مشاهده نسخه کامل
: در مورد اين اين دو فلدر در لينوكس فدورا red hat اطلاعات ميخواستم => root , sbin
MESHKIPOSH
28-04-2006, 12:44
در مورد این دو فلدر در لینوکس fedora core red hat اطلاعات میخواستم :
هرچی در باره این دو فلدر و محتویات و کار اونها میدونید بگید ( لطفا به زبانه ساده بگید تا جایی که ممکنه ) ؟
sbin , root در قسمت اصلی لینوکس قرار داره ( دو مرحله قبل از home)
خیلی ممنون
m a j r i x
28-04-2006, 15:10
سلام
این دو دایرکتوری کار خاصی انجام نمیدن بلکه بخشی سیستم فایل هستند و دایرکتورها محل قرار گیری برنامه هستش
دایرکتوری root دایرکتوری خانگی کاربر ریشه هست
دایرکتوری sbin محل قرار گیری دستورات مدیریتی سیستم هست یعنی برخلاف دایرکتوری bin هست
اگر شما اطلاعات کاملتری میخواهی به manual یا handbook فدورا مراجعه کن
موفق باشید
MESHKIPOSH
29-04-2006, 17:38
majrix عزیز ممنون از توجه و جوابی که به این سوال من دادی .
من هیچ چیز در مورد لینوکس نمیدونم ( یعنی بلدم کار کنم ولی در مورد چیز های تخصصی و انگلیسی هیچ چیز نمیدونم )
معلم من کار تحقیقی به من داده و گفته در مورد این دو فلدر اطلاعات بیارم که اصلا چی هستن- چی کار میکنن- به چه دردی میخورن- اگه پاک بشن چی میشه- فایل هاش چند تا هست و ...
MESHKIPOSH
29-04-2006, 17:39
اگه لطف كنيد و اين اطلاعات رو بهم بديد ممنون ميشم!!!!!!
MESHKIPOSH
30-04-2006, 19:45
كسي نبود ( مدير انجمن لينوكس كمكم كن )
m a j r i x
30-04-2006, 23:47
سلام
راستش در مورد کمک تحقیق شما مسئله جواب دادن و یا ندادن به یک تاپیک نیست
مطمئن باش همه کسانیکه مطلبی بدونن کمک میکنن
چند نکته
آیا روی سیستم شما لینوکس هست
چقدر با لینوکس آشنایی دارید
آیا کتابی درباره لینوکس مطالعه کردید
کلید تحقیق شما همینه و گرنه نمیشه روی کمک از راه دور حساب کرد شرمنده :sad:
MESHKIPOSH
01-05-2006, 16:31
من براي تحقيق ميخوام كه تا روز 5 شنبه وقت دارم - يه تحقيق دو صفحه اي هست اما هركي يه كم بگه حله - بقيه هم اطلاعاتشون بيشتر ميشه !!!!!!!!!.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MESHKIPOSH
03-05-2006, 20:29
جون مادرتون كمكم كنيد
خوب دوست عزیز من هم تقریبا کارایی و نوع فایلهایی رو که در اون وجود داره رو می دونم ولی تا حالا این دو فولدر رو پاک نکردم و تعداد فایلهای اون رو هم نشمردم
خودتون می تونید این کار رو انجام بدید
اتفاقا خیلی هم جالبه
همونطور که majrix گفت در این حالت نمی شه کاری کرد
به قول یکی از دوستان در این مواقع هر چی از ذهنت تراوش می کنه باید بریزی رو کاغذ
مثلا شما می تونید به مقایسه bin/ و sbin/ بپردازید ...
تازه من خودم هم یه تحقیق ادبیات دارم موندم توش
در لینوکس فایل های اجرایی معمولی و فایلهایی برای تنظیمات سیستمی یکسان نیستند . فایل هایی با درجه اهمیت کمتر در داخل دایرکتوری هایی چون bin/ قرار می گیرد و فایل های اجرایی که برای نصب و تنظیم سیستم می باشد در یک دایرکتوری مجزا به نام sbin/ قرار می گیرد . و این دایرکتوری شامل فایل هایی است که برای اجرای صحیح سیستم حیاتی می باشد . به این دایرکتوری فقط مدیر کاربر (root) دسترسی دارد در حالت معمولی حتی این دایرکتوری در لیست دایرکتوری های PATH$ کاربران معمولی هم موجود نمی باشد . (ولی در برای کاربر روت موجود است )
و شامل دستوراتی چون halt , shutdown , ifconfig و ... می باشد . که با استفاده از این دستورات اکثر تنظیمات سیستمی مانند شبکه - سخت افزار - نحوه کار بخش های مختلف و ... انجام می شود.
root/ دایرکتوری خانه برای مدیر سیستم می باشد البته بعضی وقتها می تونه کمی گیج کننده باشه ! (root در داخل root ) قبلا آدرس ریشه یا همان روت ('/') به عنوان دایرکتوری خانه مدیر سیستم بود . ولی بنا به دلایلی به داخل دایرکتوری دیگری به نام root در داخل مسیر اصلی یا (root) تغییر مسیر داد !! شاید این سوال مطرح بشه که چرا این دایرکتوری داخل دایرکتوری home/ نیست ! خوب دلیلش اینه که معمولا فولدر home/ در پارتیشن مجزا و یا حتی بر روی یک سیستم دیگر قرار دارد . و اگر بنا به دلایلی مشکلی برای آن پیش آید مثلا به درستی mount نشود مدیر سیستم امکان دسترسی به فایل های (احتمالا مهم )خود را نخواهد داشت .
راستی فکر کنم معلوم شد اگه این فایل ها پاک بشه (که اگه بتونی به این آسونی ها پاکشون بکنی !!) چی می شه ؟؟!!
MESHKIPOSH
09-05-2006, 17:37
خيلي ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.