطور میشه. موفق باشی!!:8:

فکر کنم cpu من از بدترین نوع batch باشه ... روی 3400 ..
HT , NB : 2187
cpu V : 1.40
NB V : 1.3
CPU PPL : 2.6
Ram V : 1.530
پرایم 25.11 نسخه 32bit
تو پرایم بعد از 3 دقیقه کورها شروع می کنن به سقوط کردن یکی پس از دیگری با فاصله ی 2 3 دقیقه ای ...
نظرت چیه ؟ وقتی پرایم این ارور رو میده دقیقا یعنی چی ؟ سیستم طبیعی کار می کنه و هنگ منگ تو کارش نیست نیم ساعت کرایسیس و 1 ساعت بتلفید زدم هیچ لگی و هیکاپی .. هیچی نزد !
به نظرت کدوم یکی از ولتاژهای بالا اضافی هست و نبود هم نبود ؟
- روی کلاک های /3500 / 3700 /3600 ضریبهایی که رم دو تا بوغ بلند رو نزنه رو پیدا کردم ولی با هرچی بالا پایین کردن هیچی تصویر نمیده و رسیت میشه می رو حالت اول ...
آقایون مدیران و همکاران و سایر دوستان خواهشا اگر مطلبی چیزی به ذهنشون میرسه یا کارکردن راهنمایی کنند .. متشکر می شویم !

ess_1362
01-09-2010, 10:02
HT , NB : 2187
cpu V : 1.40
NB V : 1.3
CPU PPL : 2.6
Ram V : 1.530

اول از همه HT LINK شما بالاست و باعث ناپايداري در اوركلاك ميشه.بايد حتما زير 2000 بمونه
پس تنظيمات را بصورت زير تغيير بدين

CPU HOST : 330
TURBO CORE : DISABLE
C1E : DISABLE
AMD COOL&QUIET : DISABLE
CPU CLOCK RATIO : 11X
SPD : 1.5 @660
HT LINK : 6X
SPD : MANUAL @ 1.5
DRAM FREQUENCY : 1330
SYSTEM VOLTAGE OPTIMIZER : MANUAL
VCORE : 1.450
VVT : 1.35
HT LINK : MANUAL
DDR VOLTAGE : MANUAL

djmd
01-09-2010, 19:05
اول از همه HT LINK شما بالاست و باعث ناپايداري در اوركلاك ميشه.بايد حتما زير 2000 بمونه
پس تنظيمات را بصورت زير تغيير بدين

CPU HOST : 330
TURBO CORE : DISABLE
C1E : DISABLE
AMD COOL&QUIET : DISABLE
CPU CLOCK RATIO : 11X
SPD : 1.5 @660
HT LINK : 6X
SPD : MANUAL @ 1.5
DRAM FREQUENCY : 1330
SYSTEM VOLTAGE OPTIMIZER : MANUAL
VCORE : 1.450
VVT : 1.35
HT LINK : MANUAL
DDR VOLTAGE : MANUAL

عزیز رو 3400 اصلا زیر 2000 بالا نمیاد ! شما می گی زیر 2000 نگهدار ولی تو خیلی از تست ها حداقل رو همین cpu خودم که اکثر کلاکهایی که بالا اومده بالای 2000 و زیره 2500 بوده که اومده بالا و نسبتا استیبل بوده ..
دوستان اگر زحمتی نیست میشه توضیح بدین که معنی error هایی که پرایم میده یعنی چی ؟ یعنی مثلا تو محاسباتش چه اتفاقی می افته که ارور میده ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با این تنظیمات تو همه ی برنامه ها و بازی ها بنچمارکهای پیاپی 3dmark و اینها هیچ مشکلی نیست فقط پرایم هست که ارور می گیره بعد از 10 دقیقه ... :(

ess_1362
01-09-2010, 19:47
عزیز رو 3400 اصلا زیر 2000 بالا نمیاد ! شما می گی زیر 2000 نگهدار ولی تو خیلی از تست ها حداقل رو همین cpu خودم که اکثر کلاکهایی که بالا اومده بالای 2000 و زیره 2500 بوده که اومده بالا و نسبتا استیبل بوده ..فركانس مسير پردازنده هاي AM3 حدود 4 گيگاترنسفر يا 2 گيگاهرتز هست
پس وقتي از اين مقدار بيشتر ميشه پردازنده و مادربرد تحت فشار قرار ميگيرن كه باعث ناپايداري ميشه.ميشه با ولتاژ دادن به مسير HT اين مشكل را رفع كرد ولي حرارت برد(NB) و پردازنده بالا ميره ضمن اينكه هيچ كارايي خاصي هم ايجاد نميشه.

