مشاهده نسخه کامل
: برنامه فارسی و قدرتمند برای تجربه بهترین ا Sign ا
سلام.
چون به یه همچین چیزی نیاز داشتم، نوشتمش و به هدف تجاری سازی (:31:) برای استفاده دوستان میذارم اینجا.
SignSIS GUI MMD v0.1
قابلیت ها:
· قابلیت Drag & Drop
· ذخیره سازی تنظیمات در قالب Profile
· Sign کردن همزمان چندین فایل
** فعلا برنامه های ساین شده در پوشه موجود (signed_test) ذخیره میشوند.
اگر نظری ، پیشنهادی داشتید همینجا مطرح کنید.
از مدیران و کاربرانی که دستشون به یه جایی میرسه ! هم، درخواست همکاری و همیاری داریم.
نما :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه:
(نسخه جدید)
2010-08-23
v0.1a
· اضافه شدن یک دکمه برای مشاهده پوشه برنامه های ساین شده
· بهبود GUI
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک جایگزین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز ، میتونی روی گرافیک برنامه رو من حساب کنی ، و کمی هم برنامه نویسی :دی !
والا فعلا برای خودم که داره کار میکنه و نسخه جدیدی تو ذهن ندارم، تا بازخورد دوستان چی باشه .
البته من با دلفی کار کردم و چون بعد از یکی دو سال اولین بار هست که دوباره باهاش کار کردم، دنبال یک کامپوننت میگشتم که مثل همون Button باشه اما بشه بهش عکس داد و فرمت های بیشتری رو نسبت به Bmp ساپورت کنه، مثلا PNG و ... .
گفتم شاید شما چیزی بلد باشی به من معرفی کنی !
نسخه جدید رو از پست اول بگیرید !
لطفا اگه ميشه اينو يه جا ديگه اپ كنيد
لطفا اگه ميشه اينو يه جا ديگه اپ كنيد
لینک جایگزین اضافه کردم.
ضمنا همیشه میتونید برای فایل های کم حجم از سایت rapidbaz به طور رایگان استفاده کنید.
Dead Space
05-01-2011, 16:41
خسته نباشید، اگه براتون مقدوره در مورد ساین کردن برنامه های نوکیا و برنامه ای که نوشتید بیشتر توضیح بدید. ممنونم
خسته نباشید، اگه براتون مقدوره در مورد ساین کردن برنامه های نوکیا و برنامه ای که نوشتید بیشتر توضیح بدید. ممنونم
برای یادگیری ساین کردن برنامه ها (گرفتن فایل های cer و key و روش های ساین) بهتره به تاپیک هایی که اینها رو آموزش دادن مراجعه کنید.
بعد از این که فایل های مربوطه (cer و key) مربوط به imei گوشیتون رو گرفتید میتیونید به راحتی از این برنامه من استفاده کتید، خیلی ساده با drag drop میتونید برنامه ها رو ساین کنید ;)
Dead Space
06-01-2011, 15:27
برای یادگیری ساین کردن برنامه ها (گرفتن فایل های cer و key و روش های ساین) بهتره به تاپیک هایی که اینها رو آموزش دادن مراجعه کنید.
بعد از این که فایل های مربوطه (cer و key) مربوط به imei گوشیتون رو گرفتید میتیونید به راحتی از این برنامه من استفاده کتید، خیلی ساده با drag drop میتونید برنامه ها رو ساین کنید
بسیار ممنون، من چون چند سری گوشی ِ سونی اریکسون داشتم از نوکیا سر در نمیارم...! می شه گفت این فایل هایی که شما مثال زدید همون elf, gfx و پچ اریکسونه و این برنامه هم در اصل se tools هست، نه!؟!؟:27:
چون من قصد خرید n8 دارم، تا چند روز آینده... گفتم شاید ساین کردن (اصلا نمی دونم چیه) به دردم بخوره...!!
اگه تاپیکی در این رابطه هست که می تونه کمکم کنه لطفا زحمتشو بکشید لینکش بدید...!
با تشکر
سلام
اینو کسی میتونه یه جای دیگه آپ کنه ؟
سلام
اینو کسی میتونه یه جای دیگه آپ کنه ؟
بفرمایید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین جا همون RAPIDSHARE بود، جای دیگری سراغ دارید بگید.
Hadi King
28-01-2011, 15:53
بسیار ممنون، من چون چند سری گوشی ِ سونی اریکسون داشتم از نوکیا سر در نمیارم...! می شه گفت این فایل هایی که شما مثال زدید همون elf, gfx و پچ اریکسونه و این برنامه هم در اصل se tools هست، نه!؟!؟:27:
چون من قصد خرید n8 دارم، تا چند روز آینده... گفتم شاید ساین کردن (اصلا نمی دونم چیه) به دردم بخوره...!!
اگه تاپیکی در این رابطه هست که می تونه کمکم کنه لطفا زحمتشو بکشید لینکش بدید...!
با تشکر
سلام دوســت عزیز Gfx . Elf و ستــول برای هـک گوشی و دستکاری یا اضافـه کردن بکار میره .
ولی این برنامه کارش ساین کردن هســتن که انشاالله موقعی که N8 خریدی باهاش بیشتر آشنا میشی چون حتما برای نصب برنامه هات باید ساین کنی و روی گوشی نصب ، یه کار دیگه هم میتونی که گوشیتون رو هـک فریموری کنیـــد که پیشنهاد نمیشــه :46:
موفق باشید!:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.