ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : می خواهم واسه برنامم چند تا تم بسازم ؟

aaaammmm87
22-08-2010, 14:50
سلام
میخوام برنامم مثل ویندوز چند تا تم داشته باشه دقیقا دو تا تم یکی پیش فرض و اون یکی با درخواست کاربر و هر کاربر از تم خودش استفاده کنه!
حالا مشکلم اینه که تم پیش فرضم چطوری باید توی بانک ذخیره کنم ؟ برای مثال نمیخوام ادرس نسبی عکس رو به بانک بدم برای عکس پیش فرض ؟ بلکه از یه ادرس مطلق استفاده کنم که سرعت اجرای برنامم بیشتر بشه ! و برای تم کاربر به بانکم وصل بشم و از اونجا ادرس های دستی کاربر رو بگیرم ؟

CPUSatan
23-08-2010, 01:26
بهترین راه استفاده از کامپوننت های کنترل کننده ی تم برنامه هستش. هر تمی هم که موفع طراحی براش در نظر بگیری تم پیش فرضش میشه مگر اینکه جایی با کد بهش بگی عوض شه. تم های اضافی هم می تونی همراه برنامت بدی!
VCLSkin
AlphaSkins
BusinessSkins
.
.
.

aaaammmm87
23-08-2010, 04:58
سلام دوست عزیز میشه بیشتر در مورد نحوه استفاده از این کامپونت ها بهم توضیح بدی ؟
درضمن با این کامپونت ها امکان داره کاربر در حین اجرا تم ها رو سفارشی کنه ؟

مرد مباح
23-08-2010, 09:57
تا جایی که من میدونم سفارشی نمیتونی بکنی.
ولی خیلی حالت داره که میتونی ازش استفاده کنی.
یکی از کامپوننتها رو بعد از نصب بر روی فرم خودت قرار میدی و تعیین میکنی چه تمی رو میخواد.
بعد در هنگام اجرا این تفاوت رو میبینی. با یک سری کد نویسی همین کار رو در هنگام اجرا هم میتونی انجام بدی.

برای حالات خاص و بدون استفاده از کامپوننت، شما باید فرمت اصلی برنامه خودت رو با استفاده از پنلهای مختلف بسازی و رنگ اونها رو به صورت کاستومایز ایجاد کنی.

CPUSatan
23-08-2010, 12:14
اگر منظورت از سفارشی کردن، عوض کردن و سوییچ کردن بین تم ها باشه آره می تونی. ولی برای اینکه خود تم رو تغییر بدی، بعضی از کامپوننت ها ThemeCreator هم دارند که البته درست کردنش حوصله می خواد ولی تغییرش راحت تره. اگر هم ThemeCreator نداشته باشه و تم هاش رو به صورت فایل های عکس و XML استفاده کنه، اونهارو هم می تونی دستی تغییر بدی. در غیر این صورت نمی تونی. تمام کامپوننت های تم از سایتشون می شه کلی تم گرفت که تقریبا از تغییر تم بی نیازت می کنه.

ADanayi
23-08-2010, 12:19
به نظر شما استفاده از فایل های DLL که در آن تعریفی برای رنگ بندی و مسیر عکس ها وجود دارد چطور است؟
زیرا این روش به هیچ کامپوننتی هم نیاز ندارد. اگر موافق بودید درباره آن توضیحاتی می ذارم.