دوستان اگر زحمتی نیست میشه توضیح بدین که معنی error هایی که پرایم میده یعنی چی ؟ یعنی مثلا تو محاسباتش چه اتفاقی می افته که ارور میده ؟چه اروري ميده؟
اگر هسته ها قرمز ميشه يعني پردازنده ناپايدار هست و استيبل نيست
جز اين هم نميتونه ارور ديگه اي بده

الان با این تنظیمات تو همه ی برنامه ها و بازی ها بنچمارکهای پیاپی 3dmark و اینها هیچ مشکلی نیست فقط پرایم هست که ارور می گیره بعد از 10 دقیقه ... :( اگر بعد از 10 دقيقه در PRIME95 ارور بده يعني در ساير برنامه ها بعد از 2-3 ساعت ارور خواهد داد
شما با يك برنامه ديگه مثل OCCT هم امتحان كنيد

shadow666
02-09-2010, 00:19
به نظرم برنامه های مثل OCCT بیشتر برای تست گرما به کار میرن. برنامه aod رو بگیر که مال خود amd هست. تست stability خوبی داره. ولی تو این مدت کارم بهم ثابت شد هر سری که پرایم ارور میداد اونم تقریبا تو همون زمان ارور میداد.

به نظرم رم شما یکم داره جلوی شما رو میگیره. تایمینگ اصلش همینه؟ یکم میخوای ببر بالاتر تا cpu رو یه جای خوب پیدا کنی بعدش به بقیه برسی.

راستی پاور که کم نداری؟؟!یه جا خوندم تو کلاک 3.5 حدود 250 وات مصرف داره!

mg_mahyar
04-09-2010, 18:01
اشتباه زدم

shadow666
04-09-2010, 18:07
اگه پردازنده زیادی گرم بشه از عمرش کم میشه. تا جایی که زیادی گرم نشه هیچ مشکلی براش پیدا نمیشه. باید ببینی فن استوک تا
کجا باهات راه میاد. بهتره یه بار واسه یه مدتی با 50 تومن خرج یه فن خوب بگیری که بتونی بیشتر با پردازنده بتازی. مال من 2.8 بود که
دوتا پروفایل براش درست کردم. یکی کار عادی که 3.5 هست. واسه بازی هم تا 3.8 میبرمش . شما هم با یه خنک کننده خوب بدون اینکه فشار به سی پی یو بیاد میتونی تا همین حدود بیاریش. یه سری آموزش هست بهتره اول اونا رو بخونی تا راه بیافتی.

djmd
06-09-2010, 20:17
آقایون چند سوال :
- من آخرش هم فلسفه این پایین آوردن ضریب cpu و از طرفی بالابردن FSB رو نفهمیدم ! به من که هیچ کمکی نکرد ...
- تو تنظیمات مادربردهای gigabyte برای انواع اقسام ولتاژهای سیستم کنترل وجود داره .. آیا در هنگام اورکلاک به ولتاژ هایی غیر از NB , CPU نیاز هست ؟
- ولتاژ دادن به NB چه شرایطی داره ؟ یعنی مثلا اگر می خوام از FSB 250 رد بشم باید حتما ولتاژ بدم ؟ چقدر (احتمالا) ؟
- آیا به نظر شما رمهای Kingmax 1333 منو محدود نکردن ؟
- به نظر شما چرا در کلاکهای 3600 3700 که با تنظیم خاص رمهای دیگه دو بوغ بلند نمی زنن .. چرا تصویر نمیاد و ریست میشه میره تو حالت اول ؟ ولتاژ لازم هست ؟ یا ضریب های تغییر نیازی دارن ؟
- برای NB , HT تقریبا همیشه ضریبها رو باید برابر نگه داریم ؟ یعنی مثلا nb 1800 باشه ht 2200 چه مشکلی پیش میاد ؟

djmd
06-09-2010, 22:06
shadow جان یه مقایسه بکنیم :
من الان رو 3500 بالاخره استیبل شدم به چه بدبختی !
Vcore : 1.45
Vram : 1.66 !!! رم هام الان رو 1000 دارن کار می کنن *4
FSB : 250
NB , HT : 2250
VNB : 1.26
رم ها رو تمام حالتهای دیگه بوق بلند میزنه !
3600 هم بهش خیلی نزدیک شدم ولی فقط یه بار تصویر داد اونم همون صفحه Post هنگ کرد ! تو اون حالت هم رمهام فقط با پایین ترین ضریب یا همون ضریب 4 بالا میومدن !
cpu PPL هم فکر می کنم ولتاژ دادم 2.5 بود کردم 2.6 ...
خلاصه تو 3 , 4 تا از قسمتهای ولتاژی .. ولتاژ دادم .. ولی فکر می کنم باید بقیه رو غیر فعال کنم لازم نیست علت غیر استیبل بودنم احتمالا ولتاژ رم بود ..

