ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افزایش سرعت اینترنت با استفاده از چند کابل lan

ramTn
22-08-2010, 05:04
سلام دوستان عزیز، :20:
توی یکی از آزمایشگاه های دانشگاه ما حدود 10 تا کابل lan روی میز وجود داره که هر کس اگر بخواد از اینترنت استفاده کنه یکی از این کابل ها رو به لپتاپش وصل می کنه و بدون هیچگونه تنظیماتی بلافاصله وصل می شه و سرعت دانلودی در حدود 100 کیلوبایت بر ثانیه می گیره. مهم نیست که 10 تا لپتاپ وصل باشن یا یکی، در هر صورت سرعت دانلود از این مقدار بیشتر یا کمتر نمی شه!!

می خواستم بپرسم آیا راهی وجود داره که با یک کابل بشه چند تا کانکشن بوجود آورد و از سرعت چند برابر استفاده کرد؟
من حتی حاضرم یه دستگاه بخرم که بتونم مثلاً 5 تا کابل رو به لپتاپ وصل کنم، که مثلاً سرعت 5 برابر بشه، آیا این کار شدنی هستش؟

Perpetual
22-08-2010, 07:38
سلام دوستان عزیز، :20:
توی یکی از آزمایشگاه های دانشگاه ما حدود 10 تا کابل lan روی میز وجود داره که هر کس اگر بخواد از اینترنت استفاده کنه یکی از این کابل ها رو به لپتاپش وصل می کنه و بدون هیچگونه تنظیماتی بلافاصله وصل می شه و سرعت دانلودی در حدود 100 کیلوبایت بر ثانیه می گیره. مهم نیست که 10 تا لپتاپ وصل باشن یا یکی، در هر صورت سرعت دانلود از این مقدار بیشتر یا کمتر نمی شه!!

می خواستم بپرسم آیا راهی وجود داره که با یک کابل بشه چند تا کانکشن بوجود آورد و از سرعت چند برابر استفاده کرد؟
من حتی حاضرم یه دستگاه بخرم که بتونم مثلاً 5 تا کابل رو به لپتاپ وصل کنم، که مثلاً سرعت 5 برابر بشه، آیا این کار شدنی هستش؟
خیر دوست عزیز
لطفا اگه به شما بر نمی خوره ، یکم اطلاعات خودتون رو در مورد شبکه و کامپیوتر و اینترنت بیشتر کنید.
1-اون اینترنتی که شما استفاده کردید یه اینترنت پرسرعت بوده که توسط سوپروایزر شبکه آزمایشگاه به پهنای باند های مشخصی تقسیم شده .
2- هیچ وقت با ااضافه کردن کابل (حالا هر کابلی باشه)به یک ایترنت کم سرعت نمیشه اونو پر سرعت کرد.
3-اگر منظوتون اینه که با کابل lan بیشتر سرعتتون بیشتر بشه ، شاید بشه ولی با این شرایط که لپ تاپ شما چند سوکت lan داشته باشه(چند کارت شبکه).
این نظر من بود امیدوارم ناراحت نشده باشید:20:

starpars
22-08-2010, 09:49
یه همچین چیزی رو قبلا شنیده بودم فکر کنم بهش میگن مولتی لینک (multi-link) اطلاع زیادی دربارش ندارم فقط میدونم که مثلا با مولتی لینک کردن دو مودم dial up و استفاده از دو خط میشد سرعت اینترنت رو افزایش داد.

mahyar_k3
22-08-2010, 10:08
کلیت این امر ممکنه
ولی چون شرایط خیلی حاصی داره در عمل سخته و مقرون به صرفه هم نیست.

Perpetual
22-08-2010, 14:43
یه همچین چیزی رو قبلا شنیده بودم فکر کنم بهش میگن مولتی لینک (multi-link) اطلاع زیادی دربارش ندارم فقط میدونم که مثلا با مولتی لینک کردن دو مودم dial up و استفاده از دو خط میشد سرعت اینترنت رو افزایش داد.
ایشون فرمودند کابل lan نه سیم تلفن

sei_pm
22-08-2010, 16:01

می تونی بخری منتها 400 تومنه میشه هر 4 تا کابل Lan رو بهش وصل کرد و یک کابل Lan گرفتم. که مجموع پهنای باند 4 تا کابل رو روی یک کابل به شما میده.

ramTn
22-08-2010, 19:32

می تونی بخری منتها 400 تومنه میشه هر 4 تا کابل Lan رو بهش وصل کرد و یک کابل Lan گرفتم. که مجموع پهنای باند 4 تا کابل رو روی یک کابل به شما میده.

مرسی از راهنمایی مفیدتون، پس با این حساب که شما می فرمایید، وصل کردن چند کابل LAN به لپتاپ هزینه ی زیادی داره.
در مورد سوال اول چطور؟ آیا می شه با یک کابل چندتا کانکشن گرفت؟
من با وایرلس هم می تونم به اینترنت اون آزمایشگاه وصل بشم، آیا می شه با یک نرم افزار، کاری کرد که با یک لپتاپ چند کانکشن بوجود بیاد و سرعتشون جمع بشه؟

Tom Clancy's
22-08-2010, 22:29
دوست عزیز ممکنه اسم این دستگاه رو بگید؟