shadow666
06-09-2010, 22:25
چقدر تست استیبل گرفتی؟
وولتاژ خیلی دادی برادر تو مدت طولانی پدرش در میاد. اگه پایداری یکم وولتاژ رو بیار پایینتر دوباره تست کن. اگه بود دوباره پایینتر تا ناپایدار بشه. من همین الان میخوام با 1.375 تست کنم ببینم رو 3.5 برا خودم چطوره
HT,NB رو 2000 باشه چطور میشه؟ بهتره اینقدر باشه
رمها رو روی حالت دیفالت بذار و بیشتر نکن بعد از اینکه cpu رو به یه جایی رسوندی میتونی سراغ اون بری
فقط بپا ولتاژ زیاد نداده باشی. nb رو الکی گرم کنی بعدا چوبش رو میخوری!

واقعا عجیبا سیستممون خیلی به هم نزدیکه . همین رم مشکل داره. دوستات کسی ddr3 نداره یه روز قرض بگیری؟

وولتاژ دیفالت رمت چقدره؟ اگه جعبه اش رو داری برو نگاه کن. وگرنه تو اینترنت بگرد. مواظب باش به رم زیادی وولتاژ ندی. چون 1000 تا داری ازش کار میکشی

حالا که استیبل شدی شروع کن ولتاژها رو کم کردن تا بهترین حالت سیستمت رو پیدا کنی. اینم بگم تو 3.5 من فقط به cpu 1.4 دادم و بقیه همه نرمال هستن .

djmd
07-09-2010, 21:09
رم هام که ایناس :

والا نمی دونم جریان چیه عمرا تو خواب شب هم نمی تونم تو 3500 با همه چی دیفالت فقط cpu رو 1.4 بالا بیاد ! یا حتی اگر بالا بیاد همون صفحه لود ویندوز سون blue اسکرین میشه !
احتمالا شما رو 3500 حتما NB HT رو 2000 گذاشتی دیگه ؟
واسه من تو 2000 اصلا استیبل نیست ! فقط رو همین 2250 یه جورایی استیبل هست ! البته رمهام که گفتم 1000 در واقع همون 500 هست که خوب ضریبدر 2 شده ...
یعنی دو تا سیستم عین هم تقریبا (فقط رمها فرق داره ) اینقدر اورکلاکش با هم فرق داره ؟ NB رو گرم ترین حالتش حدود 47 درجه بوده تاحالا به 50 نرسیده ...
تازه رو 250 حتما باید رم هام رو ی کمترین ضریبشون باشن وگرنه غیر از اون فقط دو بوق بلند میزنه !

shadow666
07-09-2010, 21:23
واقعا تفاوت زیاده. رم شما رو زده 1.5 ولت . کمش کن ببین چه جوری میشه

جالبیش اینه که cpu من با ولتاژ 1.375 رو 3.5 همچنان پایداره!! همچنان پیشنهادم اینه یه رم گیر بیار دوباره تست کن!!
کلا سیستممون فرق داره. مثلا مال من NB,HT 2500 اصلا بالا نمیاد ولی مال شما میاد

وولتاژهات رو استاندارد کن و با همین بگذرون فعلا

djmd
07-09-2010, 22:34
یه مسئله ای ... تو یکی از سایتهای که متاسفانه لینکش رو الان ندارم دیدم که همین مدل مادربرد روی قسمت فازهای cpu یه سینک خفن گذاشته بودن ! اگر دقت کنین روی این مادربرد برای قسمت فازهای cpu یه جای سینک در نظر گرفته شده فقط نداره !
فکر می کنین جایی گیر بیاد ؟

shadow666
07-09-2010, 22:50
فن NB هست . پایتخت داره

djmd
07-09-2010, 23:13
فن NB هست . پایتخت داره

عکس داری ازش ؟ چنده ؟ کارایی داره ؟ اون چیزی که من دیدم فقط هیت سینک بود واسه فازا فن کجاش نصب میشه ؟ :question:

shadow666
07-09-2010, 23:22
به کارت نمیاد برادر. واسه حرفه ای کارهاست.برو بخش مشاوره سخت افزار قیمت بگیر

djmd
08-09-2010, 07:32
خوب بالاخره 3500 رو شرایط بهتری استیبل شد ...
ولتاژها به این صورت هست :
NB : 1.2 که 0.05 بهش ولتاژ دادم
VCpu : 1.4 بقیه ولتاژها به غیر از رم نرمال هست ...
تو نت یه سرچ زدم , گفته بودن DDR3 تا ولتاژ 1.7 یا 1.8 مشکل خاصی پیش نمی یاد واسش ...
ازونجایی هم که رم هام رو 1000 هست (یا همون 500x2 ) و در این شرایط با لتنسی 5-5-5-15 دارن کار می کنن ! به شدت ولتاژ خور شدن و الان ولتاژ رم هام روی 1.67 هست که استیبل شده و پایین تر از این ولتاژ کم کم استیبل بودنش از دست میره ...

amd>intel
12-09-2010, 04:38
How To Overclock Your CPU Using AMD OverDrive

JavadMessi
02-10-2010, 16:11
رکورد بنده

lorn
03-10-2010, 11:44
رکورد بنده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیز جان می شه مدل مادربرد و کولرتون رو بگید
در ضمن نتیجه در تست های نرم افزار occt رو هم می زاری مخصوصا شات cpu ها و پاور

ali2424
04-10-2010, 07:04
ببخشید ولی شما فقط با یک هسته را فعال کردهاید واین اور کلاک ارزشی ندارد

JavadMessi
04-10-2010, 18:04
ببخشید ولی شما فقط با یک هسته را فعال کردهاید واین اور کلاک ارزشی ندارد

داداش اگه دقت کرده باشید من نوشته ام رکورد و معمولا برای ثبت رکورد در hwbot تعداد هسته فعال و استیبل بودن مطرح نیست اما این هم برای دلخوشی شما

ali2424
04-10-2010, 19:02
داداش اگه دقت کرده باشید من نوشته ام رکورد و معمولا برای ثبت رکورد در hwbot تعداد هسته فعال و استیبل بودن مطرح نیست اما این هم برای دلخوشی شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما واقعا در این فرکانس به پایداری کامل رسیدید چونکه من با 1090 و مین 790fxtaud5 روی فرکانس بالاتر از 4.2 نتونستم پایدار باشم شما اصلا بگو ضریب رمهات تو بایاس چنده مدل مینت وایا از خنک کننده استفاده میکنی واقعا بالا برن فرکانس مرجع از 300 کار دشواری است من ترجیح میدم ضریب پردازنده افزایش دهم

JavadMessi
04-10-2010, 22:20
همون طور که گفتم این فقط یه رکورده اما روی 4.2 تست نکردم اما فکر می کنم پایداری نسبی داشته باشد ضمنا مینم giga 880ga ud3h رم 2*2 kingmax 1333 باضریب 4x و تایمینگ 9-9-9-20-27-t2 و کولرم هم buffalo
ضمنا روی 3.5 کار میکنم که کاملا پایداره و ولتاژ سی پی یو هم 1.3

ali2424
05-10-2010, 00:36
همون طور که گفتم این فقط یه رکورده اما روی 4.2 تست نکردم اما فکر می کنم پایداری نسبی داشته باشد ضمنا مینم giga 880ga ud3h رم 2*2 kingmax 1333 باضریب 4x و تایمینگ 9-9-9-20-27-t2 و کولرم هم buffalo
ضمنا روی 3.5 کار میکنم که کاملا پایداره و ولتاژ سی پی یو هم 1.3
ولی من روی این فرکانس کاملا پایدارم

JavadMessi
05-10-2010, 01:28
شما اگه ضریب رو پایین بیارید و باس را بالاتر ببرید فکر کنم کارایی بهتری داشته باشید

ali2424
05-10-2010, 06:17
شما اگه ضریب رو پایین بیارید و باس را بالاتر ببرید فکر کنم کارایی بهتری داشته باشید
انوقت فرکانس رمهام ازکنترل خارج میشه واصلا مشکل من همینه چونکه من از هر 4ماژول رم استفاده میکنم درکل چه کاری به نظر من بهترین راه برای اور پردازنده استفاده از ضریب تا جای ممکن است
البته من روی 4.2 هم رفتم حالا تمام تلاشم برای دستیابی به فرکانس 4.4 است البته دما هم نباید فراموش کرد

JavadMessi
06-10-2010, 00:00
شما اگر ضریب رمها رو پایین و همچنین تایمینگ رو بالا بیاورید فکر نمی کنم مشکلی داشته باشید